no ja na rovinu...robim to prezenske uz od 14 rokov a je dost vidiet toto leto som to prehnal mam 17 rokov 178cm a 77kg !!! hrudník 115 a pas 76 !!! biceps 41 a to som uz zrysoval celkkom pekne ...ale robim to rad zacalo ma to dost bavit ked vidim vusledky ale urcite toho raz necham...ako kazdý
MaRceLeK napísal:no ja na rovinu...robim to prezenske uz od 14 rokov a je dost vidiet toto leto som to prehnal mam 17 rokov 178cm a 77kg !!! hrudník 115 a pas 76 !!! biceps 41 a to som uz zrysoval celkkom pekne ...ale robim to rad zacalo ma to dost bavit ked vidim vusledky ale urcite toho raz necham...ako kazdý
mier
Hmmm, ja mam rovnaku vysku - 80kg, ale taku ruku ani hrudnik nemam.... Pritom pas mam len 77 - tlsty nie som... A tak rozmyslam, ci mam tazsie kosti, alebo ci sa ty nahodou nebojis treningu noh ako certa a preto ho uspesne obchadzas...
Kaliovic napísal:
Hmmm, ja mam rovnaku vysku - 80kg, ale taku ruku ani hrudnik nemam.... Pritom pas mam len 77 - tlsty nie som... A tak rozmyslam, ci mam tazsie kosti, alebo ci sa ty nahodou nebojis treningu noh ako certa a preto ho uspesne obchadzas...
tak tomu never kamo mam trocha slabsie nohz ale royhodne niesu take ye by sa na ne nedalo pozerat su dost dobre a silne tiez...skor mas tazke kosti kamo ....momenatlne ale na mne tuk nenajdes ale idem zasa do objemovky trocha zlepsit kvalitu celkovo a nohz mam teraz dva krat do tyzdna ked tak neskor poslem foto ked budem mat
ja cvičím 4 roky s malými prestávkami, ale posledný rok už fachčím pravidelne...pri mojej váhe 90 - 95kg dávam 6 opak. so 110kg, obvod paže mám 42cm...max. váhu pre jedno opakovanie som neskúšal a ani neplánujem (nepotrebujem si natiahnuť šľachy alebo rozj**ať kĺby)