GTA V - vseobecna diskusia
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: GTA V
To so strip clubom uz viem, tiez sa mi stalo s tou zenskou. A ja som mal este taku situaciu, ze policajti nahanali nejakych troch magorov v aute. Tak som im pomohol a vytlacil auto na krajnicu. Policajti ich potom doriadili. 
boha policajtom pomahate a volate,ja som videl jak typkov nahanaju fizli,akurat som mal nake silne SUV tak pandle som odrazil pekne daleko 
a aj s tymi troma sa mi to stalo,ze cajka krici pomoc a tam traja zufalci s pistolami,som ich vyzajbijal jak smradov.
a uz ste mali tu misiu ci co to je,stary robotnik na stavbe vyprava,ze ma posledny den do dochodku,odrazu na neho padnu zelezne rury a zacne horet,to som mal prvy den,este som to poriadne nevedel ovladat,tak som chodil okolo neho potom som zistil,ze treba ist hore ku zeriavu,kym som tam pomaly dosiel,chudak dedo sa tam udusil a ja som este aj je*ol z tej strechy rovno na rury,zobralo mi to pol zivota a isiel som sa teda prejst k tomu auto ci uz pankovi neni pomoci,no a neprejdem sa po ohni ? som uhorel
sranda hra,ale akurat mam pekne nervy teraz,bo som dostal trevora prave a prva misia s nim do pi*e je to co nenavidim na tychto hrach,ty si sam aj ked tvoji dvaja pomocnici sa skryvaju jak curaci a asi 350 motorkarov na mna !
a aj s tymi troma sa mi to stalo,ze cajka krici pomoc a tam traja zufalci s pistolami,som ich vyzajbijal jak smradov.
a uz ste mali tu misiu ci co to je,stary robotnik na stavbe vyprava,ze ma posledny den do dochodku,odrazu na neho padnu zelezne rury a zacne horet,to som mal prvy den,este som to poriadne nevedel ovladat,tak som chodil okolo neho potom som zistil,ze treba ist hore ku zeriavu,kym som tam pomaly dosiel,chudak dedo sa tam udusil a ja som este aj je*ol z tej strechy rovno na rury,zobralo mi to pol zivota a isiel som sa teda prejst k tomu auto ci uz pankovi neni pomoci,no a neprejdem sa po ohni ? som uhorel
Dnes som si zahral na kamošovom Xku, keďže môj je ešte v servise
. Ajkeď som hral len 10 minút no som úplne v úžase. Diaľnica je spravená vynikajúco, dostaneš sa cez ňu všade. Pláž je zo San Andreasu a sú tam aj vodné skútre a aby nebolo málo aj rampy na skákanie
. Už nech dojde moje Xko zo servisu a môžem začať aj ja pariť 
-
DeJF
Addict
Inak mohli by ste popísať vašé mená na socialclube, nech tam mám niekoho
...
http://socialclub.rockstargames.com/member/dejfo94
http://socialclub.rockstargames.com/member/dejfo94
-
p4ra
Redeemer
Ide to na nas zo vsetkych stran, ale ja hovorim len jedno - zasluzene. A druha vec, prekvapuje to vobec niekoho? Pani z Rockstar a Take2 PRESNE vedia, co ludia chcu. Dokonca ja POCUVAJU na napady. Z toho moze vzniknut len nieco taketo dobre. Kiezby vsetci takto rozmyslali..
-
p4ra
Redeemer
Ludom sa to preto nezda a auto im lieta, lebo tie postavy este nemaju driver's skill. Vzhladom na to, ze sa postava vyvyja RPG stylom, tak po case, ked ma vymakany skill, uz je to lepsie. Neviem, preco vsetci tak mrncia kvoli tomu. Podla mna je to v pohode.
-
p4ra
Redeemer
Auta sa daju znicit uplne v pohode. Vcera som napr. v plnej rychlosti napalil na krizovtke zboku do chlapika, ten na mieste hlava na volante, mrtvy. A lave predne koleso odtrhlo z napravy, totalne realne to vyzeralo.
-
Hellboy248
Guru wannabe
plnou rychlostou som to je*ol do steny, stlpu hocicoho statickeho a neyletel som cez predne okno ..damage car je proti 4ke dost na pi*up4ra napísal:Auta sa daju znicit uplne v pohode. Vcera som napr. v plnej rychlosti napalil na krizovtke zboku do chlapika, ten na mieste hlava na volante, mrtvy. A lave predne koleso odtrhlo z napravy, totalne realne to vyzeralo.