co, jak skúšaš ?
co skúšaš ?
on to skúša
tož, to si blbí nebo co ?
a bež do ...........
toto si nezvikaj ?
Nemôžeš snáď myslieť vážne že my neveriaci nevieme ďakuvať alebo milovať.neveriaci nikdy nepochopia veriacich .... ak by pochopili uz by neboli neveriaci...
nedokazu ani pripustit ze existuje nie co viac ako oni sami ... cize automaticky popieraju boha ..
nedokazu ani pripustit ze clovek moze byt veriaci tym ze k tomu sam dospel....
podla nich je kazdy veriaci vysledkom indoktrinacie.....
clovek ktory nedokaze prekrocit svoj tien bude vzdy ponoreny v tme ...
to len mi blbe ovce pozname cestu za svetlom ... lebo mame svojho pastiera ... a on nas vedie po zelenych pastvinach
ani tu vetu o jeden riadok hore nikdy nepochopia , lebo to nikdy nezazili ...
nikdy nebudu vediet podakovat za nic co maju ... lebo nemaju komu ... vsetko si myslia ze je tu automaticky ..
nikdy nebudu vediet oslavovat ... lebo nemaju koho (iba ak seba) .. lebo strojcami vsetkeho stastia su oni sami .... a za nestastie mozu ti druhi....
nikdy nebudu vediet prosit .... lebo si vsetko vezmu alebo za nieco vymenia ... nedaj boze nebudu mat co ponuknut ....
nikdy nepocitia lasku v odpusteni ... lebo nikdy sa pred nikym nesklonia a neuznaju svoju chybu ....
nikdy nepocita lasku ... lebo vedia len brat a nie davat ... mnohi z nich uz ani nerozoznaju chtic od lasky ...
... opak boha (lasky) je prazdnota ... tam kde nie je boh nieto nicoho .....
raz ked sa uz konecne prestanu klamat si toto vsetko uvedomia ...
Ak je viera dar tak ta načo svoje deti ťaháš do kostolov a ukazuješ im ako je s bohom pekne. Veď keď boli obdarované tak veriť budú a vieru nájdu aj samé. No ak tento dar nedostali, tak veriť (v pravom slova zmysle) nebudú nikdy, aj keby si ich priklincovali do kostola. Budú veriť len na oko, aby si ty bol spokojný, že veria.strapaty napísal:viera je dar ... ako ju clovek dostane tak mu moze byt odobrata .... vela svatcov tvrdilo ze pocas zivota stratilo(pan boh im ju odobral)na urcity cas dar viery....
Ty chudák týmto si sa odsúdil na večné peklo ak neoľutuješ čo asi neurobíš. Boh ti dal dar už život ak nechceš jeho dary zabi sa ty idiot. Áno môžete mi tu písať že nadávam možno aj robím chybu za ktorú zaplatím ale na také rúhanie neviem ináč odpovedať.
Veď áno to je pravda aj ja som mal dakedy krízu vo viere ale je dôležité v takých časoch modliť sa vytrvať a chodiť do kostola. Mňa napr Boh veľa krát vypočul ak som ho o niečo poprosil a je to krásne ak vieš že sa môžeš na niekoho spoľahnúť na niekoho kto ťa fakt miluje a nie ako napríklad falošní ľudia ktorým si dobrý len ak z teba majú nejaký osoh.strapaty napísal:Jozef Koval
viera je dar ... ako ju clovek dostane tak mu moze byt odobrata .... vela svatcov tvrdilo ze pocas zivota stratilo(pan boh im ju odobral)na urcity cas dar viery....
No vidíš a ja som si koľko krát niečo želal a ani som nikoho neprosil ani sa nemodlil a dostal som aj bez toho. A čo s toho vyplýva? Alebo sa niekto modli a boh mu nepomôže. To znamená že za všetko si môžeme sami a nijaká postavička na nás nedohliada.Mňa napr Boh veľa krát vypočul ak som ho o niečo poprosil.
Ok to je tvoj názor ale ja viem že keby som nepoprosil Boha vo veľa situáciach by som zlyhal je to skrátka vnútorný zážitok ktorý keď človek nezažije tak neuverí. Nechápem ako si môžeš myslieť že toto všetko vzniklo náhodou. Pozri sa napríklad na polohu zeme vo vesmíre sme akurát vzdialení od slnka aby sme mohli existovať máme vodu máme všetko ideálne podmienky na život v nekonečnom vesmíre. Myslíš si že všetko vzniklo náhodou? Celý vesmír a všetko? Len tak z ničoho nič? Veď to je úplne na hlavu. Ak by nebol Boh nebolo by nič.vladenko007 napísal:
No vidíš a ja som si koľko krát niečo želal a ani som nikoho neprosil ani sa nemodlil a dostal som aj bez toho. A čo s toho vyplýva? Alebo sa niekto modli a boh mu nepomôže. To znamená že za všetko si môžeme sami a nijaká postavička na nás nedohliada.
Áno.Jozef Koval napísal:Myslíš si že všetko vzniklo náhodou? Celý vesmír a všetko? Len tak z ničoho nič?
Fiha, silne tvrdeniegogo956 napísal:Existujeme v Multiverze ktori obsahuje nekonecne mnozstvo vesmirov. Je to samozrejme zatial iba vedecka hypoteza ale ma vysoku podporu z radov vrcholnych fyzikov /nielen/ dnesnej doby.
kdežto vy ste si už rovno istí, že vesmír stvoril všemocný čarodejník.gogo956 napísal: Existujeme v Multiverze ktori obsahuje nekonecne mnozstvo vesmirov. Je to samozrejme zatial iba vedecka hypoteza ale ma vysoku podporu z radov vrcholnych fyzikov /nielen/ dnesnej doby.