Jednotná nákupná karta

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
sadkaris
Novice
Novice

Jednotná nákupná karta

Príspevok od používateľa sadkaris »

Ahojte viete niekto o nejakej karte ktorá sa dá využiť skoro všade na zlavy , alebo nejaké body.

viem že je lyoness https://www.lyoness.net/internal/sk/Pub ... tnerSearch

neviete niekto o niečom podobnom ?

lebo mať kartu do každého obchodáku napr: terno, tesco, atd----- my pride neprakticke

vdaka
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: JEdnotná nákupná karta

Príspevok od používateľa brm »

Lyoness je niečo podobné ako karta Terno, Tesco atď, len je to Lyoness, tiež ju zoberú len v niektorých obchodoch. Niekde som videl aplikáciu do mobilu, ktorá má v sebe čiarové kódy všetkých týchto kariet, že v prípade nákupu stačí priložiť mobil k čítačke. Avšak bola to česká aplikácia s českými kartami. Skús pohľadať, či také niečo neexistuje aj na Slovensku. Prípadne si môžeš skúsiť do mobilu nafotiť čiarové kódy všetkých svojich kariet a potom ich len prikladáš k čítačke podľa obchodu. Možno to bude fungovať.

:)

//autoeditácia príspevku (27 Jan 2014, 14:39)
Myslel som niečo takéto:
https://play.google.com/store/apps/deta ... .portmonka

Problém je ten, že tie karty sú väčšinou individuálne a každý zákazník má iné číslo, na to číslo si potom zbieraš body a podobne.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Ano, teoreticky je mozne pouzit aplikaciu, alebo naskenovat vsetky svoje karty do mobilu a potom prikladat pri pokladni mobil, ale ma to svoje nevyhody:

- mobily maju zvacsa leskly povrch, nie vzdy to musi fungovat
- svoj mobil by som nedal do ruk pokladnicke, ak jej vypadne z ruky, pohroma
- vsade sa zhromazduju body, treba si to zvlast kontrolovat, aby to neprepadlo
- aj ked su karty v mobile, virtualne, tak je nutne manualne najst tu spravnu, ludom v rade za tebou sa to pacit nebude

Pises o Lyoness, ze to poznas, tak preco ho odmietas? Tu su nejake vyhody Lyoness:

- jedina karta, existuje aj aplikacia v mobile a ine druhy nakupovania
- existuje 1619 obchodnych partnerov na Slovensku
- je mozne pouzivat aj v eshopoch
- stale pribudaju novi partneri
- plati skoro vzdy aj na akciovy tovar
- po zadani bankoveho uctu sa posielaju peniaze na ucet automaticky po 10 Eurach
- peniaze na ucte Lyoness nikdy neprepadnu, ako body pri inych kartach
- ak zaregistrujes clenov pod seba, mas 0.5% z ich nakupov, aj z nakupov ich clenov

Zoznam obchodnych partnerov, podla mesta a sposobu nakupu je na strankach Lyoness, taktiez dalsie informacie.

V pripade zaujmu odporucam zaregistrovat sa pod existujuceho clena, je to vyhodnejsie ako registracia na stranke Lyoness, skor sa vyhospodaria jednotky, dostanes informacie o moznostiach a novinkach od clena ktory ta zaregistruje a peniaze ktore by inak zostali obchodnym retazcom, pridu tvojmu znamemu.

Prip. viac info cez SS.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Dreamer napísal: Pises o Lyoness, ze to poznas, tak preco ho odmietas?
- ak zaregistrujes clenov pod seba, mas 0.5% z ich nakupov, aj z nakupov ich clenov

V pripade zaujmu odporucam zaregistrovat sa pod existujuceho clena, je to vyhodnejsie ako registracia na stranke Lyoness, skor sa vyhospodaria jednotky, dostanes informacie o moznostiach a novinkach od clena ktory ta zaregistruje a peniaze ktore by inak zostali obchodnym retazcom, pridu tvojmu znamemu.

Prip. viac info cez SS.
je to MLM, a.k.a. pyramida
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Ja osobne zbieram len Tesco a Shell, ale snúbenica nosí v peňaženke asi 20, vždy však nemá práve tú, ktorú potrebuje a nikdy som ju nevidel vyberať bonusy okrem spomínaných dvoch. Celý koncept je aj tak len v tom, aby si si kúpil "zlacnené" veci "v akcii", ktoré aj tak nepotrebuješ.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

jackb napísal: je to MLM, a.k.a. pyramida
To je ako by si napisal "je to pozicka, a.k.a. uzera" - v oboch pripadoch je to podobne, ale to prve je legalne, to druhe nelegalne.
Ja osobne zbieram len Tesco a Shell, ale snúbenica nosí v peňaženke asi 20, vždy však nemá práve tú, ktorú potrebuje a nikdy som ju nevidel vyberať bonusy okrem spomínaných dvoch.
Ved to - a ktovie pri kolkych jej tu uz aj prepadlo...
Celý koncept je aj tak len v tom, aby si si kúpil "zlacnené" veci "v akcii", ktoré aj tak nepotrebuješ.
Prave ine karty nutia ludi nakupovat, inak body prepadnu...

Pri Lyoness ta nikto nenuti pouzit body v jednom obchode, mozes si vyberat, nemusis hladat spravnu kartu a stresovat ludi v rade za tebou, mas len jedinu kartu, nevyvija natlak ze ak body nepouzijes, prepadnu, nenuti ta sledovat stav bodov, len si raz nastavis bankovy ucet a uz sa nemusis o nic starat, ked sa ti nazbiera 10€, automaticky sa prevedu na tvoj ucet v banke - realne peniaze ktore mozes pouzit ako chces a kde chces.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Vedel si o tom že existujú ľudia ktorí majú zľavy u prdele ?
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

Škoda, že s lyoness kartou nezískavaš výhody vernostného programu toho daného reťazca. Napr. Tesco Lyoness Cashback nemá a pravdepodobne ani nikdy mať nebude. Má vlastný vernostný program a na tom si zakladá aj marketing, aj akcie a je tiež prepojený s ostatným službami, ktoré T ponúka.

Ďalej, za aký čas sa dostane bežný Slovák pri svojich bežných nákupoch na limit 10€ pri 1% cashback-u? (zoberme do úvahy len potraviny, resp. reťazce, obchody, nerátajme iné služby)
Prave ine karty nutia ludi nakupovat, inak body prepadnu...
Napr. na Tesco CC ti body neprepadávajú, len kupóny, ktoré za nich dostaneš majú platnosť do dvoch mesiacov od vyúčtovania. Peňažné poukážky CC, ktoré dostaneš za body majú platnosť asi dva roky.

k téme: Jednotná karta je utópia. Ako vravím, každý reťazec, obchod, atď má vlastné vernostné programy a z nich plynúce aj výhody. Musela by sa najprv nájsť spoločnosť, ktorá by takýto projekt zastrešila a zároveň, každý kto má nejaký vernostný program, by do tohto projektu musel vstúpiť. Čo je nereálne a vidno to aj pri lyoness. Proste sa treba zmieriť s nepraktickosťou viacerých kariet.

Ja mám len Tesco CC, predtým som mal aj OMV ale auto už nemám, tak to už nepoužívam.
jackb
Redeemer
Redeemer

Dreamer napísal: To je ako by si napisal "je to pozicka, a.k.a. uzera" - v oboch pripadoch je to podobne, ale to prve je legalne, to druhe nelegalne.
"pro mne cigan jako cernoch", (Bolek Polivka v Dedicstvo I.)

pri kazdom MLM mi nikto nie je ochotny vysvetlit, preco na nakup svojho kakaoveho zavinu so zlavou musim do predajne zavolat este 5 kamaratov.
tak isto nehram online hry kde je postup priamo zavisly od potreby pozvat novych hracov...

ked Lyoness prisli na Slovensko, bol tu na fore user, ktory tym chcel prispievat na chod fora. prislo sa na to, ze len hlada referalov, co je proti pravidlam, tak ho s tym vedenie poslalo do certa.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Sorry, bude to dlhsie, ale snad dostatocne prehladne...
pri kazdom MLM mi nikto nie je ochotny vysvetlit, preco na nakup svojho kakaoveho zavinu so zlavou musim do predajne zavolat este 5 kamaratov.
tak isto nehram online hry kde je postup priamo zavisly od potreby pozvat novych hracov...
Ja ti to ochotne vysvetlim. nemusis volat kamaratov, nemusis pozyvat novych clenov, nemusis zaregistrovat jedineho clena a nemusis si kupovat preddavky, nemusis investovat ani cent!

Bonus za clenov je na to, aby sa myslienka sirila, preddavky su na zahranicne kampane, oni sa rozhodli, ze namiesto drahej reklamy v telke, na bilbordoch, daju tie peniaze beznym ludom a kazdy sa moze rozhodnut do akej miery sa zapoji a vyuzije to.
ked Lyoness prisli na Slovensko, bol tu na fore user, ktory tym chcel prispievat na chod fora. prislo sa na to, ze len hlada referalov, co je proti pravidlam, tak ho s tym vedenie poslalo do certa.
Vzdy sa najdu ludia ktori porusuju pravidla, za to nemozem ani ja, ani zakladatelia lyoness, ani samotna spolocnost, viem ze dokonca ista clenka pozvala ludi na konkurz na pracu a nakoniec prednasala o lyoness, pritom niektori ludia pricestovali, zobrali si dovolenky, to je svinstvo, ale moze za to len ta jedina clenka, ktora riadne prekrocila hranicu.
Andi_Cibula napísal:Vedel si o tom že existujú ľudia ktorí majú zľavy u prdele ?
Vedel - a rad by som mal tolko penazi aby mi to tiez bolo jedno. :)
LuksKE napísal:Škoda, že s lyoness kartou nezískavaš výhody vernostného programu toho daného reťazca. Napr. Tesco Lyoness Cashback nemá a pravdepodobne ani nikdy mať nebude. Má vlastný vernostný program a na tom si zakladá aj marketing, aj akcie a je tiež prepojený s ostatným službami, ktoré T ponúka.
Je mozne kupit lyoness poukazky tesco a sucasne pouzivat tesco clubcard a vyuzivat vsetky vyhody, zlavy, na clubcard sa pripisu body a na lyoness peniaze, teda je to mozne pouzivat ich sucasne. :wink:
k téme: Jednotná karta je utópia. Ako vravím, každý reťazec, obchod, atď má vlastné vernostné programy a z nich plynúce aj výhody. Musela by sa najprv nájsť spoločnosť, ktorá by takýto projekt zastrešila a zároveň, každý kto má nejaký vernostný program, by do tohto projektu musel vstúpiť. Čo je nereálne a vidno to aj pri lyoness. Proste sa treba zmieriť s nepraktickosťou viacerých kariet.
To nie je pravda, taky projekt uz existuje, samozrejme "vsetci" sa nikdy nepridaju, ale je pre teba cislo 1619 na Slovensko malo? Su velke znacky ako OMV, TESCO, Hypernova, Kika, Baumax, McDonald's, Carrefour, Humanic, Bata, tempus a ine malo?
Ďalej, za aký čas sa dostane bežný Slovák pri svojich bežných nákupoch na limit 10€ pri 1% cashback-u? (zoberme do úvahy len potraviny, resp. reťazce, obchody, nerátajme iné služby)
Preco chces zatvarat oci pred 95% sveta? Predsa uz dnes je mozne pouzivat lyoness na:

- potraviny
- drogeriu
- oblecenie
- obuv
- elektronika, spotrebice
- pc, notebooky, tablety, mobily
- zahradna technika
- podlahy, koberce, vybavenie domacnosti
- plyn
- elektrina
- benzin, nafta
- darceky
- zlavove portaly (rozny tovar)
- dovolenky
- auta
- nahradne diely a prislusenstvo pre auta

Spocitaj si to a potom napis, ci je vysledne cislo za rok male.
mLuks
Addict
Addict

Je mozne kupit lyoness poukazky tesco a sucasne pouzivat tesco clubcard a vyuzivat vsetky vyhody, zlavy, na clubcard sa pripisu body a na lyoness peniaze, teda je to mozne pouzivat ich sucasne. :wink:
Poukážky sú nevýhodné. Nevydáva sa z nich, čiže ťa to núti kupovať veci, ktoré by si si normálne nekúpil len preto aby si natiahol cenu nákupu na hodnotu poukážky -> míňaš viac, ako by si míňal keby si platil peniazmi či kartou. A ktorý Slovák si v dnešnej dobe môže dovoliť rozhadzovať peniaze len preto aby z 30€ nákupu dostal späť 30centov?

edit// AK napr. spavím 36€ nákup a zaplatím ho 20€ poukážkou Lyoness a 16€ v hotovosti, tak na Lyoness účet mi príde len 20centov (teda hodnoa pouážky) nie 36centov (hodnota nákupu) , že? Pri T CC dostanem 36cc bodov. Čo je výhodnejšie?
To nie je pravda, taky projekt uz existuje, samozrejme "vsetci" sa nikdy nepridaju, ale je pre teba cislo 1619 na Slovensko malo? Su velke znacky ako OMV, TESCO, Hypernova, Kika, Baumax, McDonald's, Carrefour, Humanic, Bata, tempus a ine malo?
Ja som písal: " Jednotná karta je utópia. Ako vravím, každý reťazec, obchod, atď má vlastné vernostné programy a z nich plynúce aj výhody. "
Vlastné programy, vlastné výhody. Cashback je program Lyoness nie Tesca, Lidl, Kiky, Baumaxu...Čiže nie, neexistuje projekt, ktorý by združoval vlasné vernostné programy subjektov na jednu kartu.
Preco chces zatvarat oci pred 95% sveta?
Prečo? Lebo chcem tvoje Lyoness porovnať s napr. Tesco CC. Ak hypoteticky by som spravil každý mesiac v T nákup za 150€, tak za tri mesiace to mám 550€ a 550cc bodov na karte, pri vyúčtovaní, dostanem 5€ poukážku + zľavové kupóny a 50cc bodov mi prenesú do ďalšieho zúčtovacieho obdobia (aha, žiadne body neprepadajú! ako si ty zavádzal, že pri iných kartách prepadávajú body) + ak natrafím náhodou na nejakú akciu v T kde môžem získať za kúpu nejakého tovaru aj viac bodov, ak to mám ešte viac bodov za tých 550€, prípadne ak sa vyskytne, že zoberiem z T aj nejakú elektroniku (napr. telku Samsung v akcii) tak to mám ešte viac.

S tvojím Lyoness dostanem za 3 mesiace pri minutých 550€, 5,5€ na kartu a musím ešte ďalších dva a pol mesiaca čakať kým ich využijem. Blik. Čiže Lyoness Cashback mi pri 150€ mesačne minutých v T dá ročne tak 20€ a nič viac. T CC mi dá tých 20€ v poukážkach (možno aj viac) + zľavové kupóny. Čo je lepšie?
jackb
Redeemer
Redeemer

Dreamer napísal:Sorry, bude to dlhsie, ale snad dostatocne prehladne...

Ja ti to ochotne vysvetlim. nemusis volat kamaratov, nemusis pozyvat novych clenov, nemusis zaregistrovat jedineho clena a nemusis si kupovat preddavky, nemusis investovat ani cent!

Bonus za clenov je na to, aby sa myslienka sirila, preddavky su na zahranicne kampane, oni sa rozhodli, ze namiesto drahej reklamy v telke, na bilbordoch, daju tie peniaze beznym ludom a kazdy sa moze rozhodnut do akej miery sa zapoji a vyuzije to.

Vzdy sa najdu ludia ktori porusuju pravidla, za to nemozem ani ja, ani zakladatelia lyoness, ani samotna spolocnost, viem ze dokonca ista clenka pozvala ludi na konkurz na pracu a nakoniec prednasala o lyoness, pritom niektori ludia pricestovali, zobrali si dovolenky, to je svinstvo, ale moze za to len ta jedina clenka, ktora riadne prekrocila hranicu.
no pekne si si zobral ten ich brainwashing za svoj, ale nepresvedcis ma. mat na vyber bud do toho zatiahnut kamaratov a oberat ich o stotinu percenta z nakupu, alebo tu stotinu precenta posielat rovno cloveku na vrchu pyramidy...

tak druha cas bola o tom, ze si nebezpecne blizko poruseniu pravidiel :smt006
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Dreamer napísal: Vedel - a rad by som mal tolko penazi aby mi to tiez bolo jedno. :)
Dám ti dobre mienenú priateľskú radu - na tomto fóre veľa zákazníkov nenájdeš. Zbytočne sa tu namáhaš a strácaš čas.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Andi_Cibula napísal:Dám ti dobre mienenú priateľskú radu - na tomto fóre veľa zákazníkov nenájdeš. Zbytočne sa tu namáhaš a strácaš čas.
Omyl, ja tu zakaznikov nehladam, len odpovedam na otazky, takze cas nestracam. :)
mat na vyber bud do toho zatiahnut kamaratov a oberat ich o stotinu percenta z nakupu, alebo tu stotinu precenta posielat rovno cloveku na vrchu pyramidy...
Predsa nikoho neoberas o peniaze, pol percenta ide tebe za priatela OD OBCHODNIKA. Ano, mozno maly zlomok percenta ide ludom vyssie, ale ked platis VISA kartou, ten zlomok percenta ide len jednemu alebo par ludom, to ti nevadi?
AK napr. spavím 36€ nákup a zaplatím ho 20€ poukážkou Lyoness a 16€ v hotovosti, tak na Lyoness účet mi príde len 20centov (teda hodnoa pouážky) nie 36centov (hodnota nákupu) , že? Pri T CC dostanem 36cc bodov. Čo je výhodnejšie?
Poukazky su 5 a 10 eurove, takze mozes pouzit poukazky za 35€ - a mozes pouzit AJ poukazky AJ clubcard, takze co je vyhodnejsie? Pouzivat aj poukazky aj CC. :wink:
Vlastné programy, vlastné výhody. Cashback je program Lyoness nie Tesca, Lidl, Kiky, Baumaxu...Čiže nie, neexistuje projekt, ktorý by združoval vlasné vernostné programy subjektov na jednu kartu.
Tie retazce predsa maju reklamu v lyoness, ziskavaju zakaznikov, niektore maju specialne akcie pri pouziti lyoness karty, je to vec pohladu. To o com pises by znamenalo spolupracu konkurencnych firiem, to je predsa nezmysel, ved vlastne karty maju hlavne preto aby ludia nakupovali u nich a nie u konkurencie.
Prečo? Lebo chcem tvoje Lyoness porovnať s napr. Tesco CC. Ak hypoteticky by som spravil každý mesiac v T nákup za 150€, tak za tri mesiace to mám 550€ a 550cc bodov na karte, pri vyúčtovaní, dostanem 5€ poukážku + zľavové kupóny a 50cc bodov mi prenesú do ďalšieho zúčtovacieho obdobia (aha, žiadne body neprepadajú! ako si ty zavádzal, že pri iných kartách prepadávajú body) + ak natrafím náhodou na nejakú akciu v T kde môžem získať za kúpu nejakého tovaru aj viac bodov, ak to mám ešte viac bodov za tých 550€, prípadne ak sa vyskytne, že zoberiem z T aj nejakú elektroniku (napr. telku Samsung v akcii) tak to mám ešte viac.

S tvojím Lyoness dostanem za 3 mesiace pri minutých 550€, 5,5€ na kartu a musím ešte ďalších dva a pol mesiaca čakať kým ich využijem. Blik. Čiže Lyoness Cashback mi pri 150€ mesačne minutých v T dá ročne tak 20€ a nič viac. T CC mi dá tých 20€ v poukážkach (možno aj viac) + zľavové kupóny. Čo je lepšie?
Ty chces aby som ja vylucil nepotraviny a sam v priklade uvadzas kupu elektroniky, je to fer?

Zacnem od konca, co je vyhodnejsie? Puzit aj lyoness aj clubcard a usetrit 2x!

Spominas ze za urcity tovar v tescu mas vyssie percenta, u niektorych partnerov lyoness su akcie - okamzite zlavy z produktu pri predlozeni lyoness karty, teda peniaze mas ihned. Dalej maju niektori partneri lyoness tiez rozne kupony, akcie a zlavy.

Nakoniec stale opakujes otazku co je vyhodnejsie, tak odpovedz - je vyhodnejsie nakupovat u jedneho retazca s jednou kartou a zbierat tam body, alebo nakupovat s jednou kartou u mnohych retazcov u nas aj v zahranici, mat moznost vyberu, nakupit akykolvek tovar, nakupovat aj cez internet, pomocou mobilu?
mLuks
Addict
Addict

Dreamer
Poukazky su 5 a 10 eurove, takze mozes pouzit poukazky za 35€ - a mozes pouzit AJ poukazky AJ clubcard, takze co je vyhodnejsie? Pouzivat aj poukazky aj CC.
Stále tam vysí to jedno euro ;) A čo keď mi ostali po minulom nákupe len dve 10€ poukážky a zabudol som si dokúpiť ďalšie? Dostanem menej. Nevýhodné, nepraktické.
To o com pises by znamenalo spolupracu konkurencnych firiem, to je predsa nezmysel, ved vlastne karty maju hlavne preto aby ludia nakupovali u nich a nie u konkurencie.
Lenže pokiaľ si si nevšimol, tak presne o tom je téma, presne to chcel autor témy vedieť, či je nejaká karta na zľavy a zbieranie bodov, ktorú by akceptovali všade, lebo mu je nepraktické nosiť stále všetky.
Ty chces aby som ja vylucil nepotraviny a sam v priklade uvadzas kupu elektroniky, je to fer?
Otázku som položil takto: Ďalej, za aký čas sa dostane bežný Slovák pri svojich bežných nákupoch na limit 10€ pri 1% cashback-u? (zoberme do úvahy len potraviny, resp. reťazce, obchody, nerátajme iné služby)
Nemyslel som potraviny ako tovar, ale potraviny ako obchod. (bežné nákupy) Myslel som reťazce, ako napr. T, lebo tam vieš kupiť aj elektroniku aj kosačku, nechcel som len aby si tam rátal iné služby, ako benzín, dovolenky, auta a pod čo si uviedol) Ale aj tak som tam elektroniku spomenul len okrajovo a tých 550€ som rátal len na bežné nákupy (potraviny, drogéria)
Nakoniec stale opakujes otazku co je vyhodnejsie, tak odpovedz - je vyhodnejsie nakupovat u jedneho retazca s jednou kartou a zbierat tam body, alebo nakupovat s jednou kartou u mnohych retazcov u nas aj v zahranici, mat moznost vyberu, nakupit akykolvek tovar, nakupovat aj cez internet, pomocou mobilu?
Nájdi mi jedného človeka, ktorý využíva toto všetko, teda tú kartu na maximum. V zahranici? Bavíme sa o bežných Slovákoch, ako často sa bežný Slovák nachádza v zahraničí a aj tam nakupuje (nemyslím ľudí čo žijú pri hraniciach a chodia nakupovať vedľa lebo je tam lacnejšie, takí nenakupujú v domácich). Nákupy cez net, mobil? Mladá generácia to využíva a čo tá staršia?
Zacnem od konca, co je vyhodnejsie? Puzit aj lyoness aj clubcard a usetrit 2x!
Ak ti zase ušlo. Na začiatku témy padlo slovo praktickosť. Príde ti praktické meniť hotovosť za poukážky a následné plánovať nákupy tak aby som poukážky využil na maximum? Mám 5€ poukážku, spravím nákup za 3€ - buď obetujem poukážku a 2€ vyhodím do vzduchu alebo dokúpim nejaké zbytočnosti aby som sa dostal na hodnotu poukážky. Nevýhodné, nepraktické.

A na záver, nehraj sa tu, že odpovedáš na otázky, lebo si sem prišiel a odprezentoval si si svoje Lyoness, aj keď otázka znela "neviete niekto o niečom podobnom?" (pričom Lyoness spomenul sám autor)
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Stále tam vysí to jedno euro ;) A čo keď mi ostali po minulom nákupe len dve 10€ poukážky a zabudol som si dokúpiť ďalšie? Dostanem menej. Nevýhodné, nepraktické.
Tak usetris o 1 cent menej. Jasne ze to nie je dokonale, ale v mnohych obchodoch, aj potravinach plati bezna karta a nezabudaj ze mozes pouzivat AJ CC AJ Lyoness.
...či je nejaká karta na zľavy a zbieranie bodov, ktorú by akceptovali všade, lebo mu je nepraktické nosiť stále všetky.
Po prve - doslova to iste je nemozne, ani vo forme tej aplikacie, lebo vzdy bude musiet navolit danu kartu co je zdlhave a vzdy si bude musiet sledovat body zvlast - kedze pri niektorych body prepadavaju, ako som pisal.

Po druhe, Lyoness je velmi blizko toho co pozadoval, priklad, Tesco, Baumax, Sevt, Nay maju aj vlastne programy a je mozne pouzit aj Lyoness, je mozne si vybrat, bud nosit vela kariet, alebo len jednu. V pripade Tesco je mozne pouzit obe.
Nájdi mi jedného človeka, ktorý využíva toto všetko, teda tú kartu na maximum. V zahranici?...
Vsetko su to predsa moznosti, ani v Tescu nekupuje kazdy bezne telku a pod. Napr. ja bezne nakupujem potraviny, drogeriu (sampon, sprchovy gel, veci na holenie), lieky, oblecenie, elektroniku, ziarovky, obcas nieco cez eshpopy a zlavove portaly, to predsa potrebuje kazdy, napr. v kazdej domacnosti potrebuju plyn a elektrinu - vdaka partnerom lyoness je mozne okrem percent do lyoness programu ziskat aj 8% zlavu tusim na plyn - tie peniaze mas hned plus percenta do lyoness...
Ak ti zase ušlo. Na začiatku témy padlo slovo praktickosť. Príde ti praktické meniť hotovosť za poukážky a následné plánovať nákupy tak aby som poukážky využil na maximum? Mám 5€ poukážku, spravím nákup za 3€ - buď obetujem poukážku a 2€ vyhodím do vzduchu alebo dokúpim nejaké zbytočnosti aby som sa dostal na hodnotu poukážky. Nevýhodné, nepraktické.
Co uz dnes kupis za 3€, ja nikdy nekupujem veci co nepotrebujem, kupim vec ktoru budem potrebovat o tyzden, dva, ale vzdy ju vyuzijem, inak poukazky maju platnost rok aj dva, takze sa da nakupit viac a neminu sa ti. Okrem toho su ine obchody kde sa moze pouzit karta...
A na záver, nehraj sa tu, že odpovedáš na otázky, lebo si sem prišiel a odprezentoval si si svoje Lyoness, aj keď otázka znela "neviete niekto o niečom podobnom?" (pričom Lyoness spomenul sám autor)
Nazov temy aj to co pozaduje ma len jedno prakticke riesenie a to on pozaduje, nic lepsie ako Lyoness v tomto smere nie je, preto pisem o Lyoness.

Zacitujem jeho poziadavky:

"o nejakej karte ktorá sa dá využiť skoro všade na zlavy , alebo nejaké body"
"lebo mať kartu do každého obchodáku napr: terno, tesco, atd----- my pride neprakticke"

Takze Lyoness sa da pouzit "skoro vsade", na zlavy napr. vo Fresh a inde, na body - este lepsie, na konkretne peniaze, neviazane na 1 obchod,

Ja tym nic neziskam, ja nie som majitelom Lyoness, ak by niekto chcel Lyoness vdaka tomu co som napisal, zaregistruje sa sam, alebo najde znameho ktory ho zaregistruje, nebude kontaktovat mna, ani ma zatial nikto nekontaktoval.

Ked tu odpovedate na PC otazky (co inak robim aj ja na inych forach), ked odpovedate aku telku alebo gril je dobre si kupit, tiez vas podozrievaju ze prezentujete "svoj samsung" alebo "svoj tefal"? Tiez by niekto mohol povedat ze robite v obchode kde sa dana znacka nepredava a vy tu odporucate tu zlu znacku aby ste ju predali, ved to je chore.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Dreamer napísal:Ja tym nic neziskam, ja nie som majitelom Lyoness, ak by niekto chcel Lyoness vdaka tomu co som napisal, zaregistruje sa sam, alebo najde znameho ktory ho zaregistruje, nebude kontaktovat mna, ani ma zatial nikto nekontaktoval.

Ked tu odpovedate na PC otazky (co inak robim aj ja na inych forach), ked odpovedate aku telku alebo gril je dobre si kupit, tiez vas podozrievaju ze prezentujete "svoj samsung" alebo "svoj tefal"? Tiez by niekto mohol povedat ze robite v obchode kde sa dana znacka nepredava a vy tu odporucate tu zlu znacku aby ste ju predali, ved to je chore.
lenze robis reklamu, a to ucelovo
zbycajne nikto len tak nepride do temy, ktora je bez odpovede 3 mesiace a nezacne robit reklamu na MLM
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Teraz som to nasiel tak odpovedam. Ked v inych temach odpovedaju aku grafiku, aky volant kupit, je to v poriadku, ale ja odpoviem aku kartu, to uz nie je?

Nenutim ludi kupovat preddavky a aktivne sa zapajat do MLM systemu - nakoniec je lepsi system ktory maju velke znacky ktore predavaju predrazene produkty, high-end grafiky, mobily, tablety, tam ide cely zisk majitelom, pritom ked niekto odporuci taky produkt, neutocia na neho ze robi reklamu.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

nie, nie je to v poriadku po 3 mesiacoch, nikoho to uz vtedy nezaujima
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Na to ze to nikoho nezaujima je tu dost vela prispevkov, aj ked nepocitam moje.
Napísať odpoveď