League of Legends
Re: League of Legends
hm 7x mid, chces mi povedat, ze ta 7x nechali , ze si nemal trolla alebo pick pred tebou mid? ... To iba ja narazam na kktov, co ked sa napojim, tak napisu 3ja mid...
Meken napísal:hm 7x mid, chces mi povedat, ze ta 7x nechali , ze si nemal trolla alebo pick pred tebou mid? ... To iba ja narazam na kktov, co ked sa napojim, tak napisu 3ja mid...
je to o komunikacii ,ja ked som mal v golde 17 win streak ,tak ma 15x pustili adc aj ked bol premade bot.Musis si to vediet ukecat bez nadavok a nebude problem
4x som bol first pick. Teraz ma zacnite hejtovat, ze som first pick a picknem mid ako prve. A dalsich 3x som bol druhy/treti. Bud som to nejako ukecal, alebo ma pustili. No napriklad teraz ma nechcu pustit mid, co uz 
-
lekoklatik
VIP
Samozrejme nie vzdy sa da ist co chces.
Ja som siel minule support a zial sme prehrali.
Bot lane sme sice vyhrali ale ich lee sa na mide strasne nafeedil a tak tak v podstate rozbil sam.
Ale netreba vesat hlavu. 5 prehratych hier z 20tich nie je tragedia...
Ja som siel minule support a zial sme prehrali.
Bot lane sme sice vyhrali ale ich lee sa na mide strasne nafeedil a tak tak v podstate rozbil sam.
Ale netreba vesat hlavu. 5 prehratych hier z 20tich nie je tragedia...
Mid or afk 
-
->slavo<-
Addict
Dnes som mal taký match,že do po do vi
V cca 5tej minúte šiel nasus, ktorý hral na tope afk.
Na mide som bol ako jungler potrebný a na bote to iste... Enemy jungler si farmil v mojej jungli
A vždy keď som šiel na mid, alebo bot pomôcť mal som ho v pätách
Na tope ma garen 2x zabil keďže som nemal level ani poriadne itemy.V tej chvíli som bol presvedčený, že je koniec
Keď sa garen dopracoval až k base tak sme sa všetci regrupli a chodili všade spolu, každý na každého čakal pekne sme spolupracovali a nakoniec sme celu hru otočili v náš prospech. Dokonca sme enemy vyžrali aj barona
Takže aj keď to s počiatku vyzeralo úplne katastrofálne, tak sme celu hru otočili a vyhrali .
Zažil som xy hier kde, keď niekto išiel afk tak team odhlasoval surrender. Aj keď bola šanca vyhrať.
Tým chcem povedať len to, že nikdy sa nevzdávajte pokiaľ vám enemy nebuší nexus tak je vždy šanca
Teamwork OP
Na mide som bol ako jungler potrebný a na bote to iste... Enemy jungler si farmil v mojej jungli
A vždy keď som šiel na mid, alebo bot pomôcť mal som ho v pätách
Na tope ma garen 2x zabil keďže som nemal level ani poriadne itemy.V tej chvíli som bol presvedčený, že je koniec
Keď sa garen dopracoval až k base tak sme sa všetci regrupli a chodili všade spolu, každý na každého čakal pekne sme spolupracovali a nakoniec sme celu hru otočili v náš prospech. Dokonca sme enemy vyžrali aj barona
Takže aj keď to s počiatku vyzeralo úplne katastrofálne, tak sme celu hru otočili a vyhrali .
Zažil som xy hier kde, keď niekto išiel afk tak team odhlasoval surrender. Aj keď bola šanca vyhrať.
Tým chcem povedať len to, že nikdy sa nevzdávajte pokiaľ vám enemy nebuší nexus tak je vždy šanca
Teamwork OP
-
lekoklatik
VIP
Dobre si zapamatajte tieto vase posty.
Uz sa tesim ako sa bude smiat ked sem pridete nadavat
Uz sa tesim ako sa bude smiat ked sem pridete nadavat
ja uz chcem konecne permaban, fakt uz neviem co mam robit kazdu hru flejmujem, nadavam kazdemu a stale nic 
-
->slavo<-
Addict
Ešte ti nezablokovali chat?
ja som raz dostal ban na chat celkom sranda, keď môžte napísať max 5 sprav za určitý čas v hre 
faethia, ak chces skoncit s lolkom tak mi ten ucet mozes dat 
to sa ale vynuluje ak ta dlhsi cas nereportnu ja som raz mal na 3 tyzden ban a potom by bol uz perma ale som to nehral asi pol roka a sa to azse vynulovalo
-
Dede
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
to už máš 49 ku 49 :O ... ak budeš mať nad 100 games v jednej lige tak tam budeš dosť dlho keď ti bude dávať po 5lp 
ako tak čitam všetci ste pro hrači kto z vas tu je v bronze? lebo mam taky pocit že hovorite že to sa da potiahnuť sam všetko v pohode ale myslis si že všetci niekde silver 2-1 a dalej už len gold a nikto z vas neni realne v bronze dnes som hral zeda na mide amumu išla gank ja som si nevšimol hned flame že už nikdy negangna
no potom prišla tryndamere hore 0/6/1 za 10 minut vs jax kde som zrobil chybu?
http://www.lolking.net/summoner/euw/300 ... 1296790514
ako jediny zo silveru z mojej ligy S5 - S1 mam ten ramik 100 hier v tej lige
ale neriesim to kolko mam hier aj tak kazdu hru trolujem a zabavam sa na reakciach bronzakov a silverakov ako mam zomriet na rakovinu, ze som bastard potom mi tam nejaky nemec zacne nadavat, neskor francuz celkom sranda 
meno hrača foxxez kuknite runy masteries :DDD
//autoeditácia príspevku (28 Jan 2014, 20:36)
wut?
//autoeditácia príspevku (28 Jan 2014, 20:36)
faethia napísal:wut ?
wut?
-
lekoklatik
VIP
Bronze je jedina 100% "liga", kde mozes team potiahnut sam a vyhrat celu hru.
Pretoze vsetci su tam take lamy, ze by som to potiahol s jannou
Pretoze vsetci su tam take lamy, ze by som to potiahol s jannou
to chcem vidiet
ale nie vazne co je s nimi 
japaja napísal:ako tak čitam všetci ste pro hrači kto z vas tu je v bronze? lebo mam taky pocit že hovorite že to sa da potiahnuť sam všetko v pohode ale myslis si že všetci niekde silver 2-1 a dalej už len gold a nikto z vas neni realne v bronze dnes som hral zeda na mide amumu išla gank ja som si nevšimol hned flame že už nikdy negangnano potom prišla tryndamere hore 0/6/1 za 10 minut vs jax kde som zrobil chybu?
29 minutova hra 140 CS + build by som volil urcite iny.Uz len tam mozes hladat chybu.Nehovorim o tom ,co si mohol spravit zle v hre.Mas tam aj hry ,kde mas zle skore.Takze hraj hraj a postupne sa zlepsis.
-
->slavo<-
Addict
To si robíš srandu? jak po 5?Dede napísal:to už máš 49 ku 49 :O ... ak budeš mať nad 100 games v jednej lige tak tam budeš dosť dlho keď ti bude dávať po 5lp
Dede napísal:to už máš 49 ku 49 :O ... ak budeš mať nad 100 games v jednej lige tak tam budeš dosť dlho keď ti bude dávať po 5lp
zaujimave minulu sezonu som mal 500+ hier v silvery a davalo to 20+ ...