Veľmi túžim po zadanom dievčati

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Merco_
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Veľmi túžim po zadanom dievčati

Príspevok od používateľa Merco_ »

zaujímavé že ja to dokážem
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

potom je spatna
Merco_
Professional
Professional

nie je
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

v tom pripade si jeden z mala ;-)
bajdvej
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa bajdvej »

ked ta nepritahuje tak sa to da
h0r!z0n
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa h0r!z0n »

S kamarátom som to včera riešil.A predsa to nebolo kvôli tomu.Napísal,že ak by mu to vadilo,tak to tajiť nebude.Bolo to kvôli inej veci a už sme zase kamaráti.Proste si niečo myslel a nebolo to tak.Tak sa mi ospravedlnil a už je to fajn.

A dievča môžeš mať za takú dobrú kamarátku iba vtedy,ak si s ňou vzťah nevieš predstaviť.Alebo chceš byť s ňou naozaj len kamarát.Toto je môj názor.Ja teraz pár mesiacov počkám a uvidím,ako sa to vyvinie...Uvedomil som si,že sa nemôžem takto kvôli tomu trápiť.Takže počkám,kým sa rozíjdu (samozrejme nebudem čakať na to X rokov) a určite vzťah rozbíjať nebudem,aby som nebol za k*k*ta.Ďakujem všetkým za názory,aj tým,čo si zo mňa uťahovali.Otvorili ste mi trošku viac oči. :wink:
bajdvej
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa bajdvej »

Tak veru. Ked si nevies s babou predstavit vztah, alebo ho nechces, nepritahuje ta a chces byt ozaj kamarat, tak vies byt. Ale ked sa ti paci a chcel by si nieco viac, tak nedokazes ju brat len ako kamaratku.
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

h0r!z0n: ty si taký blbý, povieš dobrú vec ale aj tak robíš po svojom a hlúposť
A dievča môžeš mať za takú dobrú kamarátku iba vtedy,ak si s ňou vzťah nevieš predstaviť.Alebo chceš byť s ňou naozaj len kamarát
Podľa tvojej teórie, ty to dievča za kamarátku mať nemôžeš, pretože ty si s ňou vieš predstaviť vzťah a nechceš byť len kamarát, chceš s ňou chodiť. Čiže prečo to kamarátstvo s ňou chceš aj tých "pár" mesiacov udržiavať?

A k tomu čakaniu nemám slov...
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Tiež prihodím niečo do pléna :) Mal som raz holku, chodili sme spolu asi 2 roky, no to neni podstatné teraz, raz sme sedeli v jednom bare v Žiline, samozrejme romantika sami dvaja etc.. No a zrazu som uvidel suseda od nás, boli sme spolu asi 3-4 krát vonku, taký zvláštny chalan, ale tak normy. Hneď si k nám sadol, začal vykecávať, hneď sa zoznamil sam s mojou holkou, že jej pomaly nedal francuzáka... Som mu aj tak jemne / kedze je Ing., som myslel ze pochopi/ povedal, ze mame romantiku, chceme byt sami.. No chalan akosi nechápal a stále bol s nami, hovorím vzhľadom k dobrým susedským vzťahom, nech teda je s nami. Ale bol čoraz akčnejší k mojej holke, ta už očami prevracala, a potom mi aj povedal, že čo to je za zvláštneho týpka. Potom ako som šiel z WC-ka, si ma zavolal barman / známy/ že to ešte nevidel, aké može tlačiť kaleráby chalan zadanej babe..." ty si taká krásna, nechcela by si ísť ku mne domov...ja som Ing, on je len Bc....s tebou by som si chcel predstaviť vzťah na celý život..."doteraz si to pametam... V zlosti uplneho hnevu, som mu razne povedal nech si ide po svojom a necha nas tak, ten sa začal vyškierať ako debil, nuž ani som nestačil nič povedať barman, prišiel a povedal tomu debilovy nech vypadne, že on nestŕpi žiadnych úchylov.. Tak sú rozny ľudia..
h0r!z0n
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa h0r!z0n »

LuksKE napísal:h0r!z0n: ty si taký blbý, povieš dobrú vec ale aj tak robíš po svojom a hlúposť

Podľa tvojej teórie, ty to dievča za kamarátku mať nemôžeš, pretože ty si s ňou vieš predstaviť vzťah a nechceš byť len kamarát, chceš s ňou chodiť. Čiže prečo to kamarátstvo s ňou chceš aj tých "pár" mesiacov udržiavať?

A k tomu čakaniu nemám slov...
Dobre,tak teda dám na tvoje rady.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Merco_ napísal:zaujímavé že ja to dokážem
beardie napísal:v tom pripade si jeden z mala ;-)
Jeden z 2% :D :psssst:
Merco_
Professional
Professional

2%? čo to znamená (ak narážaš na orientáciu bu*erant som neni :D )
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:lol: v ziline, v bare v ziline, tak hadam tieto situacie su tam jasne, nie ? VEd je to tam buzi party ako vysita, dievcat malo a aj to co tam je tak povacsinou prisery hodne tak nocnej mory, a nieto vztahu, cest a slava svetlej vynimke, ale to je skor nahoda, ako pravidlo v tom meste, cize je veeeelka sanca ze sa tam narazi na takehoto debilka ktory presne toto robi, lebo proste nema kde inu balit a je natolko posraty ze inu balit dajme tomu do ineho mesta nepojde. Proste na to nema, .....
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

qwerty-xyz: Presne ako vravis, Zilina je mesto chalanov, kde prides do hoci akeho baru 85-90% chalanov a keď náhodou prídu dve baby do baru hned sa zletia supy... Poznám jednu babu čo je na internáte a chodí na ŽU, a že sa jej mesto ľúbi, pretože sú tu sami chaalni...
Napísať odpoveď