Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Prečo by mala byť slabá? Ja po dvoch rokoch nepocitujem pokles kapacity, tak prečo by to tu malo byt tak?
Ty si možno vzorný užívateľ, ale niekto iný nie.
Ja sa musím priznať, že nie som.
Ja sa musím priznať, že nie som.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ma tu niekto iPhone 4S 64GB? ak ano a mate s nim nejaky problem tak ho dajte cim skor reklamovat. je nedostatok nahradnych dielov a predajcovia vracaju peniaze. 32GB verzie menia za novy kus
-
galbavymartin
Light Professional
iPad príslušenstvo:
svetjablka.blogspot.sk/2014/02/logitech-produkuje-velke-mnozstvo.html?m=1
svetjablka.blogspot.sk/2014/02/logitech-produkuje-velke-mnozstvo.html?m=1
-
Chalesnik
Medium Professional
Zdravim som novym maitelom Iphone a mam otazku ak osi tam naahdzat vlastnu hudbu popripade vlastne zvonenie ?
iTunes.
so zvoneniami to je tazsie. musis ho ostrihat na 40 a menej sekund a ulozit do spravneho formatu. do iPhonu ho dostanes tak isto ako hudbu
so zvoneniami to je tazsie. musis ho ostrihat na 40 a menej sekund a ulozit do spravneho formatu. do iPhonu ho dostanes tak isto ako hudbu
su nato aj aplikaciek tore najdes na iTunes Store a s programom do PC iRinger to ide jednoducho
-
Chalesnik
Medium Professional
ok vyskusam dakujem dalsia vec, vzdy ked sa vratim tlacitkom do menu popripade vypnem obrazovku aplikacie sa len minimalizuju alebo zatvoria ? teda otazka skorej znie treba aplikacie zatvarat aby sa setrila baterka ?
Iba sa minimalizujú, ak pocítiš, že Ti mobil nestíha a zadrháva, tak to tlačítko stlač 2x a zobrazia sa Ti všetky aktívne aplikácie, potom potiahnutím hore ich môžeš vypnúť úplne.
Aspoň mne, tiež začínajúcemu iphoňákovi, to tak bolo vysvetlené..
Aspoň mne, tiež začínajúcemu iphoňákovi, to tak bolo vysvetlené..
-
Chalesnik
Medium Professional
este mi odporucte nejake dobre aplikacie uzitocne
..
Toto su tak vseobecne uzitocne app podla mnaChalesnik napísal:este mi odporucte nejake dobre aplikacie uzitocne..
Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Ja nabijam kazdu noc, appky nezatvaram, permanentne bluetooth, 3g, jas tak napol a vydrzi mi to tak do dalsieho nabijania. Telefon uz ma za sebou nejaky cyklus takze myslim ze bez obav o otvorene appky. Jedine v com je vyhoda ze ked sa casto prehadzujes tak nemas chaosChalesnik napísal:ok vyskusam dakujem dalsia vec, vzdy ked sa vratim tlacitkom do menu popripade vypnem obrazovku aplikacie sa len minimalizuju alebo zatvoria ? teda otazka skorej znie treba aplikacie zatvarat aby sa setrila baterka ?
ja som na tom rovnako. 3G, jas automatický, nabíjam každú noc - či už mám 70% alebo 30%. Appky tiež nezatváram a nikdy som to nerobil.cssco napísal:
Ja nabijam kazdu noc, appky nezatvaram, permanentne bluetooth, 3g, jas tak napol a vydrzi mi to tak do dalsieho nabijania. Telefon uz ma za sebou nejaky cyklus takze myslim ze bez obav o otvorene appky. Jedine v com je vyhoda ze ked sa casto prehadzujes tak nemas chaos
Este teda dodatocne pridam ze ked pouzivam dlho lokaliziu resp. Zapnute GPS tak vtedy sa to tazko zvlada ale pochybujem ze to zachrani zatvorenie nejakej appky.
+ apky kt. Niesu vyssie vidiet:
Remote mouse
Waze
Shazam
Nejaka panorama, scanner, pdf reader resp. Citacka
+ apky kt. Niesu vyssie vidiet:
Remote mouse
Waze
Shazam
Nejaka panorama, scanner, pdf reader resp. Citacka
ja musim povedat ze mne phone vydrzi cca 3-4 dni
(iphone 4s)
predtym som tiez nabijal kazdy den (v noci)
vypol som mobilne data (wifi non-stop zapnute).
Doma a v robote som pripojeny cez wifi ked idem von vacsinou je tam tiez wifi ak nie zapnem mobilne data a postahujem co potrebujem a vypnem.
To len taky hint
ze sa da vydrzat aj bez mobilneho netu a baterka drzi.
predtym som tiez nabijal kazdy den (v noci)
vypol som mobilne data (wifi non-stop zapnute).
Doma a v robote som pripojeny cez wifi ked idem von vacsinou je tam tiez wifi ak nie zapnem mobilne data a postahujem co potrebujem a vypnem.
To len taky hint
-
xH4wK
Mna osobne vytaca, ze telekom nema moznost vypnut 3g aktualne na 5s .. len LTE sa da vypnut 
Co sa tyka vydrze baterie tak mam push emaily, background app refresh, zapnuty motion, wifi, BT (kvoli bt v aute), 3g .., location servisy zapnute pre vsetko.. proste nic nemam vypnute okrem LTE
Bateria vydrzi v pohode aj 2-3 dni standby (rekord mam 4 dni ked som sa na dovolenke mobilu ani nedotkol
) a pri plnom pouzivani tak 6-7 hodin, aktualne mam 73% a 4h 51m usage & 22h 31m standby
Co sa tyka vydrze baterie tak mam push emaily, background app refresh, zapnuty motion, wifi, BT (kvoli bt v aute), 3g .., location servisy zapnute pre vsetko.. proste nic nemam vypnute okrem LTE
Bateria vydrzi v pohode aj 2-3 dni standby (rekord mam 4 dni ked som sa na dovolenke mobilu ani nedotkol
čaute ludia..stratil sa mi iPod..a tak som ho cez iCloud aktivoval to "lost mode" že je strateny..ale kedže som ho už naišel lebo typek mi volal že našiel a dal mi ho tak by som chcel zrušiť ten "lost mode" ale neviem ako lebo na icloude ked dam zrušiť tak čaka kym sa pripoji na wifi...a to sa asi neda ked je blokovany..tak mi poradte nejake finty prosim vas..lebo aj ked ho mam tak možem si akurat tak vyhoniť ked je blokovany ten iPod...no problem je v tom že asi ten človek čo mi ho dal skušal predtym heslo moje a tak mi piše na ipode že je zablokovany a treba skusiť znova o ... nejake dlhe čislo tam je..čo s tym?
Podla toho co som cital tak je potrebne pripojit ipod k pc na ktorom bol nakonfigurovany prvy krat a mal by sa odblokovat vid. : http://www.everymac.com/systems/apple/i ... creen.html
čo mam robiť ak mi ukazuje toto pri každom zapnuti pc?
Skús vyhodiť ApplePhotoStreams.exe zo zoznamu programov, ktoré sa Ti spúšťajú pri spustení Windowsu. Dá sa to napr. cez Ccleaner alebo msconfig.
Vyriešiš tým iba tento dôsledok, že sa Ti nebude zobrazovať chyba pri spustení PC, ale nevyriešiš príčinu, tj. táto chyba sa Ti stále zobrazí, ak budeš chcieť spustiť tento program od Applu (neviem, na čo slúži).

//autoeditácia príspevku (04 Mar 2014, 11:40)
Inak.. maturujem s iPhonom 4S.. už som konečne zistil, zhodou náhod, ako si viem pozrieť čas prijatia/odoslania sms, ale chcel by som vedieť, ako zistím, či odoslaná sms bola doručená a kedy? V nastaveniach je akurát možnosť povoliť odosielať správu o doručení, tj. sa môžem pre ostatných tváriť ako vypnutý, ale ja by to chcel presne opačne ako to je na všetkých ostatných telefónoch.
Trápia ma hlavne normálne sms, nie iMessages..

Vyriešiš tým iba tento dôsledok, že sa Ti nebude zobrazovať chyba pri spustení PC, ale nevyriešiš príčinu, tj. táto chyba sa Ti stále zobrazí, ak budeš chcieť spustiť tento program od Applu (neviem, na čo slúži).
//autoeditácia príspevku (04 Mar 2014, 11:40)
Inak.. maturujem s iPhonom 4S.. už som konečne zistil, zhodou náhod, ako si viem pozrieť čas prijatia/odoslania sms, ale chcel by som vedieť, ako zistím, či odoslaná sms bola doručená a kedy? V nastaveniach je akurát možnosť povoliť odosielať správu o doručení, tj. sa môžem pre ostatných tváriť ako vypnutý, ale ja by to chcel presne opačne ako to je na všetkých ostatných telefónoch.
Trápia ma hlavne normálne sms, nie iMessages..