Aka vysoka skola ?
Re: Aka vysoka skola ?
Bývate niekto na Mlynoch? Mám ako budúci prvák šancu dostať 2-lôžkovú izbu?
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Hensym: Do 15.8. majú zaplatiť za prvé dva mesiace tí, ktorí majú pridelenú izbu. Takže predpokladám, že potom tých čo nezaplatia vyhodia zo zoznamu a doplnia tými z poradovníka.
Vaša žiadosť o ubytovanie v UZ UK bola schválená a po dokončení rozubytovania fakultou Vám bola pre akademický rok 2013/2014 pridelená izba ADD 65 na internáte VM Mlyny. Izba je: s internetom, nezrekonštruovaná, počet lôžok: 3
Och, bože
Och, bože
Innocence, buď rád. U nás nedostalo izbu 60% prvákov, a že ich nie je málo.
94jakub: teoreticky áno, avšak mali 2 dni skoro inštantný výpadok na ubytovanie.stuba.sk, takže ak aj niekto necvakne, budú odvolania, ktoré podľa mňa uznajú. V 2008 alebo kedy doberali až v polke septembra, pár dní po začatí štúdia. Nezmyselne neskoro, nechápem prečo.
//Tak údajne doberajú koncom Augusta. Snáď to bude čo najviac ľudí. Čo ma ale prekvapilo, pri týchto doberaniach po minulé roky sa medzi zhruba 10-mi dobratými ľuďmi nachádzal snáď iba jeden prvák.Ostatok druháci, tretiaci, prípadne inžinieri. Choré. Existujú iné školy, kde prváci nedostanú intrák? Z môjho okolia som jediný koho poznám.
94jakub: teoreticky áno, avšak mali 2 dni skoro inštantný výpadok na ubytovanie.stuba.sk, takže ak aj niekto necvakne, budú odvolania, ktoré podľa mňa uznajú. V 2008 alebo kedy doberali až v polke septembra, pár dní po začatí štúdia. Nezmyselne neskoro, nechápem prečo.
//Tak údajne doberajú koncom Augusta. Snáď to bude čo najviac ľudí. Čo ma ale prekvapilo, pri týchto doberaniach po minulé roky sa medzi zhruba 10-mi dobratými ľuďmi nachádzal snáď iba jeden prvák.Ostatok druháci, tretiaci, prípadne inžinieri. Choré. Existujú iné školy, kde prváci nedostanú intrák? Z môjho okolia som jediný koho poznám.
No nič, je tu niekto, kto býva/býval na Atriakoch? Môžete mi napísať správu? Mám zopár otázok.
čau. práve som dostal intrák (spod UK). rovnako ako Innocence je to atriak blok D. ale na izbe mám už dvoch bakalárov; je nejaká šanca, že by ma šupli k novoprijatým, ak by som pekne poprosil? či mám radšej byť rád, že som rád?
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Hensym napísal:Innocence, buď rád. U nás nedostalo izbu 60% prvákov, a že ich nie je málo.
Este sa tento rok prerabaju niektore bloky na B cize je aj menej miest tak neviem ci sa poradovnik zaciatkom roka nejako posunie ... urcite si s tym daju nacas a nebude to hotove este ani v letnom
ale aj tak je to cele cudne lebo na stranke stuba.sk je napisane ze intrak ma kapacitu
a kazdy rok pridelia tak max 800-900 miest ... co je s tymi ostatnymi by ma teda fakt zaujimaloPočet lôžok: študentská kapacita 1880, kapacita hosťovských izieb 6
Ale ten intrák využívajú tri rôzne fakulty. Alebo?
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
pokial viem mal by byt len pre fei a fiit ... ked tak bolo by to dost odveci keby fei a fiit spolu dostane cca 900 miest a jedna fakulta ktora ani neni v mlynskej doline dostane tiez 900
kedze udajna kapacita je 1800
kedze udajna kapacita je 1800
-
viper1993
Medium Professional
...VBB 510 na internáte VM Mlyny. Kto mi vysvetli ktory to je intrak?
Ja som z toho jelen.
//edit: Je to tzv. Šturák?
//edit: Je to tzv. Šturák?
Áno, Štúrak a.k.a. Výškový Blok. No, budeme dávať hojkovice, ako tak pozerám 
-
viper1993
Medium Professional
Tam je priatelka, ja som nedostal
To ale neznamena ze na hojkovicu nepridem 
Ja by som inak s bakalármi býval rád, veď oni tam už nebudú tak často, tak budeš mať pokoj. Btw. na akej fakulte budeš študovať?Filein napísal:čau. práve som dostal intrák (spod UK). rovnako ako Innocence je to atriak blok D. ale na izbe mám už dvoch bakalárov; je nejaká šanca, že by ma šupli k novoprijatým, ak by som pekne poprosil? či mám radšej byť rád, že som rád?
Radioactive, myslím, že na zápise hovorili že okrem FIIT-károv a FEI-károv tam sú aj stavbári. 
Dávajú prvákom na STU aj Internát Jura Hronca? Lebo kamarát, budúci prvák, vraví, že tam dostane ubytovanie, ale je to dosť nové, tak sa mi to nezdá 
Budem štvrták na soš (elektrotechnika) a chcem ísť na stu fei, ale nemám Fyziku na škole budem ju tam potrebovať? Alebo mám ísť radšej na fiit alebo aj tam potrebujem fyz? Dostal by som internát, keď som z východu? Matematiku viem, programovanie ma baví, zatiaľ len jednočipáky a základy z pascalu, z elektro. mám len základy a fyz ma na základnej bavila ale tak bez stredoškolského vzdelania fyz si veľmi netrúfam.
5 rokov na 4 lozkovej, z toho rok oficialne bez netu, ostatne 4 roky s moznostou mat pripojene len 2 pc naraz.
mam na co spominat, ci uz v dobrom alebo zlom a to povazujem za dolezite
ked budes makat, tak fyziku zvladnes... ked nie, tak to bude tazsie. S dobrymi zakladmi zo strednej mas akurat lepsiu vychodiskovu poziciu, ale na vyske sa vsetko (mat/fyz) berie od zakladovkemperik napísal:Budem štvrták na soš (elektrotechnika) a chcem ísť na stu fei, ale nemám Fyziku na škole budem ju tam potrebovať? Alebo mám ísť radšej na fiit alebo aj tam potrebujem fyz? Dostal by som internát, keď som z východu? Matematiku viem, programovanie ma baví, zatiaľ len jednočipáky a základy z pascalu, z elektro. mám len základy a fyz ma na základnej bavila ale tak bez stredoškolského vzdelania fyz si veľmi netrúfam.
Zdravicko chcem sa vas opytat, ak si prenasam 2 predmety do dalsieho rocnika tak tie kredity sa mi zapocitaju do celkoveho poctu kreditov ktore potrebujem aby som sa dostal k BC teda 180. Samozrejme ak ich absolvujem Mylim sa?
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
samozreje ze sa ti zapocitaju