Ako tento mod je tak dobrý na legendary kill, ale hrat duo top duo bot jungle mid bolo pre mňa niečo nove, ale malokedy sa mi stalo, že to tak vyšlo poväčšinou nepomer na linkách. Najlepší mod bol 1vs1 či 2vs2 to bola celkom sranda. Alebo ten mod, kde všetci šli 1 typ championa to bola prdel
League of Legends
-
->slavo<-
Addict
Re: League of Legends
6v6 je chaoz není to moc zlé, ale proste každá hra je iná v jednej trolluju 4ria na tope v druhej nikto nejde jungle či naopak 2x jungle.
Ako tento mod je tak dobrý na legendary kill, ale hrat duo top duo bot jungle mid bolo pre mňa niečo nove, ale malokedy sa mi stalo, že to tak vyšlo poväčšinou nepomer na linkách. Najlepší mod bol 1vs1 či 2vs2 to bola celkom sranda. Alebo ten mod, kde všetci šli 1 typ championa to bola prdel
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tento Hexakill mod beriem ako velky fail. Uz v pi*ku sa to spamuje, raguje, trolluje. V jednej hre isli 3x mid. Uz v hre ani nehovorim. Co smrt to flame a rage..slovo report je tam asi 1896x za hru. Proste ak nebudem 6x premade, tak tento mod je pre mna nehratelny.. Cim viac hracov, tym viac flamu.
Hmm.. hral som ho už 3krat, v pohode hráči, stretli sme sa tam Gold až Diamond, all spokojny.
-
lekoklatik
VIP
Hral som raz, mam podobne pocity ako Yos.
Tato hr ma problem komunikovat medzi 5timi hracmi v teame.
A co siesti? Ked este nejaky Faker nevymyslel metu na hexa mod?
Nuz, tak to proste bude len bezduche soloQ skusanie
Tato hr ma problem komunikovat medzi 5timi hracmi v teame.
A co siesti? Ked este nejaky Faker nevymyslel metu na hexa mod?
Nuz, tak to proste bude len bezduche soloQ skusanie
ENEMY HEXAKILL!
jaky hruby hlas zadelila
-
MP4-27
Guru wannabe
my chodievame tak premade 4 do toho hexakillu a pohode..je vidno ze su to aj dlhsie hry...a ze bez CC sa neda vyhrat 
-
Betarik
Professional
ta cestina je super
-
lekoklatik
VIP
Tak a je to tu.
Čeština do LoL sa stala oficialnou zalezitostou a uz je testovana na PBE.
Dokonca mozete pisat aj svoje nazory a postrehy do oficialneho PBE fora.
Viac tu - http://listy-leagueoflegends.eu/cestina ... alizujeme/
Osobne som skutocne rad a tesi ma ze sa nieco taketo deje, klobuk dolu a vobec ze sa taketo nieco podarilo presadit,
ale vzdy mi boli proti srsti ceske preklady VSETKEHO.
Casto krat som vdacny za cestinu niecoho comu proste nedokazem/nedokazal som s mojou anglictinou porozumiet,
ale chvala bohu nemavam s anglictinou problem a tak do tejto cestiny nepojdem.
Prekladane nazvy a ja neviem co a hlavne Dvojzarez, trojzarez, ctvorzarez, pietizarez, tak to je na mna moc a vzdy to
cesi robili. Proste im neskutocne prekaza ked nieco nemaju kompletne po svojom.
Drzim palce a este raz respekt.
Cestina bude kompletna (cize nebude mozne mat prelozene len texty a dabing anglicky (podla oficialneho vyjadrenia)) a bude funogvat len na EUNE servery.
Viac info teda v horeuvedenom clanku.
Čeština do LoL sa stala oficialnou zalezitostou a uz je testovana na PBE.
Dokonca mozete pisat aj svoje nazory a postrehy do oficialneho PBE fora.
Viac tu - http://listy-leagueoflegends.eu/cestina ... alizujeme/
Osobne som skutocne rad a tesi ma ze sa nieco taketo deje, klobuk dolu a vobec ze sa taketo nieco podarilo presadit,
ale vzdy mi boli proti srsti ceske preklady VSETKEHO.
Casto krat som vdacny za cestinu niecoho comu proste nedokazem/nedokazal som s mojou anglictinou porozumiet,
ale chvala bohu nemavam s anglictinou problem a tak do tejto cestiny nepojdem.
Prekladane nazvy a ja neviem co a hlavne Dvojzarez, trojzarez, ctvorzarez, pietizarez, tak to je na mna moc a vzdy to
cesi robili. Proste im neskutocne prekaza ked nieco nemaju kompletne po svojom.
Drzim palce a este raz respekt.
Cestina bude kompletna (cize nebude mozne mat prelozene len texty a dabing anglicky (podla oficialneho vyjadrenia)) a bude funogvat len na EUNE servery.
Viac info teda v horeuvedenom clanku.
lol ze klobuk dole
.po mozno uz aj 5 rokoch dat cestinu to je hrdinstvo.normalne z toho dostal orgazmus clovece.
Respekt by mali slovaci, keby spravili slovensky preklad
... Tie ceske hlasky sa mi pacia, ale ako hovori Leko... dvojzarez, trojzarez.. to je "na blití" 
Neviem preco, ale asi prvy krat si ma rozosmialSon-Goku napísal:lol ze klobuk dole.po mozno uz aj 5 rokoch dat cestinu to je hrdinstvo.normalne z toho dostal orgazmus clovece.
-
->slavo<-
Addict
leko práve toto bola jedna z veci kôli ktorej som chcel skúsť PBE, ale momentálne je registrácia uzavretá a account mi zatiaľ nikto nepožičial 
Len na EUNe ? nechápem prečo nie aj na EUWeste ja by som to zo srandy skúsil
Ale asi tiež ostanem pri angličtine 
Len na EUNe ? nechápem prečo nie aj na EUWeste ja by som to zo srandy skúsil
-
Hotwire
Addict
S kamosom sme aj uvazovali ze aky by bol asi slovensky preklad.Meken napísal:Respekt by mali slovaci, keby spravili slovensky preklad... Tie ceske hlasky sa mi pacia, ale ako hovori Leko... dvojzarez, trojzarez.. to je "na blití"
Tvl ja sa doteraz smejem z tej cestiny
Jaaj to jak zaj*bali
Dvojzářez 
Hotwire: Tak daky vychodniarsky preklad by bol top, to by som si dal hned.. Clovek by hned nemal take nervy z hracov 
-
->slavo<-
Addict
Pozrite určite bude cesta nakombinovať tie zvukové mutácie a spraviť si nejaký vlastný výtvor
Určite sa niečo také dá zrealizovať, keďže klient na PBE je dostupný tak tie zvuky tam sú dostupné už teraz.Ja osobne si počkám až to bude hotové a keby tam bolo niečo fakt zle nadabované tak si zmením na originál . Možno to znie zložito, ale niekto si s tým možno dá robotu. Keby som vedel, kde sa konkrétny záznam nachádza tak sa do toho pustím a spravím kľudne aj návod . Mohla by to byť celkom sranda mať na jednej postave hlášky v rôznych jazykoch
či len pozmenených par zvukov v hre 
edit:
Patch 4.3
http://leaguecraft.com/news/patch-4-3-notes-10383.xhtml

edit:
Patch 4.3
http://leaguecraft.com/news/patch-4-3-notes-10383.xhtml
-
iceman1414
Medium Star
ako sa na nasusovi stackuje to Q?
Za kazdeho creepa co zabijes Qckom dostanes 3 stacky.
kolko hier musim prehrat ked som v gold 5 0lp aby som padol do silveru ?