Prezidentské voľby 2014

Diskusie na politické témy...

Koho budete voliť za prezidenta v druhom kole?

Hlasovanie ukončené 30 mar 2014, 16:03

Andrej Kiska
177
78%
Robert Fico
12
5%
Nepôjdem voliť aleb dám neplatný hlas
38
17%

Celkom hlasov: 227

Solo_Kamen
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Prezidentské voľby 2014

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

retkvic napísal:Vie mi nekto povedať či má smer niečo dočinenia s osobou Andreja Kisku? Lebo ak by to tak bolo a týto dvaja by sa dostali do druhého kola, tak by to bola na strane Fica a smeru win/win schéma, čo on vždy rád.
Nečítam moc všetky Kiskove vyhlásenia, ale ohradil sa on niekedy a niekde na spoluprácu so smerom a Ficom, alebo len spomína ako aj na jeho stránke, že sa snaží za protiváhu s hocijakou vládou, bližšie to nešpecifikuje a podobne...ď.
Myslím, že v Lampe s Hríbom sa Kiska vyjadril v tom zmysle, že Ficovu vládu považuje za vládu populizmu a podobne. Možno, že tá relácia bude v archíve STV, skús si to dohladať, ak sa ti bude chcieť.

Inak Kiska sa mi zdá byť velmi vhodným kandidátom. Mezenská má sice dobré srdce a aj to myslí dobre ale zdá sa mi byť príliš roztržitá na takúto funkciu. A niektoré jej vyjadrenia ohladne NATO a EÚ sú pre niektorých ludí dost na pováženie, ale to je na inú diskusiu.
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Hej hríbovu lampu som videl, práve preto som si ho začal trochu čekovať, že čo je zač. Mal som z toho pozitívny dojem, až na ten nešpecifikovaný proruský postoj. Len proste nemám žiadne info. ohladom jeho minulosti, dajme tomu aký majú naňho názor ľudia z jeho okolia, Popradu alebo s kadiaľ to je.
Na nete je to vyčistené, alebo som nehľadal podrobnejšie. Našiel som akurát toto: http://chod.sk/a2r25, to bolo ešte z pred prezidentskej pampaňe a tam je tá jeho minulosť rozobratá trochu podrobnejšie, samozrejme z jeho pohľadu...
Solo_Kamen
King
King

Bolo by fajn, keby Kiska prijal pozvanie do Slobodného vysielača, určite by dostal vela zaujimavých otázok a som zvedavý, ako by sa s nimi vysporiadal :)
Mr.FuN
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Mr.FuN »

retkvic napísal:Vie mi nekto povedať či má smer niečo dočinenia s osobou Andreja Kisku? Lebo ak by to tak bolo a týto dvaja by sa dostali do druhého kola, tak by to bola na strane Fica a smeru win/win schéma, čo on vždy rád.
Nečítam moc všetky Kiskove vyhlásenia, ale ohradil sa on niekedy a niekde na spoluprácu so smerom a Ficom, alebo len spomína ako aj na jeho stránke, že sa snaží za protiváhu s hocijakou vládou, bližšie to nešpecifikuje a podobne...ď.

tuto to máš, už som to tu posielal, posledná otázka :)
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Expres dokonca uz nahral aj video s priemerom, skusil som si ho pozriet, ale dostal som len 2minuty. Mozno neskor zvladnem dalsiu porciu.
Co ten oberchuj splieta, to sa zastavuje rozum a otvara predajna nozikov a strelnych zbrani.
Trepe nieco o napravani chyb po pravicovej vlade, ze odkupili spat Transpetrol, ze idu vratit "matku" SPP....no iste, SPP vratia iba stratovu cast, nie ziskovy tranzit Eustream a distribuciu; ceny plynu od SPP, ktore vehementne brani a ide udrzat patria medzi najvyssie napriec distributormi (ano, ludia si zasluzia najvyssie ceny plynu; a este tomu sami debili tlieskaju). Nehovoriac o tom, ze cena plynu velmi dlho klesala (ceny na burze su aktualne nizsie, nez pred 10rokmi, na rozdiel od ropy, ktora ma odvtedy cenu 4nasobnu), takze nebol vobec dovod nieco branit od polovice 2008.
Traspetrol odkupili v 2006, vtedy ho nechali zit, lebo tam boli zabetonovani ludia z SMK; to sa vsak odvtedy rozdelilo a novy MostHid nema uz dostatocnu sudrznost. Preto mohli v 2012 naliat do podniku svojich poskokov a odvtedy ho veselo tuneluju. Prepustili polovicu ludi a idu prepustat dalsich. To su istoty tohto debilneho psychopatickeho chrapuna pripraveneho pre Slovensko.
Dalej som to pozerat nezvladol.
http://www.youtube.com/watch?v=fNsY7zuIf5U
Mr.FuN
Expert
Expert

Pozrel som to celé, túto reláciu alebo ako to pomenujem so Závodským mám celkom rád.
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

Nazor "blazna" na Kisku
Mr.FuN
Expert
Expert

Rudo je super, mám pozreté všetky jeho videá, aj ho podporujem, ale myslím si, že v tomto sa pletie podla mňa.
Solo_Kamen
King
King

Pre mna je Vaský velmi kontroverzný človek. Občas povie niečo k veci, občas trepe úplne z cesty, teda ja to tak vidím.

Faktom ale je, že Kiska bol relatívne normálny podnikatel, neviem o tom, že by niekoho okrádal (to, že sa niekto upíše k záväzku, ktorý nezvláda splácať nepovažujem za krádež).
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Po tom čo som si pozrel toto video , tak som si istí, že akýkoľvek kandidát bude čeliť Ficovi v boji o prezidentský palác, tak má moju podporu. Každý z týchto kandidátov má svoje plusi, kto mi tam ešte chýbal bol Hrušovský a Kňažko, ale celkovo mi tam ani nechýbali, lebo by sa už značne znemožnila diskusia.

Čo tam bolo spomenuté asi najdôležitejšie je, aby sa nestalo to, že nietko v druhom kole vyhlási (napr taký Hrušovský), že nepodporí toho ktorého kandidáta proti Ficovi, ak sa on nedostane do druhého kola. Ak sa tak nestane a všetci podporia toho druhého kandiáta, alebo ho odporučia svojim voličom, tak to vidím len ako win pre Slovensko. Proste treba prekonať svoju pýchu a neísť tvrdohlavo za svojím, ale podporiť aj toho kandiáta ktorého som v prvom kole nevolil.

A nie že to dopadne tak, že ak sa môj kandidát do druhého kola nedostane, tak bude správne aby som nešiel hlasovať, lebo to je cesta viete kam ...@, presne tam.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Len pre zaujimavost, mamka pracuje v jednej rodine+firma. Vacsia rodinka, daleko vyssie nez stredna trieda. Babka (stara sa o decka a kuchynu) mamke prezradila, ze oni vsetci budu volit Fica, lebo ak vyhra, tak sa SMER rozpadne.
Cista naivita. Dufam ze vela ludi takto premyslajucich nieje, ale mam strach ze opak je pravda.
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Ber to tak, že veľa Ficových voličov sa tak ako pri Mečiarovi hanbí za to, že volili Fica. A toto je celkom pekná výhovorka. :)
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

No aha, Hranol prosocialny uz roznasa srdcervuci spam do schranok, vraj na peknom lesklom papieri. Skoda papiera, ked take hovna su tam popisane.....
ale nevolte ho, ked sa vam tak pekne prihovara, co vsetko dokazal, co vsetko slubil, co vsetko moze a urobi pre svojich (kamaratov a sponzorov).

Ten pamflet za statne peniaze je hodny pluvanca do ksichtu a paste medzi oci pre jeho tvorcu.

"Pripraveny mat Slovensko
kandidat do napravnovychovneho ustavu"
Prílohy
1653790_10152154953791950_1527854011_n.jpg
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Chrániť sociálny zmier..hm, to mi stačilo. Ďalej som nečítal. :twisted:
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Moji rodičia budú asi tiež voliť Fica, pretože vraj "zakázal zisk poisťovní, lebo je nemorálne zarábať na ľudskom zdraví a čo si majú mať čo ľudia vyberať, má byť jedna poisťovňa a basta !", potom "zdanil bohatých, je predsa nespravodlivé aby niekto mal menej a niekto viac", otcov argument "vrátil mi invalidný dôchodok". Pri snahe vyvrátiť protiargumentom som zahriaknutý, že "som ešte mladý a ešte tomu nerozumiem". :hehe:

//
Makovnik napísal:Vysvetli im, ze za zakaz zisku poistovni uz Slovensko zaplatilo 40mil.eur na pokute a ten zakaz uz 2roky neplati.
Na ostatne veci su argumenty prilis zlozite a tomu neuveria.
Andi_Cibula napísal:"som ešte mladý a ešte tomu nerozumiem"
Občas ešte padnú šplechy o zlých a nenásytných podnikateľoch.
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Vysvetli im, ze za zakaz zisku poistovni uz Slovensko zaplatilo 40mil.eur na pokute a ten zakaz uz 2roky neplati.
Na ostatne veci su argumenty prilis zlozite a tomu neuveria.
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

Andi_Cibula napísal:"som ešte mladý a ešte tomu nerozumiem"
Občas ešte padnú šplechy o zlých a nenásytných podnikateľoch.[/quote]

Vidím, že sa stretávame s veľmi podobnými, no ako to nazvať. Argumentami asi ťažko, čo tak kkcinami :lol: No našťastie moji rodičia nikdy nevolili Mečiarovcov, Ficovcov a podobných "otcov" národa. Sú tými nenažranými podnikateľmi, ktorí sú teraz radi že zostanú na konci mesiaca na nule poprípade len zopár stovák v mínuse. Tieto kkciny počúvam od rodiny z priateľkinej strany. Okrem tých nenažraných podnikateľov. To by som asi niekomu napľul do tváre. Neznášam paušalizovanie. A rovnako nič vecné ale len, že zastupuje "nás" chudobnejších. Ale ako ich zastupuje to už mi nikto nevie povedať.
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Ved na tej foto vyzera Filcko akoby uz mal nalozene do trenirok :D Tazko dojde do vysielaca.

Na ten blud o "nenazranych podnikateloch" sa da apelovat na rozum, ci vedia, kam chodia nakupovat, koho sluzby pouzivaju a ci vsetko su to statne podniky. A ci by stat bol schopny toto vsetko zabezpecit v rovnakom mnozstve, kvalite a case. Alebo ci ich chyta nostalgia za radmi na banany.
Mr.FuN
Expert
Expert

Andi_Cibula: nikto, teda aspoň ja nehovorím, že Fico urobil všetko zle.. samozrejme urobil aj dobré veci.. ale keď to porovnáš s tými zlými, tak je to len taká malá omrvinka.. To je jak keď niekoho okradneš a teraz mu povieš, že síce som Ťa okradol, ale aby ti nebolo ľúto, kúpim ti za to cukrík...
Napísať odpoveď