Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Re: Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Aha, tak preto cvicis na tych kundostrojoch a kladkach. V tom pripade ti gratuljem, k tomu korculovaniu ti to je uplne nahovno, z hentoho silnejsi nebudes, a ani kondici vela nenaberes. By ma zaujimalo aky idiot ti ten trening poradil.
sorry ale treba mi vseobecne stehna a ked nedobre povec ty
brucho-chrbat aby som bol zohnuty aspon hodinu a korculoval pri tom nie "šmatlal" sa na fitnessoch
brucho-chrbat aby som bol zohnuty aspon hodinu a korculoval pri tom nie "šmatlal" sa na fitnessoch
Drepy, predne, zadne (samozrejme s cinkou), sprinty, vyskoky do vysky, do dialky atd atd...
Na brucho najlepsie, plank a klasicke brusaky, na chrbat mrtvy tah, zhyby.
edit, celkovo na nohy a zaroven kondiciu je najlepsia varianta tzv powler, tlacenie alebo tahanie, neviem ci to najdes v beznych posilovnach ja viem iba o jednej kde to je a ta je v Ba.
Na brucho najlepsie, plank a klasicke brusaky, na chrbat mrtvy tah, zhyby.
edit, celkovo na nohy a zaroven kondiciu je najlepsia varianta tzv powler, tlacenie alebo tahanie, neviem ci to najdes v beznych posilovnach ja viem iba o jednej kde to je a ta je v Ba.
Keby po tom treningu co isiel presiel na to co si napisal Kali, nebodaj este tie sanky dal tak ho budu na druhy den z postele brat zeriavom ked mal po tom svojom svalovicu tyzden 
Len sa chcem spýtať kali. Nerozoberalo sa tu už neraz, že brušáky na brucho moc nie sú a je to skôr kontraproduktívne?
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
ked pri svalovke na brucho chcel tabletky, tak po tomto by ho viezli sanitkou rovno na operacku ze co s nim je
No musel by si byt konkretnejsi ze kde a pri com sa to riesilo. Tiez si ujasnime ake brusaky mame na mysli, lebo ja myslim vsetky mozne variacie aj s fit loptou a bosu loptou, zdoraznoval som tu iba to ze na brucho neni vhodna sikma lavicka, alebo brusaky kde mam o nieco zachytene nohy.pinco napísal:Len sa chcem spýtať kali. Nerozoberalo sa tu už neraz, že brušáky na brucho moc nie sú a je to skôr kontraproduktívne?
Tiez tu bolo velakrat spominane aj to ze brucho je mala svalova skupina a ako taka sluzi skor na drzanie organov v tele a nejake extra zatazenie je zbytocne, ale iba v pripade ak sa dostatocne vela drepuje, robia silove premiestnenia alebo skoky do dialky. V tomto piprade sa stotoznujem s nazorom Christiana Thibaudaua, citujem:
"Věřte tomu nebo ne, ale moje břišní svaly patří k mým nejlepším partiím. Jsou velmi tvrdé, i když mám trochu vyšší množství tělesného, pořád vidím na svém břiše šest políček.
Zjistil jsem, že nejlépe zlepším břišní svaly, když je cvičím málo často v koncentrovaných krátkých cyklech. Když to budete dělat tímto způsobem, rapidně své břišáky zlepšíte. Abych to upřesnil, cvičím břišní svaly ve dvoutýdenních cyklech během 6 – 8 týdnů. Po dvou týdnech břicho přestane na trénink reagovat.
Nemá smysl je cvičit více, protože břicho dostane zabrat při těžkých kombinovaných cvicích jako je military press, mrtvý tah a dřepy. Během dvoutýdenních cyklů cvičím břicho každý den 4 – 5 sériemi, kdy střídám supersérie cviku se zátěží a bez zátěže."
Dobre píšeš kali. Toto som mal na mysli. Teda tie klasické brušáky, kde nohy sú zachytené o niečo, prípadne šikmá lavička.
Trochu ma to zmiatlo, keď si napísal že "klasické brušáky".
Trochu ma to zmiatlo, keď si napísal že "klasické brušáky".
Podľa mňa by si mal pridať na 30.GuGly napísal:Poradí mi niekto ? Je dobre že mam 12 rokov a normalne zdvíham 15 kg alebo mam trocha ubrať ?
-
Cenayus
Medium Professional
nazdar, rad by som sa opytal na nazor, kt. z tychto proteinov by ste odporucili viac?
http://www.protein.sk/e-1801-premium-whey---weider
alebo
http://www.protein.sk/e-43-100-whey-gol ... -nutrition
cena nerozhoduje oba mam za rovnake peniaze.
ide mi o cistu svalovu hmotu, silu, nikam sa neponahlam, idem po kvalite a funkcnosti (lezec).
alebo
ide mi o cistu svalovu hmotu, silu, nikam sa neponahlam, idem po kvalite a funkcnosti (lezec).
Určite ten druhý.
ON Whey gold standard (ten druhý) je myslím, že už 8 rokov po sebe proteinom roka (Bodybuilding.com supplements award)Cenayus napísal:nazdar, rad by som sa opytal na nazor, kt. z tychto proteinov by ste odporucili viac?
alebo
-
Hellboy248
Guru wannabe
2005 - 2012M4RoS3K napísal:
ON Whey gold standard (ten druhý) je myslím, že už 8 rokov po sebe proteinom roka (Bodybuilding.com supplements award)
a 2013 už tiež
..za celkovo najlepší proteín a celkovo najlepší doplnok
Poznáte nejakú stránku kde si pekne naplánujem stravu(zostavím jedálny lístok) a ono mi to vypočíta kalórie,bielkoviny sachre atď? môže byť aj v angličtine ale hľadám niečo jednoduché a priehľadné.
A načo ti to je? Pripravuješ sa snáď na nejakú súťaž?
Vykašli sa na počítanie sachrov, bielkovin, kalórii a blbostí. Poriadne makaj, neprežieraj sa, stravuj sa zdravo a nič viac nepotrebuješ. Vážne je to blbosť. Keby si bol nejaký profi športovec, tak nepoviem ani pol slova.
Vykašli sa na počítanie sachrov, bielkovin, kalórii a blbostí. Poriadne makaj, neprežieraj sa, stravuj sa zdravo a nič viac nepotrebuješ. Vážne je to blbosť. Keby si bol nejaký profi športovec, tak nepoviem ani pol slova.
Nie nepripravujem sa ale chcel som mať pod kontrolou koľko toho zjem.
-
vendo
Guru
a co si nesvojpravny? niekto iny ta krmi ked nemas pod kontrolou kolko toho zjes?
v 16 rokoch ani mladi "profi" sportovci neriesia taketo debiliny, drz sa toho co pinco napisal a cvic, sportuj
dookola ti to tu kazdy pise, dookola si vymyslas chu****, daj sa vysetrit lebo ocividne mas nejaku poruchu
v 16 rokoch ani mladi "profi" sportovci neriesia taketo debiliny, drz sa toho co pinco napisal a cvic, sportuj
dookola ti to tu kazdy pise, dookola si vymyslas chu****, daj sa vysetrit lebo ocividne mas nejaku poruchu
ja viem že neriešia ani moji spoluhrači a kamoši to neriešia 
ale aj tak vám ďakujem,dám na vaše rady
ale aj tak vám ďakujem,dám na vaše rady
Veď nič v zlom, je super, že sa o to zaujímaš, ale v tak mladom veku to nemusíš takto riešiť. Veď snáď vieš, ktoré jedlo čo zhruba obsahuje a vieš, že keď zješ kilový steak, tak už si to asi prehnal. A to ti stačí. Zbytočne sa sústredíš na nepodstatné veci.