Ratzi toto je zlyhanie autorit a "HR", pretoze ked uz si musia ludia osobne vybavovat nezodpovednost a zneuzivanie pravomoci pseudoPolicajotv tak to uz kde sme...RATZINGER666 napísal:...no, a my sa stazujeme na cestne kontroly
http://www.cas.sk/clanok/268185/vojna-s ... ulici.html
Zákon o cestnej premávke
Re: Zákon o cestnej premávke
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...aha, takze je chybou autorit to, ze nejaki policajti nahodne vytahuju ludi z aut a mlatia ich 
a to sme sa mali ist zajtra okolo Puchova vozit... no kaslat na to, radsej pojdeme opacnym smerom
a to sme sa mali ist zajtra okolo Puchova vozit... no kaslat na to, radsej pojdeme opacnym smerom
Ano, je to chyba nadriadenych a kompetentnych, ktori vyberaju do radov policie kazdeho niemanda a darmozraca, takisto tych, ktori maju robit konrolu nad svojou catou, jednotkou a dalsich xyz ludi ktori dovolili stav, ze policajt je nepriatel obyvatela.RATZINGER666 napísal:...aha, takze je chybou autorit to, ze nejaki policajti nahodne vytahuju ludi z aut a mlatia ich
Je to smutne... My platime policiu, policia nas mlati, my mlatime ich - na opravu ciest niesu peniaze... jasne ze nie ked potrebujeme byt lidri TOP tabuliek v pocte policajtov na index obyvatela....
-
RATZINGER666
Darca
aha, takto si to myslel... s tym uz mozem viac-menej suhlasit, iked je otazne, akym sposobom do radov policie vyberaju ludi a ci su schopni nejaku takuto tendenciu odhalit...
-
audiotrack
VIP
schopní či ochotní?
-
t0m4s3
Admin
Neschopny clovek sa obcas dostane takmer na kazdu poziciu
-
RATZINGER666
Darca
jednak schopni a jednak ochotni...
-
Grim
Darca
...v našom meste sa akurát stal veľký škandál s výberom šéfa mestskej polície...ako sa volia nekompetentní si môžte prečítať tu...
http://auto.sme.sk/c/7021333/poznate-do ... ign=temsek
Ako ste dopadli v tomto teste? Ja som pohorel iba na otázke číslo 10.
Plný počet.. nezvyk.. 
-
audiotrack
VIP
plný počet. Tento bol ľahký
14/16 niektore znacky som v zivote nevidel 
Ja tiez tak, prve dve moznosti su v podstate to iste a ja som si vybral tu nespravnu definiciuNoobsz DJ napísal:http://auto.sme.sk/c/7021333/poznate-do ... ign=temsek
15/16
s tym konom som prvy krat videl
s tym konom som prvy krat videl
-
iceman1414
Medium Star
Všetko dobre. Daj ešte nejaký 
To iste? Su presne opacne.GothaR napísal: Ja tiez tak, prve dve moznosti su v podstate to iste a ja som si vybral tu nespravnu definiciu
TESCO Považská Bystrica
Ak som ja červený a idem smerom ako som vyznačil, tak mi vodič modrého smeru cesty musí dať prednosť, kedže nikde nie je vyznačená hlavná cesta a platí pravidlo pravej ruky ? Doteraz som videl len jediné auto tam dať prednosť, všetci chodia rovno ako po hlavnej (smer k pumpe). Ako je to teda správne ?
Ak som ja červený a idem smerom ako som vyznačil, tak mi vodič modrého smeru cesty musí dať prednosť, kedže nikde nie je vyznačená hlavná cesta a platí pravidlo pravej ruky ? Doteraz som videl len jediné auto tam dať prednosť, všetci chodia rovno ako po hlavnej (smer k pumpe). Ako je to teda správne ?
Áno, je to neoznačená križovatka na parkovisku a taktiež tam platia dopravné predpisy. To je len ten blbý slovenský zvyk, že širšia a rovnejšia cesta je vždy hlavná