LuksKE napísal:"No tam kde „zijeme“, logicky …."
Potom neviem kde žiješ, ale v Slovenskej Republike asi nie. Pretože, tá nie je kresťanskou a žiadnou inou ideologickou krajinou a má to aj v Ústave.
a akou ma byt krajinou? Viazanou na homosexualitu, hedonizmus, zvratenost? Pochop, ze ideologicke vakuum neexistuje, vzdy je to boj ideologii a pristupov k spolocnosti celkovo
Inak
Takéto sú počty príslušníkov troch najväčších náboženských vyznaní na Slovensku.
Rímskokatolíci – 3 347 277 (62 %), evanjelici – 316 250 (5,9 %), gréckokatolíci – 206 871 (3,8 %).
takze akou je krajinou? Kto urcuje vlastne charakter krajiny, ked nie obyvatelia?
len pre porovnanie:
Viac ako 725 000 obyvateľov je bez vyznania.
si vezmi, ze co hovori Biblia:
„Hľa, prídem čoskoro a moja odplata so mnou; odmením každého podľa jeho skutkov. Ja som Alfa a Omega, Prvý a Posledný, Počiatok a Koniec. Blahoslavení sú tí, čo si vypierajú rúcha: budú mať moc nad stromom života a budú môcť vstúpiť bránami mesta. Vonku zostanú psi, traviči, nemravníci, vrahovia, modloslužobníci a každý, kto miluje lož a dopúšťa sa jej.“
„Neviete, že nespravodliví nebudú dedičmi Božieho kráľovstva? Nemýľte sa: ani smilníci ani modloslužobníci ani cudzoložníci ani chlipníci ani súložníci mužov ani zlodeji ani chamtivci ani opilci ani utŕhači ani lupiči nebudú dedičmi Božieho kráľovstva.“
a teraz pri rozlozeni obyvatelstva - k comu sa hlasia - homosexuali pozaduju, aby im tato spolocnost vyplacala napr. vdovsky dochodok, umoznovala oficialne manzelstva a poniektori aj adopciu deti .... Je to podla teba v poriadku? Na akom pravnom, moralnom alebo inom zaklade by to podla teba mali dosiahnut?
ok, mam dost na dnes, uz ma to nebavi, zatim ....