Re: Facebook
to viem, že bol fake, preto som to ani neskusal . Ale dakujem za odpovede 
Da sa to dat prec . Mam taky isty a lezie mi na nervy . Dik za tipy (:UN2552 napísal:Pockat neni toto najnovsi ?
(neni to moj screen)
to s tou lištou pokazili...že sa mi nezobrazujú priatelia naľavo, to ešte prekusnem, ale že musím v lište kliknuť na koliesko a dať skryť lištu, to už je hovadina...miesto jednoho kliku rovno tri...logika ala fejsbuk
Tak teraz mi vybehla táto správa
We’re Updating Our Look
Lately, you’ve seen a different style for News Feed. We’ve been listening to feedback about it, and in a few days, you’ll see an update to our look. We’re keeping the parts that people liked best: bigger stories and a streamlined design
..čiže očakávam že v najbližších dňoch sa mi znova zmení News Feed. To už menia ako ročné obdobia sakra
We’re Updating Our Look
Lately, you’ve seen a different style for News Feed. We’ve been listening to feedback about it, and in a few days, you’ll see an update to our look. We’re keeping the parts that people liked best: bigger stories and a streamlined design
..čiže očakávam že v najbližších dňoch sa mi znova zmení News Feed. To už menia ako ročné obdobia sakra
neviem ci mi prisla sprava, ale vzhlad sa urcite zmenil, aj ked ho mam vyrazne zmeneny cez FB Purity
Mení Purity nejako zásadné ten najnovší "look"?
Tak mne sa už dobre dávno nezmenil dizajn alebo som ho aspoň nejako nepostrehol.
Jediné čo sa zmenilo je dizajn ak mám založenú nejakú stránku. Tam to je trochu vynovené. Inak nič.
Jediné čo sa zmenilo je dizajn ak mám založenú nejakú stránku. Tam to je trochu vynovené. Inak nič.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...pozrite sa, čo mi tí hajzlíci spravili s Facebookom!...ja to neprehľadné a pomalé jak vozík v samoške...
-
Soviet
Darca
Vsak mne tak uz fb vypada par mesiacov Grim..
Mimo reklamy ovsem
Mimo reklamy ovsem
A v čom je to konkrétne neprehľadné a pomalé? Nie, že by bol FB rýchly, ale je rovnako pomalý ako pred tým, a imho oveľa prehľadnejší, keďže sú novinky oddelené.
Zase zmena dizajnu na FB - prvý týždeň ľudia nadávajú - potom sú spokojný, a po ďalšej zmene hovoria, že to pred tým bolo super.
Zase zmena dizajnu na FB - prvý týždeň ľudia nadávajú - potom sú spokojný, a po ďalšej zmene hovoria, že to pred tým bolo super.
Neprehladne v tom, ze tie okienka su strasne uzke, cize clovek musi scrollovat jak sprosty. Fonty su take cudne, ze text sa zle cita. A cele je to tak nejak nalepene na sebe. A nwm ci to je nejaka beta, lebo niektore tlacitka su uplne mimo.
neviem co a kde ma bytCross napísal:Mení Purity nejako zásadné ten najnovší "look"?
Ja mám ešte starý, ale otázka času, kedy nabehne nový. Skoro všetko mám však poskrývané cez Purity, takže dúfam, že bude fungovať aj na nový design a zachovám si ten minimalistický vzhľad 
-
Betarik
Professional
da sa nejakym sposobom zmenit miesto odkial pisete ? viete.. ked vam v chate ukazuje odkial pisete .. nejaky fake program .. tusim som uz nieco take videl ale neviem si spomenut ...
Proxy v tomto prípade nebude fungovať?
Proxy by fungovať malo. Ale fakt si niesom istý, či by som to skúšal. Treba myslieť na to, že pri prihlasovaní sa cez proxy dávaš svoje heslo tretej strane.
Čo tak niečo takéto? Aplikácia pre Android
Prípadne si prečítaj toto, je tam nejaké rozšírenie pre Firefox..
Prípadne si prečítaj toto, je tam nejaké rozšírenie pre Firefox..
-
DanielDevil
Addict
tak oddnes mám aj ja ten nový vzhľad, na ten dizajn si aj zvyknem časom ale jednoznačne mi chýba ten box s priateľmi čo býval vľavo a vadí mi že keď si rozkliknem priateľov tak keď to chcem skryť, musím sa k tomu preklikať
no uvidíme či si zvyknem aj na toto
Prosím vás, ako si viem spraviť offline archiváciu všetkých správ čo mám na facebooku? je to možné? jediná metóda ktorá ma napadá, je si všetky správy s danou osobou načítať a potom stiahnuť ako html odkaz.. poradte pls