Bitcoin, Litecoin, Ethereum a iné kryptomeny
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Bitcoin, Litecoin, Feathercoin a iné kryptomeny
...a kde?...
//...akurát mi prišli tie DOGE z Cryptsy...
//...akurát mi prišli tie DOGE z Cryptsy...
-
Old Dirty Bastard
Guru
uff, to ti už konkrétne thread asi nenájdem, ale bolo to na dogecoin subreddite
http://www.reddit.com/r/dogecoin
http://www.reddit.com/r/dogecoin
-
easton
Professional
Re: Bitcoin, Litecoin, Dogecoin a iné kryptomeny
cez ktoru burzu si mam zameniť LTC za doge-y ?
-
Soviet
Darca
Citaj posledne dve strany easton.
Vypada, ze doge dosiahol svoje maximum vcera a uz bude pomaly klesat. Kedze dneska uz ziadny zazrak sa nekonal a drzi sa okolo tej 200ky..
Vypada, ze doge dosiahol svoje maximum vcera a uz bude pomaly klesat. Kedze dneska uz ziadny zazrak sa nekonal a drzi sa okolo tej 200ky..
Ja by som nad nim palicu nelamal, vcera padla v jednej diskusii dobra myslienka, ze o DOGE sa zacne opat hovorit pocas olympiady ked tam pride jamajsky tim (dufajme, ze pride).
PS: doge vs btc<c
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/ph ... _460sa.gif
PS: doge vs btc<c
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/ph ... _460sa.gif
Zopar dni si studujem o tazeni tychto script-based kryptomien. Rozmyslam / pocitam si, ci by sa mi oplatila investicia na ich tazenie. Ako tak sledujem Multipool (odporucil GothaR) tak vidim ze sa tazi vzdy mena, ktora by pri mesacnom tazeni s mojim potencionalnym HW (2x AMD R9 270 - dokopy cca 950Kh/s) mala hodnotu CCA 400$. Ked si spocitam investiciu do HW 450e + mesacne naklady na elektrinu 40e je to okolo 500e investicia 1 mesiac + 40e kazdy dalsi. Mesacny prijem by bol teda OKOLO 250-300e co znamena ze investicia by sa mi mala v priebehu 2 mesiacov vratit. Pocitam dobre? Alebo som na nieco niekde zabudol ? Nesledujem dlho tuto problematiku a neviem ako to je dlhodobo s tymi menami na Multipoole, ci je len momentalne taky boom hlavne kvoli Dogecoin, alebo je skoro iste ze bude vzdy mena ktora sa bude podobne oplatit tazit?
-
audiotrack
VIP
zabudol si na to, že obtiažnosť ťaženia časom stúpa, a teda vyťažíš menej. Ty počítaš vždy konštantný počet vyťaženej meny. Ale čím ´dalej, tým menej vyťažíš. Tiež nezohľadňuješ fakt, že počet minerov stúpa, takže to sa tiež podpíše pod to, že čím ďalej, tým menej mesačne dokážeš vyťažiť. A tiež ignoruješ pohyb kurzu. To že je to teraz tých 300€ mesačne neznamená že to tak bude aj o mesiac, dva, tri či viac.
Samozrejme obtiaznosti aj pohybu burzy som si vedomy, preto som spominal tu stranku Multipool kde sa vzdy tazi mena ktora sa najviac oplati. Predstavu som mal teda ze casto dojde nova mena ktora je lahka na tazenie a popritom vynosna a ta sa bude na Multipoole tazit, tak ako teraz Dogecoin. Netusim ako to bolo pred napriklad 3 mesiacmi na Multipoole s vynosom najvynosnejsej meny lebo som to nesledoval. Uplne chapem ze pokial nestupa burza tak sa jednu menu neoplati tazit ani mesiac.
audio: su aj vynimky, obtiaznost moze aj klesat. Stalo sa to Dogecoinu zaciatkom januara a momentalne to "hrozi" aj Litecoinu - http://bitcoinwisdom.com/litecoin/difficulty
-
Grim
Darca
...podľa predpokladu by sa DOGE mala 12.2. znížiť block reward na polovicu a ešte (ako to tu už niekto spomínal) mu môže pomôcť k rastu ZOH v Sochi...22.2. začínajú bobové preteky...DOGE už teraz rastie, takže myslím, že február bude veľmi prínosný...keby som mal zbytočné financie, asi by som ešte prikúpil...
-
Soviet
Darca
No vypada to zaujimavo..Kazdy den je inak ten doge, tak som sam zvedavy..
Inak crypsy pridal uz aj mooncoin, ktory tiez teraz slusne stupol.
Inak crypsy pridal uz aj mooncoin, ktory tiez teraz slusne stupol.
a pomaly klesa...beardie napísal:mam pocit, ze trh s BTC sa postupne blizi k nasyteniu, ocakavam mierny rast v pripade, ze Cinania BTC povolia, pripade postupny pokles, ak BTC nikto neadoptuje
-
Soviet
Darca
Nepaci sa mi to veru..hlavne, ked clovek s nim teraz obchoduje medzi doge.
Predal by niekto DOGE/Fedoracoin/BTC?
Ak nie, cez čo sa dá kúpiť BTC za €?
Ak nie, cez čo sa dá kúpiť BTC za €?
-
Soviet
Darca
Napriklad Kraken, uz par krat v teme spomenuty.
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
Bartovsky
Amateur
Kde sa da kupit dogecoin za €?
-
Soviet
Darca
Asi nikde, ak sa nemylim.
-
Bartovsky
Amateur
dik za odpoved.
Aj som si myslel.. zatial to ide len vymenou za inu kryptomenu.. jedine ze by na Ebay.. Zatial to ide pekne hore, chcel som ich niekolko kupit, neinvestovat vela.. (ze ak to bude v buducnosti este rast) inak neplanujem moc investovat
Aj som si myslel.. zatial to ide len vymenou za inu kryptomenu.. jedine ze by na Ebay.. Zatial to ide pekne hore, chcel som ich niekolko kupit, neinvestovat vela.. (ze ak to bude v buducnosti este rast) inak neplanujem moc investovat
-
Old Dirty Bastard
Guru
boha, ten dogecoin neklesá za nič.. kopa ľudí nechce predať mince, držia nasilu a "umelo" zvyšujú dopyt, lebo sami sebe nahučali, že sa pôjde "na mesiac" 
keby sa mi to chcelo ťažiť, príliš komplikované, radšej vypúšťať trade orders a sedieť pri tom na riti
inak som rozmýšľal, že zas možno by nebolo zlé začať ťažiť fedoracoin, nízka obtiažnosť je.. som to odpisoval ako blbosť a že dogecoin to celé zatieni, že nám netreba ďalšiu sarkasticky ladenú mincu a hľa to vystúpalo o 400% či tak nejako? aktuálne nastáva pokles. celkovo bude 500 miliárd mincí, miliarda sa dá kúpiť za niečo vyše 20k USD, ak dobre rátam. donedávna kapitál 50-70k, teraz je to vyše dvoch miliónov.
každopádne či už tu tieto mince budú rok alebo desať, určite budú priebežne vychádzať nové.. a dá sa na tom fakt pekne zarobiť..
keby sa mi to chcelo ťažiť, príliš komplikované, radšej vypúšťať trade orders a sedieť pri tom na riti
inak som rozmýšľal, že zas možno by nebolo zlé začať ťažiť fedoracoin, nízka obtiažnosť je.. som to odpisoval ako blbosť a že dogecoin to celé zatieni, že nám netreba ďalšiu sarkasticky ladenú mincu a hľa to vystúpalo o 400% či tak nejako? aktuálne nastáva pokles. celkovo bude 500 miliárd mincí, miliarda sa dá kúpiť za niečo vyše 20k USD, ak dobre rátam. donedávna kapitál 50-70k, teraz je to vyše dvoch miliónov.
každopádne či už tu tieto mince budú rok alebo desať, určite budú priebežne vychádzať nové.. a dá sa na tom fakt pekne zarobiť..