Prezidentské voľby 2014

Diskusie na politické témy...

Koho budete voliť za prezidenta v druhom kole?

Hlasovanie ukončené 30 mar 2014, 16:03

Andrej Kiska
177
78%
Robert Fico
12
5%
Nepôjdem voliť aleb dám neplatný hlas
38
17%

Celkom hlasov: 227

wladas
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Prezidentské voľby 2014

Príspevok od používateľa wladas »

Makovnik napísal:...vraj na peknom lesklom papieri.
Sakra, to sa tym nebude dat vytret pr...
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Fico za to vládnutie nespravil nič dobrého čo aj robil pokazil, takže mu to jeho voliči zrátajú, teraz už nebude mať 44%, len už 43%-nú podporu. :lol:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Makovnik napísal:Vysvetli im, ze za zakaz zisku poistovni uz Slovensko zaplatilo 40mil.eur na pokute a ten zakaz uz 2roky neplati.
Na ostatne veci su argumenty prilis zlozite a tomu neuveria.
Ako v niektorej teme zaznelo, "predstav si aky hlupy je priemerny clovek a potom si predstav, ze polovica je ich este hlupejsia". Ako chces argumentovat niekomu, kto ma povacsinou problem s velkou nasobilkou, zije z ruky do ust a jedine co ho zaujima je si sadnut k telke, dat si pivo a zanadavat, ze preco sa ti bohatsi maju lepsie ako oni. V 10tich najvacsich mestach Slovenska zije dohromady iba 1.2miliona ludi a to ten Martin, Lipt. Mikulas a Trencin su v podstate "diery". Cize vacsina ludi ma existencne problemy vdaka obrovskej nezamestnanosti a je im sumafuk ci Fico nakradne 10E alebo 10mld E, ich zaujima ci im Fico da ich davky, prip. im tie davky aspon slubi a ked uz nic ine tak aspon zoberie "tym bohatym podnikatelom". Ja som za posledny rok presiel "zmenou/pochopenim" toho, ze ako clovek s nadpriemernym prijmom, a dovolim si tvrdit aj inteligenciou, budem az do konca zivota "trpiet" rozhodnutim tejto vacsiny a jedine co mi ostava je odstahovat sa niekam inam pokial ma k tomu tato vacsina dozenie.
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Predbežné výsledky podľa FOKUS, MEDIAN, MVK
Focus (pre RTVS) - telefonický prieskum 15.1.-20.1.2014, vzorka: 1010.
MEDIAN SK (pre RTVS) - telefonický prieskum 15.1.-19.1.2014, vzorka: 1033.
MVK - rozhovor cez anketárov 15.1.-21.1.2014, vzorka: 1106.

Otázky:

Focus: "Prezidentské voľby budú na Slovensku v polovici marca. Predstavte si však, že by sa prezidentské voľby konali už tento víkend a na prezidenta by kandidovali nasledujúci kandidáti, ktorých mená vám prečítam v abecednom poradí. Ktorému z nich by ste dali svoj hlas?";

MEDIAN SK: "Pokiaľ by ste sa volieb zúčastnili, ktorého kandidáta či kandidátku by ste v prvom kole prezidentských volieb volili? (Spontánna odpoveď)";

MVK: "Keby sa prezidentské voľby konali už dnes, ktorému kandidátovi by ste dali svoj hlas?" (predložený abecedný zoznam kandidátov).
Prílohy
SME.sk - V prieskume MVK sú favoritmi na (1).png
SME.sk - V prieskume MVK sú favoritmi na (2).png
Snímka obrazovky (61).png
Snímka obrazovky (62).png
Snímka obrazovky (63).png
Snímka obrazovky (64).png
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

No Bratislava to "nezachráni." :lol:

Ale ako je vidno, že druhé kolo určite nebude jednoznačné a Fico si do riti nepichne ani ostrúhaný vlas.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Kiska má najvačšie šance postúpiť do II. kola, ale v II. kole má najvačšiu šancu poraziť Fica Prochádzka.
To znamená, že Prochádzka má najvyšší potenciál ešte naberať hlasy.
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Kiska ma najvacsi problem v tom, ze ma na svojom mene splatkove spolocnosti a vela magorov splieta nieco o uzernikovi. Toto ho poskodzuje.
Ak by toho nebolo, nebojim sa tvrdit, ze by v prieskumoch mal o 5-8% viac, nez teraz.
Prochazka zase ma aj zaroven nema problem, ze odisiel z KDH. Niektori v tom vidia dobru vec, ze sa distancuje od klerikov a naopak niektori konspiratori, ze je dezerter.

Problem tychto prieskumov je aj v tom, ze komunista Ficokot ucelovo zaplavil krajinu svojimi podobiznami, vyskakuje pomaly aj z chladnicky a tak logicky, co prve napadne volica? No "Fico", pretoze si ho prveho spomina. Ostava len dufat, ze v zaplave mien na volebnom liste ludia nezaokruhlia komunistu a snad sa aj niektori pomylia a daju hlas inym.
Ficokot je v hlavach jeho oviec glorifikovana osoba. To sa da urcit z rozhovoru s mojou babkou, ktorej ked poviem, ze Fico klame, tak povie, ze to nie je pravda. Ked dostane priklad, tak povie, ze klamu vsetci. Ak poviem, ze Fico nema vysporiadanu ani len svoju minulost, lebo je ateista katolik, tak povie, ze to vsetci vtedy tak robili, aby mohli vstupit do strany..... Jednoducho, jeho volici, ktori dlho zili uz za cias socika bud musia stratit volebne pravo alebo vymriet, inak vysledky ine nebudu.
Mr.FuN
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Mr.FuN »

Kiskov prípad si pekne opísal..

K Procházkovi: podľa mňa je problém ešte v tom, že nijak nevyniká, jediné na čo vsádza je, že je pomerne mladý a to si dáva aj do bilbordov.. Ale inač hovorí to isté: Chcem aby sa ľudia mali dobre, spojme sa proti Ficovi, atď... Tak tiež pred touto vládou vládla aj KDH čiže mal možnosť sa ukázať a podľa mňa sa teda moc neukázal..
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

s kiskom bude problem s tymito "uvermi" az ked pojde do 2. kola
tam bude fico tvrdo brnkat na tuto strunu a imo vsetci vieme aky je fico manipulator, zaberie to..

k prochazkovi, zase sa musim opakovat, nemam rad ked nejaky tajtrlik sem pride pisat ze "mal moznost sa prejavit a nespravil to", moznost mal, ano aj sa prejavoval, bohuzial sa to nezhodovalo s tym ako funguje KDH (standardna slovenska politicka strana, vsetci vieme ako funguju...) a teda odisiel aby sa mohol realizovat, kedze slobodny obcan v tomto state zmoze hovno, tak kandiduje aby tam mohol realizovat svoje plany
neviem ako tebe ale mne to pride celkom logicke a rozumne

dalej, tak ako kiska aj ini kandidati, dlhodobo znami, budu mat imo tazsie druhe kolo s fickom, kde on na nich vytiahne hocico, ma na to vynikajuce prostriedky, nic si nenahovarajme, ma pod palcom cely stat ked bude chciet tak zisti aj to cim si utieraju rit na zachode...
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Prochazka nemoze byt mlady. Jakubisko povedal na Filcka, ze ho podporuje, pretoze konecne budeme mat aspon mladeho prezidenta. Ostatni teda mozu byt len stari :D

Aj vy ste dostali vrucne slova od milasssika? Moj sa zrazu chytil horiet od toho plamenneho prejavu v nom a skoro mi izbu podplil, Fuhrer jeden. Esteze mam vedla balkon s dlazbou.
Prílohy
P1190589 - Copy.jpg
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Zaujimave video: Prečo Robert Fico kandiduje
Rudolf Zajac, bývalý minister zdravotníctva hovorí o tom, čo sa stane ak Robert Fico vyhrá, či prehrá prezidentské voľby.

http://video.tyzden.sk/eugen-korda/2014 ... andiduje-/
Mr.FuN
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Mr.FuN »

hojko napísal:Zaujimave video: Prečo Robert Fico kandiduje
Rudolf Zajac, bývalý minister zdravotníctva hovorí o tom, čo sa stane ak Robert Fico vyhrá, či prehrá prezidentské voľby.

http://video.tyzden.sk/eugen-korda/2014 ... andiduje-/

Prvá myšlienka prvého komentu na tom videu to úplne vystihuje...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Mr.FuN: Nepopieram, ze to je pravda. Avsak Zajac je uz mimo diania a teraz sa netreba pozerat na to, co bolo v minulosti, co urobil akysi Zajac a pod., ale treba sa pozerat na buducnost.
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Sranda je, ze politik mimo sferu vplyvu ma casto velmi rozumne reci. Zajac sa blysol. Len po funuse prenho.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Po vojne je kazdy general. Lahko sa mu teraz vyjadruje ked uz ma skusenosti, vidi suvislosti a zaroven nema co stratit a preto nemusi hrat populisticku politicku strunu.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Heh, a zase sme sa dostali k pravde. Tu je vidieť, aké obmedzenia má "aktívny politik" v parlamentnej demokracii. Musí klamať, zavádzať, fabulovať, musí byť populista. Inak nemá šancu (a to som vymenoval tie "menšie" vady a deformácie). Toto je dobrý spôsob organizácie spoločnosti? :)
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater

Dúfam, že to zobrazí aj tým, ktorí nie sú na fb zaregistrovaní :oops:

Bolo by fajn si vypočuť ako by kandidáti reagovali v priamej konfrontácii z občanmi, ktorí sa vedia pýtať velmi nepríjemné otázky. Pochybujem, žena pozvánku zareagujú viac ako dvaja.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Ten e-mail komponoval nejaký totálny sedlák...Ak si to aj niekto všimne, po prečítaní sa mu určite vykašlú...
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

Mne nevadi, ze je tak komponovany, preco by sa im mal nejakym peknym textom vtierat do zadku ? Kandidat musi zniest akykolvek format.
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Postarší ludia ešte majú ten zvyk písať e-maily bez diakritiky, kedysi k tomu bollogický dôvod. :)

seth, ako by podla teba mal byť ten mail komponovaný? "Vážené Vaše najväčšie blahorodie, ponížene Vás prosím aby ste sa zúčastnili našej malej, bezvýznamnej internetovej relácie..." Politici nie sú bohovia a kandidát, ktorý vie ako to na Slovensku chodí sa tomu nebude čudovat a bude rád za každé percento získané v rozumnej diskusii... toť moja utópia.

EDIT: Sranda by sa začala, ak by tu prezidentskí kandidáti začali diskutovať na hojkovi... to by boli ešte len perly ducha :smt059
Napísať odpoveď