Prvé stretnutie - nápady na prekvapenie

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
bucuresti
Light Star
Light Star

Re: Prvé stretnutie - nápady na prekvapenie

Príspevok od používateľa bucuresti »

Seductive - ti ludia Ta nekritizuju ani nic podobne, ja ako aj ostatni sme už niečo podobné zažili, tiež mať veľké očakávania netreba mať, tak do pohody, spoznáš sa so ženskou, a treba rátať s tým, že aj možno nič nebude, lebo internet robí divy. Ale daj info teda potom ako si dopadol
seductive
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa seductive »

Priatelia, tak už to mám úspešne za sebou a musím sa priznať že to dopadlo ešte niekoľkokrát lepšie než som predpokladal :smt009 :smt050
Realita bola ešte krajšia než fotky, mala neskutočne milý hlas a krásny úsmev. Strávili sme celé poobedie a večer, najedli sa, dali prechádzku mestom, potom nejaký coctail...jedným slovom úžasný deň!
Veľmi som bol prekvapený jej správaním, myslím pozitívne prekvapený...Veľakrát ma sama chytila za ruku, alebo som často cítil ako sa na mňa pozerá keď som sa ja na ňu nepozeral...No a s prichádzajúcim večerom to len gradovalo :oops:
Bál som sa trápnych chvíľok ticha, ale mal som pocit že tam nenastali asi ani 2 sekundy počas ktorých by sme boli ticho :)

Zajtra sa vidíme znova!!! :) F*CK YEA!
bucuresti
Light Star
Light Star

Som veľmi rád že Ti to vyšlo chlope :) Takže pohodička? Vyzerá to nádejne na vzťah? Rád počúvám keď sa niekomu takto zadarí :) Snáď to niekedy aj ja pocítim :)

//autoeditácia príspevku (01 Nov 2013, 12:43)
bucuresti napísal:Som veľmi rád že Ti to vyšlo chlope :) Takže pohodička? Vyzerá to nádejne na vzťah? Rád počúvám keď sa niekomu takto zadarí :) Aspn my chlapi, by sme mali držať pri sebe a podporovať sa:) Snáď to niekedy aj ja pocítim :)
seductive
Novice
Novice

jj vyzerá to dosť nádejne, aj keď nechcem to zakríknuť, ale podľa jej správania to moc nevyzeralo že by nemala záujem...vlastne aj sme sa tak nejak otvorenejšie bavili už o tom, ale vždy buď nepriamo alebo aj priamo mi naznačila že chce to aj čas, asi takto zosmolený vzťah po jednom stretku by nebol fajn, chce to vidieť sa viackrát, zažiť spolu toho viac...
Hlavne aj preto, že mi aj sama povedala že jej to dlhšie trvá hlavne kvôli tomu že po nejakých sklamaniach má asi viac problém v niekom si nájsť istotu a naplno prejaviť svoje city...zo mňa to vybuchlo ako zo sopky, u nej to pôjde možno po minierupciách ale skôr či neskôr verím tiež v rovnaký "výbuch" :)

Problém je však ten že ona pracuje v zahraničí a ja tu, takže trochu ma desí viesť to takto nadiaľku, ale sami sme sa zhodli na tom, že ako si to zariadime, tak to budeme mať a že všetko sa dá vyriešiť keď sa chce...
Takže držte palce, najťažší a najdôležitejší krok je za mnou s viac než geniálnym výsledkom :smt050
bucuresti
Light Star
Light Star

Palce držím, ale vzťah na dialku, no uvidis, hlavne netlač na pílu..."jej to dlhšie trvá hlavne kvôli tomu že po nejakých sklamaniach má asi viac problém v niekom si nájsť istotu a naplno prejaviť svoje city" toho sa trocha bojim
seductive
Novice
Novice

viem, že teraz budem možno trochu OT pretože pôvodne som zakladal tento topic za iným účelom, ale určite si myslím že neurobím zle tým že sa s vami podelím, poinformujem resp. pochválim tým, ako to je medzi nami :)
Odvtedy ako som tu písal ubehol takmer mesiac a pol a veci za tento čas naberali ten správny smer rýchlosťou svetla. Včera boli tomu 2 týždne čo sme oficiálne spolu, áno spolu v tom zmysle, že sme spolu vo vzťahu, ktorý sme od začiatku s plynutím času obaja chceli. Vidíme sa pravidelne, každé dva týždne, niekedy aj každý týždeň pričom strávime spolu úplne celý víkend :oops:
O problematike vzťahov na diaľku som si toho prečítal už dosť, pretože mi na tom vzťahu záleží a počítam s nim do budúcna, aj keď určite univerzálny návod neexistuje, no čo platí pri každom je to, aby sa naplánovala budúcnosť, dokedy to takto bude, aby obaja vo vzťahu presne vedeli koľko to takto ešte bude trvať a s blížiacim sa koncom mali silu fungovať. Toto sme urobili aj my a musím vám pravdu povedať, budú to tie 3 najdlhšie mesiace môjho života :lol: :oops:

Určite sa tu nájdu viacerí ktorí mi budú oponovať v tvrdení že to dlho nevydrží, ale ja viem a sám som toho súčasťou, aby som si uvedomil, že keď sa chce, tak sa dá...všetko! Nie je to ani zďaleka môj prvý vzťah, ale musím povedať, že aj napriek tomu že to je na diaľku a oproti klasickému vzťahu sú stretnutia a prítomnosť toho druhého menej časté, vzťah takéhoto druhu vďaka tomu odlúčeniu v počiatkoch naberá na sile a buduje si pevné základy, ktoré môžu vydržať určite dlhšie než u klasických vzťahov. Nehovorím to len tak z domnienky, práve preto som napísal, že už som mal nejaké vzťahy, ale toto je fakt iná káva a nikdy som netušil že vzťah a žena ako taká dokáže so mnou spraviť toto...a už spokojne, hrdo a šťastne môžem povedať že aj ja s ňou :smt042

Držte preto palce aj do budúcna :)
bucuresti
Light Star
Light Star

Určite držím palce, aj keď ja a moji známi máju zle skúsenosti zo vzťahom na diaľku :)
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

Tvoje vety sú veľmi nasiaknuté láskou a eufóriou. Je krásne vidieť ako si zaľúbený a ako prežívaš všetko to krásne čo prináša začiatok vzťahu. Všetky tie prvé momenty, tajomno, motýle v bruchu, zatemnený rozum, chvenie celého tela atd. Sám na to rád spomínam.
K láske na diaľku ti napíšme iba toľko že ak to bude aj postupom času medzi vami tak silné a budete odhodlaní spolu byť, je úplne jedno koľko od seba ste. Niekedy síce je pravda že to proste neklapne, ale nikdy to nie je ani o diaľke samotnej ako o ľudoch, ktorí sú v tom vzťahu a sú pripravení v ňom zotrvať, resp. ho ukončiť.
Držím ti úprimne palce.
007miroslav007
Expert
Expert

Príspevok od používateľa 007miroslav007 »

Celkom dobre sa to číta :smt006 . Tak aby ti to vyšlo...A k tomu vzťahu na diaľku, neboj to je pohodka, chce to len troška trpezlivosti :D....ja som sa s mojou, teraz už vlastne manželkou :), poznal cca 2 mesiace - (bývali sme od seba dosť ďaleko) len cez telefón :D, potom prvé stretko a tam hneď aj prvá pusa :). Po tom som hneď bol 3 mesiace na brigáde v zahraničí...A keď som bol doma tak sme spolu boli niekedy tak raz za týždeň, niekedy 2x (keď sa zadarilo). A takto sme vydržali asi 5 rokov. A teraz už budeme spolu 10 rokov...Tak držím palce
Napísať odpoveď