e-shop: www.sportsdirect.com
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: e-shop: www.sportsdirect.com
vsak mas postovne za polovicu
aha a aká je cena poštovného aktuálne ? Slovensko za 10E som našiel.. aj tak je to dosť nejdem objednávať vo veľkom .. takže tých 10e tam robí veľa... objednávať som chcel za okolo 50e.
-
guess.whoo
Redeemer
nahadz tovar do kosika a pri postovnom daj kod 50OFFPOST a uvidis..mozno ta to vyjde 4e
Jop díky K+ poštovne 5e.
Nevie niekto prečo mi vychádza poštovné až 15 eur? Dal som tam voucher a spadlo to na 7,50, ale aj tak nechápem, prečo mi tam dalo 15 eur, keď aj v cenníku majú pri Slovensku 10 eur.
// Aha, tak to bude asi kvôli tomu, že objednávam viac vecí.
// Aha, tak to bude asi kvôli tomu, že objednávam viac vecí.
Dokedy plati tato akcia ?
Myslím, že tá akcia skončila vo štvrtok večer. Alebo v piatok? Ja som to každopádne ešte stihol, objednával som vo štvrtok o 22. Dnes už to tam nie je, takže neskoro.
-
monchichita
Novice
pomoc robila som objednavku mala som vsetko v bagu isla som dalej pekne som platila cez visa kartu zadala som sms-kod (mam csob) a potom mi to zrazu zamrzlo a neslo dalej. Nemam ziadne potvrdenie zo spdirectu v bagu veci furt mám no peniaze na ucte sa mi presunuli do rezervovaných položiek co mam robit?
-
hojko
Site Admin
monchichita: V prvom rade sa nauc pisat, potom kontaktuj banku a aj SD.
Nic kontaktovat nemusis, staci precitat faq. Nikdy sa peniaze nestrhnu skor ako ti odoslu tovar. Peniaze su sice v rezervacii, ale to je tak vsetko. Sprav novu objednavku a tuto si uz nevsimaj...
Ahojte, čítam často túto diskusiu (vždy ako anonym bez registrácie), prečítal som si všetky strany diskusie, a našiel som problém podobný ako mám práve ja (t.j., že už 5 dní mi svieti len LEEDS na DHL, zásielka je podľa SD odoslaná ale nemám ju). Ide o moju druhú zásielku, prvá pred mesiacom prišla OK, videl som stav od LEEDS-GATWICK-LINZ-BA-KE a dorazila ku mne. Lenže teraz ako som už spomenul, je tam stále len LEEDS, písal som dnes ráno e-mail DHLke, a odpísali mi, že SD si asi len vytvoril nákladový list (neviem čo je, ale tipujem, že administratívne úkony pred prebratím zásielky od kuriéra). Odp. mi že mám kontaktovať SD (samozrejme hneď mi prišiel od nich automatický email s kódom na DHL, čo som hneď odpísal, že nechcem automatickú odp. ale komunikáciu, tak uvidím, je mi jasné, že to majú ako prvý krok vždy takto).
Chcem ale vedieť, či okrem toho jedného človeka (čo mal podobný problém v roku 2011) tu mal niekto rovnaký problém ohľadne toho, že "pravá ruka nevie čo robí ľavá". Stalo sa vám, že ste mali 5 dní LEEDS v kolonke na DHL a pritom Vám zásielka prišla ako mala?
Hneď odpoviem na otázku, že som neobjednával nič z PRE-ORDER, platil som cez PP, peniaze mi rezervovalo ako vždy (pri hociakej platbe či na eBay) + mi už aj stiahlo v banke, a aj mi prišiel e-mail vtedy o potvrdení objednávky a následne aj druhý o odoslaní (otáznik).
Chcem ale vedieť, či okrem toho jedného človeka (čo mal podobný problém v roku 2011) tu mal niekto rovnaký problém ohľadne toho, že "pravá ruka nevie čo robí ľavá". Stalo sa vám, že ste mali 5 dní LEEDS v kolonke na DHL a pritom Vám zásielka prišla ako mala?
Hneď odpoviem na otázku, že som neobjednával nič z PRE-ORDER, platil som cez PP, peniaze mi rezervovalo ako vždy (pri hociakej platbe či na eBay) + mi už aj stiahlo v banke, a aj mi prišiel e-mail vtedy o potvrdení objednávky a následne aj druhý o odoslaní (otáznik).
-
guess.whoo
Redeemer
niekedy sa mi stava ze podla trackingu je vec na jednom mieste aj 5 dni a potom mi uz volal kurier. ak to nedostanes do 7 prac dni tak to uz bude problem
ja som si pôvodne myslel, keď som dnes nad tým uvažoval, že je možné že nemali všetkých cca. 40 položiek priamo v hl. sklade, a že mi to zháňajú, ale potom mi napadlo, že asi by mi nestiahli priamo peniaze (ak by nevedeli na 100% že to majú k dispozícii), lebo peniaze si rezervovali aj úspešne stiahli, dokonca aj počet kusov mám v maily čo mi poslali pri "odoslaní" presne taký aký som mal, a tiež som nemal nič pre-order (tieto veci zásadne neobjednávam).
Písal som im mail dokonca dnes 2x (na inej stránke som čítal, že odpovedajú až na opakované napísanie), stále čakám na ich vyjadrenie. Troška je to pre mňa osobne zavádzanie s tým, že keď mi poslali tracking id som počítal, že je to už na ceste, je mi jasné, že pri toľkých počtoch objednávok, by toho asi mali dosť každému zvlášť aktualizovať profil, ale najskôr to je riešené systémom - kancelárie riešia papiere (registrácie balíkov v DHL, a komunikaciu) a sklady balenie a skladovanie balíkov na odoslanie.
Nejak nestresujem čo sa týka peňazí, platil som cez PP, tak si to prípadne o týždeň zostornujem a požiadam o vrátenie peňazí cez PP.
Neviete či všetko chodí kombinovanou prepravou (povedzme v rámci UK autami potom letecky do Linzu a znova auto) a následne skenujú všade zásielky, alebo len si medzi sebou posielajú podacie listy a balík môže ísť raz tou prvou trasou ako som písal a inokedy čisto len kamiónmi?
Docela ma to zaskočilo, lebo som objednával pred týždňom aj veci mame, ktorá mala ísť tento týždeň v sobotu na oslavu 50-tky kolegyni, chvála bohu to padlo, lebo pár spoločenských vecí by malo dôjsť tou zásielkou.
Pevne dúfam, že mi čoskoro odpíšu z SD, alebo sa zázrakom zmení hneď LEEDS na BA, a potom KE.
Písal som im mail dokonca dnes 2x (na inej stránke som čítal, že odpovedajú až na opakované napísanie), stále čakám na ich vyjadrenie. Troška je to pre mňa osobne zavádzanie s tým, že keď mi poslali tracking id som počítal, že je to už na ceste, je mi jasné, že pri toľkých počtoch objednávok, by toho asi mali dosť každému zvlášť aktualizovať profil, ale najskôr to je riešené systémom - kancelárie riešia papiere (registrácie balíkov v DHL, a komunikaciu) a sklady balenie a skladovanie balíkov na odoslanie.
Nejak nestresujem čo sa týka peňazí, platil som cez PP, tak si to prípadne o týždeň zostornujem a požiadam o vrátenie peňazí cez PP.
Neviete či všetko chodí kombinovanou prepravou (povedzme v rámci UK autami potom letecky do Linzu a znova auto) a následne skenujú všade zásielky, alebo len si medzi sebou posielajú podacie listy a balík môže ísť raz tou prvou trasou ako som písal a inokedy čisto len kamiónmi?
Docela ma to zaskočilo, lebo som objednával pred týždňom aj veci mame, ktorá mala ísť tento týždeň v sobotu na oslavu 50-tky kolegyni, chvála bohu to padlo, lebo pár spoločenských vecí by malo dôjsť tou zásielkou.
Pevne dúfam, že mi čoskoro odpíšu z SD, alebo sa zázrakom zmení hneď LEEDS na BA, a potom KE.
-
dantetomas
Novice
Zdravim ludia. Chcel som vidiet reakcie slovakov na SD, kedze v sklade SD som viac ako rok pracoval a tak som prekvapeny ze je tu len tak malo staznosti. Je to totiz obrovsky bordel v ktorom je 80 percent poliakov a Zakaznik je to posledne na co sa mysli. Dolezite je vysielat co najviac a co najrychlejsie. Kvanita ide na ukor kvality. Niektori ste mozno prekvapeni ze vam veci pridu nie v krabici ale v obrovskom vreci. Bohuzial, krabice bolo takmer zakazane pouzivat. A tak sa vsetko dava do vriec. Co tam po tom ze pridu roztrhnute a nieco sa moze stratit. Hlavne ze sa setri miesto v kamione a neminulo sa vela lepiacej pasky. Casto sa stalo ze sa veci posielali podkodene alebo spinave. Balenie spociva v nahadzani veci do vreca. Na skladanie nieto casu, trebalo rychlo posielat. V pripade dazda sa voda nemala problem dostat sa do skladu a priamo do krabic s vecami, takzetie castokrat zmokli. Tak sa dali ususit a zakaznik nic nespoznal. Snad. Jednoducho je to jeden velky bordel, riadeny tupcami, ktori vsak nemaju vobec sajn, ako to v skutocnosti funguje. Len sleduju na monitore, ci sa vyslalo dostatocne mnozstvo objednavok, aby dostali svoje premie. Ale evidentne im to funguje. Akurat ze so ziskom zacal rast aj pocet reklamacii. Najvtipnejsie bolo ked ludia tie veci posielali lepsie zabalene ako ked opustali sklad. Fakt som prekvapeny ako malo z vas tu riesi problemy. Tak snad vam to stastie vydrzi. 
-
guess.whoo
Redeemer
na svk tusim nikomu neprisli veci vo vreciach. dokonca ani ked som bol v UK a objednal som si veci cez eshop tak mi prisli pekne v krabici. Drviva vacsina z nich je tiez zabalena v origo obale, popripade sa z obalu vysmykli
Moja prvá zásielka (spred mesiaca) došla v modrom "mechu na mŕtvoly", kuriér mi povedal, že je to ľahký sáčok ta som si ho dal doručiť do práce, a mal som veru čo robiť aby som tých 8kg dostal domov v dvoch rukách keďže krabice s topánkami mi pretlačili ten gumený obal.
btw. k hore spomenutej veci, ktorú riešim:
Stále čakám čo mi odpíšu, (chcem počkať ešte tak týždeň) a potom keď tak na PP dať požiadavku na vrátenie prachov.
Je v tomto SD seriózny čo sa týka vrátení peňazí, respektíve sú balíky poistené (ja som si istý že áno, len neviem práve ako to budú riešiť, keď DHL tvrdí, že balík SD neposlala len vytvorila nákladový list a SD mi tvrdí, že DHL mi z nepochopiteľných dôvodov neskenuje zásielku, ktorá i tak nedošla stále a je to presne týždeň od objednávky).
btw. k hore spomenutej veci, ktorú riešim:
toto mi odpísali včera, keď som ich predvčerom oslovil s tým, že nemám zásielku, DHL mi tvrdí, že nič neposlali (SD), a ani ju nieje možné trackovať.Dear xxxx
I am currently looking into your querie.
I have started an investigation with DHL and am looking into why your parcel has had no scan.
We appreciate your patience whilst I chase this for you.
We apologise for any inconvenience caused and we will contact you as soon as we have any information.
Kind Regards,
Paris D'Arcy
Kód: Vybrať všetko
Nákladový list: XXXXXXXXXX informácie o zásielke prijaté Prihláste sa, ak si želáte upozornenie o zásielkeExternal Link / New Window
Streda, január 29, 2014 o 00:00
Obsluhovaná oblasť odoslania: LEEDS - Notts, NG20 8RY - UK
Obsluhovaná oblasť destinácie: KOSICE - BARCA - SLOVAKIA
Streda, január 29, 2014 Miesto Čas Kusy
1 informácie o zásielke prijaté LEEDS - UK 00:00 Je v tomto SD seriózny čo sa týka vrátení peňazí, respektíve sú balíky poistené (ja som si istý že áno, len neviem práve ako to budú riešiť, keď DHL tvrdí, že balík SD neposlala len vytvorila nákladový list a SD mi tvrdí, že DHL mi z nepochopiteľných dôvodov neskenuje zásielku, ktorá i tak nedošla stále a je to presne týždeň od objednávky).
-
dantetomas
Novice
no, tak to bude ta zasielka este v sklade niekde medzi regalmi... aj to sa stava... si pamatam pripad, ze si jeden pracovnik objednal v zasielke okrem ineho kufre a oni to boli schopni stratit... a prd mu bolo platne, ze robil priamo pod kancelariami... riesil to mesiac a neviem, ci vobec vyriesil...
to si ma nepotešil veru...
//autoeditácia príspevku (07 Feb 2014, 10:02)
Chcem sa spýtať do budúcna, v prípade môjho problému, ktorý som vypísal vyššie, je možné, že mi vrátia peniaze z SD bez zapojenia PP? Alebo znova pošlú nový tovar z pôvodnej objednávky, či mám v tomto prípade zapojiť rovno PP... ak zapojím PP do akého času mi vrátia peniaze?
//autoeditácia príspevku (07 Feb 2014, 10:02)
Chcem sa spýtať do budúcna, v prípade môjho problému, ktorý som vypísal vyššie, je možné, že mi vrátia peniaze z SD bez zapojenia PP? Alebo znova pošlú nový tovar z pôvodnej objednávky, či mám v tomto prípade zapojiť rovno PP... ak zapojím PP do akého času mi vrátia peniaze?
Skus este pockat,mne sa stalo to iste asi 6 dni bolo naskenovane iba LEEDS-UK a potom sa zrazu zjavilo Zasielka je v triediacom stredisku BA.
//autoeditácia príspevku (08 Feb 2014, 16:16)
//autoeditácia príspevku (08 Feb 2014, 16:16)
Raz sa mi stalo,ze mi veci prisli v ciernom sacku,vyzeral ako ten ktory sa dava do kosa.guess.whoo napísal:na svk tusim nikomu neprisli veci vo vreciach. dokonca ani ked som bol v UK a objednal som si veci cez eshop tak mi prisli pekne v krabici. Drviva vacsina z nich je tiez zabalena v origo obale, popripade sa z obalu vysmykli
No neviem, dal som pre istotu dispute na PP (keďže tam používajú iný mail, a počítam, že skôr budú reagovať).
Ako náhle mi vrátia prachy, nakúpim si tam znova, no najskôr už veci čo som chcel budú mať vypredané.
Ja som tak čakal 5 pracovných dní či sa to pohne a písal som som do DHL, tvrdila mi operátorka, že žiaden taký balík nemajú v obehu, existuje len nákladový list, a v SD mi tvrdila, že to začne prešetrovať s DHL, proste si hádžu horúci zemiak, a ja nemám 335€ a ani tovar.
Spravil by som aj objednávku teraz, ale nemám dostatok prachov na účte + nechcem brať tie veci o ktoré mám záujem, aby som ich nakoniec nemal 2x. Sú strašne pomalý v tom SD, ako chápem, že majú toho veľa, ale využívať 1 email na všetky kategórie služieb je podľa mňa tragikomické.
Ohľadne paypal majú email v tvare takže ozaj počítam, s tým že to budú riešiť už seriózne, keďže by teraz mali mať tie prachy "zablokované" do vyriešenia situácie.
Ako náhle mi vrátia prachy, nakúpim si tam znova, no najskôr už veci čo som chcel budú mať vypredané.
Ja som tak čakal 5 pracovných dní či sa to pohne a písal som som do DHL, tvrdila mi operátorka, že žiaden taký balík nemajú v obehu, existuje len nákladový list, a v SD mi tvrdila, že to začne prešetrovať s DHL, proste si hádžu horúci zemiak, a ja nemám 335€ a ani tovar.
Spravil by som aj objednávku teraz, ale nemám dostatok prachov na účte + nechcem brať tie veci o ktoré mám záujem, aby som ich nakoniec nemal 2x. Sú strašne pomalý v tom SD, ako chápem, že majú toho veľa, ale využívať 1 email na všetky kategórie služieb je podľa mňa tragikomické.
Ohľadne paypal majú email v tvare takže ozaj počítam, s tým že to budú riešiť už seriózne, keďže by teraz mali mať tie prachy "zablokované" do vyriešenia situácie.