Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
AXO
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa AXO »

Na dovoz chrysleru sa nikto neozval, tak skusim pozret nejake alternativy.

Z nemeckych automobiliek Audi, BMW a Mercedes-Benz ma ktora najlepsie ohlasy co sa tyka trojlitrovych(MB maju 2.8 alebo 3.2 hlavne) dieselovych motorov v rokoch 2004-2006?
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Myslim ze ani s jednym 3litrom nespravis chybu. Je to tazka volba nakolko 320cdi je velmi slusny no tak isto aj 3.0 tdi od audi ci 30d od bmw. Ja osovne by som bral 320cdi
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

begbeee napísal:Nehovorím, že u neho nekúpiš dobre ako napr. od neho jeho je jeden krásny Tourage, ktorý žerie oleju viac ako nafty, polepená Mazda 3, Golf IV stočený asi o milión so 120000 a tak podobne no :) Ale musí niečo predávať inak by tam už nebol dlho.
Najnovšia jeho predajná technika je odparkovať nejaký takmer nepojazdný vrak pred Tesco, na zadné sklo načmárať "Na predaj", číslo a cenu a nechať to tam niekoľko týždňov.
btw nahodou keby si mal cestu okolo nenohol by si sa tam stavit okuknut len tak by ocko ako to vyzera a zistit vin bo na majl nereaguje a do telefonu mi ho minule tiez nepovedal :-D podla spz to auto neexistuje :-/
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

A po tom všetkom máš ešte záujem ?!
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

neviem ci mam zaujem :D faktom ostava ze je to jedno z naj aut co je na predaj, ale cem ho aspon dako dohladat cez VINko skade to je a tak :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Ludia, kusok mimo temu, ale spytam sa tu.
Planujem si prenajat auto 4x4 a potrebujem nazor pre ktore by som sa mal podla vasho nazoru vybrat.
Limitoval som vyber na tieto tri modely, ktore su rocnik cca 2013. Ine auta netreba riesit, kedze niesu dostupne. Detaily bohuzial neviem vacsie dat.
Podmienky. Mozno pohodlneho sedenia 5os + prenos 5 vacsich kufrov a ovsem nech to nieje 4x4 do mesta, ale aj nieco zvladne.

Ford Explorer 4x4
Toyota Landcruiser 4x4
Nissan Pathfinder 4x4

Vopred diki kazdemu :)
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Ja som vsetkymi desiatimi za Land Cruiser, potom Nissan a Ford :D
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

jasne, ze landcruiser :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Dikes chlopi, pojdem do toho teda :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

tomu kur :) http://www.flickr.com/photos/tlc_hunter/1289180142/ toto mame na SCK BA daky 94 ci kolko rocnik 5l nafta :D kokos ale tank oreginal :) povodne bolo nasadene na Balkane ked tam boli v 90 rokoch nepokoje
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Zdravím,

v najbližšej dobe sa chystám kúpiť auto. Nie nové, ale jazdené. Cenový strop je 4 000 EUR (ani o euro viac). Auto bude využívané hlavne v meste, občas aj dlhšie trasy. Čiže jedna z podmienok je, aby nemalo 10-litrovú spotrebu (čím menej, tým lepšie). V tomto bude benzín asi lepší. Samozrejme viem, že od starších áut nemôžem čakať zázraky, no určite sa nájde aj niečo rozumné. Čo sa týka ďalších požiadaviek, tak nechcem žiadne "minivozítka" typu Citroen C3, Clio, Peugeot 206, VW Polo, Swift, Fabia a pod. Moc sa mi takéto autá nepáčia, takže si ani neviem predstaviť, že by som sa v takom vozil. No a ešte by nebolo zlé, keby to auto malo aj nejaký výkon. Proste keď treba zrýchliť, aby to auto naozaj aj zrýchlilo a netrvalo to večnosť (a nie, nepotrebujem to na "preteky", patrím medzi tých rozumnejších vodičov, ktorí dodržiavajú predpisy a hlavne nejazdia rýchlo).

To je asi všetko. Trochu som pozeral po bazároch na nete a páčia sa mi napr. Focusy (r.v. okolo 2006), prípadne Seat Leon, Kia Ceed alebo nejaká Mazda. Ale samozrejme to je iba môj názor, čo sa mi páči. Nechám si poradiť. Je to pre mňa dosť peňazí a je to investícia na niekoľko rokov, takže chcem dobre vybrať.

Vďaka za tipy.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Mala spotreba velke auto nie diesel ale benzin co ma vykon chces do 4000 ani o cent viac a investicia na niekolko rokov :D uff napises jednu poziadavku a dalsou tu predchadzajucu vyvratis :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Este k tym peniazom, ak chces nieco s vykonom, tak pozeraj auta do 3500 € alebo take, ktore su uz na slovenskych SPZ, lebo poplatky za prihlasenie mame pekne vysoke: http://informacie.autovia.sk/poplatky-r ... lasenie-61
Mas aj rezervu na nejaky pociatocny servis? Starsie auto nie je problem kupit, ale prevadzkovat ho.
rados915
Guru
Guru

Nechcem veľké auto, chcem nejaký stred ako sú napr. tie, čo som spomenul (Focus, Leon, Ceed...). Sú aj väčšie, no také nechcem. A čo sa týka benzínu. Nie je lepší na kratšie trasy? Diesel treba zahriať, zvlášť v zime alebo v chlade. Samozrejme, ak by to nebol až taký problém, môžete mi odporučiť aj diesel.

Osobne sa mi veľmi pozdáva tento Ford Focus 1.6 TDCi Trend. Je to síce diesel, no majiteľ uvádza aj prijateľnú spotrebu (snáď aj reálnu) a aj na pohľad vyzerá, že sa o auto naozaj veľmi dobre staral. Cena je však o 1 000 EUR vyššia, no ak by sa naozaj oplatilo kúpiť, niečo by som s tým hádam spravil.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Pokial nemas vela penazi nazvys a planujes chodit kratke trasy, tak turbodizel urcite nekupuj. A tento Focus uz ma aj DPF (filter pevnych castic), co ti tiez zaisti neplanovane vydaje :D
Viac info tu: http://www.auto.cz/filtr-pevnych-castic ... selu-74977
rados915
Guru
Guru

Hmm, takže benzín by bol pre mňa lepší. Tak čo odporúčate potom?

Čo tento Focus?
http://ford-focus.autobazar.eu/16-champ ... 57384.html
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ja som mal predchadzajuceho focusa pred faceliftom a ako co ja viem nevravim ze to bolo zle ale pod 7l som sa nedostal nikdy, komfortne mi to prislo nemastne neslane ale tak interierovo to vyzeralo odost horsie ako to co si linkol. Predtym som mal Xantiu 94 http://www.katalog-automobilu.cz/files/ ... -11673.jpg kde sa fajne sedelo. Ten focus mi prisiel ako keby dakto dal drevenu stolicku do autobusu co dost kazilo pozitok z jazdy. Zasa ten motor sa celkom dal vytacat a to auto celkom chcelo ist takze po tejto stranke to slo, jasne ze daku audinu to neosolilo ale inak to akcelerovalo a je to benzin takze podradit bum plyn a ideme. :) Osobne focusa never more ale nemozem povedat ze to je zle proste mne to nesadlo mozno daky RS :D ale naco to chces je to fajn

//autoeditácia príspevku (16 Jan 2014, 21:59)
No tak som nasiel jedneho Xtraila celkom v pohode akurat ze je to N1 nakladny automobil :D
Tym padom je len 4 miestne toto mi dako zily netrha. Otazka skor znie ako sa to prejavi na PZP ??? je to jedno alebo bude to problem kedze je to osobak ale N1 ???
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

Na PZP by sa to nemalo prejaviť.

BTW, v TP (časť "Karoséria", bod č. 21 Druh (typ)) od C kombi mám "BB Skriňová Dodávková" :D
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

No ok a otazka c2 kedze ma v technicaku N1 nakladny automobil v com ma to obmedzuje vramci cestnej premavky ??? mam zakaz vjazdu vsade kde je kamionik v cervenom kruzku ??? :D ci nebodaj si musim kupit myto ??? :D
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

Tieto veci sú podmienené hmotnosťou, takže to sa ťa netýka. Jedine to, že je to štvormiestne.
Napísať odpoveď