Na hlupakoch sa zaraba najlepsie

chlapci moji ak si myslite ze sa v Prosight, OVB, Alfinanz, bla bla PYRAMIDACH (su to proste pyramidy, a ked si akokolvek budu vnutorne struktury umelo prerabat tak pyramidou zalozenou na umelom vytvarani premii, podpisovych bonusov, kuponov, dividend a co ja viem ako to este pomenuvaju a premenuvaju ostavaju pyramidami.), zbohatnete, resp sa dostanete do hornej casti pyramidky, tak sa mylite pretoze tie popredne miesta su obsadene uz v casti vzniku takejto spolocnosti.
Dalej pochopte uz konecne ze ziadna poistenie nie je ani zdaleka sposob investovania, a dalej aj to ze poistovakov ktory maju rozhlad a vedia co predavaju a su aj v istej miere solidny je dostatok, ze clovek co ma seriozny zaujem poistit svoju osobu, ci rodinnych prislusnikov ci svoj majetok si k nim pri troske namahy svoju cestu najde.
Rovnako by bolo super keby ste oznacovat tie svoje seminare ako sposob naucit ludi nieco o financiach. 99% percent z vas nevie co je to kapitalovy trh, co je renta, co je dividenda, kupon, akcia, dlhopis, derivat, (nemyslim 2-vetnu poucku).
A pre uspesnie fungovanie v normalnom zivote, ked vam prasknu ruzove sklicka na okuliaroch, prehodnote a zmente prejav ktory vam natlkli do hlav pretoze omielat dookola tie iste faktami a nedokazatelne myslienky, vas daleko nedostanu. (neposobi to suverenne ako si myslite, ale naopak uboho a neohrabane)
//tym vam nechcem zakazovat diskutovat o vasich produktoch, planoch a svetonazoroch, len sa neoduvajte a nestavajte na zadne ked vam niekto tie vase teorie vyvrati faktami