Národná bločková lotéria

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Národná bločková lotéria

Príspevok od používateľa audiotrack »

nenašiel som tému, okrajovo sa to spomína v téme o 2. ficovej vláde. Postrehy z prvých hodín:
1) web padol, registrácie nefungujú ako majú (ani len mail nevedia poslať aby neprišiel do spamu)
2) mobilné aplikácie nefungujú:
zaregistroval som blocek, cas 19:10 a aplikacia mi vypise, ze blocek registrovany, cas nakupu 21:10??? WTF! Taktiez aj mail mi prisiel a v nom 21:10. Teraz co? Je to platne? Mam si blocek registrovat znova? Co ak prave tento blocek vyhra a ja nebudem mat narok na vyhru?
1. po každom odchode z App je treba sa znova prihlasit 2. App nemá pamäť na registračné kódy Vami zadanych DKP, takže pre overenie musíte všetko hľadať v Emailoch...ktore mi mimochodom stále neprišli.
3) výherný bločky si budem musieť dohladávať v mailoch a ručne každý jeden overovať. Totálna hovadina ak registrujem aspoň 10 (čo už samotná registrácia zaberie dosť času) a potom ich ešte znova kontrolovať? Prečo to nemôže systém sám spraviť? Záležitosť 1 hodiny pre priemerného programátora. Celý web má hodnotu tak 200€ a 3 dni roboty. Toto nemôžu myslieť vážne
4) už sa objavili podvodné stránky: http://www.blockovaloteria.sk/
5) z bodu 4 a z toho že tesco bude registrovať automaticky mi vyplýva, že vzťah medzi výhrou a fyzickým vlastnením bločku neexistuje. Je mi ten bločik teda nanič, a môžem ho vyhodiť? Asi budú kontrolovať predajcov či ho vydali, ak vôbec niekoho, nie? A nezrovnalostí v pravidlách je viac. Píše sa o aute, ja som ho v cenách nenašiel. Aj v rádiu spomínali že sa reklamovalo auto, no nikde sa to neuvádza...

suma sumárum sa niekto pekne nabalil a ešte to poriadne nezačalo a už to je fiasko. Čo si myslíte? Budete súťažiť?
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: národná bločková lotéria

Príspevok od používateľa javatar »

Tak podla TA3:
TA3 napísal:Počas prvých dvanástich hodín prijala národná bločková lotéria viac ako 101 tis. registrácií pokladničných bločkov. V dopoludňajších hodinách bolo registrovaných každú jednu minútu priemerne 300 bločkov. Prvý bloček bol zaregistrovaný už 10 sekúnd po polnoci.
a tvojho postu je to zbytocna namaha - podla mna sa k tomu najpresnejsie vyjadrila cynicka obluda
Prílohy
blogger-image-1806717719[1].jpg
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Národná bločková lotéria

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Je mi to ukradnute, nie som na to odkazany. Teda nie, nebudem sutazit.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Padnutie stranky zhodnotili DDoS utokom, ake jednoduche sa vyhovorit na to. Cely system vyzera dost amatersky a zda sa, ze tak ako aj predpovedali, cela loteria skonci fiaskom. Mna nejaka sutaz v ktorej je minimalna vyhra neprinuti to, ked mam moznost kupit tovar za 100 eur a bez blocku za 80-90, aby som si ho nevzal radsej bez blocku. Ved tie sance su mizive a kde je zaruka, ze to nebudu vyhravat kamarati vplyvnych ludi, tak ako vyhravaju stastne zakazky???
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ja som dnes dopoludnia registroval 14 bločkov, išlo to normálne, len pri poslednom bločku ma vyhodilo zo stránky, som sa musel opäť prihlásiť. Mobilná aplikácia je naozaj prepadák, sklamala ma, že v nej nemám evidenciu zaregistrovaných bločkov, musím to hľadať na webovej stránke. Snáď je to len prvá verzia a časom ju dotiahnu. Na webovej stránke sa blbo zadáva čas bločku a sranda je, že asi polovicu tých bločkov som registroval s jedným rovnakým overovacím captcha kódom. Email o zaregistrovaní bločku mi prišiel okamžite - mám teraz v schránke 14 emailov + jeden registračný.

Skúsim to "hrať", veď za to nič nedám.. a časom uvidím.

:)
CHoBoT
Star
Star

Príspevok od používateľa CHoBoT »

nikde som sa nedocital alebo som zle cital.. blocik po registracii si musim nechat alebo mozem vyhodit?
nanana
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa nanana »

podla mna si ho nechaj, aby si sa pripadne vedel preukazat, ze ten blocek vlastnis naozaj ty.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...mám rovnaké skúsenosti ako brm...doobeda som skúsil zaregistrovať pár bločkov, vždy po registrácii mi ostal pôvodný captha kód, čo nepovažujem za chybu, je to praktické, že to tam nemusím stále vypisovať...keďže som čakal nezáujem ľudí, rozhodol som sa, že to skúsim, keďže mám vyššiu šancu na výhru, aj keď priznajme si nie je bohvie aká...v rádiu expres som ráno zachytil jedného predavača, ktorý celý nasraný volal, že tí dvaja komentátori v rádiu sú totálni debili, vraj mali nejaký komentár o tom, že si ľudia majú nechávať nákupy rozblokovávať na menšie...fakt bol z toho dosť vytočený a potom im prišla správa, že niekto bol v obchode a babka pred ním si nechala rozblokovať nákup...bol tam 15 minút kôli vlašskému šalátu...čo si myslíte o takýchto ľuďoch? Čo by ste robili, keby si niekto pred vami nechal rozblokovať nákup na menšie položky?...myslíte si, že proti tomu predajcovia podniknú nejaké kroky? Predsalen, keby si každý nechával rozblokovávať nákupy tak by nemali také tržby...
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

Blocek si musis nechať, mne to doobedu islo bez problemov, cez 20 blockov, email prisiel hned, so správnymi udajmi a nesiel do spamu
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Ta namaha natukat napr 10-15 ucteniek vsetky tie dlhe cisla podla mna ani nestoji za ten pokus,je to iba zabity cas. Pravdepodobnost niektorej vyhry vyssej ako cca 3000€ je tak nizka, ze moznost ze vas trafi cestou do prace do hlavy letiaci meteorit je vecsia. Uplne chapem ked si niekto obcas poda pre radost Loto /davam aj ja/kde je sanca 1:14milionov vyhrat prvu cenu ktora je obcas vyssia ako milion eur. Ale moc nechapem ked sa niekto trasie o blocky aby sa zucastnil moznosti vyhrat 10tis € pri vyrazne mensej pravdepodobnosti ako v tom Lote :D Je vidno ze matematika u vecsiny slovenskeho obyvatelstva nebola v detstve favorite predmet :lol: :) Je to primarne urcene pre dochodcov ktori matematike vela toho uz nedaju a 10tis€ je pre nich obrovska suma.
nanana
Zablokovaný
Zablokovaný

Grim, to je dobry postreh s tym rozblokovanim na viac blockov. Ked toto budu ludia robit, tak som fakt zvedavy ako sa to bude riesit.
CHoBoT
Star
Star

Príspevok od používateľa CHoBoT »

tak mna sa to netyka ja blociky odovzdavam preplacat :D a asi ani by sa mi to tam nechcelo tukat
nanana
Zablokovaný
Zablokovaný

zas nie je to nic zdlhave tam natukat par cisel. Ale je pravda, ze na vyhru je strasne mala sanca.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ale zase ani také rýchle ako sa na prvý pohľad zdá.. to DKP je sakra dlhé.. a cez mobil vyťukať správne číslo.. ehm! :) Ľudí teraz opantala mánia, ich to prejde.. aj rozúčtovávať nákupy na viac bločkov ich prejde.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

podla mna to otravne a zdlhave urcite je ak tam niekto dava vecsi pocet tych blockov .Zadava sa minimalne 30cislic co nie je az tak uplne malo. K tej pravdepodobnosti:si uvedomte ze je urcite kopec spekulantov co si budu delit velke nakupy na kopec malych len aby o chlp zvysili svoju hypoteticku sancu.Velmi ma bude zaujimat ked zverejnia po prvom zrebovani ze kolko to blockov celkovo sa nakoniec prihlasilo,uvidite ze to bude astronomicke cislo,potom ludom dojde ze je to uplne bepredmetne. :) Ale hovorim, ako zabavka pre nudiacich sa dochodcov je to rcite celkom fajn.

Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Ta stranka, to je original? Alebo to je len niekoho sukromna stranka, lebo to vyzera strasne a tie reklamy?

Este som nezadaval ziadny, som myslel, ze v mobile staci odfotit nejaky kod, ale tam tusim ziadny neni na blocku.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

brm napísal:Ja som dnes dopoludnia registroval 14 bločkov, išlo to normálne, len pri poslednom bločku ma vyhodilo zo stránky, som sa musel opäť prihlásiť. Mobilná aplikácia je naozaj prepadák, sklamala ma, že v nej nemám evidenciu zaregistrovaných bločkov, musím to hľadať na webovej stránke. Snáď je to len prvá verzia a časom ju dotiahnu. Na webovej stránke sa blbo zadáva čas bločku a sranda je, že asi polovicu tých bločkov som registroval s jedným rovnakým overovacím captcha kódom. Email o zaregistrovaní bločku mi prišiel okamžite - mám teraz v schránke 14 emailov + jeden registračný.

Skúsim to "hrať", veď za to nič nedám.. a časom uvidím.

:)
ak sa registruješ a prihlásiš, tak žiadnu captchu nebudeš musieť opisovať
Pascalwb napísal:Ta stranka, to je original? Alebo to je len niekoho sukromna stranka, lebo to vyzera strasne a tie reklamy?

Este som nezadaval ziadny, som myslel, ze v mobile staci odfotit nejaky kod, ale tam tusim ziadny neni na blocku.
ak myslíš z môjho príspevku, je to fake. Originálna stránka je https://narodnablockovaloteria.tipos.sk
nanana napísal:Grim, to je dobry postreh s tym rozblokovanim na viac blockov. Ked toto budu ludia robit, tak som fakt zvedavy ako sa to bude riesit.
toto niekto riešil, že ak máš dva bločky z rovnakej predajne s rovnakou sumou, tak ti vezme iba jeden. Čo je tiež blbosť podľa mňa, lebo čo ak náhodou trafím rovnaké sumy v tescu na začiatku a konci mesiaca? Ludia sa na to sťažovali, že im to berie iba jeden ak je rovnaká suma, takže rozbločkovanie po eure ti nepomôže
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

aha som to necital :oops:

A vsak stacilo, keby kontrolovali obchod a datum a cas, a ak by bol tesne po sebe, tak by nezobralo.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...audio, ale myslel som to tak, že idem na nákup...kúpim chlieb a mlieko...namiesto toho, aby som to zaplatil spolu si to nechám rozblokovať (rátam s tým, že každá položka stojí viac ako euro) a mám dva bločky s rôznymi sumami...nepredpokladám, že by chlieb aj mlieko stáli úplne rovnako...
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Úžasné, teraz keď prídem na slovač a náhodou v obchode stretnem v rade pred sebou nejakého dementa ktorý bude rozdeľovať bločky, zas budem škodiť môjmu psychickému zdraviu potláčaním prejavov agresivity a nenávisti.
Šak ja viem dobre prečo chodím na nakúpy neskorý večer alebo v noci (tesco).
Napísať odpoveď