Úder po hlave

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Úder po hlave

Príspevok od používateľa Hegy »

pcsiete napísal: Lekári majú limity na oddelenie/obvod (neviem presne ako) od jednotlivých poisťovní, pričom tie "vypočítavajú" od regiónu, špecializácie a pod. a môžu ich meniť. Lenže každý pacient navyše (ktorý podľa zákona musí byť ošetrený, inak ich môže žalovať) ide na ich účet. Veci ako "je ošetrenie potrebné" by mal preverovať človek v nemocnici (ktorá chce mať dobré meno u poisťovní) a potom človek v poisťovni, lenže limity to čiastočne zaškatuľkovali a tak je to teraz v tomto stave.
No, mne to mamka vysvetlovala tak, ze tento "limit" je nejaky ich "kredit-pool" ktory musia pocas roka rozumne vyhospodarit tak, aby mu na cely rok vystacilo. Minanie tohoto poolu je hodnotene podla "ceny" vysetrenia. Takze v podstate myslime na to iste, len neviem preco tomu mamka hovori furt kredit, mozno sa to tak vola, mozno to je akysi ich "sleng" ale aj cesi to maju tak.
$HD_DaDo_Ts
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa $HD_DaDo_Ts »

Fajn, nemusíte tu kecať o žiadnych limitoch, mna takéto blbosti nezaujímajú, peniaze mám, a ked je niečo potrebné vyplatiť, tak to není pre mna žiadny problém.

Nič mi není, takže chlapci s velkou fantáziou čo ma tu posielate na niaké magnitecké tektoufónske vyšetrenia, tak to asi nemáte moc v hlave poriadku.

Mám vsugerovanú bolesť hlavy, ked nato nemyslím, hlava ma nebolí - FUCK THE LOGIC!

báj^^
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

$HD_DaDo_Ts napísal:Fajn, nemusíte tu kecať o žiadnych limitoch, mna takéto blbosti nezaujímajú, peniaze mám, a ked je niečo potrebné vyplatiť, tak to není pre mna žiadny problém.

Nič mi není, takže chlapci s velkou fantáziou čo ma tu posielate na niaké magnitecké tektoufónske vyšetrenia, tak to asi nemáte moc v hlave poriadku.

Mám vsugerovanú bolesť hlavy, ked nato nemyslím, hlava ma nebolí - FUCK THE LOGIC!

báj^^
OK - tak ti poviem jeden velmi smutny a cierny pribeh...
Mal som (do nedavna) :cry: ) kolegynu, robila u nas v Sklade, popri VŠ, mala 21 rokov... Raz v lete sa udrela do hlavy, par dni problemy, zavrate potom to zmyzlo... Baba sportovkyna, uz par padov a uderov prechodila brala to sportovo... Preslo par mesiacov a uz medzi nami nieje...
Krvna zrazenina, otok mozgu, nador, metastazy... Intenzivna liecba v rukach tych najlepsich a z nicoho nic akoby zo dna naden vyhasol zivot mladeho cloveka.

Toto nieje bububu, toto je proste fakt, raz clovek spadne z 8. poschodia, oprasi sa a odkraca k vytahu... Raz sa clovek neopatrne zdvihne spod regalu a uz to nerozchodi... Taky je zivot.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Vidíš to. 3 strany o simulantovi. Ja som hneď písal, že si hypochonder.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

$HD_DaDo_Ts napísal:
Tak, RTG ti hlavu nepozre.
nechcem ta sklamat, ale sama mam doma v sufliku svoju zrentgenovanu hlavu :D
$HD_DaDo_Ts napísal:Prasklinu na lebke nemôžem mať, aspoň to mi vylúčila neurologička ked som u nej bol, skrátka žiadnu prasklinu tam nenašla, ani tymi jej "vyšetreniami" sa k nej nedopátrala.
Tak to mi je jasne, ze nic take nenasla, nevidi predsa pod kozu. :wink:
taki7
Professional
Professional

Príspevok od používateľa taki7 »

Keď je otras mozgu, vzniká nárok na invalidný dôchodok?

Pri alergiách asi nie.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Reaguješ na (posledný) post spred 7 rokov :)
Ak to Tvoje je otázka - založ nové vlákno.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Invalidny dochodok schvaluje vari posudkova komisia. Pochybujem, ze pri otrase mozgu priznaju invalidny dochodok. Priznaju ho asi len vtedy, ak skoncis ochrnuty alebo s inou vaznou diagnozou.
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

taki7 napísal: 09 jún 2021, 13:02 Keď je otras mozgu, vzniká nárok na invalidný dôchodok?

Pri alergiách asi nie.
Ty ukaz svoje posty na hojku doktorke a mozno ho dostanes :D
bilidia
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa bilidia »

Zo zapasov som mal tiez par slusnych ran do hlavy, asi najhorsi bol, ked som bol skopnuty na zem a rovno na hlavu. Pamat bola v pohode, ani ma to nebolelo, nevracal som, ziadne zavrate, akurat som bol asi hodiny taky otapeny, ze kde som - kto mava nizky tlak, tak nieco take podobne. Nastastie to snad bolo bez nasledkov, ale dnes by som asi utekal k doktorovi (vtedy som bol dieta, cize to bola skor chyba mojho dozoru).
Napísať odpoveď