Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa Hensym »

Ender's Game

U mňa paráda. Absolútne splnilo očakávania a absolútne sa mi to trafilo do môjho fave žánru. Navyše, parádne to vyzeralo. Knihu som nečítal, no koniec bol možno trošku vykonštruovaný a nelogický, navyše, kopa vecí sa tam udiala bez nejkého hlbšieho dôvodu - počítam, že v knihe to do seba lepšie zapadalo. Každopádne, aj tak super.
Spoiler
Nerozumel som, aký malo vlastne význam posadiť tím detí na najdôležitejšiu misiu v histórií ľudstva, v čom boli lepší a spoľahlivejší ako niekto iný? Ender rozumiem, ale ostatok tímu?

Inak, hneď som vedel, že posledný súboj bude naostro. :D
8.5/10
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Dokument: Perverzni-pruvodce-ideologii
http://www.csfd.cz/film/286151-perverzn ... ideologii/
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

American Hustle - Dve hodiny nudy. Viac k tomu nemám čo dodať. Vôbec ma to nebavilo. Keby tie herečky nemali dekolty až po pás, tak to vypnem po prvej hodine. Hodnotím 4/10

The Odd life of Timothy Green - rodinný film od disnyho. Trošku si treba zvyknúť na toho chlapca. Nemusí každému zapasovať. A hlavne je to dosť predvídateľné. Ale na také to driemanie pri telke fajn. Hodnotiť nebudem, lebo dosť záleží v akej ste nálade pri pozeraní. Buď vás to uspí, alebo pobaví
peter211
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa peter211 »

Broken City - celkom fajn film...
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Last Vegas - bolo už dosť podobných filmov ale až také zlé to nebolo, bolo to zábavné, raz to určite ujde 6/10.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Captain Phillips, Tom Hanks je opat na mori, ale strateny uplne inym sposobom. Toto on hrat vie, preto by to ani prekvapenie nemalo byt nic zvlastne. Ale aj spracovanie temy sa mi paci. Este si chce pozriet seversku verziu. Btw, piratstvo je zle, mkej?! 9.5/10
Hensym
VIP
VIP

Hunger Games: Catching Fire

Wow, paráda. Keď som videl jednotku, vôbec som netušil, že je to podľa knižnej trilógie, a že z toho bude celá séria. Jednotku som žral, aj keď mala plno nedokonalostí. Dvojka ich ale podľa mňa všetky odstránila. Je to vymakanejšie, lepšie, napínavejšie, a serióznejšie. Fakt sa mi to strašne páčilo. Teším sa na tretí diel, škoda, že ho rozdelili na 2 časti - tie knihy zas tak dlhé nie sú. Inak, keď dočítam to, čo mám rozčítané, tak sa okrem Endera rozhodne vrhnem aj na toto.

9/10

8 Mile

Videl som prvý krát. Veľmi sa mi to páčilo. V hip-hope sa moc nepohybujem, ale celá táto komunita, hlavne v USA je zaujímavá, a postava Eminema duplom. Dobrý, jednoduchý príbeh, ktorý funguje. Spokojnosť. (Inak, nemohol som sa počas filmu nesmiať, keď mi v priebehu docvaklo niekoľko vtipov a scén zo Scary Movie 3) :D

8/10
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Her - Her je film ktory nam ukazuje blizku buducnost... one man show J. Phoenixa :) mne sa velmi pacil od prvych minut a tak hodnotim 8/10 na Vlka z W. Street to vsak nema.
Hensym
VIP
VIP

Evil Dead (2013)

Originál som nevidel. Celkom dobré. Opäť vôbec nie strašidelné... Sakra, existuje ešte niečo také? Pri čom by som bol posraný, ako napríklad pri The Others, a podobne? Ak áno, posielajte tipy, lebo fakt pojem "dobrý horor" už je asi iba mýtus a legenda. K filmu, prakticky som iba čakal, kedy zomrie niekto ďalší, a akú nelogickú blbosť spraví nejaká postava. Aspoň, že tie smrti boli vyšperkované a vyzeralo to na úrovni. Na vypnutie poslúži.

6/10
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

Vlk z Wall Street - Presne takýto film som si vždy prial vidieť, najlepší herci hrajúci morálne tak skazených pracháčov že aj slovenskí politici blednú závisťou :). Človek by ani nepovedal, že z niečím takýmto sviežim a vtipným môže prísť Scorsese. Dicaprio si ide nezastaviteľne po všetky možné ocenenia, lebo nie je lepšieho herca než je on. 15/10
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

vzdy som vravel ze najlepsie filmy reziruje sam zivot, ale ked si na stolicku sadne Michael Bay, je to uz len ceresnicka na torte - Pain and Gain :)
skoda toho ceskeho dabingu..
Hensym
VIP
VIP

21 Jump street

Huh, paráda. Mám rád všetky filmy, ktoré sa týkajú aspoň malej časti z typickej partičky Rogen, Hill, Cera, Baruchel, Tatum, Robinson, Mintz-Plasse, bratia Francovci, McBride, a spol., ak som niekoho zabudol. Aj tento film som žral. Super nápad, neprehnané, vtipné - samozrejme americký film, takže tam musel byť aspoň jeden odstrelený čurák - a celkovo som sa bavil. Teším sa na dvojku, mala by to byť ešte väčšia nálož.

7.5/10 :)
ExtrA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ExtrA »

Hunger Games Catching Fire Proste paráda! som velký fanúšik Hunger Games, knihy som prečítal za tri dni a na film som sa o to viac tešil, tento film je všetko v jedom a navyše s Jennifer Lawrence :D, teším sa na poslednú časť! 10/10
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

ExtrA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ExtrA »

Áno, ale je to vlastne jedna časť "Drozdajka" rozdelená do dvoch filmov
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

The Worlds End (2013) | :minus: | 2/10 | odpad
Last Vegas (2013) | :minus: | 3/10 | velka nuda so slavnymi dedkami
Riddick 3 (2013) | :minus: | 4/10 |
The Hunger Games 2 (2013) | :minus: | 5/10 | dvojka mna sklamala, strasne trvalo kym sa to rozbehlo a aj ten rozbeh slabota
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

Escape Plan
http://www.csfd.cz/film/305690-plan-uteku/
Americky akcny vecer v podani Swartza a Stallona, kde nemozu chybat vybuchy, facky a pokus o humor v tych najnapinavejsich chvilach. Swartzove odputanie pozornosti pravdaze stalo zato, pobavil som sa. Napad na scenar sice fajn, ale celkove prevedenie filmu sa blizi k typickym americkym trhakom s nepriestrelnym hlavnym hrdinom.
6,5/10
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Devil's Due, vynikajuca komedia spajajuca v sebe Paranormal activity, Exorcistu a Omen. O tom ako Diabol zachranuje Zem, o predcasnej laktacnej psychoze a zlej sile Europskej centralnej banky a eura. 9.5/10

//chyba je v tom, ze sa to predava ako horor, ktory je nizke B-cko. 0.5/10 za horor :D
kedze som chcel urobit kamoske radost bol som s nou na to v kine. a namiesto stazovania sa som vnimal film inak
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

Escape Plan - zaujalo, zabavilo, sokovalo, zanechalo dojem - plan to splnilo, netreba o tom rozmyslat ako o realnom uniku
7,5
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

The Hunger Games 2 - súhlasím s Trussardim. 3/4 filmu sa to len rozbiehalo kým vôbec začali "bojovať". Preto v úvodzovkach, lebo oni vlastne celý čas len utekali a žiadne boje tam neboli. Dávam 3/10

:minus: Trussardimu som nedal, ale tebe som sa rozhodol poslať K-. Je to síce tvoj názor, no nejde mi do hlavy prečo také hodnotenie kvôli absencii bojov. Ak chceš boje, pusti si Expandables, alebo čo, nie? Podľa mňa to bolo lepšie ako 1, serióznejšie, a knihy som síce ešte nečítal (určite prečítam), ale podľa názorv ľudí, čo čítali, bola dvojka dokonca aj niekoľko krát vernejšia "kópia" knihy, oproti jednotke.

nejde o boje, ide o to, že jednotka nastavila nejakú dejovú líniu, ktorú človek očakáva. A ona nechodí. Keby si zapnem gladiatora a russel crow celý film uteká po koloseu do kruhu a snaží sa zdrhnúť bez boja, tak dám nízke hodnotenie. Keby si pustím romantický film a za celý film je tam jedna pusa, tak dám nízke hodnotenie. A keď si pustím pokračovanie niečoho čo bolo dajme tomu dobré, ale výjde z toho film kde sa 90% času rozpráva a všetky akčné a dynamické scény sú založené na utekaní, tak je to sklamanie. Nepozeral som to kvôli bojom, pozeral som to preto, že jednotka ma celkom bavila. A dvojka ma sklamala. Že som vytkol iba tie boje, to ešte neznamená že iné faktory toho filmu neboli rovnako zlé a odfláknuté :smt081
Napísať odpoveď