retkvic napísal:
A ja ti odpoviem protiotázkou. Nepripomína ti to náhodou kandidáta ktorý sa teraz pohybuje okolo 40% v preferenciách?
On sa tiež rovnako dobre vyzná v ústave, štáte a v jeho zákonoch. Tým chceš povedať, že je horší kandidát ako Radoslav Procházka?
Preto sa na to pozerám ako pozerám. Ja týchto dvoch pánov nerozlišujem.
a tu je ten problem
za
1. osobne si myslim ze Prochazka sa daleko viac vyzna a daleko viac respektuje ustavu ako Fizzo, ktory ju s pomocou Gaspara znasilnuje
2. ak ich nerozlisujes len na zaklade toho co su (pravnici) a nie na zaklade toho co robia/hovoria tak je mi ta luto
Cinický, neznámy Procházka, čo dlhé roky (čo ja viek čakal? v tieni KDH), vystúpil zo strany, založil novú, keď v tom nevidel budúcnosť suverénne ohlásil kandidatúru na prezidenta, vymenil okuliare za kontaktné šošovky aby upútal viac mladých ľudí, no ja mu to proste nežeriem.
3. noze keby si nedristal, neznamy Prochazka? ano ovce ho nemusia poznat, cakal v tieni KDH? neviem ako ty ale pride mi normalne ak clovek ide do politiky a je novy vyberie si stranu ktora je mu nazorovo najblizsia a ked zisti ze ta strana ma svoje muchy poukaze na ne, skusi ich opravit ale strana sa nanho vyserie lebo jej hovno zalezi na "dobrych" veciach tak proste odide. toto je uz urcita charakterova vlastnost ktoru nema 99% nasich politikov
4. ziadnu stranu nezalozil,

prosim neplet sem tvoje vymysly
5. spravil na slovenske pomery seriozny a podla mna velmi dobry projekt Alfa, kde popisoval ako on vidi chod/riadenie/fungovanie statu, s cim som sa absolutne stotoznil, chcel to presadit v KDH ti nanho srali tak odisiel zo strany vid vyssie
asi tolko k tym rozdielom medzi pravnikmi v nasej vlade
inac ten list, nevidim na nom nic zle, ale ak ti vyhovuju tie zakony co si tam schvalili nedavno, neboj, zvolia si ludia fica aj my sa mozno dockame takej malej diktatury
a este k hugovi, ja (a myslim ze aj ostatni) na samotnom videu nevidim nic zle, pre mna zamna nech si vyprava ako detom cital rozpravky, jedine co mi vadi ze pre boha ziveho ocividne tam proste klame, fico, tvrdy komous tam rozprava o krestanskych veciach aby brnkal na spravnu strunu
nech si kazdy propaguje ako vie, ale ked bude zavadzat a klamat, a zneuzivat urcite veci tak sa mi to nikdy pacit nebude