Otvor si správy s konkrétnym a skroluj hore a tam máš číslo. Musíš to pozrieť rýchlo lebo ti hneď načíta ďalšie staré správy.Dunn napísal:cc .. da sa nejako pozreť kolko správ sme už celkovo napisali s niekym konrkétnym ?
Re: Facebook
Prípadne sú na to aj aplikácie typu "Zisti, s kým najviac chatuješ" a pod.
S jednou osobou mi ukazuje spravy čo si pišeme len na mobile a na PC s určitou odozvou.asi tak pol dna? neviete prečo?
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Pozri ci nemas daky Malware nahodou v PC..inak ma narychlo nic nenapada..Exporter20 napísal:Zdravím hojko.com potreboval by som pomôcť. Ako som prišiel domov na sviatky, napojil som sa na náš wifi router tak mi nejde načítať stránku facebook.com. Len načítava stránku, pripája sa a nič! Všetky ostatné stránky fungujú bez problémov. Na druhom notebooku ide facebook bez problémov, aj na telefóne to ide v pohode, čiže bude niekde chyba v mojom notebooku. Zaujímavé je že ked vyčistím sieť cez CCLEANER tak ma síce prihlási ale dalej už nič nefunguje, nereaguje to.
- Skúšal som iné prehliadače no žiadny nefunguje, Chrome, Firefox ani IE.
- Vypol som firewall, antivír a ani to nepomohlo.
- Reštartoval som modem už možno 3x tiež nepomáha.
Paťko napísal:
Otvor si správy s konkrétnym a skroluj hore a tam máš číslo. Musíš to pozrieť rýchlo lebo ti hneď načíta ďalšie staré správy.
Paťko to ma napadlo asi to treba listovať a pozerať a rátať rýchlo čisla ..
Robi to aj vam ze uz nemozete mat otvorenych viac okienok na chate ako 1? Ja mozem max.1 a dost mi to vadi
-
vladenko007
VIP
Nie nerobí. Normálne otvorí 3 a keď ich je viac tak sú naľavo v zozname.
Prehliadač Google Chrome 31.0.1650.63
Prehliadač Google Chrome 31.0.1650.63
Takisto nemám s týmto problém...
-
print_name
Medium Expert
presne ako vladenko007, otvori 3 vedľa seba a potom ďalšie hádže na ľavo do zoznamu, kde je zobrazená číslica, koľko ich tam je
-
print_name
Medium Expert
a kde bol problem ? Alebo to si asi nezistil, co ? 
-
Sarger
Guru wannabe
Dosť dlho ma už serie, že potom čo som prestal používať fb v mobile aj tak ma vždy zobrazí akože online v chate aj keď som off. Tuto končí všetko súkromie a človek nemôže ani v kľude odpísať bez toho aby o ňom vedeli...
-
vladenko007
VIP
Na to slúži možnosť vypnúť chat prípadne odfiltrovať pre koho vypneš a pre koho nie.Sarger napísal:Dosť dlho ma už serie, že potom čo som prestal používať fb v mobile aj tak ma vždy zobrazí akože online v chate aj keď som off. Tuto končí všetko súkromie a človek nemôže ani v kľude odpísať bez toho aby o ňom vedeli...
Veľmi sa mi to osvedčilo lebo mám cca500 priateľov a zapnutý chat mam asi len pre 10 ludí.
Nie preto že by mi vadilo keď ma niekto osloví ale mám priateľov ktorých proste baví písať. A ja toľko času nemám
-
audiotrack
VIP
ale messanger v mobile takú možnosť nemá, pokiaľ viem
-
Sarger
Guru wannabe
vladenko007: lenže tu sa bavím o vypnutom chate pre všetkých a stále ma to ukáže akože online na mobile (šedý telefónik) s časom kedy som tam naposledy bol. Takže takto v podstate o tom človeku vieš aj keď sa tvári že tam nie je.
-
vladenko007
VIP
Aha zle som pochopil.
Zo skúsenosti viem že keď s niekym píšem cez PC a on je na mobile tak mne ukazuje zelenu guľôčku že je online a ked prestane písať prípadne minimalizuje facebook na mobile ešte to svieti asi 5-10 min. a potom to už mne píše trebars že 5 min. na mobile a svieti ikonka mobilu. Alebo som zas niečo zle pochopil?
Zo skúsenosti viem že keď s niekym píšem cez PC a on je na mobile tak mne ukazuje zelenu guľôčku že je online a ked prestane písať prípadne minimalizuje facebook na mobile ešte to svieti asi 5-10 min. a potom to už mne píše trebars že 5 min. na mobile a svieti ikonka mobilu. Alebo som zas niečo zle pochopil?
Šedý telefónik neznamená, že si online, len že tvoj účet je spárovaný aj s mobilnou aplikáciou a ten čas znamená kedy si naposledy bol online, tzn. otvoril aplikáciu, messenger, či bol na pc a mal zapnutý chat. Ak nechceš tam mať šedý telefónik, tak si odinštaluj FBapp z telefónu.
Inak, všimol som si, že sa tu sťažujete, že mám FBapp nanútila messenger. Neviem, no aktualizujem si FB na fone stále a ešte sa mi to nestalo, dokonca po poslednej aktualizácií, mám nejaký úplne iný vzhľad FBapp. Taká je viac hranatejšia a pripomína vzhľadom apps, pre WP8 či W8. (skúsim pohľadať obr. či odfotiť)
Inak, všimol som si, že sa tu sťažujete, že mám FBapp nanútila messenger. Neviem, no aktualizujem si FB na fone stále a ešte sa mi to nestalo, dokonca po poslednej aktualizácií, mám nejaký úplne iný vzhľad FBapp. Taká je viac hranatejšia a pripomína vzhľadom apps, pre WP8 či W8. (skúsim pohľadať obr. či odfotiť)
-
Sarger
Guru wannabe
LuksKE: odinštalácia appky nič nerieši. Ale pochopil si čo som myslel..
-
print_name
Medium Expert
toto sa ani mne nepáči, že v tomto tam nemáš vôbec súkromie a nevieš tam prakticky nič spraviť bez toho, aby niekto nevedel zistiť, že si tam bol. Napr. aj to, že m.facebook.com ukazuje pri otvorení správ s niekým, že pred koľkými minútami/hodinami bol ten človek aktívny - teda otvoril si FB.
Prijal by som také možnosti nastavení, kde by sa dalo určiť kto a či vôbec niekto môže vidieť tieto informácie o mojej aktivite.
Prijal by som také možnosti nastavení, kde by sa dalo určiť kto a či vôbec niekto môže vidieť tieto informácie o mojej aktivite.
Ak chcete zmazať vedľa svojeho mena "telefonik" tak stači isť do Settings-Secutiry-Active Sessions .. Tam vam ukazuje cez ktore zariadenia ste pripojeny na vase fb konto. Po rozkliknuti sa to normalne da vypnut, a telefonik po case zmizne
Samozrejme, ak sa znova prihlasite cez telefon, znova sa zobrazi vedla mena v chate.