Objednal som odtial od mojej registracie cca 10 veci.
9/10 prisli. Hodinky v hodnote 25€ neprisli dodnes a ani nepridu.
2 z/10 veci prisli uplne ine ako na obrazku, z predajcom sa nedalo nijako komunikovat.
Kvalita vsetkoho stoji tak, ci tak za prd. Z predajcami sa velmi tazko komunikuje, zlozite platenie, cela stranka je onicom, vyhladavanie onicom, feedback u uzivatela mi pride jeden velky fake a podvod. Pretoze vzdy som objednaval od "top rated" sellerov a aj tak mi prisla nejaka chu****.
Odporucam sa vyhnut tejto stranke, to, ze mate znackovu vec, ktora stoji uplne za h***no je Vam fakt k nicomu.
Jedine + je to, ze ked zaplatite cez paypal, mate aku, taku sancu ze dostanete svoje peniaze spat.
Vsetko je to jedna velka komplikacie, od najdenia tovaru, cez zaplatenie, a este aj dorucenie k vam, a to sa nebavim o tom ked vam to rozbalia na colnici.
ODPORUCAM sa VYHNUT ! -> Tejto stranke, naco zbytocne podporovat takychto hlupych sellerov, kopec veci je na EBAY-i, prosim Vas, se**te nato, fakt sa neoplati mat nejake FAKE-y aby ste boli COOL ...
Co sa tyka tych "fake" CK boxeriek, su uplne v pohode, ale objednaval som z EBAYu, kvalita uplne v pohode, je to bavlna + elastan, to co kupite u nas v obchodoch stoji niekedy uplne za prd...
Dufam, ze som tymto pomohol aspon tym, ktorí rozmyslaju nad niecim z tejto sprostej a tupej stranky... Ahojte