Arogantni vodici na cestach

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
wladas
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Arogantni vodici na cestach

Príspevok od používateľa wladas »

poviem veducemu nech ho da prefarbit :mrgreen:
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Tak aktuálne teraz cez víkend som bol účastníkom policajnej grotesky. Išiel som okolo pol noci od priateľky autom, zrazu tesne predomňa z odpočívadla vybehli policajti a provokatívne išli po hlavnej 60-65. Podotýkam, že im nesvietili zadné svetlá a dokonca ani brzdové, takže som vôbec netušil kedy brzdia a mal som obavy aby som im nevylepšil zadok. Keď prišla rovinak, tak som automaticky dal smerovku, pridal na 90 a išiel predbiehať. Na moje prekvapenie pridali aj oni a dorovnali asi v snahe aby som ich predbehol v 100ke a oni mi mohli dať pokutu z rýchlosť. Ja pozerám, či to má byť ? Zrazu mi vyletelo auto z protismeru, som musel zabrzdiť a zaradiť sa za policajtov. Potom bol úsek zákrut, kde som znova nevedel, kedy brzdia lebo im nesvietili zadné svetlá ani brzdové. Na ďalšej rovinke, som sa ich snažil predbehnúť a znova ma dorovnali a nedovolili ma ich predbehnúť. Stále jazdili tak 60-65 keď som bol za nimi. Vzhľadom k tomu, že som sa ponáhľal a oni permanentne ohrozovali bezpečnosť mojej jazdy som im zablikal diaľkovými. Samozrejme ma zastavili a sa pýtajú, prečo im blikám. Slušne som im vysvetlil, že nemajú auto spôsobilé na jazdu v noci, ohrozujú moju bezpečnosť a nedovolia mi ich predbehnúť, čo nie je v súlade s pravidlami cestnej premávky. Policajt na mňa pozerá a potom spustí "pán vodič občiansky, vodičský, technický a zrejme vám skontrolujeme aj lekárničku, dezén, náhradnú žiarkovu, tlak v gumách a všetko". Začal som sa v duchu smiať, že toto nie je možné. Samozrejme všetko bolo v poriadku, čo ich úplne vytočilo. Keď som si sadol do auta a on vrátil doklady tak som mu povedal, že zábery z palubnej kamery postúpim priamo krajskému riaditeľovi policajného zboru, ku ktorému zajtra idem na návštevu (poznáme sa dlhé roky, sú tam nejaké väzby medzi našimi rodinami) a vzhľadom k tomu, že boli porušené nejaké pravidlá cestnej premávky, nech očakávajú nejaký postih. Zavrel som okno, užil som si ten výraz policajtovej tváre a bolo to pekné zadosťučinenie za ich buzeráciu. Aspoň viem, že mám správnu hrúbku dezénu a všetko v aute v poriadku.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

náhradná žiarovka už nejaký ten rôčik nie je v povinnej výbave, a mal si na nich hneď ako ťa pustili zavolať policajtov, že nejakí piráti na tom a tom úseku jazdia bez svetiel a ohrozujú ostatných vodičov :D
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Nj.. aspon po tebe nestrielali..

Inak trocha z inej temy - posledny zhruba týždeň som začal registrovať, že sa po cestách pohybujú civilné vozy s tmavymi prednymi sklami na slovenskych EČV. Spočiatku som si pomyslel, ze že nejaky siskar alebo čo, ale dnes to boli 2 tuningove šroty - jedno stilo a druhe neviem, čosi stare a zalene s pitbull napisom vzadu.
Zaskočilo ma to stilo hlavne, lebo som šiel trocha nad limit na dialnici a podla folii sa orientujem, kde su cajti. A tu mi nesedelo ani auto ani stmavenie tych folii - nevidel som cez ne ani na palubovku, či tam nema fotak.

Zmenila sa legislativa alebo niekto vydumal sposob ako tie folie vpredu obísť? :hmm: Tonovane tie skla od vyrobcu určite neboli.

Včera som tiež jedného takého videl na 5kovom bavore. Jazdil s tym jak prasa z pruhu do pruhu plyn brzda a čierny dym z vyfuku napovedal, že to je zrejme jeho rutina.. ale tak na tom to ešte mohlo byť tonovane..
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

nestras, dufam ze sa nic nemenilo
takto aspon lahko spoznat zelenych :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Frikso napísal:Nj.. aspon po tebe nestrielali..

Inak trocha z inej temy - posledny zhruba týždeň som začal registrovať, že sa po cestách pohybujú civilné vozy s tmavymi prednymi sklami na slovenskych EČV. Spočiatku som si pomyslel, ze že nejaky siskar alebo čo, ale dnes to boli 2 tuningove šroty - jedno stilo a druhe neviem, čosi stare a zalene s pitbull napisom vzadu.
Zaskočilo ma to stilo hlavne, lebo som šiel trocha nad limit na dialnici a podla folii sa orientujem, kde su cajti. A tu mi nesedelo ani auto ani stmavenie tych folii - nevidel som cez ne ani na palubovku, či tam nema fotak.

Zmenila sa legislativa alebo niekto vydumal sposob ako tie folie vpredu obísť? :hmm: Tonovane tie skla od vyrobcu určite neboli.

Včera som tiež jedného takého videl na 5kovom bavore. Jazdil s tym jak prasa z pruhu do pruhu plyn brzda a čierny dym z vyfuku napovedal, že to je zrejme jeho rutina.. ale tak na tom to ešte mohlo byť tonovane..
Na slovenskej fan page Stila sa pohybuje istá skupina, nazval by som ich mladými nevybúrenými chlapcami, ktorý majú potrebu upravovať všetko a za každú cenu (najmä trnavské a hlohovecké EČV). Viem o niekoľkých z nich pre ktorých sú fólie na predných sklách patetickým symbolom ich mladíckej individuality, nezávislosti a rebelstva. Že obúvajú sliky a nemajú na výmenu kotúčov je nie patetickým, ale riadnym vyjadrením ich blbosti.
Jo. A Monster nálepka musí byť.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

taku skusenost, aku opisuje danodravo, citam na kazdom fore aspon od troch uzivatelov... to su nejake nove policajne sporty?? :? z rozpravania znamych som o tom este nepocul, som zvedavy, kedy tato zabavka dojde aj do TN/ZA kraju...
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Tak to aby som si do toho môjho auta urýchlene zakúpil tú palubnú kameru a natáčal si jazdu. Takto by si aspoň veľmi rýchlo rozmysleli, či budú pokračovať v nejakom buzerovaní.
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

buzerovať a zavadzať, nič nové... minule som bol svedkom dalšej milej príhody : na krajnici bolo odparkované policajné auto, predomnou sa bez smerovky pohli a zaradili do pruhu, následne pri odbočovaní opäť nedali smerovku, nezastali na stopke, prešli cez plnú čiaru (áno to všetko stihli pri jednom odbočovaní)... chvíľu som za nimi kľudne išiel, keď sa pred nich zaradilo auto bez smerovky (ale neohrozilo ich, ani neobmedzilo), samozrejme hneď zapli majáky a s veľkým divadlom vodiča zastavili... nasledovalo určite niečo podobné ako opisuje danodrevo... :nono:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Noobsz DJ napísal:Tak to aby som si do toho môjho auta urýchlene zakúpil tú palubnú kameru a natáčal si jazdu. Takto by si aspoň veľmi rýchlo rozmysleli, či budú pokračovať v nejakom buzerovaní.
Tiez si myslim, ked budu mat na vedomi, ze kamery sa rozsirili, tak si snad rozmyslia, ci budu takto provokovat v snahe donutit vodica k priestupku.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Nerozmyslia, lebo polícia uzná kamerové svedectvo jedine ak svedčí v ich prospech. Nečítate noviny?

//: BPD (bežný policajný debilko) nerozmýšľa v tak širokých intenciách ako je rozšírené používanie dashboard kamier.
Gothar
Moderátor
Moderátor

O to nejde, ja sa skor spolieham na medializaciu, ked budu riaditelov pravidelne spovedat novinari kvoli takym praktikam, tak by sa lady mohli pohnut. ("kur*a chlapi zas ste sa nechali natocit, uz sa na to vykaslite") :D
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

GothaR podľa mňa by to dopadlo tak isto, ako to bolo na tom Bratislavskom obchvate, čo tí policajti bezdôvodne obmedzovali toho šoféra. Mal to všetko natočené a bolo to aj medializované. Podľa mňa je tie kamery v autách treba a dať do médií každú jednú buzeráciu zo strany policajtov, ktorí boli zrejme kedysi v minulosti na škole medzi spolužiakmi týraný. No a teraz si podaktorý zrejme takto dokazujú svoju dôležitosť. Ja osobne si môžem zaklopkať na drevo, že som sa s takým blbom ešte nestretol.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

isiel som raz so sluzobnym mikrobusom plne nalozenym ludmi neskoro domov a na jednom useku pred KE v smere do Šace sa predomňa zaradili policajti a tiež ma dosť obmedzovali v jazde, no čo robiť, mate plne nalozeny mikrobus ludmi, zodpovednost, neskoro v noci, predbiehat policajtov nebudete tak som šiel za nimi no cely mikrobus spozornel, že čo sa deje :D za mnou sa tiež krčilo už zopár áut, no naštastie odbočili ...
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

begbeee napísal:Na slovenskej fan page Stila sa pohybuje istá skupina, nazval by som ich mladými nevybúrenými chlapcami, ktorý majú potrebu upravovať všetko a za každú cenu (najmä trnavské a hlohovecké EČV). Viem o niekoľkých z nich pre ktorých sú fólie na predných sklách patetickým symbolom ich mladíckej individuality, nezávislosti a rebelstva. Že obúvajú sliky a nemajú na výmenu kotúčov je nie patetickým, ale riadnym vyjadrením ich blbosti.
Jo. A Monster nálepka musí byť.
V tejto oblasti sa pohybujem často a ešte som nikoho takého nevidel. Ak uvidím, tak dám vedieť...mimochodom aj vy sa stretávate s tým, že na priecestí mnohí nevypínajú svetlá?...
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Treba spraviť nejakú výstižnú stránku, čisto kde bude kontakt na odovzdanie materiálu a následne zverejňovaný ...

jazdimakopolicajt.sk
nedotknutelni.sk
buzeracia.sk

Niečo už len vybrať a ide sa do toho :lol:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Len to nedávajte k websupportu, lebo zasa zhane polka sk webu po razii v serverovniach :lol:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Grim napísal:
V tejto oblasti sa pohybujem často a ešte som nikoho takého nevidel. Ak uvidím, tak dám vedieť...mimochodom aj vy sa stretávate s tým, že na priecestí mnohí nevypínajú svetlá?...
Ja síce nie, ale fotky vídam pravidelne.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Ake svetla?
CheZteR
Redeemer
Redeemer