The Hunger Games 2 - súhlasím s Trussardim. 3/4 filmu sa to len rozbiehalo kým vôbec začali "bojovať". Preto v úvodzovkach, lebo oni vlastne celý čas len utekali a žiadne boje tam neboli. Dávam 3/10

Trussardimu som nedal, ale tebe som sa rozhodol poslať K-. Je to síce tvoj názor, no nejde mi do hlavy prečo také hodnotenie kvôli absencii bojov. Ak chceš boje, pusti si Expandables, alebo čo, nie? Podľa mňa to bolo lepšie ako 1, serióznejšie, a knihy som síce ešte nečítal (určite prečítam), ale podľa názorv ľudí, čo čítali, bola dvojka dokonca aj niekoľko krát vernejšia "kópia" knihy, oproti jednotke.
nejde o boje, ide o to, že jednotka nastavila nejakú dejovú líniu, ktorú človek očakáva. A ona nechodí. Keby si zapnem gladiatora a russel crow celý film uteká po koloseu do kruhu a snaží sa zdrhnúť bez boja, tak dám nízke hodnotenie. Keby si pustím romantický film a za celý film je tam jedna pusa, tak dám nízke hodnotenie. A keď si pustím pokračovanie niečoho čo bolo dajme tomu dobré, ale výjde z toho film kde sa 90% času rozpráva a všetky akčné a dynamické scény sú založené na utekaní, tak je to sklamanie. Nepozeral som to kvôli bojom, pozeral som to preto, že jednotka ma celkom bavila. A dvojka ma sklamala. Že som vytkol iba tie boje, to ešte neznamená že iné faktory toho filmu neboli rovnako zlé a odfláknuté