Boh, náboženstvá, religionistika, filozofia života a viera

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Ste veriaci?

ano
569
52%
nie
531
48%

Celkom hlasov: 1100

tehla

Re: Boh, náboženstvá, religionistika, filozofia života a vie

Príspevok od používateľa tehla »

LukeSK napísal:Tehla vďaka za zdroj, už viem, že sa na ten článok ani neoplatí reagovať. 
Klasika, berem to tak, ze nemas argumenty. Pokracuj...
strapaty napísal: vrazda je asi jeden z najohavnejsich zlocinov proti zivotu .... kazdy kto sa podiela na propagacii takehoto vrazdenia ma rovnaku vinu ako by tu vrazdu vykonal
vykonavanie do tretieho mesiaca .... tu je 11 tyzdnovy plod http://static.etrend.sk/uploads/tx_medi ... potrat.jpg (co je zhruba 2,5 ,mesiaca)
Par sposobov zavrazdenia dietata:

Otrava soľným roztokom - je metóda, pri ktorej abortér vytiahne trochu plodovej vody, v ktorej sa dieťa vznáša a namiesto nej vstrekne koncentrovaný roztok soli. Dieťa sa potom v bolestiach zvíja, čo matka cíti. Keď kŕče prestanú, vie, že dieťa zomrelo. Je potrebná doba asi jednej hodiny, aby sa dieťa zabilo týmto spôsobom. Po 1 alebo 2 dňoch začnú matke pôrodné bolesti a porodí mŕtve dieťa.

Len čo má plod vyvinutý mechanizmus bolesti - možno už na 45. deň – spôsobujú mu použité metódy bolesť. Najkrutejšou metódou je otrava soľným roztokom. Nastáva jeho smrteľná agónia, uvádza Noonan.

Hysterotómia je potrebná pri väčších deťoch. Podobá sa cisárskemu rezu. Pupočná šnúra sa prereže, keď je nenarodené dieťa ešte v maternici, kvôli čomu sa preruší zásobovanie kyslíkom a dieťa sa udusí. Niekedy sa dieťa vytiahne von. Spravidla hýbe rukami a nohami a keďže je narodené, žije, avšak vzhľadom k tomu, že je to potrat, nechajú ho, aby umrelo (napr. dieťa, ktoré má 24 týždňov = 5 a pol mesiaca).

...Ani prosbami sa nedám prinútiť na podanie smrtiaceho lieku, ani sám nikdy na to nedám podnet. Nijakej žene nepodám prostriedok na vyhnanie plodu. Svoj život a svoje umenie vždy budem chrániť v čistote a udržím ich bez akejkoľvek viny. ... (úryvok z pôvodnej Hippokratovej prísahy)

Docent L. Rott z II. Gynekologicko – pôrodníckej kliniky v Prahe: „Nepoznám doktora, ktorý by potraty robil rád. Čo si budeme nahovárať, je to svinstvo.“

Roman Kováč, gynekológ, dekan Fakulty verejného zdravotníctva Slovenskej zdravotníckej univerzity a bývalý minister zdravotníctva, ktorý sám vykonával potraty, ale dnes je za ich zákaz, spomína jednu osobnú skúsenosť: „raz som bol na plese, kde sa pri mne pristavil jeden čašník a opýtal sa ma, či viem, čo sa udialo pred 23 rokmi. Tipoval som, že som ho asi priviedol na svet. Povedal mi „nie, nie, moja mama bola pred zákrokom a vy ste jej ukázali, ako vyzerá dieťa na ultrazvuku“. Ultrazvuk ako prevencia je obrovská zbraň. Keď matka dieťa vidí, materinský pud sa konkretizuje.[
mLuks
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mLuks »

Nemám toľko času aby som čítal kilometrový článok na jeho stránke, prebehol som to, pozrel som si zdroje a to mi stačilo. Naviac autor stránky je evidentne veriaci, článok ako aj stránka je tendenčne ladená, neobjektívna, a na svojom blogu na sme má podobné články a bludy.
Ty si myslíš, že sem dáš článok a my sa všetci posereme, a ľudia do roboty nepôjdu len aby ti na článok, ktorý ani nie je tvoj reagovali. Skús napísať niečo z vlastnej hlavy.

Nabudúce ti tu ja dám, odkaz na nejaké siahodlhé články či knihy, ktoré poukazujú na zlé stránky cirkvi a čítaj si ich. Potom argumentuj. Som zvedavý či by si to vôbec čítať začal.

//edit:
ad1: a tehla kto je ten LukeSK?
ad2: karmahoničstvo začína - škoda, že prazdne a bez podpisu
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

tehla: Ako napísal LuksKE - zdrojov s opačnými tvrdeniami ti sem môžeme dať rovnako veľa, pretože je úplne jasné, že vedecký diskurz stále prebieha. Skús to konečne pochopiť, teda to, že to, čo hlása cirkev a tmári nie je pravda, pretože to zďaleka nie je overené a nie je to výsledok vedeckej zhody. Ja neviem, čo pravda je, pretože to nevedia ani vedci, ale viem, že to čo hlása cirkev a veriaci, pravda nie je, teda nie v spôsobe, ako to propagujú oni.

Stoporko: Pre teba platí to isté, čo som napísal tehlovi. Ja sa budem vyjadrovať k čomu ja chcem. Ja nie som vedec, toto je diskusné fórum - pevne dúfam, že sa na ňom ani ty nevyjadruješ k ničomu, z čoho nemáš doktorát? A čo sa týka porovnávania ma s fanatikmi - milý Stoporko, moje šplechy tu na fóre NIKOHO neobmedzujú, zato tí, ktorí chcú to svoje referendum, do ktorého chcú pretlačiť SVOJU PRAVDU o "zabíjaní človeka", ma obmedziť chcú. Je to tak zložitý koncept na pochopenie, alebo ti vadí, že mám iný, opačný názor a preto mám čušať? Kde sme, v inkvizícii?

A ešte stále neviem, prečo by o tom mali rozhodovať nohsledi nejakého boha, ktorý pozabíjal nevinné deti v Egypte a zabíja denne deti v Afrike a po celom svete. Pokrytci a šarlatáni.

strapaty: Ja som v nekresťanskej kultúre žil a čoskoro budem žiť opäť. A aj bez toho, aby som žil v Japonsku, ti môžem bez problémov vyhlásiť, že je tam, kde je, bez "kresťanskej morálky" a podobných drístov. Japonci sú kultúrne, spoločensky a kvalitou života sto rokov pred skorumpovaným Slovenskom, kde je kresťanov obrovská prevaha. Ja viem, že ti to nepasuje do tvojej rovnice chápania sveta, ale zmier sa s tým - je to tak.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

strapaty napísal:hughito
A vidíš, tuto strapatý s tým súhlasí. :wink:

...ale kto v neho veri a nasleduje ho neumiera ale bude mat zivot vecny ..... lebo on je bohom zivych ... nie mrtvych ... v posledny den sudu bude lepsie sodomcanom a gomorcanom ...
vrazda je asi jeden z najohavnejsich zlocinov proti zivotu .... kazdy kto sa podiela na propagacii takehoto vrazdenia ma rovnaku vinu ako by tu vrazdu vykonal
vykonavanie do tretieho mesiaca .... tu je 11 tyzdnovy plod http://static.etrend.sk/uploads/tx_medi ... potrat.jpg (co je zhruba 2,5 ,mesiaca)
Áno ale to je zavádzanie, lebo v takom mesiaci (a neskôr) sa interupcie už robia len zo závažných dôvodov. Áno, je bohom živých a zabil alebo má na svedomí viac ľudí ako Hitler so Stalinom dokopy. :P

vendo:
mne sa strasne paci ked ludia beru bibliu doslovne :D
tiez sa mi paci ked si myslia ze boh sa z hora pozera a to ze sa tu deju zle veci je vlastne jeho vina
A ty odkiaľ vieš, že to tak nie je?

A odkedy sa vlastne prišlo na to, že Bibliu netreba brať doslovne? Poväčšine času sa brala doslovne. :wink:
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa strapaty »

LuksKE napísal: sttrapaty:

Toto je čo za debilná úvaha? A keď je tá rodina ateistická, tak čo? A ty si čo myslíš, že pokoj, kľud, mier a harmónia vládne len v kresťanských rodinách, že v ateistických toto nie je? Ukážem ti toľko kresťanských rodín, v ktorých sú pravidelne aspoň raz týždenne na programe hádky a spory, kvôli peniazom. Aj v ateistických rodinách vládne láska, pokuj, kľud a porozumenie. O akých morálnych hodnotách tu ty točíš? Opäť sa ťa pýtam, to čo som sa ťa opýtal v mojom poste na ktorý si nereagoval. Myslíš si, že kresťania sú nejaký nadľudia? Niečo viac ako ateisti, moslimovia, budhisti, hinduisti, židia?

NIE NEMYSLIM .... VSETKY ZJAVENE NABOZENTVA SU OD BOHA

Nezareagoval si na môj post z predošlej strany. Áno nie sú tam otázniky, ale to neznamená, že to odignoruješ. Zareaguj len na svoju časť príspevku, nie na tehlovu.

ďalej:
"ukaz mi "organizaciu " alebo zriadenie ktora je tu 2000 rokov a je bez poskvrny ... komunisty zlikvidovali za 40 rokov viac ludiako cirkev za 2000"
-> v tejto vete si odporuješ, pretože najprv napíšeš, že je bez poškvrny a potom priznáš, že nejakých ľudí zlikvidovala ale menej ako komunisti - btw z maličku vycucaný argument, že?

. KATOLICI HRESIA AKO AJ OSTATNY LUDIA ... A CIRKEV TO SU VERIACI A NIE BUDOVY A TALARE... A V MENE CIRKVI A BOHA LUDIA UROBILI A ROBIA MNOHE STRASNE VECI ....
...URCITE POZNAS HNED DRUHE PRIKAZANIE Z DESATORA.... NEVEZMES MENO BOZIE NADARMO .... PODSTATOU TOHOTO PRIKAZANIA JE ABY LUDIA BRALI DO UST MENO BOZIE S BAZNOU.... NO NECHCEM VEDIET CO POSTIHNE TYCH CO V MENE BOHA ZNEUZIVALI LUDI NA PRESADENIE SVOJICH ZAUJMOV....KED LEN ZBYTOCNE VYSLOVENIE MENA BOZIEHO JE 2. NAJVACSIE PRIKAZANIE DESATORA
...

"krestan je clovek ktory nasleduje krista a jeho ucenie ... a kristovo ucenie je moralne...." a " ale krestanstvo na slovensko je velkym siritelom moralky"
-> z tých papierových 4mil, alebo ako si sa ty oháňal, že 80%, je koľko takých, ktorí nasledujú učenie krista? Možno štvrtina?
-> aj bez kresťanstva na Slovensku, by sa morálka šírila.
KAZDY Z KATOLIKOV NASLEDUJE KRISTA PODLA SVOJICH SCHOPNOSTI A MOZNOSTI ...... KTO VIAC DOSTAL VAIC SA BUDE OD NEHO ZIADAT KTO MENEJ TAK MENEJ... ALE KTO NENASLEDUJE KRISTA NIE JE KATOLIK.... NIE TEN CO MI HOVORI PANE, PANE VSTUPI DO BOZIEHO KRALOVSTVA ALE TEN CO VEZME SVOJ KRIZ A NASLEDUJE MA...

..... NEBUD PROSIM TA HNED NAHNEVANY KED TI HNED NEODPOVIEM ... VACSINOU CHATUJEM ESTE POPRI INYCH POVINNOSTIACH TAKZE NIEKEDY PRISPEVOK PISEM AJ NA 3X..... STACI SLUSNE PRIPOMENUT

LUKSKE a čo žena, ktorá musí ísť na potrat, lebo inak zomrie aj plod aj ona....aj to je vražda? .... CLOVEK V OBRANE SVOJHO ZIVOTA A ZIVOTA SVOJEJ RODINY MA POVINOST CHRANIT SI ZIVOT AJ ZA CENU ZABITIA....
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Čiže inými slovami - dve tretiny sveta pôjde do pekla, lebo nenasleduje krista :) Holt, naozaj chúdence tie deti v Indii, tie sa tam ku kristovi nijako nedostanú, tak keď od hladú skapú, pôjdu rovno do kotla. Načo ich ten váš boh stvoril? Aby si pohonil ego?

Už ma aj tak unavuje ťa neustále upozorňovať, že neodpovedáš na hromadu otázok, takto sa diskusia nevedie.

//autoeditácia príspevku (10 Jan 2014, 17:30)
" CLOVEK V OBRANE SVOJHO ZIVOTA A ZIVOTA SVOJEJ RODINY MA POVINOST CHRANIT SI ZIVOT AJ ZA CENU ZABITIA...." - Hahahahaah, nemám slov. Jedno z vašich prikázaní znie "nezabiješ" a teda ak ho porušíš, máš ťažký hriech a ideš do pekla. Takže radšej žiadna sebaobrana, milý strapaty, lebo si koleduješ o mučenie na veky vekov.
Prílohy
caps
caps
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Troll82: vidiet ako sa myliš a vieš o tom holý prd :-) Boh odpušta každemu kto svoje činy olutuje z celeho svojho srdca... No co zabil ale mal ine vychodisko branit svoj zivot?? To aj ateisti vedia takuto základnu vec...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ako môže malé decko oľutovať svoje činy, keď nevie, čo to je a tvojho boha nepozná? A k tomu zabitiu - u kresťanov je to super, môžu spraviť kadečo, pozabíjať aj 1000 ľudí, oľutovať úprimne svoje činy a bude im odpustené...Very funny indeed.

Vidím, že si tu už dlho netrolloval, nie je to jediná téma, v ktorej si vypustil svoj balast, choď už naspäť pod most.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

steju - na tému toho, prečo je vo svete toľko zla som tu už veeeeeeľakrát písal. Znova sa spýtam - prečo by nám mal Boh vnucovať svoju vôľu? Keď ho to s nami prestane baviť, tak nás proste spláchne/usmaží a šmitec.

na debatu z inej témy (veľmi si vážim, že to rozoberáme tu a nie tam :) ) - Biblia azda tvrdí, že má vesmír 6k rokov? WTF?

//autoeditácia príspevku (10 Jan 2014, 19:34)
seth - chceš povedať, že skupina občanov tejto krajiny nemá práva zvolať referendum? Je to ich vec. Ty máš predsa plné právo v tom referende hlasovať podľa svojho svedomia. A taktiež ti nik nebráni zvolať referendum a dať hlasovať o tom, čo sa páči tebe. O tom je predsa demokracia, nie?
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

strapaty:
NIE NEMYSLIM .... VSETKY ZJAVENE NABOZENTVA SU OD BOHA
Od toho kresťanského, že? Aj taký islam je od neho. ...V tomto si ale absolutne odignoroval tú postatnú otázku o morálke.
Na toto zareaguj:
"Toto je čo za debilná úvaha? A keď je tá rodina ateistická, tak čo? A ty si čo myslíš, že pokoj, kľud, mier a harmónia vládne len v kresťanských rodinách, že v ateistických toto nie je? Ukážem ti toľko kresťanských rodín, v ktorých sú pravidelne aspoň raz týždenne na programe hádky a spory, kvôli peniazom. Aj v ateistických rodinách vládne láska, pokuj, kľud a porozumenie. O akých morálnych hodnotách tu ty točíš?"

Tie tvoje dva reakcie na mňa, "Katolici hrešia..." a "Každí z katolíkov...", tie sú absolutne od veci, vôbec si nezareagoval na podstatu mojich reakcií ale si začal točiť o vlastných veciach, ktoré s tým nič nemajú spoločné, čiže nevyjadrujem sa.

a opäť PERLA
CLOVEK V OBRANE SVOJHO ZIVOTA A ZIVOTA SVOJEJ RODINY MA POVINOST CHRANIT SI ZIVOT AJ ZA CENU ZABITIA....
Ohýbaj ma mamko pokiaľ som ja Janko, keď ja budem Jano neohneš ma mamo. - vaša viera/náboženstvo je taký 2000 ročný Janko.
Toto je pekný dôkaz toho, prečo je viera len vierou a nič z nej sa nemôže brať ako fakt, či dôkaz niečoho. Ohýbate si ju tak, ako vám to vyhovuje a tým ospravedlňujete svoje hriechy sami pred sebou.
Budem citovať z tehlových článkov:
"Spoločný menovateľ takmer všetkých potratov je egoizmus. Egoista totiž obetuje radšej človeka, len aby neprišiel o svoj prospech, o svoje výhody, pohodlie, prestíž, o svoju povesť, túžby alebo ciele."
Teraz to je vražda a boh za to potrestá, teraz to nie je vražda a boh odpustí, že žena bola taká egoistka a uprednostnila svoj život, túžby ciele pred spoločnou smrťou so svojím plodom, lebo asi boh to tak chcel aby spolu zomreli, keďže on plánuje naše životy a je všemohúci. No, nevadí, pomodlíme sa, úprimne od srdca oľutujeme, odpustí a máme vyhráno.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Stoporko: Nechceš si náhodou prečítať tie veci o tom referende, ktoré som tu písal, náhodou od začiatku? Pretože mňa už nebaví opakovať sa. Naozaj ma to nebaví. Vysvetľoval som to tu aj iným a vysvetlím to aj tebe: Nie, nevadí mi, že budú žiadať o referendum a nevadí mi, že na to majú právo. Vadí mi, že chcú na všetkých, bez ohľadu na vieru, aplikovať nejaký zákon, ktorý je založený na ICH DOGME, ich názoroch, ich pohľadu na svet, nie na faktoch. Prečo, to som už vysvetlil vyššie. Viem si predstaviť, aký povyk by tu nastal, ak by sa nejaká skupina ľudí rozhodla iniciovať referendum čo ja viem o zákaze chodenia do kostola. Veď čo, bolo by to založené na tak istej iracionálnej pohnútke, ako to, za čo chcú "bojovať" fanatici.

Ináč začínaš "diskutovať" rovnakým spôsobom ako tehla a strapaty - proste preskočíš moje odpovede na tvoje dotazy a inheď sa tu objavíš s ďalším.
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

" CLOVEK V OBRANE SVOJHO ZIVOTA A ZIVOTA SVOJEJ RODINY MA POVINOST CHRANIT SI ZIVOT AJ ZA CENU ZABITIA...." - Hahahahaah, nemám slov. Jedno z vašich prikázaní znie "nezabiješ" a teda ak ho porušíš, máš ťažký hriech a ideš do pekla. Takže radšej žiadna sebaobrana, milý strapaty, lebo si koleduješ o mučenie na veky vekov.[/quote]

to nie je moj nazor je to ucenie cirkvi ... zivot alebo zivot ..... su to rovnake hodnoty(pritom ta matka ma zodpovednost aj za ostatne deti ktore ma....ael aj tak sa moze rozhodnut to dieta nezabit a obetovat svoj zivot za jeho... ) .... ale zeny chodia na potrat kvoli svojmu pohodliu ... alebo maju ine egoisticke pohnutky ... pohodlie za zivot to uz nie je v poriadku
Jygsaw
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Jygsaw »

seth82 napísal:A k tomu zabitiu - u kresťanov je to super, môžu spraviť kadečo, pozabíjať aj 1000 ľudí, oľutovať úprimne svoje činy a bude im odpustené...
Ľútosť človeka, ktorý ide zabiť iného človeka s tým, že si povie, že to neskôr oľutuje, nebude úprimná a nebude mu odpustené. Náš Boh nie je hlúpy.
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

lukske
"Spoločný menovateľ takmer všetkých potratov je egoizmus. Egoista totiž obetuje radšej človeka, len aby neprišiel o svoj prospech, o svoje výhody, pohodlie, prestíž, o svoju povesť, túžby alebo ciele."
velmi pekne povedane....
prikazania nie su slepe ... chranit si svoj zivot nie je egoizmus ale povinnost kazdeho cloveka ... zivot je dar ..... ja osobne byt zenou by som bol egoista a nechal by som si to dieta ....lebo by som nevedel zit s tym ze som ho zabil.... a nechal by som si ho.

//autoeditácia príspevku (10 Jan 2014, 20:12)
Jygsaw napísal: Ľútosť človeka, ktorý ide zabiť iného človeka s tým, že si povie, že to neskôr oľutuje, nebude úprimná a nebude mu odpustené. Náš Boh nie je hlúpy.
tan hriech sa nazyva opovazlive spoliehanie sa na bozie milosrdenstvo .... co je hriech proti duchu svatemu ... co su neodpustitelne hriechy....
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Ego je sucastou kazdeho normalneho ludskeho vedomia a jeho vznik je biologicky /geneticky/ podmieneny. Vsetky rozhodnutia ktore robime su vo svojom koreni-podstate, egoisticke. Aj svatec ktory cely zivot nic ineho nerobi len sa modli a pomaha ubohym to robi iba preto ze si mysli ze je to spravne a to mu dava dobry pocit, ze je vo svojom konani lepsi ako ti ostatni, a ze niekym /bohom napr/ bude jeho konanie ocenene.. V skutocnosti sme vsetcia iba biologicke roboty s urcitymi programami vo svojom vedomi-nic viac a nic menej.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Stopoko:
Biblia azda tvrdí, že má vesmír 6k rokov? WTF?
Áno, tvrdí. Nepriamo.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

strapaty: Takže si iba bezmyšlienkovite prebral a akceptoval "učenie cirkvi". To, že ženy chodia na potrat kvôli svojmu pohodliu, máš odkiaľ? Poznáš ich snáď všetky? Okrem toho, potrat nie je vražda. Zmier sa s tým - dôvodov som tu dal, myslím, celkom dosť. A nakoniec - to, čo robia tie ženy, nie je tvoja vec a ani vec cirkvi, či fanatikov a tmárov. Je to v prvom rade vec ženy a jej partnera, potom lekára-odborníka a ako som tu už X krát písal - nejaká cirkev, ktorej jadro o rodine nevie zhola nič, pretože žije v celibáte, je v tom rebríčku dôležitosti asi tak na 99999999. mieste.

Jygsaw: "Ľútosť človeka, ktorý ide zabiť iného človeka s tým, že si povie, že to neskôr oľutuje, nebude úprimná a nebude mu odpustené. Náš Boh nie je hlúpy." - takže ak človek 100 vrážd oľutuje bez toho, aby si predtým povedal, že to neskôr oľutuje, tak to bude v poriadku? No pekne pekne. Neviem teda, či je váš boh hlúpy alebo nie je, ale to ma privádza k ďalšej otázke - ty ho poznáš osobne? Rozprával si sa s ním snáď? Prosím, nedaj mi tu naivnú odpoveď, že si sa modlil, pretože to je iba jednostranný rozhovor (inými slovami - samomluva).
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

Stoporko napísal:steju - na tému toho, prečo je vo svete toľko zla som tu už veeeeeeľakrát písal. Znova sa spýtam - prečo by nám mal Boh vnucovať svoju vôľu? Keď ho to s nami prestane baviť, tak nás proste spláchne/usmaží a šmitec.
Aby zabránil ľudskému utrpeniu, keď má tú moc? To je totiž to, čo by každá morálna osoba urobila. Takže sa ja môžem znova spýtať :
A on necháva ľudí páchať vraždy, znásilnenia a genocídy, zatiaľ čo sa nečinne prizerá, pričom má moc to zastaviť? Namiesto toho si povie, veď ja ich potrestám neskôr, a pokračuje v prizeraní sa. Ak by toto robil nejaký smerteľník, bol by okamžite odsúdený ako nechutný zvrátený šialenec, ale keď to robí boh je to okej?
Takéhoto boha by som teda ucievať určite nechcel
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

...ak si bez viny hod prvy kamenom .... ale kto by obstal??? ja nie ..som clovek hriesny a mam svoje slabosti.... co keby trestal za kazdy hriech ??? ale v biblii to je vysvetlene v podobenstve o obili a kukoli....

//autoeditácia príspevku (11 Jan 2014, 1:30)
seth82
zavrazdit mozno len cloveka ... a clovek je telo a nesmrtelna dusa .... a to plod ma uz od prveho okamihu ....
takisto zena zabija svoje deti ked pouziva antikoncepciu .... 99percent hormonalnej antikoncepcie je abortivna .....

vidis presne o tychto moralnych hodnotach som pisal .... u ateistov sa degeneruju .... jedna generacia suhlasi s antikoncepciou druha s potratmi tretia s eutanaziou a stvrta uz bude vrazdit kazdeho nepohodlneho ....
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

Ak by som videl kňaza ako znásilňuje malého chlapca a mal možnosť to bez mihnutia oka zastaviť tak ver tomu, že by som to urobil - na rozdiel od tvojho milujúceho boha. Možno sa mu to páči, a preto to jeho fanklub tak rád ututláva? :)

Tak žena zabíja deti keď používa antikoncepciu :salala: Vitajte v stredoveku (inak, to si vyčítal v tej tvojej biblii kde?). Áno, to o tých morálnych hodnotách si tu už písal, a myslím, že sme ti celkom jasne dokázali, že to čo tvrdíš ty je nezmysel. Ale kto by od teba čakal, že budeš počúvať logiku... môžeš to napísať aj stokrát, nebude to o nič väčšia pravda.
Napísať odpoveď