GTA V - vseobecna diskusia

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: GTA V

Príspevok od používateľa p4ra »

To so strip clubom uz viem, tiez sa mi stalo s tou zenskou. A ja som mal este taku situaciu, ze policajti nahanali nejakych troch magorov v aute. Tak som im pomohol a vytlacil auto na krajnicu. Policajti ich potom doriadili. :)
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Inak to fakt všetci hráte len na psku?? Je tu ešte niekto kto to hrá na xboxe? Ak hej tak gamertag TheDejf :o)
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

boha policajtom pomahate a volate,ja som videl jak typkov nahanaju fizli,akurat som mal nake silne SUV tak pandle som odrazil pekne daleko :D
a aj s tymi troma sa mi to stalo,ze cajka krici pomoc a tam traja zufalci s pistolami,som ich vyzajbijal jak smradov.
a uz ste mali tu misiu ci co to je,stary robotnik na stavbe vyprava,ze ma posledny den do dochodku,odrazu na neho padnu zelezne rury a zacne horet,to som mal prvy den,este som to poriadne nevedel ovladat,tak som chodil okolo neho potom som zistil,ze treba ist hore ku zeriavu,kym som tam pomaly dosiel,chudak dedo sa tam udusil a ja som este aj je*ol z tej strechy rovno na rury,zobralo mi to pol zivota a isiel som sa teda prejst k tomu auto ci uz pankovi neni pomoci,no a neprejdem sa po ohni ? som uhorel :D sranda hra,ale akurat mam pekne nervy teraz,bo som dostal trevora prave a prva misia s nim do pi*e je to co nenavidim na tychto hrach,ty si sam aj ked tvoji dvaja pomocnici sa skryvaju jak curaci a asi 350 motorkarov na mna !
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

hra roka a keby len roka :wink: momentalne to hram na 140cm a je to chytlave jak sv*na 9,5/10
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

DeJF napísal:Inak to fakt všetci hráte len na psku?? Je tu ešte niekto kto to hrá na xboxe? Ak hej tak gamertag TheDejf :o)
Mam obidve, ale X-ko mam u frajerku, bez moznosti online. :)

Online budem na PS-ku.
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa deszka3 »

Dnes som si zahral na kamošovom Xku, keďže môj je ešte v servise :smt098 :smt098 :smt098 . Ajkeď som hral len 10 minút no som úplne v úžase. Diaľnica je spravená vynikajúco, dostaneš sa cez ňu všade. Pláž je zo San Andreasu a sú tam aj vodné skútre a aby nebolo málo aj rampy na skákanie :smt007 . Už nech dojde moje Xko zo servisu a môžem začať aj ja pariť :D
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Inak mohli by ste popísať vašé mená na socialclube, nech tam mám niekoho :D ...

http://socialclub.rockstargames.com/member/dejfo94
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

no pokazde jak si tam urobim krasnu selfphoto s vyhladom na mesto :D mi to nechce ani len zaregistrovat do socialclub,bo furt,ze je nedostupny.
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

nadhera.uz nech to vyjde na pc :roll:
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Saq.utd napísal:no pokazde jak si tam urobim krasnu selfphoto s vyhladom na mesto :D mi to nechce ani len zaregistrovat do socialclub,bo furt,ze je nedostupny.
Už to prestalo blbnúť..napr. dnes celý den bol dostupný, taktiež mi aj fotky načitalo v hre..
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Ide to na nas zo vsetkych stran, ale ja hovorim len jedno - zasluzene. A druha vec, prekvapuje to vobec niekoho? Pani z Rockstar a Take2 PRESNE vedia, co ludia chcu. Dokonca ja POCUVAJU na napady. Z toho moze vzniknut len nieco taketo dobre. Kiezby vsetci takto rozmyslali..
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

ako je s jazdnými vlastnosťami ? A celkovo s fyzikou ? Pri prezeraní videí sa mi to zdalo horšie ... alebo "menej reálne" než v IV ? Aké sú teda vaše skúsenosti ?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Ludom sa to preto nezda a auto im lieta, lebo tie postavy este nemaju driver's skill. Vzhladom na to, ze sa postava vyvyja RPG stylom, tak po case, ked ma vymakany skill, uz je to lepsie. Neviem, preco vsetci tak mrncia kvoli tomu. Podla mna je to v pohode.
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

Tiez mi to pride v pohode. Skor mi trosku vadi neznicitelnost aut. Na druhej strane som vyslovene neznasal, ked mi v starych gta zacalo horiet auto prakticky "za nic"
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Tiež som sa bál toho jazdného modelu no je dosť v pohode.. A nezničiteľnosť áut?? Auta sa veru dajú dosť ľahko zničit.. Síce ťažšie ako vo štvorke ale stále dosť ľahko...
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

Tak neratam rozstrielanie, alebo granat pod auto :) Jazdou som este auto neznicil a to ho vzdy v plnej niekolko krat "tuknem"
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Auta sa daju znicit uplne v pohode. Vcera som napr. v plnej rychlosti napalil na krizovtke zboku do chlapika, ten na mieste hlava na volante, mrtvy. A lave predne koleso odtrhlo z napravy, totalne realne to vyzeralo.
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

p4ra napísal:Auta sa daju znicit uplne v pohode. Vcera som napr. v plnej rychlosti napalil na krizovtke zboku do chlapika, ten na mieste hlava na volante, mrtvy. A lave predne koleso odtrhlo z napravy, totalne realne to vyzeralo.
plnou rychlostou som to je*ol do steny, stlpu hocicoho statickeho a neyletel som cez predne okno ..damage car je proti 4ke dost na pi*u
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

asi maju pas konecne zapnuty :lol:
Napísať odpoveď