Prezidentské voľby 2014

Diskusie na politické témy...

Koho budete voliť za prezidenta v druhom kole?

Hlasovanie ukončené 30 mar 2014, 16:03

Andrej Kiska
177
78%
Robert Fico
12
5%
Nepôjdem voliť aleb dám neplatný hlas
38
17%

Celkom hlasov: 227

ColdRain
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Prezidentské voľby 2014

Príspevok od používateľa ColdRain »

Mr.FuN napísal:
Aj keby, nebudú podla mňa tiež pravdivé... Podľa mňa je to normálny podnikateľ a veľký filantrop, ktorý chce kandidovať na prezidenta a niečo pre ľudí urobiť (netreba za všetkým hľadať zlé, ľudia..) ..Ja volím Kisku.

A ešte malá pripomienka, podla mňa úplne sedí na týchto ľudí čo to tvrdia o Kiskovi, to čo máš ako avatar.. "Všetko sa dá vysvetliť, ale nie každému..."
Velky filantrop? Ludia vam to dobre dava na tie hlavy...toto je rovnako obmedzene velebenie modly ako ma stabilna zakladna fica. Furt pocuvam len, ze je filantrop a dokola len to jedno slovo. Toto uz je skutocne nejaky kiskofilizmus. A vsetci rovnakym sposobom - adresovanie vseobecnej verejnosti ("ludia") a nasledne veta v ktorej sa nachadza spojenie v style "dobry podnikatel" a "filantrop".

Tie spravy su uplne rovnake vsade - ci uz tu, na FB, na inych diskusiach...toto zavana nejakou organizovanostou.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

beardie napísal:ok, tak aspon 1 neracionalny?
Podporujú ju anjeli a vidí neviditeľné :indian:
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

je to sympaticka zena :) ovlada cudzie jazyky (Rusky - výborne, poľsky – pokročilá úroveň, anglicky – hovorovo, francúzsky – dobre), komunikativna, prejav sa mi paci
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

a to, ze je vypatlana a drbe jej, to sa ti tiez paci? lebo ako tak pozeram tvoje posty, asi si budete dost podobni
butthead
Darca
Darca

trosku by som objektivnejsi, "je vypatlana a drbe jej", mozes dat nejake linky ? ale poprosim priamo keby v nich bola Mezenska, nejake audio nahravky, alebo videa, clanky z medii mi sem davat nemusis, dakujem.
beardie
Redeemer
Redeemer

pre zaciatok ti bude stacit jej oficialna fotka, kde drzi telefon naopak? pripadne jej kozmologicke vyjadrenia?
butthead
Darca
Darca

si zabudol na tie otazky v TA3 nevedela odpovedat... myslis, realne sa ani tak neda telefonovat :) je to troska fail, ale tak co uz, nema tak dobre zaplateny marketing ako taky Fico napriklad.
Kazdy v niecom veri a nieco nasava, to mas ako ked vacsina ludi veri v boha, pritom sa jedna o fiktivnu postavicku :) tak zo srandy som si dal do googla "Mezenska vesmir" a hned "topky, cas"
beardie
Redeemer
Redeemer

telku nepozeram, takze neviem na co odpovedala alebo nie na TA3
staci mi tych par vyjadreni z netu a viem, ze tato osoba mne osobne nema co ponuknut
a stale mi chyba nieco, co by vedela ponuknut aj ostatnym a zatial mi nikto nebol schopny dat nejaku uspokojivu odpoved...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

tebe moze clovek dat aj potvrdenie podpisane prezidentom vesmiru a aj tak si budes mliet svoje, tak naco sa obtazovat? Ked ti je sympaticka a chces ju opichat do kakacu, tak si ju kludne vol. Ja sa napriklad vobec necudujem, ze ma taky pripad ako Mezenska take preferencie, aspon to ukazuje kolko podobnych pripadov na Slovensku zije.
ColdRain
Addict
Addict

Holt aj ludia ktori nie su encyklopedisti potrebuju svojho kandidata...
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

retkvic napísal: A ja ti odpoviem protiotázkou. Nepripomína ti to náhodou kandidáta ktorý sa teraz pohybuje okolo 40% v preferenciách?
On sa tiež rovnako dobre vyzná v ústave, štáte a v jeho zákonoch. Tým chceš povedať, že je horší kandidát ako Radoslav Procházka?

Preto sa na to pozerám ako pozerám. Ja týchto dvoch pánov nerozlišujem.
a tu je ten problem
za
1. osobne si myslim ze Prochazka sa daleko viac vyzna a daleko viac respektuje ustavu ako Fizzo, ktory ju s pomocou Gaspara znasilnuje
2. ak ich nerozlisujes len na zaklade toho co su (pravnici) a nie na zaklade toho co robia/hovoria tak je mi ta luto :smt006
Cinický, neznámy Procházka, čo dlhé roky (čo ja viek čakal? v tieni KDH), vystúpil zo strany, založil novú, keď v tom nevidel budúcnosť suverénne ohlásil kandidatúru na prezidenta, vymenil okuliare za kontaktné šošovky aby upútal viac mladých ľudí, no ja mu to proste nežeriem.
3. noze keby si nedristal, neznamy Prochazka? ano ovce ho nemusia poznat, cakal v tieni KDH? neviem ako ty ale pride mi normalne ak clovek ide do politiky a je novy vyberie si stranu ktora je mu nazorovo najblizsia a ked zisti ze ta strana ma svoje muchy poukaze na ne, skusi ich opravit ale strana sa nanho vyserie lebo jej hovno zalezi na "dobrych" veciach tak proste odide. toto je uz urcita charakterova vlastnost ktoru nema 99% nasich politikov
4. ziadnu stranu nezalozil, :smt006 prosim neplet sem tvoje vymysly
5. spravil na slovenske pomery seriozny a podla mna velmi dobry projekt Alfa, kde popisoval ako on vidi chod/riadenie/fungovanie statu, s cim som sa absolutne stotoznil, chcel to presadit v KDH ti nanho srali tak odisiel zo strany vid vyssie

asi tolko k tym rozdielom medzi pravnikmi v nasej vlade

inac ten list, nevidim na nom nic zle, ale ak ti vyhovuju tie zakony co si tam schvalili nedavno, neboj, zvolia si ludia fica aj my sa mozno dockame takej malej diktatury

a este k hugovi, ja (a myslim ze aj ostatni) na samotnom videu nevidim nic zle, pre mna zamna nech si vyprava ako detom cital rozpravky, jedine co mi vadi ze pre boha ziveho ocividne tam proste klame, fico, tvrdy komous tam rozprava o krestanskych veciach aby brnkal na spravnu strunu
nech si kazdy propaguje ako vie, ale ked bude zavadzat a klamat, a zneuzivat urcite veci tak sa mi to nikdy pacit nebude
butthead
Darca
Darca

Akoze zase sa navazate na mne, ako keby som mal rozhodnute ju zvolit :lol: Naucte sa prosim citat, Zatial u mna su vsak spolu s Kiskom asi jedini normalny kandidati, uvidim v den volieb koho z tychto 2 si vyberiem. Preto snazim sa vyhladavat objektivne informacie, nie kadejake bludy vytrhnute z kontextov.
Trosku sa spamatajte a nehovorim nikomu kto ma koho volit, len vysvetlujem ako je to u mna. Dakujem za pozornost.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

butthead napísal:je to sympaticka zena :) ovlada cudzie jazyky (Rusky - výborne, poľsky – pokročilá úroveň, anglicky – hovorovo, francúzsky – dobre), komunikativna, prejav sa mi paci
nezakoktavat sa a byt krajsi tak to by som bol tiez dobry kandidat :roll:
teda, za mnou nie su anieli a svetlo. takze asi nie... sakra

Helenka sa kategorizovala sama svojimi vyrokmi ze od leta nejedla, o tucnych ludoch a ich mysleni a zaklicovala to citanim vaskeho vyzvy.
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

butthead napísal:je to sympaticka zena :) ovlada cudzie jazyky (Rusky - výborne, poľsky – pokročilá úroveň, anglicky – hovorovo, francúzsky – dobre), komunikativna, prejav sa mi paci
Videl si s nou ten rozhovor na SME, ved ona nevie ani po slovensky rozpravat, nie este v cudzom jazyku...mozno Klingonština - hovorovo

Aby si nepovedal, tu mas aj link: http://www.sme.sk/c/7056375/mezenska-ch ... notit.html
ColdRain
Addict
Addict

Bobr napísal:
Videl si s nou ten rozhovor na SME, ved ona nevie ani po slovensky rozpravat, nie este v cudzom jazyku...mozno Klingonština - hovorovo

Aby si nepovedal, tu mas aj link: http://www.sme.sk/c/7056375/mezenska-ch ... notit.html
Pre boha. Taku znosku hovadin som uz dlho necital.Ten clovek je tak mimo, ze koniec, toto je prezident nadoru v sukni. Nevie NIC. Nema konkretny plan, nema vedomosti, nema informacie...predstavuje si to ako hurvinek valku. Kopa vseobecnych blabolov, ktorym podla mna ani sama nerozumie. Vsetko co hovori je tak strasne kratkozrake a nerealizovatelne, ay ma zaraza, ze to vobec moze vypustit z ust. Nadovazok je podla mna skutocne...nizko inteligentna.
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Aj Mimozemska je urcite pokrok oproti panovi pretekarovi v dochodkovom veku, ktory smrdi v palaci :))
Ona mi pripada ako nevedomy dobrak. Chce aby sa vsetci mali dobre, len nema ani ponatia, ako k tomu dospiet :)

Btw, este som si nevsimol nikoho, kto by volil Hranola a obhajoval tu svoju volbu. Pripada mi to, ze su to bud tichi blazni alebo sa za to hanbia, co robia. Alebo ich k tomu vedie nejaka mimozmyslova skusenost?

Neviem, kto editoval moj prispevok,ale ked mam davat do prilohy obrazky, tak si to uz mohol urobit sam! a nie iba zmazat link, omfg.
Prílohy
blogger-image--656656725.jpg
Mr.FuN
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Mr.FuN »

ColdRain napísal: Velky filantrop? Ludia vam to dobre dava na tie hlavy...toto je rovnako obmedzene velebenie modly ako ma stabilna zakladna fica. Furt pocuvam len, ze je filantrop a dokola len to jedno slovo. Toto uz je skutocne nejaky kiskofilizmus. A vsetci rovnakym sposobom - adresovanie vseobecnej verejnosti ("ludia") a nasledne veta v ktorej sa nachadza spojenie v style "dobry podnikatel" a "filantrop".

Tie spravy su uplne rovnake vsade - ci uz tu, na FB, na inych diskusiach...toto zavana nejakou organizovanostou.

Tak ale keď to tak je, prečo by to o sebe nehovoril??
ColdRain
Addict
Addict

Mr.FuN:
Za prve, pretoze to tak nie je,
Za druhe, nejde o to ci to o sebe hovori on, je kampan a kazdy nech si tara co chce, ale ide o to, ze to o nom hovori kopa ludi a hovoria to temer identicky a uplne slepo. Tvoj prispevok to ukazkovo potvrdzuje. Je to rovnake ako krestanstvo, proste to tak je a basta. Bud su ludia co toto tvrdia uplne blbi alebo zaplateni, inak to nevidim. S normalnym argumentom nemam problem, ale argument á la "je to tak, lebo to tak je" je pre mna prd argument.

Co sa tyka volicov fica: podla mna nikto nema povinnost niekomu vysvetlovat svoju volbu a o to viac nikto nema pravo to od niekoho ziadat. Je to len nejake primitivny vymysel SMEtiarskych konzervativno-pravicov zadubencov, takze ja stym problem nemam. No mam problem s tym neustalym vyzivanim ludi, ze "nech uz sa priznaju" a pod. Vas do toho nic, je to kazdeho pravo si zvolit a zaroven povinnost drzat v tom smere hubu...hlavne ze ste vsetci strasne demokraticki.
Druha vec je, ked niekto prispeje do diskusie, vtedy musi ratat stym, ze sa niekto ozve.
beardie
Redeemer
Redeemer

lenze mna uprimne zaujima dovod ho volit, chcem aby mi dal argumenty (ktore sa mu budem snazit vyvratit)
lenze cim viac to sledujem, tym viac je volenie Fica nieco ako fanaticke krestanstvo, nikto sa k nemu nepriznava, pritom sa podla neho mnohi spravaju a zaroven na nich neplatia argumenty
volenie Fica je tym padom v podstate viera :)
ColdRain
Addict
Addict

Lenze mas smolu lebo tvoje pravo konci tam kde zacina pravo druheho. Prave preto je to PRAVO volit, lebo sa nikto z toho nikomu nemusi zodpovedat. Mame tu nejake zakony, pravidla, pokial su tie zachovane, nam vsetkym nezostava nic ine ako drzat hubu a krok.
Tak isto ako nikomu nemusime my zdovodnovat svoju volbu (aj ked zapojenim do diskusie sme sa rozhodli, ze chceme) tak nam nikto nie je povinny vysvetlovat preco volil fica a nas nazor na to, ci to je fanaticke alebo nie na tom nic nezmeni, o tom je demokracia. Nie je to skvele, predstav si totiz aky blby je priemerny clovek a potom si zober ze polovica ich je este blbsich, ale nic lepsieho sme doteraz nevymysleli.

A dalsia vec, volenie bez zodpovedania sa z dovodov nemusi byt viera, je to len rozhodnutie, ze sa nikomu nebudem zodpovedat, to ci ho dotycny volil, lebo sa mu paci jeho program alebo preto ze mi je to sympaticky muz (pozdravujem volicov pani Mezenskej) sa nevie a nie je mozne vyrieknut takyto sud len na zaklade toho, ze sa clovek ROZHODNE nevyjadrit, o tom to totiz cele je.
Napísať odpoveď