Ako sa s ňou rozprávať

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Terepin
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako sa s ňou rozprávať

Príspevok od používateľa Terepin »

Ďakujem.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Dobre, to je jeden pripad a co tie ostatne ?
Terepin
Addict
Addict

Pozoruhodne podobné.

Faktom je, že keď som bol sám sebou, tak nikdy o mňa neprejavili akýkoľvek záujem. Holt, cena za to, že som k ním slušný.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Zenu by si nemal stavat na nejaky piedestal, zvysovat jej hodnotu a svoju hodnotu naopak znizovat. Potom zena nadobudne dojem, ze od teba nemoze nic ocakavat, ze ona je ta, ktora ta ma " ochranovat "a je silnejsia osobnost. Ty si potom pre nu nezaujimavy a koncis v lepsom pripade ako kamarat.
Vsimam si to aj u kamaratov, ze ked mu baba nieco povie, tak on to velmi rad urobi a je nadseny, ze si ho vsimla. Pritom jej dal najavo, ze ona je silnejsia, ona je vodca a moze sa s nim hrat a zneuzivat to.
Teraz nemam na mysli zeny ignorovat, byt k nim arogantny atd. Len sa im nepodriadovat.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Terepin napísal:
Konkrétne kde som spravil chybu, keď dievčaťu sa so mnou príjemne zhovára, vyhlási, že ma má rada, že som presne ten typ, do ktorého by sa zamilovala, ale keď som ju pozval nezáväzne von, tak sa začala vykrúcať, vymýšľať si debilné výhovorky a po dvoch mesiacoch ťahania za nos vyhlási, že so mnou nemôže byť? Len ďalšia retardovaná krava, ktorá ma využila jak handru pre vlastné pobavenie, tak, ako všetky pred ňou.
Toto cele je len Tvoj vyklad veci. Verim tomu, ze ona by to vedela ponat z uplne inej perspektivy :)

A okrem toho ked Ti niekto vyhlasi, ze u Teba je vsetko super, si taky typ, ktory chce kazdy ale nema najmensi zaujem s Tebou niekam ist tak to znamena to, ze Ti nechce do oci, ze si +/- presny opak toho co povedala. To je ako ked sa tu niekto stazoval, ze ho dievca odmietlo, lebo bol pre nu prilis intelgentny :lol: give me a break
A ako presne Ta vyuzila pre vlastne pobavenie?
Terepin napísal: Faktom je, že keď som bol sám sebou, tak nikdy o mňa neprejavili akýkoľvek záujem. Holt, cena za to, že som k ním slušný.
Na toto plati to iste co som napisal predtym. Problem nie je v tom, ze si k nim slusny, ale ze si neponukol nic viac. A ak si myslis, ze keby si sa k nim spraval hrubo dopadlo by to lepsie tak si na velkom omyle. Vsak si to skus s nejakou dalsou a uvidime kolko budes mat stastia.
Inac ak je u Teba byt sam sebou to co prezentujes tu na fore tak sa ani nedivim, ze Ta ziadna nechce. Kazdeho raz omrzi pocuvat ako nad sebou niekto neustale narieka :) (a ked som Ti napisal aby si si rozsiril obzory este si sa na mna nasral :) )

P.S. Chces po mne aby som Ti explicotne povedal co si robil zle? Ja to neviem, nebol som pritomny. Ale ocividne toho bolo dost a bolo to opakovane ked Ti to ani jedenkrat nevyslo. Ak chces vediet co robis zle prenes sa cez svoje krehucke ego, ozvi sa tym svojim znamostiam a povedz im aby Ti na rovinu povedali co im vadilo. (a ziadne vyhovorky typu "si taky akeho by kazda chcela, chyba je vo mne")
Mozno budes prekvapeny z toho co vsetko sa dozvies. A ak sa potom nahodou na 9 rokov psychicky nezrutis tak skus zapracovat na zlepseni toho co Ti povedali.
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Z vlastného uhla pohľadu, mne keď povedala baba, že som zlatý, sympatický = nechcem s Tebou nič mať, nie si pre mňa zaujímavý.. Väčšinou čo tie krajšie dievčatá chodia s priemernými chalanmi, je to v dôsledku, že niečo ten chalan dokázal / má kapelu, dobrú prácu, vlastný dom, výrečnosť.../ raz som sa jednej kamośky pýtal / vyzerá luxusne/, že prečo práve s takým sa dala dokopy, povedala najskôr som si ho vôbec nevšímala, potom keď som ho videla hrať v nemenovanej kapele, pomaly sa mi začínal ľúbiť, potom keď sme pokecali a videla som že ma o mňa záujem dali sme sa dokopy...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

To je tak, ze na kazdú niečo iné platí,niektorá sa pozerá výhradne len na výzor a potom skúma vnutro,dalsia na vyžarovanie s charizmou,dalšej ide predovšetkým o povahu a chovaní muža,...
-niektoré baby ti kludne aj prvé napíšu,dajú ti mobilné číslo,alebo ti oni samé navrhnu stretko....a niektoré nerobia žiadne kroky,robia pravý opak aj ked po tebe túžia,vtedy to komplikujú aj sebe aj chalanovi.
-dalsia má rada ked ju chlap ignoruje,dalsia neznáša ignorovanie.
-dalsiu zbalíš na výrečnosť a inú zbalíš na to ze si tichší typ.
-každá má iný vkus,....nedá sa nájsť žiaden ucelený návod ako ju zbaliť, byť so ženou šťastný a ako si nájsť ideálnu ženu podla tvojich predstáv.
Treba stále skúšať ci uz vonku,cez net,..narazíš na X báb a X báb ti nebude vyhovovať či uz vzhladom a povahou, no treba skúsať stále.Neni ani problem si nájsť babu na chodenie a sex,ale s takou to skor ci neskor krachne. Vidím to na mojich kamosoch a známich s akými ženskými sa dali dohromady a to len preto aby si mohli zašukať a chváliť sa že majú frajerku.
-Co sa dá meniť je vzhlad,vyzor,obliekanie to nech si hovorí kto chce čo chce, jednak aby sa chlap cítil spokojnejší,príťažlivejší,sebavedomší, tak to treba pozmeniť ak chce ženskú takú akú chce mať pri sebe. Ved uprimne aj my to od žien ziadame aby niečo so sebou robili a musím uznat ze na vzhlad si oni potrpia a vyvinú to usilie. Ale co by som nemenil vobec je povaha,ale co sa dá pomenit je chovanie (menej vulgárny,menej prchký,...)
TheBadOne
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa TheBadOne »

Počkaj na správnu. Pár rokov dozadu som na tom bol podobne, no uvedomil som si, že nie len s dievčatami. Uvedomil som si, že plytké a povrchné rozhovory ma ubíjajú a nudia bez ohľadu na to, či ide o krásne dievča alebo hocijakého iného človeka. Pri mnohých rozhovoroch s (veľmi) peknými babami o ich každodennom živote a j*bnutých kamarátkach som mal pocit, že si vpálim guľku do hlavy. Vždy som bol ten slušný, inteligentný chlapec ktorého predstavili rodičom, no uvedomil som si, že trávenie času snimi mi nestojí za čokoľvek čo od nich môžem dostať. Paradoxne ma rozhovor s blbcom vyčerpáva omnoho viac ako rozhovor s inteligentným človekom, a preto som si povedal, že nájdem tú správnu. Našiel som, na nešťastie sa mi s ňou zatiaľ nedarí. To je však už iný príbeh :D
Terepin
Addict
Addict

axxis napísal:Toto cele je len Tvoj vyklad veci. Verim tomu, ze ona by to vedela ponat z uplne inej perspektivy :)

A okrem toho ked Ti niekto vyhlasi, ze u Teba je vsetko super, si taky typ, ktory chce kazdy ale nema najmensi zaujem s Tebou niekam ist tak to znamena to, ze Ti nechce do oci, ze si +/- presny opak toho co povedala. To je ako ked sa tu niekto stazoval, ze ho dievca odmietlo, lebo bol pre nu prilis intelgentny :lol: give me a break
A ako presne Ta vyuzila pre vlastne pobavenie?

Na toto plati to iste co som napisal predtym. Problem nie je v tom, ze si k nim slusny, ale ze si neponukol nic viac. A ak si myslis, ze keby si sa k nim spraval hrubo dopadlo by to lepsie tak si na velkom omyle. Vsak si to skus s nejakou dalsou a uvidime kolko budes mat stastia.
Inac ak je u Teba byt sam sebou to co prezentujes tu na fore tak sa ani nedivim, ze Ta ziadna nechce. Kazdeho raz omrzi pocuvat ako nad sebou niekto neustale narieka :) (a ked som Ti napisal aby si si rozsiril obzory este si sa na mna nasral :) )

P.S. Chces po mne aby som Ti explicotne povedal co si robil zle? Ja to neviem, nebol som pritomny. Ale ocividne toho bolo dost a bolo to opakovane ked Ti to ani jedenkrat nevyslo. Ak chces vediet co robis zle prenes sa cez svoje krehucke ego, ozvi sa tym svojim znamostiam a povedz im aby Ti na rovinu povedali co im vadilo. (a ziadne vyhovorky typu "si taky akeho by kazda chcela, chyba je vo mne")
Mozno budes prekvapeny z toho co vsetko sa dozvies. A ak sa potom nahodou na 9 rokov psychicky nezrutis tak skus zapracovat na zlepseni toho co Ti povedali.
Mám svedka, a nie jedného. Odtiaľto dokonca audia. Ja som pôvodne nezamýšľal s ňou čokoľvek riešiť. Neplánoval som s ňou aktívne komunikovať (mimo hry). Začala ona a tak ja som sa pridal tiež. Čo čert nechcel, písalo sa mi s ňou príjemne. Vždy o niečom inom, no vždy duchaplne s hlavou a pätou. Moja chyba, že som to tam nezatrhol, no. Poučil som sa a nabudúce (ak nejaké bude) sa zachovám inak.
To, čo prezentujem tu na fóre, je z väčšej časti to isté, čo zvyknem prezentovať pred priateľmi. Mimo nich sa prezentujem len minimálne, nakoľko niet veľmi komu sa prezentovať. Stretnúť ju v rámci partie, maximálne sa jej predstavím. Reál našťastie nie je internet, takže si dávam omnoho väčší pozor na to, čo vypustím z úst (než tak urobím, nasleduje náčrt možných smerov, kam by sa mohli uberať konverzácie naväzujúce na rôzne reakcie).
Zle. Hmm. Voči tomuto slovu som si vypestoval hrošiu kožu. Najväčší oxymóron, ktorý som tu čítal od mnohých, je "buď sám sebou a na nič sa nehraj" a vzápätí na to "robíš to zle".
A to ego je nejaký druh potravy?
bucuresti napísal:ho vôbec nevšímala, potom keď som ho videla hrať v nemenovanej kapele, pomaly sa mi začínal ľúbiť, potom keď sme pokecali a videla som že ma o mňa záujem dali sme sa dokopy...
Ako, som ochotný veriť kade čomu: od sledovania špionážnymi satelitami, až po únosy mimozemšťanmi. A keby som šňupal, tak aj to, že môj strop sa ma snaží zožrať. Ale že vďaka zisteniu, že je v kapele, odrazu zistila aký je to skvelý chalan? My bullshit sense is tingling.
TheBadOne napísal:Pár rokov dozadu som na tom bol podobne, no uvedomil som si, že nie len s dievčatami. Uvedomil som si, že plytké a povrchné rozhovory ma ubíjajú a nudia bez ohľadu na to, či ide o krásne dievča alebo hocijakého iného človeka. Pri mnohých rozhovoroch s (veľmi) peknými babami o ich každodennom živote a j*bnutých kamarátkach som mal pocit, že si vpálim guľku do hlavy. Vždy som bol ten slušný, inteligentný chlapec ktorého predstavili rodičom, no uvedomil som si, že trávenie času snimi mi nestojí za čokoľvek čo od nich môžem dostať.
Problém je, že takýto tzv. nezáväzný rozhovor sa pokladá za úplne štandardný a na stretnutiach žiadúci. Hmpf, to určite. Už to ma vyčerpáva, keď počujem diskutovať moje sestry s mamou, čo všetko zažili počas jedného dňa. To, ako sa dokážu celé hodiny baviť o hovne, je natoľko psychiku zdevastujúce, že sa radšej idem zavrieť do izby. Predstava, že by som takto mal zabiť hodiny svojho života na prvom stretku s dievčaťom, o ktorom okrem jej mena neviem nič, mi navodzuje triašku.
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Terepin - možes bullshitovať koľko chceš, tak mi to povedalal a ja tomu verím...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Terepin napísal: Poučil som sa a nabudúce (ak nejaké bude) sa zachovám inak.
A to je ako?
Terepin napísal:si dávam omnoho väčší pozor na to, čo vypustím z úst (než tak urobím, nasleduje náčrt možných smerov, kam by sa mohli uberať konverzácie naväzujúce na rôzne reakcie).
Heh? Ty ked sa s niekym rozpravas tak mu zaroven navrhujes niekolko moznosti kam by sa mal uberat dalsi rozhovor? To je ako ked mal Sheldom Cooper ten algoritmus na kamaratov.
Terepin napísal:"buď sám sebou a na nič sa nehraj"
Toto by som vacsine ludi na fore naozaj neodporucal
Terepin napísal: "robíš to zle".
toto mas niekolkonasobne empiricky overene, asi na tom nieco bude
Terepin napísal:A to ego je nejaký druh potravy?
Nie, to je metafora.
Terepin
Addict
Addict

bucuresti napísal:Terepin - možes bullshitovať koľko chceš, tak mi to povedalal a ja tomu verím...
Jasné, veď chalan bez kapely je totálna troska, všakáno.
axxis napísal:A to je ako?
Že jej nezožeriem ani slovo.
axxis napísal:Heh? Ty ked sa s niekym rozpravas tak mu zaroven navrhujes niekolko moznosti kam by sa mal uberat dalsi rozhovor? To je ako ked mal Sheldom Cooper ten algoritmus na kamaratov.
To si premietam v duchu, nie nahlas.
axxis napísal:Toto by som vacsine ludi na fore naozaj neodporucal
Čím sa dostávame k tomu, že...
axxis napísal:toto mas niekolkonasobne empiricky overene, asi na tom nieco bude
...sa musím pretvarovať, pokiaľ by som chcel byť u dievčat úspešný.
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

chalan bez kapely nemusi byt troska ale s kapelou dava spolocnosti najavo, ze je niecim zaujmavy, ma "vyssiu hodnotu" z pohladu dievcat

pises, ze skoda ze si tie vase rozhovory nezatrhol... ale tam nebol problem v rozhovoroch, ale v tom, ze si spravil obrovsky skok medzi tym, co chcela ona a tym, co si chcel ty. Predpokladam ze ste sa bavili o beznych zivotnych radostiach a starostiach, proste kecy medzi kamaratmi, nic co by tretej osobe pripadalo ako zvadzanie/smerovanie k niecomu intimnejsiemu

moc riesis, snazis sa urobit vsetko dokonale a bezchybne, co sa neda a dokonaly ludia su nudny, lebo nemaju cim prekvapit... pokial je dobra atmosfera a debata neviazne, mensi brept moze byt celkom sympaticky (takze ziadne planovanie rozhovorov)

pretvarovat nie, ale zmenit sa tak, aby si bol sam sebou inak, ako si teraz... pretvarka sa odhali, casom, alebo aj hned. Ale ked sa dokazes zmenit k lepsiemu/pozitivnejsiu/sexualnejsiumu, potom to uz pretvarka nebude
Terepin
Addict
Addict

Práveže ja som nebol tým, kto by to chcel posunúť KAMKOĽVEK. Ani len začať som to nemienil. Impulzy prichádzali z jej strany; keď som jej napr. napísal, že vo voľnom čase čítam knihy, tak dobre než nevýskala od nadšenia. A takýchto reakcií bolo veľa. Keď ma to už prestalo baviť, tak číro-čírou náhodou mi presne vtedy napísala "ja by som s tebou bola šla vonku, ale keďže ty nechceš, tak máš smolu". Proste typická manipulatívna suka.

Nemám za potreby sa meniť. Nie som zlý človek a ani nechcem ním byť. Som len proste iný a nemienim svoju unikátnosť zapredať za možnosť si vrznúť. Videla som až priveľa prípadov, keď sa sympatický chalan len kvôli dievčaťu zmenil na neznesiteľného debila.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Terepin napísal: "ja by som s tebou bola šla vonku, ale keďže ty nechceš, tak máš smolu". Proste typická manipulatívna suka.
prepáč, ale čo je na tomto manipulatívne? Veď mala pravdu. Ty si sa, tvojími slovami, "opancieroval" proti kontaktu s babou. Dobre si spomínam koľkokrát som ti na g+ písal a naznačoval že sa máš s ňou stretnúť. Alebo s hocijakou inou. A ty vždy nie a nie a nie, nepotrebujem sa stretávať, nechcem kamarátku a bla bla bla. Takže na toto povedať že je manipulatívna suka nemáš právo. Koniec koncov, mnoho prípadov by sa isto našlo aj na tomto fore, kde vyjadruješ svoju averziu voči ženám a stretnutiu s nimi.

//autoeditácia príspevku (10 Sep 2013, 8:57)
Terepin napísal:... nemienim svoju unikátnosť ...
:aasmile29:
sorry, ale ty nie si unikátny. Si úplne tuctový looser
Terepin
Addict
Addict

Aspoň vidno, aký si mal o tom prehľad... Ja som ju práveže pozýval von, no ona stále, že nie, nie nie, bla bla bla. A keď som s tým prestal, tak vtedy na mňa vyrukovala s tou vetou.

Na základe čoho som looser? Že nemám priateľku? Že som ešte nešukal? Nuž, ak sú toto pre teba smerodajné životné úspechy, prosím, neberiem ti ich, ja však za úspech považujem napr. to, že zarábam na vlastnej hudbe.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

lenže ona nechcela z dôvodov, ktoré boli vážne. Nebudem to tu rozoberať. Tvoje dôvody neísť von s dievčaťom sú čisto o tvojom pohrdani nimi
Terepin
Addict
Addict

Ty vôbec chápeš, kde leží podstata? Tak dobre, zopakujem to: ona sa prihovorí - ja sa prihovorím - ona sa chce zhovárať - pridám sa - ona je zo mňa nadšená - ja som nadšený tiež - píše sa jej so mnou príjemne - mne s ňou taktiež - pozvem ju von - ona nechce - pozvem ju znovu - ona znovu nechce - zase pozvem - zase nechce - prestanem - odrazu tvrdí, že by šla - znovu ju pozvem - znovu nechce - ešte raz pozvem - ešte raz odmietne - prestanem s ňou písať - vymaže si ma z priateľov.

Podotýkam, že sa bavíme o STEAME, nie o FB. Dievča, ktorú som chcel mať len ako spoluhráčku, si zo mňa nakoniec urobila JoJo.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

rád by som si prečítal aj jej pohľad na vec. Každopádne, ak voláš niekoho von, a ona to odmieta zo zdravotných dôvodov, znamená to že nemôže povedať že by sa rada stretla (keby sa dalo)? V tomto konkrétnom prípade si mal podľa mňa smolu. Konečne tam boli vzájomné sympatie (čo je dosť ťažké pri tvojej "hrošej koži") a zrovna si natrafil na niekoho, kto nemôže chodiť von.
Terepin
Addict
Addict

To jej však nebránilo v tom, aby si niekoho našla tak či tak...

A smola s tým nemá nič spoločné. Nič sa nedeje náhodou, všetko má svoj dôvod.

//autoeditácia príspevku (10 Sep 2013, 9:25)
axxis napísal:Heh? Ty ked sa s niekym rozpravas tak mu zaroven navrhujes niekolko moznosti kam by sa mal uberat dalsi rozhovor? To je ako ked mal Sheldom Cooper ten algoritmus na kamaratov.
http://www.deviantart.com/art/2GAG-Unforeseen-399203487 :D
Napísať odpoveď