//tak len ani v sekcii novinky o tom nie je žiadna zmienka, povedali vám na pobočkách niekomu niečo podobné? http://www.ddstatrabanky.sk/sk/novinky.html
Tatra Banka - diskusia/rady/problemy
-
Old Dirty Bastard
Guru
Re: Tatra Banka - diskusia/rady/problemy
takže dnes pri vklade mi teta za prepážkou povedala, že od marca 2014 sa menia poplatky za vedenie účtov (že by som opäť platil viac za ich privilégium narábať s mojimi peniazmi?
) a pokiaľ chcem zľavu, tak mám prísť do pobočky so svojimi údajmi pre internet banking /to jest PID, heslo, grid karta resp. debet karta a PIN k nej/ a ona to tam so mnou nastaví, dafuq? bežná praktika? to sa mi nechce veriť a príde mi to smiešne. pokiaľ som chcel nejakú zmenu v internet bankingu, tak mi to vždy zmenili oni cez PC, ja som len všetko potvrdzoval podpisom. hľadal som na stránke tatrabanky, ale je stašne chaotická a nevidím tam vypísané žiadne zmeny..
//tak len ani v sekcii novinky o tom nie je žiadna zmienka, povedali vám na pobočkách niekomu niečo podobné? http://www.ddstatrabanky.sk/sk/novinky.html
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
..nie, ale keď sa mení cenník, vždy sa informácia píše k výpisu z účtu...
-
Old Dirty Bastard
Guru
no pána boha, lemry vážne zdvihli poplatky z 5€ na 7€..
http://www.tatrabanka.sk/att/5161458/Sa ... y-2014.pdf
http://www.tatrabanka.sk/att/5161458/Sa ... y-2014.pdf
-
Grim
Darca
Váený klient,
dovo¾ujeme si Vás informova o zmenách platných v roku 2014:
1. 2. 2014 nadobudnú platnos a úèinnos zmenené Veobecné obchodné
podmienky Tatra banky.
1. 2. 2014 bude nahradená sluba Inkaso platobnou slubou SEPA inkaso.
Vetky existujúce súhlasy s inkasom, ktoré máte zadané na Vaom benom úète,
budú naïalej platné a zároveò k 1. 2. 2014 automaticky zmenené na SEPA
inkasá.
28. 2. 2014 nadobúda úèinnos nový Sadzobník poplatkov Tatra banky, èas
poplatky za sluby pre fyzické osoby a tie Sadzobník poplatkov Tatra banky,
èas poplatky za sluby pre právnické osoby alebo fyzické osoby -
podnikate¾ov.
Vetky uvedené zmeny sú zverejnené v obchodných priestoroch a na
internetovej stránke banky.
Bliie informácie k týmto zmenám Vám radi poskytneme v ktorejko¾vek poboèke
alebo prostredníctvom kontaktného centra DIALOG Live (02 / 5919 1000, 02 /
6866 1000, 0903 903 902, 0906 011 000, 0850 111 100).
S úctou
Tatra banka
dovo¾ujeme si Vás informova o zmenách platných v roku 2014:
1. 2. 2014 nadobudnú platnos a úèinnos zmenené Veobecné obchodné
podmienky Tatra banky.
1. 2. 2014 bude nahradená sluba Inkaso platobnou slubou SEPA inkaso.
Vetky existujúce súhlasy s inkasom, ktoré máte zadané na Vaom benom úète,
budú naïalej platné a zároveò k 1. 2. 2014 automaticky zmenené na SEPA
inkasá.
28. 2. 2014 nadobúda úèinnos nový Sadzobník poplatkov Tatra banky, èas
poplatky za sluby pre fyzické osoby a tie Sadzobník poplatkov Tatra banky,
èas poplatky za sluby pre právnické osoby alebo fyzické osoby -
podnikate¾ov.
Vetky uvedené zmeny sú zverejnené v obchodných priestoroch a na
internetovej stránke banky.
Bliie informácie k týmto zmenám Vám radi poskytneme v ktorejko¾vek poboèke
alebo prostredníctvom kontaktného centra DIALOG Live (02 / 5919 1000, 02 /
6866 1000, 0903 903 902, 0906 011 000, 0850 111 100).
S úctou
Tatra banka
-
Old Dirty Bastard
Guru
nj, vidím to tak, že ten účet si presuniem inam.. 7€ je už vážne prehnaných.. keby som z toho niečo aspoň mal, ale neposkytujú mi ani žiadnu ochranu v prípade ukradnutia prostriedkov z karty ako sa u nich spomína.. nahlásil som im neoprávnenú platbu cez kartu hneď ako mi prišla sms (čiže 10-30 sekúnd? niekedy okamžite), hneď som volal na DIALOG a nespravili s tým nič.
asi pôjdem k maďarom do OTP, tam sú radi, že majú niekoho a vedenie je preto zdarma
asi pôjdem k maďarom do OTP, tam sú radi, že majú niekoho a vedenie je preto zdarma
-
Soviet
Darca
Sa cudujem, ze u nich este realne niekto je. Za dva roky som usetril 120eur, tym, ze som od nich odisiel a totalne mi od nich nic nechyba.
Dat 84eur rocne po novom? Rozumny clovek zbali kufre, ktoremu tie ich special sluzby netreba.
Dat 84eur rocne po novom? Rozumny clovek zbali kufre, ktoremu tie ich special sluzby netreba.
7€ mesacne je vazne vela... chore
-
Old Dirty Bastard
Guru
no ver mi, že ma to serie už vyše roka a táto zmena to dorazila.. končím tam a verím, že nebudem jediný. takými praktikami tam pomaly zostanú spravovať účty len zbohatlíkom a papalášom.. donedávna mali ešte takú vec, že ak tam máš 10 litrov, tak je vedenie zdarma.. teraz ešte aj tú hranicu zdvihli na dvojnásobok, kkti.. neviem kto normálny má v banke odložených bokom 20000€. nech do tej sumy začnú rátať hypotéky a bude to hneď lepšie. čiže zdierajú tam poplatkami bežné účty kde ľudia šmolia výplatu a tí majetnejší samozrejme všetko zdarma, ešte dostávajú aj pekný úrokSoviet napísal:Sa cudujem, ze u nich este realne niekto je. Za dva roky som usetril 120eur, tym, ze som od nich odisiel a totalne mi od nich nic nechyba.
som mal jedného času zrušený balik a platil som len za vedenie účtu a karty.. lenže prišiel nejaký zahraničný prevod a pod. a už to žralo poplatky, predom som vedel kedy ten prevod budem realizovať a chcel som dočasne prejsť na balík (min. mesiac), lenže aby si to spravil musíš ísť do banky osobne a podpisovať lajstrá papierov, choré.. rovnako keď to potom chceš vrátiť späť, tiež ti vystavuje pomaly tucet A4 dokumentov a všade podpisy.. hlavná vec, že je tam možnosť šetriť lesy zasielaním výpisov elektronickou formou.. sa naseriem a vrátim to na poštu, nech na mňa míňajú tých 20-30 centov mesačne pre zmenu oni
takisto sa nedá zmeniť limit pri platbách kartou a pri platbách cez IB, dpče to kde sme.. vraj sú tie limity pevne stanovené pri kartách na 1000€ denne a pri IB platbách na 3000€ a nedá sa s tým nič robiť. najdôležitejšie je, že si môžem v nastaveniach IB nastaviť uvítaciu správu, to je pre mňa najpodstatnejšie, lol. A že majú trtkovia VIAMO, ktoré určite žne úspech, preinvestovali trtkovia na marketingu a tvorbe platformy, treba to niekde nahradiť..
Je to parada, ze banka ktora robi s vasimi peniazmi a zaraba na tom, este pyta peniaze za vedenie uctu 
Evidentne sa snazia zbavit malych klientov a zamerat sa len na tych vacsich. Ja tiez odchadzam. Bol som u nich 10 rokov. Idem do mBank.
Im už fakt začína j*bať..a to som v septembri ku ním prišiel, no vidím to na odchod.
-
twardykamen
Medium Professional
mam u nich hypo,takze musim ostat.Som zaradeny ako premiovy klient,mastnu hypo a poplatky za vedenie uctu sa mi ajtak nevyhnu.Bez toho hypa by som si TB urcite nevybral.katatrofalny IB,drahe spiny a navyse zaplatili rytmusa
.Druhy normalny ucet mam Mbank.
-
Old Dirty Bastard
Guru
tak ja pozerám, že už aj v OTP je účet platený
a celkovo nejako zvýšili poplatky..
http://www.menej.sk/bezne-ucty/vsetky/banka/
z prieskumu čo som spravil najlepšie vychádza mbank.. síce žiadna úroková sadzba na zostatok na účte, ale čo tam potom, v TB je to aj tak len 0,05% a v iných bankách tiež od 0,01% do 0,05%. ale majú zadarmo vedenie, zadarmo kartu, zadarmo internet banking a môžem spraviť tri výbery z bankomatu mesačne zdarma (paradoxne len z bankomatov iných bánk a nie tých, kt. spadajú pod mbank)
http://www.menej.sk/bezne-ucty/vsetky/banka/
z prieskumu čo som spravil najlepšie vychádza mbank.. síce žiadna úroková sadzba na zostatok na účte, ale čo tam potom, v TB je to aj tak len 0,05% a v iných bankách tiež od 0,01% do 0,05%. ale majú zadarmo vedenie, zadarmo kartu, zadarmo internet banking a môžem spraviť tri výbery z bankomatu mesačne zdarma (paradoxne len z bankomatov iných bánk a nie tých, kt. spadajú pod mbank)
-
Soviet
Darca
Old. Nemas zdarma tri vybery z bankomatu, aspon o tom neviem. Je to tam spravene na zaklade platieb kartou v danom mesiaci, kde mas zdarma max 4. To uz sa ti oplati Zuno, ak platis kartou a chces mat vsicko zdarma.
Ide vám prihlásiť sa do IB? Celé to mám akési spomalené a hádže všelijaké chybové kódy.
// Skúšal som aj chrome aj firefox
// Skúšal som aj chrome aj firefox
mne nejde vôbec. ani stránku neotvorí
mozno to ma nieco s tym ze banky prechadzaju na novy system, ale obmedzenia mali byt iba cez vikend, mozno to nestihli
Asi, práve som našiel toto, ale asi to nestihli
-
hojko
Site Admin
Hlavne je, ze TB stihla stiahnut na firmenych uctoch poplatky za vedenie uctu bez obmedzenia 
Rozmyslam, ze si zrusim ucet v TB. Uz som si zalozil v mBank, kde to je zadarmo.
Lenze, klientom tatra banky som uz 10 rokov a mozno cca o rok by som si chcel zobrat hypoteku. Nemoze mi pri ziskani hypoteky, resp. pri uroku, ktory na nu dostanem pomoct aj to, ze som tam uz tak dlho klientom? Alebo je to irelevantne a hlavne sa hladi na sumu, ktoru uz mam nasporenu na ucte a na moj mesacny prijem?
Lenze, klientom tatra banky som uz 10 rokov a mozno cca o rok by som si chcel zobrat hypoteku. Nemoze mi pri ziskani hypoteky, resp. pri uroku, ktory na nu dostanem pomoct aj to, ze som tam uz tak dlho klientom? Alebo je to irelevantne a hlavne sa hladi na sumu, ktoru uz mam nasporenu na ucte a na moj mesacny prijem?