Prosight - pyramida?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Markoff
Light Professional
Light Professional

Re: Prosight - pyramida?

Príspevok od používateľa Markoff »

Vidno ze sa do toho absolutne nerozumies, 5 eur za mesiac? :D tolko zarabaju mozno tie vase super poistky, sporiace produkty kvazi investicie :D minule som na demo ucte na zaklade jednoduchej strategie zarobil skoro 300 euro za den a to niesom ziadny odbornik. Samozrejme obchodovat s realnymi peniazmi je nieco ine, ale kto sa tomu dlhodobo venuje ma sancu ze sa dopracuje k takym zarobkom. Su trhy kde sa da zacat aj s 500 eurovym uctom, tam ten postup k vyssim zarobkom ide pomalsie, ale ked clovek vie ako na to...

a to my chces povedat ze tvoj otec zaraba take horibilne sumy niekde v malom meste na vychodnom Slovensku?

poznanim som nemyslel ze sa s nimi poznam osobne, ale staci ked si zajdem na forbes alebo akykolvek iny podobny portal a precitam si zivotopisy bohatych ludi, ako zacinali, co robili atd. tak tam nenajdem jedneho poistovaka, alebo predajcu kavy a podobne p*coviny :lol: Vacsina ma top vzdelanie a ti co nemaju museli zacat tvrdo makat uz od utleho veku. Napr. Warren Buffet vlastni poistovnu ale dopracoval sa k nej inteligentnym investovanim a nie tym ze predaval poistky :D

ale dobre sak aj to musi niekto robit, furt lepsie ako nerobit nic, sediet v krcme, buchat do stola a nadavat na Fica
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

demo účeť som skúšal aj ja 8) z 20,000€ som spravil 56,000€ a to tiež niesom odborník

nie, momentálne zarába v primere len 2K€ na mesiac a boli aj časy, keď nebol problém zarobiť aj 10K€ na mesiac (tuším 2 roky dozadu), ale nemá toľko ľudí ako napr OVB, Prosight atď.

a ešte raz opakujem že nepracuje u OVB atď. ale má vlastnú Maklérsku tzn. že je zaregistrovaný v NBS, ako sprostredkovateľ, tzn. že ma podpísané priamo zmluvy s poisťovnami a provízie od poisťovní chodia jemu

keď tam dám vklad 20€ tak mi chce povedať za zarobím 300€ na mesiac? :smt081 preto som napísal 5€
pinco
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pinco »

yoggy, ty tu splietaš dve na tri. Si úplne mimo. Ty ani nechápeš províznemu systému a strielaš sumy, ako ťa napadne. A tie výmysly o zárobkoch. Radšej to ani nepíš, lebo si na smiech. Snažíš sa ukázať, že sa do toho vyznáš, ale si vedle jak tá jedle. A nie nebudem ti nič vysvetľovať.

Mimochodom aj obyčajný OVB-ák, alebo z inej maklérskej spoločnosti, je registrovaný v NBS ako sprostredkovateľ a tiež idú provízie priamo jemu.
zeky
Star
Star

Príspevok od používateľa zeky »

Ten demo účet ale pobavil...pri ňom keď si aj mentálne retardovaný, tak ideš do plusu...a teraz skús hádať prečo.
Markoff
Light Professional
Light Professional

aha tak to by som chcel vidiet, lebo ja do plusu stale nejdem, ked si taky dobry preco to neskusis s realnymi peniazmi?
zeky
Star
Star

Kde som tvrdil, že som v tom dobrý? Svoje dedukcie si nechaj pre seba. Na demo účte sa Ti bude dariť, aby si do toho vložil reálne peniaze. Brokeri, musia tiež z niečoho ťažiť. Ich len poteší kopec nahonených násťročných, ktorí práve objavili plus500 a majú vidinu ťažkých prachov.
Markoff
Light Professional
Light Professional

len tak samo sa ti bude darit? ved ceny sa tam vyvijaju rovnako ako v reale... broker s tym nic nema, to ci zarobis zavisi od tvojich rozhodnuti, brokeri zarabajú hlavne na poplatkoch tých čo tam dlhodobo obchoduju
obhajca
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa obhajca »

s tým demo účtom by som to neriskoval, určite to nefunguje rovnako ako reálna burza, je to na to, aby nalákali ľudí. Veď sami vidíte, že to skúšate a pri tom reálne peniaze do toho nedáte.

yoggy trošku naozaj splietaš tie provízie ti unikajú, ale to je vedľajšie
a je aj blbosť brániť ocka tým, že je zaregistrovaný v NBS, aj OVB aj ProSight je zaregistrovaný v NBS a aj každý človek, ktorý tam robí, bude po chvíli zaregistrovaný ako maklér a bude si musieť robiť skúšky na predaj, produkty,...
a ešte chceš povedať, že z 20eur sa nedá zarobiť 300? dá sa, prečo nie...pokiaľ vieš, sleduješ a tak ďalej dá sa
a robia to aj niektorý ľudia z rôznych spoločností ako OVB a ProSight, ale väčšinou to robia len pre ľudí, ktorý im už naozaj veria a boli s nimi spokojný, fakt by som niekomu nedal peniaze len tak, že investuj ich a uvidíme.

a keď už sme pri tom a mám si vybrať, či sa budem venovať burze, alebo tomuto, tak si vyberám toto, kde mám priamy kontakt s ľuďmi. Som rád, keď sa stretávam s rôznymi povahami a čím ďalej tým viac vidím do hlavy všetkých ľudí. Práca s ľuďmi je pre mňa úžasná :P
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

pinco napísal:yoggy, ty tu splietaš dve na tri. Si úplne mimo. Ty ani nechápeš províznemu systému a strielaš sumy, ako ťa napadne. A tie výmysly o zárobkoch. Radšej to ani nepíš, lebo si na smiech. Snažíš sa ukázať, že sa do toho vyznáš, ale si vedle jak tá jedle. A nie nebudem ti nič vysvetľovať.

Mimochodom aj obyčajný OVB-ák, alebo z inej maklérskej spoločnosti, je registrovaný v NBS ako sprostredkovateľ a tiež idú provízie priamo jemu.
v NBS, je otec ako samostatný finančný agent, OVB-ák je v NBS len ako zamestnanec SFA

http://www.nbs.sk/sk/dohlad-nad-financn ... osobilosti

zvyšuješ si tu len ego, ako som už spominál je vidieť že si nikdy nevidel takú Maklérsku spoločnosť z hora inak by si vedel že provízie idú na účet v tomto prípade SFA a ten ich prerozdeľuje tým "pod ním" podľa zmluvy o spolupráci, provízny systém ma každý nastavený inak, bol to len príklad :wink: zmluvu s poisťovňou ma v tomto prípade SFA, v ktorej je aj výška stanovenej provízie napr provízia 120% z ročnej platby tzn. klient platí 50€ mesačne, ročne to je 600, provízia 720€, neviem ako to funguje provízny systém u OVB, kedže je to individuálne v každej spoločnosti, neikde na provízie pre tých čo sú "zamestnanci" ide 50% niekde 40% a niekde i možno 65% a ostatné zostáva pre majiteľa(SFA)
zeky
Star
Star

@Markoff: Ak nevidíš medzi tými vecami spojitosť, tak naozaj nemá zmysel o tom s Tebou diskutovať. Veď sám si mi potvrdil to, čo som vravel. Oni majú peniaze z tých, ktorí cez nich obchodujú. Nie za demo obchody. Keď si myslíš, že to bude fungovať rovnako skvele ako na demo účte aj v reáli, tak prosím, kľudne tam vlož povedzme pár stoviek €. Podľa Teba by nemal byť problém ich rýchlo otočiť. Rozdiely medzi demo účtami a reálnymi sú. Stačí si to vygoogliť.
Nehovoriac o tom, že existuje niekoľko druhov brokerov. Niekto to tu tuším už aj postoval.

http://ako-investovat.sk/index.php/brok ... n-stp-a-dd

Na takom demo účte napr. je requoting perfektný, no v reáli funguje trocha inak. Fakt je o tom taká kopa na nete, že už neviem ako môže mať niekto naivné predstavy ľahkých zárobkov, už len pri vyslovení slova forex. To isté k obchodom s komoditami, akciami etc.

http://www.forexfactory.com/showthread.php?t=62367

Ľudia, ktorí sa obchodovaniu seriózne dlhoročne venujú, vedia koľko je za tým úsilia a práce, aby sa tým človek mohol živiť. Poznám dosť ľudí, ktorí mali pre toto veľké oči, že oni budú točiť milióny. Hádaj ako dopadli? Na burzu ak nejdeš, s vopred prepracovanou a premyslenou stratégiou, tak skôr alebo neskôr na tom stroskotáš. Na záver sa Ťa teda ešte spýtam, koľko si doteraz na tom zarobil REÁLNYCH chechktákov?
Markoff
Light Professional
Light Professional

obhajca napísal:s tým demo účtom by som to neriskoval, určite to nefunguje rovnako ako reálna burza, je to na to, aby nalákali ľudí. Veď sami vidíte, že to skúšate a pri tom reálne peniaze do toho nedáte.
Tak si mozes na nejakej stranke vyhladat aktualne grafy a obchodovat len podla nich a vysledky si zapisovat na papier ked tak neveris demo uctom. Demo ucet je len na to aby sa obchodovanie vyskusalo a co najviac priblizilo realnemu, ked tam niekto nahodou dosiahne zisky a hned si ide zakladat realny ucet kde prerobi, pretoze na to nie je dostatocne pripraveny, nezvladne straty, ktore urcite pridu tak to uz je ina vec.

//autoeditácia príspevku (17 Nov 2013, 16:00)
zegy no ved toto iste pisem aj ja ze bez strategie a dlhorocneho studia sa na realny ucet neda ist, kde som pisel ze lahke zarobky??
zeky
Star
Star

Nepísal som konkrétne o Tebe. Skôr o naivite niektorých ľudí, ktorí za tým vidia spôsob zbohatnutia cez noc. A presne ako bolo povedané. Demo účet je LEN na vyskúšanie toho čo platforma ponúka a ako sa s tým narába. Proste aby si sa zoznámil s obchodovaním ako takým bez rizika. Ak by sa niekto odvíjal od toho, že to isté, čo sa deje na demo účte sa bude diať v reáli, ostal by asi nemilo prekvapený.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

yoggy, ty to stále nechápeš a ja nemám už silu ti to vysvetľovať. Toto vážne nemá význam. Končím, minimálne kým nepríde ďalší nádejný úspešný podnikateľ.
Gulli
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Gulli »

Na hlupakoch sa zaraba najlepsie :) chlapci moji ak si myslite ze sa v Prosight, OVB, Alfinanz, bla bla PYRAMIDACH (su to proste pyramidy, a ked si akokolvek budu vnutorne struktury umelo prerabat tak pyramidou zalozenou na umelom vytvarani premii, podpisovych bonusov, kuponov, dividend a co ja viem ako to este pomenuvaju a premenuvaju ostavaju pyramidami.), zbohatnete, resp sa dostanete do hornej casti pyramidky, tak sa mylite pretoze tie popredne miesta su obsadene uz v casti vzniku takejto spolocnosti.

Dalej pochopte uz konecne ze ziadna poistenie nie je ani zdaleka sposob investovania, a dalej aj to ze poistovakov ktory maju rozhlad a vedia co predavaju a su aj v istej miere solidny je dostatok, ze clovek co ma seriozny zaujem poistit svoju osobu, ci rodinnych prislusnikov ci svoj majetok si k nim pri troske namahy svoju cestu najde.
Rovnako by bolo super keby ste oznacovat tie svoje seminare ako sposob naucit ludi nieco o financiach. 99% percent z vas nevie co je to kapitalovy trh, co je renta, co je dividenda, kupon, akcia, dlhopis, derivat, (nemyslim 2-vetnu poucku).
A pre uspesnie fungovanie v normalnom zivote, ked vam prasknu ruzove sklicka na okuliaroch, prehodnote a zmente prejav ktory vam natlkli do hlav pretoze omielat dookola tie iste faktami a nedokazatelne myslienky, vas daleko nedostanu. (neposobi to suverenne ako si myslite, ale naopak uboho a neohrabane) :smt006

//tym vam nechcem zakazovat diskutovat o vasich produktoch, planoch a svetonazoroch, len sa neoduvajte a nestavajte na zadne ked vam niekto tie vase teorie vyvrati faktami :psssst:
obhajca
Amateur
Amateur

prečo by horné miesta mali byť obsadené? na tých miestach môže byť nekonečný počet ľudí. Ide o to koľko bodov/jednotiek/hocičo, čo majú v danej firme získaš. A samozrejme rozlišujú sa aj rôzne MLM systémy. ProSight funguje na hierarchickom a to znamená, že keď si sa dostal na nejakú pozíciu, už nespadneš. Niekde to funguje tak, že keď nemáš produkciu, tak spadneš a podobne.
Gulli
Light Star
Light Star

obhajca napísal:prečo by horné miesta mali byť obsadené? na tých miestach môže byť nekonečný počet ľudí. Ide o to koľko bodov/jednotiek/hocičo, čo majú v danej firme získaš. A samozrejme rozlišujú sa aj rôzne MLM systémy. ProSight funguje na hierarchickom a to znamená, že keď si sa dostal na nejakú pozíciu, už nespadneš. Niekde to funguje tak, že keď nemáš produkciu, tak spadneš a podobne.
Zaujimava to hierarchia v ktorej vsetci postupuju len hore :lol: , vygoogli si co to je hierarchicky a zamysli sa ci je to je podla teba realne aby sa v hierarchi len vystupovalo bez toho aby niekto musel aj klesnut (teda ak nie je ta hierarchia nebeska ze ma neobmedzeny pocet miest a zdrojov) a pokial zvladas sledovat moje narazky tak sa skus zamysliet ako by takato struktura fungovala v realnom podniku (Ako by bol tvoreny tok informacii, pravidiel, prerozdielenie zodpovednosti rozhodovania....)
A inak to je to jedine co si mi vedel vypichnut a reagovat nato ?
ferdinand19
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ferdinand19 »

Gulli napísal:
Zaujimava to hierarchia v ktorej vsetci postupuju len hore :lol: , vygoogli si co to je hierarchicky a zamysli sa ci je to je podla teba realne aby sa v hierarchi len vystupovalo bez toho aby niekto musel aj klesnut (teda ak nie je ta hierarchia nebeska ze ma neobmedzeny pocet miest a zdrojov) a pokial zvladas sledovat moje narazky tak sa skus zamysliet ako by takato struktura fungovala v realnom podniku (Ako by bol tvoreny tok informacii, pravidiel, prerozdielenie zodpovednosti rozhodovania....)
A inak to je to jedine co si mi vedel vypichnut a reagovat nato ?
Vsetci postupuju hore, to znamena ze ked ten co postupi niekho dobehne a tym padom ten za neho nebude dostavat provizie, dovtedy dokial nepostupi o uroven vyssie. Priklad: Niekto je na jednotke, nad ním je na trojke. Ten prvý sa dostane na trojku a tym padom za neho nebude dostavat ten nad nim provizie dokial sa nedostane aspon na stvroku. Treba najprv porozmyslat kym nieco napises a radit inym aby sa zamysleli.
Gulli
Light Star
Light Star

zaujimave a ako sa dostane ten vyssie ktory je najvyssie ? :roll:
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Gulli tak vieš, najprv si obyčajný pešiak, potom postúpiš na úroveň manager, potom junior manager, senior manager, super senior manager, ultra senior manager.... god of all managers a až sa nakoniec dostaneš na pozíciu BOSS of trolls. No a takto si budú ďalej vymýšľať nejaké honosné názvy pre nikdy existujúce pozície :D
obhajca
Amateur
Amateur

Prepac nie hierarchický ale historicky, splietol som sa :)
neviem čo viac ti mam napísať, iba by som sa opakoval
Napísať odpoveď