Dealextreme, Aliexpress, iOffer a ine cinske obchody
-
rufus59
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dealextreme
Mozno porusili nejake obchodne prava vela predajcov tak stahuje fake veci na aliexpresse. Mate niekto skusenosti z fake botami ?
-
guess.whoo
Redeemer
nasiel som zaujimavu ponuku na HTC Butterfly:
http://www.aliexpress.com/item/2013-Apr ... 69295.html
myslite, ze je to origi? pise, ze ano a ma dobry feedback, len sa chcem uistit, ze som nieco neprehliadol
http://www.aliexpress.com/item/2013-Apr ... 69295.html
myslite, ze je to origi? pise, ze ano a ma dobry feedback, len sa chcem uistit, ze som nieco neprehliadol
-
chlapec10
Addict
urcite neni... je to
Brand Name: Star X920e
-
guess.whoo
Redeemer
omg ako som si to mohol nevsimnut
dik
-
chlapec10
Addict
takze dnes absolutny rekord, sice nie DX ale ebay...
7. JULA objednany mp3 player, zevraj odoslany 8. JULA, a prisiel dnes
to je cca 50 dni, nedoporucene, china post... ebay predajca ma uz davno refundoval
7. JULA objednany mp3 player, zevraj odoslany 8. JULA, a prisiel dnes
Ja som pred par dnami zazil iny rekord. Je za tym Focalprice, balicek s kamerou som mal doma za rekordnych 8 dni od objednania! Isiel cez svedsku postu. Na obale uviedli cenu 10USD a preto to ani neslo cez colnicu. Uplne som ziral. 
Inak, aky "limit" ma DX na dodanie zasielky? Docital som sa nieco o 30 ale aj 60 a aj az 90 dnoch. Myslim to, dokedy mi musi balik prist inak mi vratia peniaze.
Dakujem.
Inak, aky "limit" ma DX na dodanie zasielky? Docital som sa nieco o 30 ale aj 60 a aj az 90 dnoch. Myslim to, dokedy mi musi balik prist inak mi vratia peniaze.
Dakujem.
pokial kupujes free shipping tak je dost mozne ze ti to pride aj o pol roka ako moje hodinky a teraz asi 3 mesiace cakam na sluchadla, kde pise ze boli odoslane uz pred 3 tyzdnami a stale nic.... maju tam bordel v tom
jo teraz tam maju poriadny bordel v tom ja už čakam takmer mesiac na mobil, ktorý som objednal 8.8 a vyšiel z krajiny podavaťela 20.8 takže neviem ešte ako dlho už sa to dosť dlho nepohlo furt piše transporting zatiaľ čo som objednaval tak do 2 tyždňov všeto bolo doma ale teraz to tam nejako blbne
Ako mi pošlú peniaze s dx.com na moj paypal, ked som mal preplatok ??
dakujem
dakujem
dnes som bol velmi prijemne prekvapeny, balicek z aliexpresu z ciny doruceny freeshipingom za 15dni
Inokedy im to podla mojej skusenosti trva minimalne mesiac..
-
chlapec10
Addict
normalne na paypal ucet... ci aka je otazkamaco54 napísal:Ako mi pošlú peniaze s dx.com na moj paypal, ked som mal preplatok ??
dakujem
No ano lebo mi poslali peniaze co som mal preplatok 15$ ale na paypal mi nenabehli ziadne penize. Ako je to mozne ?
si si isty? pozri si výpisy, niekedy paypal rovno refundy dá preposlať na tvoj účet
Neviem, ci to niekomu k niecomu pomoze. Ale nedavno som objednal jednu vec z aliexpressu, nebola vsak "as described" tak som ziadal nejaky maly refund. Po nejakom case odsuhlasili a peniaze som mal na druhy den na ucte (bankovy, nie paypal) s popisom:
"Platba kartou
WWW.ALIEXPRESS.COM LONDON".
"Platba kartou
WWW.ALIEXPRESS.COM LONDON".
aha aha no zbanky prisla nejaka sms ze 15 dolarov tak to asi potom naozaj rovno na učet poslali. Vypisi som nekukal ešte
-
chlapec10
Addict
no takto.... ty si platil kartou cez paypal, vsak? a aliexpress to refundoval, to znamena ze to nebol bankovy prevod, ale refundacia platby kartou... tak ci onak ale v paypal to svietit budeMFa napísal:Neviem, ci to niekomu k niecomu pomoze. Ale nedavno som objednal jednu vec z aliexpressu, nebola vsak "as described" tak som ziadal nejaky maly refund. Po nejakom case odsuhlasili a peniaze som mal na druhy den na ucte (bankovy, nie paypal) s popisom:
"Platba kartou
http://WWW.ALIEXPRESS.COM LONDON".
mam jednu otasku ak mi napisalo že vystup zasielki z colnice tak znamená že mi jz nechytili ?
Ano, znamena to, ze Ti ju "nechytili" a zajtra/pozajtra ju mas doma.
Re: Dealextreme (a ine cinske obchody)
ok, takže dnes mi to prišlo a ostal som trocha sklamany... mobil nejde nabijať ostatne všetko funkčne a bezchybne až na neuplny preklad do slovensčiny ale angličtina nieje problem len miestami tie činske znaky... idem sa akurat spytať do opravovne mobilov nech to premeraju a skusia opraviť lebo boly pri ňom 2 baterky čo je pri mobile dosť neobyčajné a po zasunuti kolika to nenabioja neviém či tam treba niečo nastavovať ... a do dx ho posielať moc nechcem lebo mi ho možu zase chytiť ked poe naspať tak neviem .... ako by ste to vy riešili ?
-
chlapec10
Addict
Re: Dealextreme (a ine cinske obchody)
aky to je mobil , skusal si inu nabijacku??? v u mobiloch z ciny su bezne 2 baterky