DOTA 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
mufazo
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: DOTA 2

Príspevok od používateľa mufazo »

tak chcel som skúsiť zmenu a tak som skúsil DOTU miesto LoL. Prvá hra po prejdení tutorialu skore 21/2 a boli sme 2vs4 a este sme vyhrali. Druhá bola skoro celu hru 3vs3. To je toto bežné v DOTE? :D
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

zjavne mas pocit,ze v inych hrach to je odlisne.ako novacik logicky hravas s lvl 0,1,2 max a preto sa tam vyskytuju take individua.pametam si zaciatky oboch hier, a je to rovnake,vsade same lamy.bezne to je teda na zaciatku,hraj to este tyzden a dostanes tebe adekvatnych hracov.
Danielson
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Danielson »

mufazo napísal:tak chcel som skúsiť zmenu a tak som skúsil DOTU miesto LoL. Prvá hra po prejdení tutorialu skore 21/2 a boli sme 2vs4 a este sme vyhrali. Druhá bola skoro celu hru 3vs3. To je toto bežné v DOTE? :D
Nie, nie je to bežné. Ako je spomenuté v príspevku vyššie, si hádzaný do skupiny nováčikov so zámerom aby boli zápasy vyrovnané. Opakované opustenie zápasu má za následok, že hráč bude musieť hrať sériu zápasov s nízkou prioritou (low priority match). Našťastie som nedostal ešte žiaden druh represie, ale ak si v skupine s hráčom, ktorý má takéto postihnutie, tak platí to pre všetkých členov v rámci skupiny.

Z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že v zápasoch s nízkou prioritou je vyššia šanca, že dostaneš blbca do teamu, než v bežnom matchmakingu (ktorý však tiež stále nie je žiadna sláva).
Jacobs322
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Jacobs322 »

Radim vam, hrajte nejaky mod. Narp. najmenej hrani champovia. Tam mam lepsie skusenosti s teamom a ucim sa novych hrdinov.
V klasike sa nikdy neviem rozhodnut a zoberiem nieco co nie je tazke na hranie :D Na kolko v Dote mam nejakych 160 hodin a to s prestavkov tak o Dote toho tolko neviem, ale postupne sa uz do toho dostavam :)
Son-Goku
Darca
Darca

a hned ti aj dam radu,zampionov mas inde..a na zaciatok sa oplati hravat tych lahsich,sniper,drow,wraith king atd,na spoznavanie postupne hry to staci.
Kok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kok »

no praveze sniper a drow nie su najlahsi hrdinovia na zaciatok .. pretoze hraci co uz maju nieco odohrate budu nuteni picknut support a carry na ktore sa vsetci spoliehaju do mid/late bude o hovne .. len tolko
Pnr
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Pnr »

Ja by som odporučil na začiatok lion, prípadne bane. WK je tiež dobra voľba, pripadne chaos knight.
Kok
Light Professional
Light Professional

proste podla mna je najlahsie na zaciatok hravat support.. kupujes wardy, smoky atd. proste support teamu.. podla mna sa najlepsie naucis hrat ako support a da ti to zaklad aby si zvladol hravat carries
Son-Goku
Darca
Darca

sniper a drowka su rightclikaci,max easy,ale suhlasim ze je dobre zacat hrat aj supportov,len beriem to tak,ze je lepsie sa ucit od niekoho kam podavat wardky aby to malo aj ucinok.nie ze supne wardu presne kde sa spawnuju runy alebo na schody
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

to ze je drow alebo sniper 1 click hero neznamena ze sa hra lahko .. ale urcie je to lepsie ako invoker :)
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

Kok napísal:proste podla mna je najlahsie na zaciatok hravat support.. kupujes wardy, smoky atd. proste support teamu.. podla mna sa najlepsie naucis hrat ako support a da ti to zaklad aby si zvladol hravat carries
na zaciatku ziadny z pojmov "support" a "carry" neexistuje. noobici nie su schopni to rozlisovat a v ich hrach na tom aj tak vobec nezalezi, proste hraju jak vedia, ucia sa novych hrdinov, spelly, skusaju itemy .. nikto ti nebude behat v lvl1 hrach po mape s wardami a roamovat so smokom, co si .. :D (pokial to samozrejme nie je nejaky imbalanced premade, kde to ostatni vedia, to uz je vec druha ..)

az o dost v neskorsej faze, kedy tie hry budu vyzerat uplne inak, ma o tom zmysel uvazovat. hraci pochopia, ze keby kupili na chena mekansm, semtam nieco wardly, miesto toho dagonu, tak urobia viac a podobne ;)

cize podla mna je uplne jedno, co budu na zaciatok hravat. cim jednoduchsi na zahranie je ten hrdina, tym je to vacsia vyhoda, kedze potencial tych zlozitejsich aj tak nikto neskuseny nevyuzije
Son-Goku
Darca
Darca

ja by som to na ich mieste uz davno vzdal,ale bastard riki to schopne otocil

//autoeditácia príspevku (26 Apr 2014, 18:54)
Kok
Light Professional
Light Professional

ma este niekto tento problem ? vzdy po novom patchi mi dota2 zacne neskutocne blbnut, fps mi klesne tak o 30-40 a celkovo je to velmi sekane.. netusim cim to je, doteraz som to hraval normalne na fullke, nikdy ani len nekleslo. hravam tiez bf4, dayz a pod. a tam to ide krasne cize komponentom to asi nebude.
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Nesťahoval si nové ovládače na grafu.?
Kok
Light Professional
Light Professional

hej stahoval, asi pred tyzdnom.. potom bol ten patch
Son-Goku
Darca
Darca

http://www.dotacinema.com/news/the-inte ... -announced

//autoeditácia príspevku (01 Júl 2014, 18:11)
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Pekný zápas c9 proti navi
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

co na tom bolo pekne? c9 mali cely cas navrch, celkom nudna dota. budu aj lepsie .. ;)
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

mne osobne sa pacila posledna hra ako cloud9 hrali to kombo clock + skywraith mage a gondar po cely cas oxidoval na ich strane
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Dnes to bol smutny den...
Napísať odpoveď