Bitcoin, Litecoin, Ethereum a iné kryptomeny
Re: Bitcoin, Litecoin, Feathercoin a iné kryptomeny
Aha dík , mám len Nvidiu (gtx 570) čo je asi naprd na mining :-/
Mt.Gox uz na twitteri potvrdili, ze v blizkej dobe planuju zaviest LTC, trhy na to zareagovali velmi dobre a cena momentalne stupa nad 23€/kus
Mne este peniaze na kraken co som poslal 15.12.2013 stale nedorazili ale je to v podstane moja chyba lebo som nezadal pri platbe reference code...poslal som im screenshot ze som peniaze odoslal vsetko je v pohode len mam totalnu smolu
Pred 3 dnami mi napisali toto:
co si o tom myslite? Ake su moje moznosti ked nedorazia ani po 4 tyzdnoch? nemozu sa tie paniaze len tak vyparit..
V skratke ze paniaze nedorazili do ich banky ale su niekde ´´stratene, , na ceste...a ze sa to stava velmi zriedka, ovela menej nez v 1% prípadov. A mam cakat 2-4 tyzdne, ze oni robia vsetko preto aby sa nasli...mozem pre to urobit aj ja nieco? na konci pisu ze by som sa mohol ist opytat do svojej banky...nebola to nastastie niaka velka suma skor som to tam poslal len tak pre skusku ale aj tak ma to trocha sere..Hi,
Thanks for giving us your deposit receipt. Here's how things stand with the deposit at this point. The deposit did not make it to our bank, which means that it's stuck somewhere en route. This is uncommon, but does happen with a small fraction of deposits (much less than 1%). We're going to use the information you've sent us to track the deposit and find out where it's become stuck. Unfortunately this process can take 2-4 weeks. This is a situation where we just have to work within the banking system, so there's not much we can do to speed the process up. You're welcome to check in with me on the deposit, but until we find it, the status will just be that we're still searching. You should also initiate an investigation through your bank. They will do what we're doing - trying to find where it's become stuck en route. So it may likewise take them 2-4 weeks, but it's best to search from both ends for the deposit.
I'm very sorry for the inconvenience.
co si o tom myslite? Ake su moje moznosti ked nedorazia ani po 4 tyzdnoch? nemozu sa tie paniaze len tak vyparit..
Urcite sa spytaj vo svojej banke, ved musia vediet kam ich poslali a mali by aj vediet zistit kde sa momentalne nachadzaju. Ti z Krakenu mozu len hladat medzi mnozstvom platieb, ale tvoja banka by mala vediet presne odsledovat kam peniaze isli a pytat sa tam.
Hmm dobre, tak sa tam skocim zajtra spytat, alebo pozrem ci sa to neda aj cez ich web niako...normalne sa ich mam spytat ci peniaze dorazili na ten ucet alebo ci su niekde na ceste? Dufam ze mi povedia nieco nove 
//autoeditácia príspevku (06 Jan 2014, 19:52)
Inak tak ich banka je v londine ze?
Ja som zvolil prevod SEPA a teraz pozeram ze TB v zozname podporovaných krajin nema ang
http://www.tatrabanka.sk/sk/personal/uc ... /sepa.html
moze to stym súvisiet?
// aha sorry maju tam Spojene kralovstvo..
//autoeditácia príspevku (06 Jan 2014, 19:52)
Inak tak ich banka je v londine ze?
Ja som zvolil prevod SEPA a teraz pozeram ze TB v zozname podporovaných krajin nema ang
http://www.tatrabanka.sk/sk/personal/uc ... /sepa.html
moze to stym súvisiet?
// aha sorry maju tam Spojene kralovstvo..
Cez web to asi neuvidis, pokial nebola platba nejakym sposobom zamietnuta. Ale v banke by som normalne vysvetlil, ze vtedy a vtedy som posielal peniaze, zabudol som dat poznamku pre prijemcu a teraz prijemca platbu nevidi, tak ci by to mohli nejako skontrolovat. Neviem ako funguju SEPA transakcie a ake tam su kontroly a potvrdenia medzi bankami, ale nieco by malo existovat a podla toho by ti aspon mohli potvrdit, ze to ta banka prijala.
//ak ang znamena anglicko, tak to tam je: "Spojené kráľovstvo"
//ak ang znamena anglicko, tak to tam je: "Spojené kráľovstvo"
Zatial mi z banky odpisali ze ak bol IBAN zadany spravne tak prijemca uz ma paniaze na ucte, a ze ked chcem a bude s tym suhlasit prijemca mozem poziadat o vratenie panazi. Co ale stoji 15e + poplatky zahranicnych bank. Tak to uz racej pockam tie 2-4 tyzdne co s toho bude...
-
Supersonic
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Mne odpísali presne to isté,riešim to už od 6.12 a stale sa nič nevyriešilo
Bol som aj v SLSP to reklamovať a vraveli že to bude trvať do 3 mesiacov...A som sa pýtal tetky či sa môžu peniaze zaseknut niekde cestou,a povedala mi že to je hlúposť,že im to muselo doraziť...No neviem či tie peniaze ešte niekedy uvidím..
-
audiotrack
VIP
Zynga začala akceptovať bitcoin vo svojích hrách. Vzhľadom na počet hier na facebooku (farmwille a spol.) by to mohlo pekne zvýšiť kurz
http://www.businessinsider.com/zynga-is ... mes-2014-1
http://www.businessinsider.com/zynga-is ... mes-2014-1
-
Old Dirty Bastard
Guru
a India dostala nakoniec zelenú http://www.coinspectator.com/india-gets ... een-light/
nemal by teraz troska BTC posilniet? ocakaval som ze po tejto info to pojde hore..
Ludia panikaria zrejme kvoli tomuto: BREAKING NEWS: Taobao.com (China’s Ebay) Bans Bitcoin Payments
Celkom nahoda nie? nato že sa to stava v ovela menej nez v 1% pripadov...Supersonic napísal:Mne odpísali presne to isté,riešim to už od 6.12 a stale sa nič nevyriešiloBol som aj v SLSP to reklamovať a vraveli že to bude trvať do 3 mesiacov...A som sa pýtal tetky či sa môžu peniaze zaseknut niekde cestou,a povedala mi že to je hlúposť,že im to muselo doraziť...No neviem či tie peniaze ešte niekedy uvidím..
Som im napisal ze v Banke mi povedali ze peniaze uz boli dorucene na ucet, som zvedavy co odpisu.
pani, neviem co za tym moze byt... to iste sa mi stalo, ze som nezadal svoje id, a peniaze mi pripisali takmer hned ako im prisla platba (samozrejme ze som im pisal mail ze som to posral) -- a to som tiez slsp 
-
Supersonic
Light Professional
Možno si tak privyrábajú,povedia že nedošlo a hotovo 
PENIAZE SU NA UCTE...trvalo to krasny mesiac a 2 dni
PENIAZE SU NA UCTE...trvalo to krasny mesiac a 2 dni
-
seth82
Darca
Gratulujem všetkým, ktorí si nakúpili LTC za viac ako 17 eur
Jeden takýto pád sme už zažili, bolo iba otázkou času, kedy k tomu dôjde znovu...A podľa Internetov to bude klesať ešte ďalej...A aj klesá - dnes ráno bol pokles za 24 hodín 18 percent, teraz je to už skoro 21 percent...Možno o chvíľu príde správny čas opäť nakupovať...
-
Soviet
Darca
Cakam cakam aj ja 
-
Mek
Addict
Moj nazor je, ze sikmaci vypustaju negativne spravy preto, aby znizili co najviac kurz BTC a nakupili si za lacne prachy. Potom vypustia same pozitivne spravy a ked kurz narastie, su v paradnom zisku -> cisty biznis.
Horsie je, ze to ovplyvnuje aj ostatne kryptomeny. Naco ich potom tolko je?
Horsie je, ze to ovplyvnuje aj ostatne kryptomeny. Naco ich potom tolko je?
Nieco na odlahcenie 
Jo tak peniaze su tiez konecne po mesiaci na ucteHi Thomas,
Good news - we found your deposit and will credit it to your account as soon as possible. I'm very sorry for the delay