Zamrzanie okien v aute z vnutra

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Zamrzanie okien v aute z vnutra

Príspevok od používateľa brm »

Gothar.. riešim to podobne, na dlhších trasách si mierne otvorím jedno okno a aspoň sa mi nezarosí čelné sklo, čo v prípade troch osôb v aute je hneď. Pri pootvorenom okne (cca <1cm) môžem cirkuláciu vzduchu stiahnuť z max na druhý-tretí stupeň. Ale najhoršie to je po umytí auta (autoumývarka na OMV), to nestihnem prísť ani domov (cca 2km) a hneď mám všetko zarosené, až vyzrážané kvapky vody na zadných oknách. A čo teraz bolo daždivé počasie, až som mal nepríjemný zápach v aute, ale kontroloval som tapacírung a koberce, všetko sa zdalo byť suché. Som zvedavý, či teraz tie mrazy trochu nevytiahnu vodu z auta..
Endy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Endy »

Skuste aj pelovy/kabinovy filter vymenit a zapnut fukar na okno.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Endy :slap:
Precitaj si aspon posledne 2 strany tejto temy.
brm: mraz toho asi vela nevytaha, akurat ta voda docasne zamrzne. Inak ja som zistil, ze sa to u mna zhorsilo asi vdaka tomu, ze som v kufri nechal roztiahnutu plachtu ktoru pouzivam ked prenasam spinave veci. Uvidim v pondelok ako sa to bude spravat, ked bude zas vsetko pekne odkryte. Vyzera to tak, ze ten kufor ma vplyv, ale aj tak je to nedostatocne.
Endy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Endy »

Sry boss, necital som to cele, zahliadol som sloveso rosiť sa a nato som reagoval :)
PROCHY 603
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa PROCHY 603 »

brm napísal:Gothar.. riešim to podobne, na dlhších trasách si mierne otvorím jedno okno a aspoň sa mi nezarosí čelné sklo, čo v prípade troch osôb v aute je hneď. Pri pootvorenom okne (cca <1cm) môžem cirkuláciu vzduchu stiahnuť z max na druhý-tretí stupeň. Ale najhoršie to je po umytí auta (autoumývarka na OMV), to nestihnem prísť ani domov (cca 2km) a hneď mám všetko zarosené, až vyzrážané kvapky vody na zadných oknách. A čo teraz bolo daždivé počasie, až som mal nepríjemný zápach v aute, ale kontroloval som tapacírung a koberce, všetko sa zdalo byť suché. Som zvedavý, či teraz tie mrazy trochu nevytiahnu vodu z auta..
Ahoj. viem ti to opravit zatekanie do auta+rosenie okien. Napis mi SS a dohodneme opravu. :? :?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ja som z druhého konca SR, tak asi nič z toho.. :/
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

Btw, ked som tuto temu zakladal v roku 2010, tak som mal passata b5tku a odvtedy som mal aj passata b6 a teraz kiu sportage III , ale u tychto aut sa mi to nestalo ani raz. Takze asi je to individualne od konkretneho modelu auta alebo v tom roku 2010 boli aj tuhe mrazy. Vo firme mame mercedes sprinter a fiat doblo a tam sa mi to tiez nikdy nestalo.
Napísať odpoveď