Skinheads
Ikona marxistov-leninistov 20. storocia. Kratko po zlyncovani nemeckeho pilota v Bilbau na nu spojene nemecko-talianske sily zhodili celych (jaaaj, hroza!) 22 ton bomb, co je o nieco menej, ako sa zmesti do 2-5 US/UK bombarderov. Znicili most a zabili 120 (podla miestnych komunistov az 1650) ludi. To je jediny argument, ktory mas? Nezabudaj, ze hovorime o stovkach tisic zabitych civilistov, nie o particke spanielskych vzburencov.
Ako som vravel. Hmliste dojmy, ikony, symboly. "Meressjev, Guernica, no pasaran, geroooj soveeetskovo sajuuza, internacionalisti ako symbol obetavosti, partizani vyhnali Nemcov z lesa... "
Ako som vravel. Hmliste dojmy, ikony, symboly. "Meressjev, Guernica, no pasaran, geroooj soveeetskovo sajuuza, internacionalisti ako symbol obetavosti, partizani vyhnali Nemcov z lesa... "
jojo, neparafrazuj please, pretoze dobre vies ze som myslel hlavne teba a aryana...jojo napísal: Veru, veru. Tiez mi je mdlo pri vylevoch hiphoperov, ktori by nas vsetkych postrielali a ktovieco este...
ale ano mas pravdu, je hlupost si mysliet ze nasilim sa da zbavit fasizmu, komunizmu a inych "izmov" vcetne NS...
Mozes mi, prosim, ukazat, kde a ako presne som velebil nasilie? Pomozem ti: je to kravina. Alebo nie? Nuz, skopci to a pastni sem. Nech vidiet, ci na mna len tak bezdovodne plujes, alebo mas aj nejaky dovod...deblasco napísal:jojo, neparafrazuj please, pretoze dobre vies ze som myslel hlavne teba a aryana...
jojo nemozem...jojo napísal: Mozes mi, prosim, ukazat, kde a ako presne som velebil nasilie? Pomozem ti: je to kravina. Alebo nie? Nuz, skopci to a pastni sem. Nech vidiet, ci na mna len tak bezdovodne plujes, alebo mas aj nejaky dovod...
pretoze si sakra davas pozor co napises...
ja som to myslel tak ze si sympatizant hnutia ktoreho modlou su ludia ktori nasilie pouzivali "v beznom" zivote a vyhladili miliony ludi, ak nie priamo oni, nesu za to moralnu zodpovednost, kedze konflikt sposobili...
ty ako "pokracovatel" ich (aj ked uznavam, umiernenej) myslienky si pre mna taky isty ako boli oni...
cim dalej tym viac sa utvrdzujem v nazore na teba, ze si jeden z pohlavarov NS hnutia na SK, ktory taha za snurky a holohlave manusky skacu tak ako ty piskas... ak taky nie si, prepac, ale vyvolavas taky dojem o sebe vo mne...
sam si pisal, ze si skor subtilnejsi, skor pouzivas "hlavu ako boxer"... ty si presne typ cloveka a mas presne take sposoby vyjadrovania, dost sugestivne" na to aby si prave takych "tupych" holohlavcov dokazal ovladat tak ze chudaci robia nieco o com nemaju ani paru, ale rozmyslaju tak ako ich naockujes... potom ked nieco zmrvia, davas od nich ruky prec, ako aj cele kvazi hnutie ktore ho si zastancom, oni sa potom citia ako martyri ale uz maju zivot domrveny...
opakujem toto je moj nazor na teba, na NS & company...
takze este raz, myslim si ze si agresivne ladeny clovek ktory svoju agresiu velmi dobre skryva a orientuje ju na urcite skupiny obyvatelstva... a to je to co som myslel ked som pisal : "boze ako moze normalny clovek velebit nasilie!?"
pochopil si preco som to napisal? alebo si sa ani nepokusil...???
Chces porovnavat tabory Spojencov a Nemcov?
Vacsina Spojeneckych taborov boli tabory pracovne, v ktorych sa ale tiez zomieralo, najznamejsie su hlavne tie Ruske v ktorych bolo cielom sa upracovat k smrti.
Mali aj intendacne tabory.
Nemecke tabory sa skladali na zaciatku vojny len z pracovnych a intendacnych. Pocas vojny sa vasina pracovnych stala vyhladzovacimi, ktore mali zvycajne len jednu ulohu a to zbavit sa vyvrazdenim "neziaducej" rasy.
Mno vyvrazdovanie civilistov je vazne Nemecka specialita, kedze oni to nerobili z vojenskych dovodov, ale z rasovych a koli zivotnemu priestoru.
Dalsia vec je ze to robit nemuseli, mali moznost postupovat pozemne, kdezto spojenci nemali inu moznost ako bombardovat a ked Nemci decentralizovali a poschovavali priemysel tak museli bombardovat aspon nieco, nemohli nechat Nemecku krutovladu napokoji. Po obsadeni Francuzka uz velke bombardovacie nalety skoncili. Pritom civilnych obeti na Nemcoch bolo cca 600 000, co je oproti ich taborom a zavrazdenym Rusom mizive cislo. Ono sa to vola strategicke bombardovanie a bolo nevyhnutne ak nemozes bombardovat nic ine. Snazili sa proste vyhrat vojnu lahsim sposobom.
Nevravim ze sa v My Lai branili, vravim ze vietkong sa casto maskoval za civilistov. A USA sa vyvrazdenim dediny aspon nechvalili ako to robili Nemci za vojny, dokonca ich za to aj povysovali
!
Ja nevravim ze je niekto svety, ale na vychodnej fonte boli surovo vyhladeni miliony civilov a tym ze tu vravis o My Lai nezmenis ze Nacisti boli vrahovia co si robili zivotny priestor zabijanim Rusov.
Vacsina Spojeneckych taborov boli tabory pracovne, v ktorych sa ale tiez zomieralo, najznamejsie su hlavne tie Ruske v ktorych bolo cielom sa upracovat k smrti.
Mali aj intendacne tabory.
Nemecke tabory sa skladali na zaciatku vojny len z pracovnych a intendacnych. Pocas vojny sa vasina pracovnych stala vyhladzovacimi, ktore mali zvycajne len jednu ulohu a to zbavit sa vyvrazdenim "neziaducej" rasy.
Mno vyvrazdovanie civilistov je vazne Nemecka specialita, kedze oni to nerobili z vojenskych dovodov, ale z rasovych a koli zivotnemu priestoru.
Dalsia vec je ze to robit nemuseli, mali moznost postupovat pozemne, kdezto spojenci nemali inu moznost ako bombardovat a ked Nemci decentralizovali a poschovavali priemysel tak museli bombardovat aspon nieco, nemohli nechat Nemecku krutovladu napokoji. Po obsadeni Francuzka uz velke bombardovacie nalety skoncili. Pritom civilnych obeti na Nemcoch bolo cca 600 000, co je oproti ich taborom a zavrazdenym Rusom mizive cislo. Ono sa to vola strategicke bombardovanie a bolo nevyhnutne ak nemozes bombardovat nic ine. Snazili sa proste vyhrat vojnu lahsim sposobom.
Nevravim ze sa v My Lai branili, vravim ze vietkong sa casto maskoval za civilistov. A USA sa vyvrazdenim dediny aspon nechvalili ako to robili Nemci za vojny, dokonca ich za to aj povysovali
Ja nevravim ze je niekto svety, ale na vychodnej fonte boli surovo vyhladeni miliony civilov a tym ze tu vravis o My Lai nezmenis ze Nacisti boli vrahovia co si robili zivotny priestor zabijanim Rusov.
Och, chudak Aryan, musi sa branit pred tolkymi utokmi... Je to tazke, ja viem, tiez ked idem k vode sa natieram na obranu repelentom... Pomaha to. No ale vyznam inej obrany nevidim... Jedine ochrany...
A jojo, s kolkymi hiphopermi si uz mal problemy, kolki ta chceli zmlatit? Mna ani jeden, dokonca mam ovela lepsi pocit ked idem okolo mierne pripitych hlucnych hiphoperov nez okolo mierne pripitych hlucnych neonacistov...
pre nie-NS: akykolvek dokaz je zbytocny, vyserte sa na to, pokial nemate nazor ze "ciernych" treba stade vidlami hnat, ste podludia. Tak ako ja, ty, aj vsetci ostatni. Viva la tmavovlasy hnedooky slovansky arijec!!!
A jojo, s kolkymi hiphopermi si uz mal problemy, kolki ta chceli zmlatit? Mna ani jeden, dokonca mam ovela lepsi pocit ked idem okolo mierne pripitych hlucnych hiphoperov nez okolo mierne pripitych hlucnych neonacistov...
pre nie-NS: akykolvek dokaz je zbytocny, vyserte sa na to, pokial nemate nazor ze "ciernych" treba stade vidlami hnat, ste podludia. Tak ako ja, ty, aj vsetci ostatni. Viva la tmavovlasy hnedooky slovansky arijec!!!
no asi to tak bude ze ti hiphoperi sa len hraju na velkych gangstrov ale real je to nieco ine
..ak nevies preco sa tu spominaju, mal si davat lepsi pozor, par ich tu malo dost silne reci..
O akych dokazoch hovoris
? Pokial sa pokladas za podcloveka je to tvoj problem, asi mas na to nejaky dovod 
Neviem co mala ta posledna veta znamenat
Chces tym naznacit nejaku podradnost tmavovlasych a hnedookych ludi? Alebo si este nevidel modrookeho blondaveho slovana? 
Viem ze som ta zase potesil ako to zas berem vsetko doslovne
ale co uz.. Na tie tvoje emocionalne vylevy bez stipky argumentov podlozenych nejakymi faktami sa inak reagovat asi neda.. 
O akych dokazoch hovoris
Neviem co mala ta posledna veta znamenat
Viem ze som ta zase potesil ako to zas berem vsetko doslovne
Ak by sa ti nieco nezdalo, namiesto "árijskej" si daj "bielej"ALPINSKÝ TYP (západný typ) - jeden z typov árijskej rasy vyznačujúci sa menšou až strednou výškou, krátkou hlavou s tmavými vlasmi a tmavými očami. Príslušníci alpínského typu obývajú hlavne strednú Európu, Alpské krajiny ako východné Francúzsko, Švajčiarsko, Rakúsko, severné Taliansko, južné Nemecko a Slovinsko.
BALTICKÝ TYP (východný typ) - jeden z typov árijskej rasy vyznačujúci sa stredným telesným vzrastom, krátkou hlavou so svetlými vlasmi a svetlými očami. Obýva hlavne územie Poľska, Bieloruska, Baltských krajín, Ukrajiny a európskej časti Ruska.
To je nepravda. K vyhladzovaniu dochazalo vzdy v ramci odvety za partizanske utoky. Pravda, Nemci masovo vyvrazdovali zidobolsevickych komisarov, ale to nebolo kvoli zivotnemu prostrediu -- pokladali ich za najnebezpecnejsich nepriatelov seba aj celeho ludstva. Zidobolsevici zasa vyvrazdili elitu porazenej polskej armady v Katyni. jedni ako druhi, rozdiely su iba kozmetickeho charakteru.Rubiki napísal: Mno vyvrazdovanie civilistov je vazne Nemecka specialita, kedze oni to nerobili z vojenskych dovodov, ale z rasovych a koli zivotnemu priestoru.
Vasina odbornikov na vojenstvo sa neskor zhodla, ze pokus vyhrat vojnu zabijanim zien a deti zo vzduchu je nielen svinstvo, ale hlavne absolutne neucinny.Rubiki napísal:...museli bombardovat aspon nieco, nemohli nechat Nemecku krutovladu napokoji. Ono sa to vola strategicke bombardovanie a bolo nevyhnutne ak nemozes bombardovat nic ine. Snazili sa proste vyhrat vojnu lahsim sposobom.
Americky pilot, ktory utopil tie mlade Ukrajinky spolu s tisickami dalsich civilistov (skody na vojnovej vyrobe boli ZANEDBATELNE), dostal vysoke US vyznamenanie. Zsa: Jedni ako druhi.Rubiki napísal:A USA sa vyvrazdenim dediny aspon nechvalili ako to robili Nemci za vojny, dokonca ich za to aj povysovali!
A ja vravim, ze sa to deje v kazdom velkom konflikte este aj dnes. Poznas oficialne odhady poctu irackych DETI (iba deti, dospely Arab uz nie je taky milucky na pohlad, takze nikoho nezaujima, moze kludne skapat a nikto slzu neuroni nad takym prismudnutym hajzlom, nie?), ktorych za posledych 10 rokov pripravili roznymi akciami o zivot USA? Pokial viem, lisia sa podla organizacie, ktora ich publikuje: Od 500.000 (slovom: pol miliona) po 1.500.000 (jeden a pol miliona). A to je v case, ked nikde na svete nie je pri moci nijaky nacista. Takze mysliet si, ze je to nacisticka specialita, je holy nezmysel.Rubiki napísal:Ja nevravim ze je niekto svety, ale na vychodnej fonte boli surovo vyhladeni miliony civilov...
Co, zmlátit? Taky Mastermind, @ntonios, Behemoth, jord ci Keart ma chceli rovno zabit...Retsko napísal:A jojo, s kolkymi hiphopermi si uz mal problemy, kolki ta chceli zmlatit?
K vyhladzovaniu dochadzalo nie len za partyzanske utoky, nevyvrazdovali len zidobolsevickych komisarov, to by ich muselo mat ZSSR asi 10 000 000. Uzemie ZSSR mal byt hlavny zivotny priestor pre Nemcov, mali sa tam stahovat cele Nemecke rodiny, samozrejme az ked ich bude v Nemecku vela a bude postavene nove hlavne mesto sveta Germania. Na postavenie tohto mesta mali byt pouzite majetky zavrazdenych Rusov a zisk z Ruskeho tazenia.
USSBS (United States Strategic Bombing Survey) zistila ze ze Nemecke hospodarstvo startilo v 1943 9% vojnovej vyroby a v 1944 az 17%.
V rokoch 39-45 spojenci zhodili na Nemecko 3.4 milionov ton bomb a s toho
57,9 % zhodene roku 1944
23,5 % roku 1945
12,8 % roku 1943
Mno ja sa USA nezastavam, ja ich velmi v laske nemam....
O USA a Iraku sa uz popisalo vela, je jasne ze tam nesli "sirit demokraciu", ale co je to 500 000 az 1 500 000 za 10r oproti desiatkam milionom + dalsim milionom vo vyhladzovacich taboroch za kratsi cas? Keby sa Nemci nespravali na vychode tak kruto tak by sme sa teraz o tom nebavili. Preco sa tak nespravali aj na zapade?
USSBS (United States Strategic Bombing Survey) zistila ze ze Nemecke hospodarstvo startilo v 1943 9% vojnovej vyroby a v 1944 az 17%.
V rokoch 39-45 spojenci zhodili na Nemecko 3.4 milionov ton bomb a s toho
57,9 % zhodene roku 1944
23,5 % roku 1945
12,8 % roku 1943
Mno ja sa USA nezastavam, ja ich velmi v laske nemam....
O USA a Iraku sa uz popisalo vela, je jasne ze tam nesli "sirit demokraciu", ale co je to 500 000 az 1 500 000 za 10r oproti desiatkam milionom + dalsim milionom vo vyhladzovacich taboroch za kratsi cas? Keby sa Nemci nespravali na vychode tak kruto tak by sme sa teraz o tom nebavili. Preco sa tak nespravali aj na zapade?
- Prílohy
-
- Germania(vcelku uzasny navrh-bol som ohromeny, mam viac obrazkov)
- Germania_Berli.jpg (96.84 KiB) 778 zobrazení
Aha. Takze 3.400.000 t je uplne pochopitelna taktika, ale 22 t (z tej Debiaskovej ikony) je zversto. Krasna ukazka vymyteho mozgu a zvratenej logiky. Akoze tomu hovorili zidobolsevici? Dialektika protikladov?Rubiki napísal: V rokoch 39-45 spojenci zhodili na Nemecko 3.4 milionov ton bomb
Este raz, ako u blbych: Islo o trestne opatrenia po partizanskych utokoch. Na zapade sa part. utoky objavovali len sporadicky (vacsina obyvatelstva okupovanych krajin sa mala dobre a cusala ako vsi pod chrastou - viď trebars "Pavel Tigrid - Kapesní průvodce inteligentní ženy po vlastním osudu"Rubiki napísal: Keby sa Nemci nespravali na vychode tak kruto tak by sme sa teraz o tom nebavili. Preco sa tak nespravali aj na zapade?
Obrazky mas fakt uchvatne. Nepoznas nahodou ich povod? Su od Speera? Ocenil by som, keby si sem vo volnom case umiestnil aj dalsie. Lahodia oku a pekne ilustruju idealy, o ktorych akosi zabudame hovorit. Totiz, verte-neverte, narodny socializmus bol s architekturou prepojeny tak tesne ako azda ziadna ina ideologia (s vynimkou antiky). Videl v nej hmotny odraz usporiadania spolocnosti, ktore sa snazil vytvorit. Vdaka, Rubiki!
Este dodatok - vecna chyba
Myslim, ze v tomto si sa dopustil vecnej chyby. To cislo z prelomu tisicroci sa tyka VYLUCNE irackych DETI, ktore zomreli nasledkom nenazranosti a velmocenskej rozpinavosti USA. Myslis si, ze nacisti zabili "desiatky milionov + dalsie miliony" deti? Predpokladam, ze to bol len skrat, nie umysel o taketo bohapuste zavadzanie. Inak by si svoje tvrdenia musel zakladat na tom, ze za 2. svetovej vlastne zomrelo iba velmi malo vojakov a vobec dospelych.Rubiki napísal: co je to 500 000 az 1 500 000 za 10r oproti desiatkam milionom + dalsim milionom vo vyhladzovacich taboroch za kratsi cas?
Este raz, bombardovanie bolo zo strany spojencov nevyhnutne, invazia bolo do druhej polovice 1943 uplne neuskutocnitelna, museli len bombardovat. A po decentralizacii sa stavalo castoze ked bombardovali tovarne tak ich netrafili alebo poskodili len malo a za tyzden tovaren bezala na 100%. Je to zverstvo bombardovat civilistov, ale nemali na vyber.
Uz 4x ako u blbych, Nemmecko si robilo zivotny priestor, uz v skolach vychovavali svoje deti k nenavisti voci inym rasam, politickym skupinam a zidom.A hlavne to sa prejavilo na ich konani na vychodnej fronte, pritom v prvych 2-3mesiacoch boli partyzanske utoky skor vynimka, ale zabitych civilistov bolo asi 300 000. V juhoslavii dokonca Nemecka armada nad partyzanmi prehravala, ale take masakre ako na vychode sa tam nediali
Germania>>
Uz 4x ako u blbych, Nemmecko si robilo zivotny priestor, uz v skolach vychovavali svoje deti k nenavisti voci inym rasam, politickym skupinam a zidom.A hlavne to sa prejavilo na ich konani na vychodnej fronte, pritom v prvych 2-3mesiacoch boli partyzanske utoky skor vynimka, ale zabitych civilistov bolo asi 300 000. V juhoslavii dokonca Nemecka armada nad partyzanmi prehravala, ale take masakre ako na vychode sa tam nediali
Germania>>
- Prílohy
-
- Tak tu vidno tu velkost, je to nieco nenormalne
- Germania_mapa.jpg (97.26 KiB) 759 zobrazení
-
- Germania_soldatenhalle.jpg (30.96 KiB) 922 zobrazení
-
- Germania_velitelstvi.jpg (236.56 KiB) 758 zobrazení
-
- Germania_Oberkomando.jpg (29.24 KiB) 922 zobrazení
-
- germania.jpg (73.92 KiB) 758 zobrazení
-
- germania2.jpg (11.16 KiB) 922 zobrazení
-
- Germania_Berlin_2.jpg (57.24 KiB) 757 zobrazení
Nemuseli bombardovat a mali na vyber. Mohli prijat Hitlerovu ponuku na separatny mier, ktoru sa im pokusal sprostredkovat Rudolf Hess. Namiesto toho vsak Hessa nadosmrti zavreli (ponukat mier uprostred vojny je hrdelny zlocin) a pustili sa do bombardovania. Pred mierom dali prednost cudzim zaujmom a sposobili tym nielen krutu smrt milionov ludi, ale v konecnom dosledku aj nastup komunizmu vo velkej casti Europy vratane nasej vlasti.Rubiki napísal:...museli len bombardovat. Je to zverstvo bombardovat civilistov, ale nemali na vyber.
Vdaka za obrazky. Monumentalne, presne ako idey, na ktorych stoja
-
psycho
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Pisal si ze nemcom je taktika vypalovania mesta cuzdia a ja som napisal ze vypalovali prvy(nielen guernica). Ten kozmeticky rozdiel je podla mna dost znacny vhladom nato kto utocil a potom zobral o mier. Keby podpisali mier inac kto by asi chel zostat v nemecku pri moci...
Nemci maju jedine stastie ze spojenci nenechali dorobit rusov job inac by boli ohrozeny druh presne tak ako to vtedy s nimi planoval hitler.
Nemci maju jedine stastie ze spojenci nenechali dorobit rusov job inac by boli ohrozeny druh presne tak ako to vtedy s nimi planoval hitler.
ako uz serte na to bombardovanie...
jojo, nemecko v minulom storoci sposobilo 2x vojnu pri ktorej zahynulo tolko ludi ako nikdy v histori nasej zeme tak prestan uz hovorit o nom ako o "obeti" vtedajsich okolnosti... zasluzili si to o co si koledovali a bolo to tak dobre... teraz ine kraijny, tiez militantne, by si zasluzili nieco obdobne ako dostalo nemecko...
ale to je o inej teme... neschvaloval som to vtedy neschvalujem to teraz a nebudem to nikdy schvalovat...
na margo ponuky mieru, ty si fakt taky naivny alebo naschval zo seba robis vola!?
do 1943 nemecko vyhravalo bitvy a takmer aj celu vojnu... v 1943 zacalo mat kurewske problemy pretoze prisli T34 na vychode a tie im to ukazali...
tak isto si to posrali ftedy, ked napriek dohodam o "neutoceni" (mnichovska dohoda) rozputali svojvolne vojnu... a boli taki tupi a zahladeni do seba, ze si zacali aj s amerikou, ktora doftedy predavala techniku GB a spojencom... (ftedy sa USA stali bohatymi...) no a potom v 43tom ked zacali dostavat na prdel, tak PONUKLI mier... pche, ftedy uz bolo jasne vsetkym ze je to zaciatok konca...
zasluzili si to co dostali, za to co zacali...
alebo v nejkaej psychotropnej NS ideologii oni nezacali vojnu???
sa kua hosi uz zobudte z toho sna...
jojo, nemecko v minulom storoci sposobilo 2x vojnu pri ktorej zahynulo tolko ludi ako nikdy v histori nasej zeme tak prestan uz hovorit o nom ako o "obeti" vtedajsich okolnosti... zasluzili si to o co si koledovali a bolo to tak dobre... teraz ine kraijny, tiez militantne, by si zasluzili nieco obdobne ako dostalo nemecko...
ale to je o inej teme... neschvaloval som to vtedy neschvalujem to teraz a nebudem to nikdy schvalovat...
na margo ponuky mieru, ty si fakt taky naivny alebo naschval zo seba robis vola!?
do 1943 nemecko vyhravalo bitvy a takmer aj celu vojnu... v 1943 zacalo mat kurewske problemy pretoze prisli T34 na vychode a tie im to ukazali...
tak isto si to posrali ftedy, ked napriek dohodam o "neutoceni" (mnichovska dohoda) rozputali svojvolne vojnu... a boli taki tupi a zahladeni do seba, ze si zacali aj s amerikou, ktora doftedy predavala techniku GB a spojencom... (ftedy sa USA stali bohatymi...) no a potom v 43tom ked zacali dostavat na prdel, tak PONUKLI mier... pche, ftedy uz bolo jasne vsetkym ze je to zaciatok konca...
zasluzili si to co dostali, za to co zacali...
alebo v nejkaej psychotropnej NS ideologii oni nezacali vojnu???
sa kua hosi uz zobudte z toho sna...