iOffer

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Kaper
Amateur
Amateur

Re: iOffer

Príspevok od používateľa Kaper »

Chalani, po skusenostiach z iofferom, chcem prispiet svojimi skusenostami, aby ste si mohli spravit svoj vlastny nazor.

Objednal som odtial od mojej registracie cca 10 veci.
9/10 prisli. Hodinky v hodnote 25€ neprisli dodnes a ani nepridu.
2 z/10 veci prisli uplne ine ako na obrazku, z predajcom sa nedalo nijako komunikovat.

Kvalita vsetkoho stoji tak, ci tak za prd. Z predajcami sa velmi tazko komunikuje, zlozite platenie, cela stranka je onicom, vyhladavanie onicom, feedback u uzivatela mi pride jeden velky fake a podvod. Pretoze vzdy som objednaval od "top rated" sellerov a aj tak mi prisla nejaka chu****.
Odporucam sa vyhnut tejto stranke, to, ze mate znackovu vec, ktora stoji uplne za h***no je Vam fakt k nicomu.
Jedine + je to, ze ked zaplatite cez paypal, mate aku, taku sancu ze dostanete svoje peniaze spat.
Vsetko je to jedna velka komplikacie, od najdenia tovaru, cez zaplatenie, a este aj dorucenie k vam, a to sa nebavim o tom ked vam to rozbalia na colnici.

ODPORUCAM sa VYHNUT ! -> Tejto stranke, naco zbytocne podporovat takychto hlupych sellerov, kopec veci je na EBAY-i, prosim Vas, se**te nato, fakt sa neoplati mat nejake FAKE-y aby ste boli COOL ...

Co sa tyka tych "fake" CK boxeriek, su uplne v pohode, ale objednaval som z EBAYu, kvalita uplne v pohode, je to bavlna + elastan, to co kupite u nas v obchodoch stoji niekedy uplne za prd...

Dufam, ze som tymto pomohol aspon tym, ktorí rozmyslaju nad niecim z tejto sprostej a tupej stranky... Ahojte :)
chlapec10
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

chlapec10 napísal:dik za info
co sa tyka toho spodneho pradla tak co som cital na nete ludia to nevedia rozoznat od origo, a velmi tam ani neni co pokaslat, ved uvidim, vyskusal som objednat teda 4 kusy :)
http://www.aliexpress.com/snapshot/256958054.html 8 eur za 4 kusy ma nezabije... dam vediet ked pride
Takze, dnes spodky prisli :) trvalo to 22 dni od objednania...
Hodnotenie: Pre mna nerozoznatelne od origo, material velmi jemny a prijemny, aktualne su v pracke ci sa nezbehnu... na vyskuanie som objednal L/XL/XXL, a mam pocit ze velkosti su posunutue o jedno viac (teda nase M je ich L, nase L ich XL atd.... )
Takze kupu urcite nelutujem
Prílohy
MAH_2409.jpg
MAH_2412.jpg
MAH_2416.jpg
MAH_2418.jpg
MAH_2429.jpg
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Ja si neviem pomôcť, nedám na seba hocičo a na oblečenie som dosť vyberavý, ale na trenkoch fakt nepotrebujem mať nápis nejakej značky popod brucho. Veď to nikto nevidí, a pre osoby, ktoré to majú vidieť nie sú podstatné tie trenky, že?

Na druhú stranu, 8€ za 4 kusy je fakt dobrá cena. Za také prachy chodia spodky "u Číňana".
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ver mi, ja som tiez extremne vyberavy... material je na nerozoznanie od originalu (ktory mam z USA) a som fakt spokojny
z3t
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa z3t »

Prisli ti vsetky naraz? Ja som objednaval to iste a dnes som isiel pre balik, v ktorom som mal len 1 kus. Predavajucemu som uz pisal, len ma zaujima ako to prislo tebe.
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

4 kusy spolu (1 neni na fotke lebo som ho dal kolegovi)
z3t
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa z3t »

Uz mi odpisal predajca, ze sa pomylil a posle zvysne zajtra.
playerSC
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa playerSC »

Caute,

takze ja by som sa len chcel opytat objednaval som si z ioffer nejake ray-ban okuliare zaplatil som, chalanisko vsetko poslal ale dosla mi taka pekna pozvanka od colnikov ze mam zaplatit clo alebo dph alebo nieco take. Mam to este nejak riesit alebo je to zbytocne vzhladom na to ze ked im donesem fakturu a uvidia cenu tak tie okuliare budu povazovat za fake. Dakujem za odpoved :)
rufus59
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rufus59 »

Objednaval si jeden kus ?Ano bude to zbytocne riesit kedze sa jedna o fake. Neprijat zasielku a nech ju vratia odosielatelovi.
playerSC
Medium Star
Medium Star

Okej teda dakujem. A este sa chcem opytat skusal uz niekto objednavat na zahranicnu adresu ? Presnejsie mam na mysli sluzbu mailboxde.cz . Dakujem
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

mam podobobnu sluzbu v USA, shipito.com , a chvalim si to
playerSC
Medium Star
Medium Star

Objednavas cez to aj z iofferu a prejde ti to bez problemov ? Nechytili ti ani vacsi pocet kusov ? Vdaka
rufus59
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Máš jedno či ide balík z USA alebo z číny keďže platia rovnaké pravidlá. Shipito.com sa skor vyuziva pokial neposielaju na slovensko. Mailbox.de využívam na nemecký amazon.
playerSC
Medium Star
Medium Star

Dobre. A neexistuje asi ziadna cesta ako sa vyhnut tej colnici vsak ? Napriklad nieco ako s danami ze poslem peniaze cez 3 spravne skombinovane zahranicne ucty a nemusim platit dane. Dakujem. (viem pytam sa uz trochu hluposti ale zaujima ma to) :D

A este ma zaujima ci existuje na colnici nieco ako blacklist. Mate s tym niekto skusenosti ?
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

playerSC napísal:Objednavas cez to aj z iofferu a prejde ti to bez problemov ? Nechytili ti ani vacsi pocet kusov ? Vdaka
minul si sa podstate, tieto virtualne schranky su na to, aby si si mohol poslat veci z krajin/obchodov ktore na slovensko neposielaju......
takze v pripade iofferu, by si sa este 2x o*ral, kedze by ti tovar isiel cez 2 colnice (Americku ked to dojde z ciny, a slovensku ked z USA) a este k tomu by si priplacal postovne z USA na SK....

nie, vyhnut sa tomu nemozes, kedze kontroluju vsetky baliky z mimo-EU, samozrejme niektore kontroluju viac niektore menej....
A este ma zaujima ci existuje na colnici nieco ako blacklist
Ja si osobne myslim ze ma, ale to je len moja spekulacia, kedze nie som colnik, ale ak ma, tak na nom nebude LOLko co si objednaval pre seba fakeove okuliare, ale skor niekto kto ich objedna celu paletu aby ich rozpredaval dalej....
M1No
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa M1No »

caute chcem si otial objednat nohavice ale nemozem sa dopracovatk nejakej tabulke velkosti stale mi pisu ze su to standartne velkosti ...
ako sa daju zistit presne rozmery pasu dlzky ? dik za kazdu radu
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Skús nájsť tie nohavice u iného predajcu. Možno bude mať tabuľku veľkostí v popise. A potom do objednávky píš, že chceš ale európsku veľkosť.
Pár krát som sa pozabudol, objednal som si M-ko ako nosievam obvykle. Lenže to boli asi ázijské M-ko ... Na naše pomery ako keby si si kúpil S-ko.
M1No
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa M1No »

skusal som ale nic som nenasiel
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Veru, pri niektorych trickach je ich XXL ako nase L.
rufus59
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Hlavne azijske cislovanie je mensie.
Napísať odpoveď