Konšpirácie naše každodenné

Diskusie na politické témy...
zeky
Star
Star

Re: Konšpirácie naše každodenné

Príspevok od používateľa zeky »

Veddy, stále čakáme na tvoje jednoduché vysvetlenie "technologického" podvodu s odrážaním lasera. Nie nejaké tvoje ďalšie kydy. Vyjadri sa priamo k tomu. Bez omáčok, z vlastnej hlavy a bez nejakých stupídnych videí.
veddy
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa veddy »

zeky napísal:Veddy, stále čakáme na tvoje jednoduché vysvetlenie "technologického" podvodu s odrážaním lasera. Nie nejaké tvoje ďalšie kydy. Vyjadri sa priamo k tomu. Bez omáčok, z vlastnej hlavy a bez nejakých stupídnych videí.
Takže takto postupuješ pri vytváraní svojích názorov.
Tak že vychádzaš z predpokladu, že všetka múdrosť sveta je v tvojej hlave. V tomto prípade mojej hlave.
Musím ťa informovať, že sa šeredne mýliš.
Pri odhalovaní podvodu letu Američanov na Mesiac sa nespolieham na svoje nepodložené domnienky.
Spolieham sa na fakty. Napríklad fakt je, že som nevidel z Mesiaca viac ako 20 fotiek (všetky výpravy).
To neznamená, že viac fotiek neexistuje, ale ani to neznamená, že viac fotiek existuje. Jednoducho nevieme.
Môžme sa spolahnúť na to, ako sa k tomu vyjadruje NASA.
Ale ak by NASA bolo alebo je za celým podvodom, tak je jasné, že nás bude klamať.

Každý inteligentný človek, ktorý nemá dôkazy ani pre, ani proti, musí jasne vedieť, že nevie.
Ničmenej, na základe indícií, môže prísť k istým domnienkam. Či už pre alebo proti.

Ja som svoje podozrenia predložil a vysvetlil.
Tak mi aj ty objasni svoje. Ako to teda je s týmto odrážaním lasera?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Yes0b: Mojko, vidíš ma tu niekde v diskusii na posledných stranách? Choď trollovať iné nemysliace rastliny tvojej sorty. Tento tvoj duchovný spam nikam nevedie a zbytočne nám spomaľuje kyberpriestor. Veď ani nevieš, čo si chcel napísať.

veddy: Ja mám nejakého Huďa maximálne na háku. Ľudia, ktorí nevedia, čo so svojím voľným časom a preto sa "venujú" konšpiráciám, nie sú pre môj život dôležití. Namiesto toho, aby sa živili poriadnou prácou a venovali sa svojej rodine, šíria po éteri kadejaké bludy a snažia sa ryžovať z neistoty jednoduchších, ktorí si myslia, že prekukli spiknutia najtajnejších a najuazavretejších svetových skupín, no na druhej strane ani nevidia do slovenskej politiky. Takže - nemám dôvod z neho mať alebo nemať radosť, môj život zmení asi tak, ako práve padnutý konár z Baobabu v Afrike.

Ďalej - násťročný školák ako ty nemôže vedieť, čomu ja verím alebo nie a na aké médiá sa spolieham. Logicky - keďže hovorím viacerými jazykmi, mám možnosť byť informovaný z omnoho viac zdrojov ako ty, okrem toho mám prístup k akademickým zdrojom, o ktorých sa tebe môže akurát tak snívať. Ty si odkázaný na slovenských a českých pseudoodborníkov na informácie, ktorí okrem toho, že šíria samé bludy, sa v mnohých prípadoch na vytvorenie WOW efektu (čím nie sú nijako odlišní od Nového Času) nevyhýbajú ani klamstvám a podvodom. Dokázali sme to tu viackrát.

K tým tvojím drístom o Mesiaci - si smiešny. To, že si TY nevidel z Mesiaca viac ako 20 fotiek neznamená, že viac ako 20 fotiek neexistuje a že ich nevideli iní. Iba to potvrdzuje to, čo som vyššie písal o tvojich možnostiach prístupu k informáciám - tvoja angličtina je asi tak biedna, že si ani nevieš pobrowsovať GRIN http://grin.hq.nasa.gov/subject-space.html Teda vieme - viac fotiek naozaj exituje. Nevieš (resp. doteraz si nevedel) to iba ty.

Ty sa nespoliehaš na fakty. Ty sa spoliehaš na bludy, ktoré ty sám a iní podobní chorí jedinci za fakty považujú. Dôkazov o pristávaní na Mesiaci bolo dosť. Každý inteligentný človek dôkazy akceptuje a štíti sa šíreniu kravín. Nič si tu nepodložil a nevysvetlil. Iba trepeš piate cez deviate, nedávaš tu žiadne dôkazy, nedávaš tu fakty, nedávaš tu nič relevantné. Iba pošleš nejaký link, ktorý nič nehovorí, nič nedokazuje, nie je faktom, nemá s realitou a vedou nič spoločné, potom pridáš nejakú omáčku vo forme všeobecného balastu, odvedieš pozornosť inam a napokon aj tak nikdy na nič priamo neodpovieš.

Čudujem sa, že ťa tu ešte niekto berie vážne...Pozdrav v školičke, víkend skončil, takže od teba bude dúfam na niekoľko dní pokoj :3
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

veddy:
na margo lasera si napisal len
"Samozrejme, keďže neverím, že boli na Mesiaci toto považujem tiež za podvod.. A technologicky veľmi jednoduchý!"

vysvetli nám tú technologickú jednoduchosť lebo ja si to neviem predsaviť
veddy
Medium Star
Medium Star

Považujem to za technologicky jednoduchý podvod.
Ale rád si to nechám vysvetliť, ak má niekto iný názor.
Ja som svoj názor vyjadril.
Teraz je rada na tebe.
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

"Považujem to za technologicky jednoduchý podvod." - toto je len konštatovanie, nie vysvetlenie. Čiže si nič nevysvetlil.
Na základe čo to považuješ za technologicky jednoduchý podvod? Ako si k tomu dospel? Vycucal z malíčka? Ako potom podľa teba dostali v NASA výsledky z tohto experimentu? Zatiaľ si nič nevysvetlil, len si zkonštatoval.
veddy
Medium Star
Medium Star

seth82 napísal:Yes0b: Mojko, vidíš ma tu niekde v diskusii na posledných stranách? Choď trollovať iné nemysliace rastliny tvojej sorty. Tento tvoj duchovný spam nikam nevedie a zbytočne nám spomaľuje kyberpriestor. Veď ani nevieš, čo si chcel napísať.

veddy: Ja mám nejakého Huďa maximálne na háku. Ľudia, ktorí nevedia, čo so svojím voľným časom a preto sa "venujú" konšpiráciám, nie sú pre môj život dôležití. Namiesto toho, aby sa živili poriadnou prácou a venovali sa svojej rodine, šíria po éteri kadejaké bludy a snažia sa ryžovať z neistoty jednoduchších, ktorí si myslia, že prekukli spiknutia najtajnejších a najuazavretejších svetových skupín, no na druhej strane ani nevidia do slovenskej politiky. Takže - nemám dôvod z neho mať alebo nemať radosť, môj život zmení asi tak, ako práve padnutý konár z Baobabu v Afrike.

Ďalej - násťročný školák ako ty nemôže vedieť, čomu ja verím alebo nie a na aké médiá sa spolieham. Logicky - keďže hovorím viacerými jazykmi, mám možnosť byť informovaný z omnoho viac zdrojov ako ty, okrem toho mám prístup k akademickým zdrojom, o ktorých sa tebe môže akurát tak snívať. Ty si odkázaný na slovenských a českých pseudoodborníkov na informácie, ktorí okrem toho, že šíria samé bludy, sa v mnohých prípadoch na vytvorenie WOW efektu (čím nie sú nijako odlišní od Nového Času) nevyhýbajú ani klamstvám a podvodom. Dokázali sme to tu viackrát.

K tým tvojím drístom o Mesiaci - si smiešny. To, že si TY nevidel z Mesiaca viac ako 20 fotiek neznamená, že viac ako 20 fotiek neexistuje a že ich nevideli iní. Iba to potvrdzuje to, čo som vyššie písal o tvojich možnostiach prístupu k informáciám - tvoja angličtina je asi tak biedna, že si ani nevieš pobrowsovať GRIN http://grin.hq.nasa.gov/subject-space.html Teda vieme - viac fotiek naozaj exituje. Nevieš (resp. doteraz si nevedel) to iba ty.

Ty sa nespoliehaš na fakty. Ty sa spoliehaš na bludy, ktoré ty sám a iní podobní chorí jedinci za fakty považujú. Dôkazov o pristávaní na Mesiaci bolo dosť. Každý inteligentný človek dôkazy akceptuje a štíti sa šíreniu kravín. Nič si tu nepodložil a nevysvetlil. Iba trepeš piate cez deviate, nedávaš tu žiadne dôkazy, nedávaš tu fakty, nedávaš tu nič relevantné. Iba pošleš nejaký link, ktorý nič nehovorí, nič nedokazuje, nie je faktom, nemá s realitou a vedou nič spoločné, potom pridáš nejakú omáčku vo forme všeobecného balastu, odvedieš pozornosť inam a napokon aj tak nikdy na nič priamo neodpovieš.

Čudujem sa, že ťa tu ešte niekto berie vážne...Pozdrav v školičke, víkend skončil, takže od teba bude dúfam na niekoľko dní pokoj :3
Málo kto je tak smiešny ako ty.
Ty sa ma pokúšaš zosmiešniť tým, čo som sa snažil zdôrazniť a na čo som sa snažil poukázať.
Verím, že ľudia sú inteligentný a vidia skrz tvoje lži a hru na city!
Konkrétne mám na mysli túto tvoju vetu.
"K tým tvojím drístom o Mesiaci - si smiešny. To, že si TY nevidel z Mesiaca viac ako 20 fotiek neznamená, že viac ako 20 fotiek neexistuje a že ich nevideli iní."

A navyše odbáčaš od témy a snažíš sa osočovať ostatných účastníkov za ich názory.
Keby som bol admin tak ťa vyhodím.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Som rád, že som ťa pobavil. Ja sa nemusím pokúšať zosmiešňovať nikoho a hlavne nie teba - ty to zvládaš ľavou zadnou každým príspevkom, naposledy s tými dvadsiatimi fotkami z Mesiaca.

Ja neklamem. Nemám na to dôvod a nie je to môj nástroj. Na rozdiel od teba tu nevystupujem anonymne a klamstvá, ktoré by mi niekto dokázal, by mi asi neprospeli. A taktiež sa nesnažím "hrať hru na city" - čo konkrétne to má akože byť a kdeže to robím?

Ja ťa neosočujem za tvoje názory. Ja osočujem za bludy a za kydy, ktoré tu prezentuješ ako FAKTY, nie názory. To je markantný rozdiel. Keby som bol admin, už dávno máš renk spammer.
zeky
Star
Star

Príspevok od používateľa zeky »

Si naozaj taký tupý? Alebo to iba hráš? To čo sme ti predložili nie sú naše domnienky ale fakty. Experiment ktorý môže s príslušným vybavením vykonať akákoľvek nezávislá organizácia a nie len NASA.
Nič si nám technologicky nevysvetlil lebo princípu ktorý Ti bol popísaný nerozumieš. Ešte raz Ťa teda vyzývam, aby si predložil to JEDNODUCHÉ technologické vysvetlenie, ktoré si tvrdil, že máš. Tvoj posledný príspevok bol len prázdny balast o domnienkach. Čakám to vysvetlenie.
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

seth, toto by ma zaujimalo, k akym? "Okrem toho mám prístup k akademickým zdrojom, o ktorých sa tebe môže akurát tak snívať."
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Univerzitný prístup k X akademickým zdrojom napríklad z Oxford University Press/Journals, Cambridge, Lexis Nexis, JStor, Harvard, Yale, EBSCO, SPARC, samozrejme všetko bez obmedzení a aj v mnohých jazykoch. Iba tak pre ilustráciu - jeden odborný článok/zdroj stojí aj 50 dolárov.

//Karmista: "Hrozný chválenkár" - to je už len čo za reakciu? Opýtal sa ma, tak som mu odpovedal. Ako ináč som mal na tú otázku odpovedať? Vieš, poniektorí ľudia sa takýmito vecami nepotrebujú chváliť, nepatrím do tej kasty, ktorá by sa vychvaľovala niečím takým a v princípe sa s tým vychvaľovať nepotrebujem. Ak nevieš prehltnúť fakty, zapracuj na sebe a budeš mať k takým veciam prístup aj ty. Alebo ma ušetri sprostých komentárov, uber mi karmu a prskaj si od zlosti so zaťatými pästičkami do monitora.
butthead
Darca
Darca

Jaj tak preto si taky mudry, uz mi to doslo, to je super. A tie zdroje teda pokladas dostatocne doverihodne hej ? Nahodou vysvetlenie ako padla WTC7 tam nenajdes nikde ?
Billy
Star
Star

Príspevok od používateľa Billy »

butthead, sprava NIST je zadarmo stiahnutelna z ich oficialnej stranky. Ak sa ti ju nechce citat celu, tak mozno bude stacit FAQ http://www.nist.gov/el/disasterstudies/ ... s_wtc7.cfm
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

butthead: Ja som niekde písal, či som alebo nie som múdry? Opäť intergalaktické dedukcie? Svoje rádoby sarkastické poznámky si nechaj pre seba a svojich kumpánov - o nejakej múdrosti sa tu nik vôbec nebavil. A kdeže som ja písal o tom, čo sa viem odtiaľ dozvedieť a či to považujem alebo nepovažujem za dôveryhodné? Alebo ešte lepšie - kde som sa tu ja s kým bavil o nejakom WTC7?

Máte tu poniektorí bohovský problém s chápaním písaného textu. A keďže sú vaše interpretácie príspevkov vašich diskusných oponentov presne z toho dôvodu totálne debilné a na hlavu postavené (nachádzate v nich totiž veci, ktoré tam napísané nie sú a ešte si dovoľujete drzo pripisovať ich autorstvo iným), ako tu máme diskutovať?

Na druhej strane som ale rád, že poniektorých tu už ide šľak triafať preto, lebo tu píšem to, čo píšem. Nie že vás roztrhne.
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 94jakub »

veddy napísal:Jakub: "Tak nekvalitnú fotomontáž by nespravil ani najväčší idiot." - Ak je tak ako hovoríš tak dotyčný musel mať ešte nižší stupeň slabomyselnosti..
Ten nižší stupeň máš asi ty. Nevieš tu opísať jednoduchý technologický postup, ktorým sfalšovali ten kríž. Práve pri falzifikáte by bol vidieť celý kríž, pretože by ho "nalepili"(nemá význam ti hlbšie popisovať postup, aj tak by si ho nepochopil) na tú fotku. Či myslíš, že vo Photoshope v.'69 zabudli presunúť vrstvy a nechali ten kríž za tým vozítkom(či čo tam bolo)?
veddy napísal:Tak úprimne bez Slaya a Setha by to tu ani nebola zábava
Bez teba a podobných by tu možno aj nejaká bola. Minimálne by tu bola trochu duchaplnejšia diskusia.
veddy napísal:Každý inteligentný človek, ktorý nemá dôkazy ani pre, ani proti, musí jasne vedieť, že nevie.
Ničmenej, na základe indícií, môže prísť k istým domnienkam. Či už pre alebo proti.
A rozumieš rozdielu medzi tvojimi domnienkami a faktami? Asi nie. A tam je ten hlavný problém. Hlavne keď ty svoju obludne vykonštruovanú domnienku považuješ za fakt, viď. "sfalšovaný kríž" alebo Lunar Laser experiment.
butthead
Darca
Darca

Dakujem billy, okrem toho je tam nejaka diskusia ? Zatial mi to pride ako vyplod fantazie, konspiracie zo strany NIST.

Seth. Ja som sa pytal, najdes tam niekde v databazach nieco o tomto konkretnom pripade? Zaujimalo by ma ci univerzity skumali tento pripad aj diskusia.
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

veddy napísal:Ty si to asi nepochopil..
Tu na jednom Slovenskom fóre v jednej jeho téme nejde o záchranu sveta, tak o čom to točíš.
Prepáč zabudol som, môžeš mi vysvetliť o čo tu vlastne ide? Napr. tebe osobne. :)
Billy
Star
Star

Príspevok od používateľa Billy »

butthead, nie, diskusia tam nie je. Pridavaju tam odpovede na otazky, ktore im chodia mailom. Naposledy boli updatnute 27.6.2012, ako mozes vidiet.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Neviem a popravde sa mi to hľadať nechce - poslúž si napríklad na jstor http://www.jstor.org/ . Tie zdroje nemajú nič spoločné s univerzitami (opäť dôkaz toho, čo som napísal vyššie) - nie sú vyhradené, sú to vedecké a akademické zdroje odvšadiaľ - z časopisov, z kníh (knihy sú rozdelené na voľne stiahnuteľné časti), z výskumov laboratórií, organizácií - proste odvšadiaľ, kde sa niečo vedecké alebo akademické produkuje...Diskusie tam nie sú, sú to iba zdroje dokumentov, nie fóra.

Na záver - nie, nikomu odtiaľ nestiahnem nič, lebo nie.
butthead
Darca
Darca

Dobre dakujem, tymto moja ucast v tejto teme konci.
Napísať odpoveď