Národná bločková lotéria

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Blockova Loteria - Dokaz Ako Podvod?

Príspevok od používateľa audiotrack »

Dewey napísal: Ale predsa v podmienkach sa pise, ze pri vyhre netreba mat fyzicky blocik, ale len potvrdzovaci kod ktory mi dojde na e-mail, cize ako oni vedia ci som udaje z blocka zadal spravne alebo nie, ked nepotrebujem mat uz fyzicky blocik pri sebe?
jednoducho. Podľa DKP vedia ktorá pokladňa ho vydala. Tie kontroly po žrebovaní robia fyzicky navštívením prevádzky a skontrolovaním fiškálu či na tej pokladni bol taký blok naozaj vydaný. Aj preto trvalo zverejnenie výsledkov dva dni od žrebovania, lebo v nejakej prevádzke z kade blok vyhral mali zavreté v čase kontroly
M&M
Light Professional
Light Professional

Re: Národná bločková lotéria

Príspevok od používateľa M&M »

neviem ci sa tu uz o tom hovorilo, ale ked mam registrovane blocky a pre zrebovanie prvej aj druhej sance tam mam termin, ktory uz bol a nic som nevyhral, tak tie blocky uz mozem zahodit?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ak prebehlo prvé žrebovanie a ak nemáš žiadny bloček z prevádzky, ktorú vyžrebovali do druhej šance, tak ich môžeš kľudne vyhodiť.

//autoeditácia príspevku (22 Dec 2013, 10:17)
Ešte hráte, som už dva týždne nezadával žiadne bločky, dnes musím spracovať túto kopu. Ak z tohto zajtra nič nebude, tak si to asi naozaj picnem! :)
DSC_5531.JPG
DSC_5532.JPG
//jj, asi na zbere papiera viac zarobím ako na výhre v lotérii.. :D
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Ked nevyhras, mozes to aspon do zberu papiera odniest :smt059

//presne pre toto tie bocky nezbieram...
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

No mohol by som sa na to vy...
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

nie je to len o tom aby ludia udavali podvodnikov? vyhral niekto realne nieco ? raz ! som videl v tv nejake auto a potom ostalo ticho.. a aj to mohla byt rodina niekomu z tiposu alebo smer-acka ovecka ... ma niekto realnu skusenost ?
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Samozrejme ze primarny ciel je udavactvo.
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

beardie napísal:Let me rephrase: nevidim nic zle na tom, ked je podvodnik s jeho nelegalnymi aktivitami oznameny uradom
podnikas na Sk ? Zrrjme nie inak by si toto nikdy nenapisal...stat ta oje*** kde moze...ak chces prezit a nedaj boh mat zamestnanca tak legalnou ,teda uplne legalnou cestou je to skoro nemozne... Musel by si mat uber dobry podnik aby sa to dalo a aby dostojne zil zamestnanec a majitel..
Bobr
Guru
Guru

Cele je to komedia, ktora v konecnom dosledku stala viac ako priniesla... :shock:

//ja som to vzdy tvrdil, len aby sa nezabudlo ;) a blocky zo zasady neberiem...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

to sa vedelo dopredu
brm
Darca
Darca

Výsledky dnešného žrebovania:
https://narodnablockovaloteria.tipos.sk ... vyhercovia
Poznámka: Validácia zo strany FR SR prebehne do 3.1.2014
:D :smt033 :samovrazda:
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Ja som tych blockov zadal uz stovky a nic. Nerobim si zaluzie, ze daco vyhram, ale ked uz je tu aj taka mala moznost (vsak je to zadarmo). Aspon znizim sancu ostatnym :D
Bobr
Guru
Guru

Ze "zadarmo" :D
Chces vygooglit kolko to stalo uz danovich poplatnikov???
cssco
Star
Star

Príspevok od používateľa cssco »

Inak zarobilo to velmi vela nebojte. Od noveho roka budu v platnosti dalsie velmi zaujimave zakony na vychovu konfidentov.
Bobr
Guru
Guru

brm
Darca
Darca

Bobr.. áno, stálo to x milión € nás všetkých, ale jednoducho my to ovplyvniť nevieme.. nuž a keď to už funguje, tak prečo sa nezúčastniť? Možno motyka naozaj vystrelí. Áno, účel NBL je udávať... a áno, štát by to mal všetko inak vyriešiť, ale..... ako som písal ja to neovplyvním. Keby som mal moc, hneď zajtra by som to zrušil a peniaze presunul do iných, dôležitejších aktivít.

Inak tá pesnička je super, dávno som ju nepočul.. :)

//autoeditácia príspevku (24 Dec 2013, 8:55)
A jedna skúsenosť z vianočných trhov.. bol som svedkom ako jedna teta pri stánku kupovala nejaké jedlo a ujo predavač (zjavne pod vplyvom alkoholu) od nej opýtal 27€. Teta, pravdepodobne aktívna hráčka NBL, si opýtala aj bloček. Ujo predavač začal ťukať do toho malého strojčeka, zrazu na displeji sa začali objavovať cifry ako 130€, 270€, 330€.. a potom to nejak skorigoval na 35€, vytlačil bloček a dal tete. Teta pozerá na bloček a ujo predavač.. že mala by platiť toľko, ale keď od nej na začiatku opýtal iba 27€, tak to jej dal akože zľavu, bo prvé slovo platí a tak....
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

jarmoky a trhy aj tak nemajú čo sa toho "udavačstva" týka zmysel. Udáte ho že tam je podvodník? Zajtra tam nebude, ale pôjde na trh do iného mesta. Kto ho chytí? Žiadna kontrola tam ani nepôjde, medzi 300 stánkov hľadať toho vášho. Mne tiež na trhu pri kupovaní medoviny (vo fľaši domov) nedával lístok. Musel som si pýtať, potom mi ho vytlačil. Spokojne som šiel domov. Keď som ho chcel nahodiť, pozerám že tam nie je DKP, je tam nesprávny dátum, ako prevádzka je tam doslova "fiktívna ulica" (pritom pouliční predavači majú mať prenosná pokladňa alebo také dačo). No proste odrb. A preto tie lístky nedáva, iba keď si ich človek vyžiada aby mal dušu na mieste. A stavím sa, že na druhý deň (alebo aj dvakrát za deň) mení miesto predaja

//autoeditácia príspevku (24 Dec 2013, 9:47)
inak v tých mailoch čo prídu ako potvrdenie sa začalo objavovať toto:
Pre účasť v hre TRETIA ŠANCA Národnej bločkovej lotérie pošlite SMS v tvare TV 522G07AFE86BM na číslo 7777. Výška manipulačného poplatku za zaslanie osobitnej SMS za účasť v hre TRETIA ŠANCA je 0,35 eura. Výška telekomunikačného poplatku za uvedenú SMS je 0,15 eura.
Všimol si to niekto?
brm
Darca
Darca

audio.. mne prišiel minulý týždeň email s touto novinkou, ale nie som blbec, aby som vyše 70 bločkov (0,15+0,35 x 70 = 35€) nahlasoval do tretej šance, kde aj tak nevyhrám nič.. :)
News131219.png
https://narodnablockovaloteria.tipos.sk ... etia-sanca
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Blockova loteria na podiv svoj pozitivny vyznam ma, mnohi obchodnici mali napr. miesto oficialnej registr. pokladnice este dalsiu nacierno a takto si rapidne upravovali prijmy. Teraz to uz nemozu robit, lebo sanca ze sa im na to pride je velmi vysoka a za ten nasledny pruser im to uz nestoji.
Proti loterii su hlavne ti co nejakym sposobom profitovali na predch. stave a samozrejme ze sa im to nehodi do karat. Ostatni si ale uvedomuju ze tento stat je na tom tak ako je aj preto ze obrovske sumy unikaju v sedej ekonomike.
V Cechach uz planuju blockovu loteriu tiez,vidia ze to ma dokazatelny vplyv na vyber dani do statneho rozpoctu.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...určite je naša krajina v sračkách preto, že pár živnostníkov malo načierno pokladnice (lebo inak by už asi dávno skrachovali)... :roll:
Napísať odpoveď