no ako dobre ze nevidim tvoje prispevky
Skinheads
Vyjadrim sa k poslednej casti. To,ze niekto nema zaujem pokracovat v diskusii, neznamena zbabelost..Aryan Angel napísal:Fakt by ma zaujimalo co take ste "prekukli"![]()
Ked niekoho uraza taky inteligent ako Retsko, ktory nas tu zasypava 100% zvastami 0% argumentami, nejakymi vedomostami alebo znalostami k teme, tak to uz fakt nie je o com
ha! a deblasco presiel zbabelo do ignore..aj to o niecom svedci
dakujem deeplook...deeplook napísal:Vyjadrim sa k poslednej casti. To,ze niekto nema zaujem pokracovat v diskusii, neznamena zbabelost..
aryan, mojenko, opat si nieco nepochopil...
"bad command or file name" alebo "operating system not found?"
na zaklade az 30tich prispevkov k jednej teme ma dokazes sudit...
ale necudujem sa kedze inych sudite podla farby pleti...
proste len ma nebavilo sledovat tie vase dokolatociace sa dristy a nezmysly...
je to vaz nazor, nechajte si ho... ba dokonca by som povedal, zadrhnite sa nim...
buena sera mojko...
Jasne Aryan, zato tvoje prispevky su plne plnohodnotnych vyjadreni, argumentov, znalosti a vedomosti...
Co tu chces argumentovat, dokazovat,... ked je to tema o nazore??? Nepodal si ziaden argument schopny presvedcit ma o tvojej pravde, ze skinheadi robia dobre ludstvu, pohrdas zakonom, nerespektujes ho, tak o com sa mam s tebou viacej bavit...
A pokial si dobre spominam, s urazanim a ponizovanim si velkolepo a kolosalne zacal ty, tak potom co tu vlastne chces???
Co tu chces argumentovat, dokazovat,... ked je to tema o nazore??? Nepodal si ziaden argument schopny presvedcit ma o tvojej pravde, ze skinheadi robia dobre ludstvu, pohrdas zakonom, nerespektujes ho, tak o com sa mam s tebou viacej bavit...
A pokial si dobre spominam, s urazanim a ponizovanim si velkolepo a kolosalne zacal ty, tak potom co tu vlastne chces???
Odporucam precitat Aryan Angel a jojovi a im podobne zmyslajucim jedincom...
Kód: Vybrať všetko
http://www.rasizmus.sk/Naozaj? Fakt rovnaka DNA? A nijake rozdiely? Vies, vlastne mam chumajov tohto typu celkom rad. Pisu take sprostosti, ze vyvratit ich "argumenty" je vecou par minut. Takze: Ak medzi rasami nie su nijake rozdiely, ak mame rovnaku DNA, ako je mozne, ze niektore lieky zaberaju (ucinkuju, liecia, nazvi to, ako chces) IBA NIEKTOREJ RASE a inym nie? Hm...?Gici14 napísal:To tym mam chapat ze si akoze rasista pekna kravina.
Vsetci sme si rovny bez ohladu na to aka rasa sme aj tak sme vsetko jedno HOMO SAPIENS SAPIENS takze sa nerob ze si nieco viac.To ma fakt vie nastvat taketo pochybne nazory.Vsetci mame rovnaku DNA ziadny rozdiel kua.
Jaaj, takze ty si o niecom takom nemal ani potuchy? Jasne. Pardon. Blahoslaveni chudobni duchom...
http://zdravi.idnes.cz/zdravi.asp?r=zdr ... datech_lja
jojo co tym chces akoze dokazat? kde je uvedeny zdroj tej spravy? myslim tym povodny a hodnoverny, nie nejaky ilja z idnes... 
ak by to aj bola pravda, tak im gratulujem, pretoze nieco dobre niekto urobil pre nejaku skupinu ludi a o5 je mi jedno ci su cierny, zeleny, biely, stary, mlady, deti, dospely, zeny alebo muzi...
pokial viem a by si krvacal, po autonehode, a daju ti napr krvnu plazmu od cernocha, zachranilo by ti to zivot, rovnako ako tvoja plazma jemu...
takze skor si myslim ze si si interpretoval dany vyrok o rovnakej DNA takym sposobom aby si sa opat mohol tvarit strasne mudro, ale vyzera to smiesne, ked to ako jediny (pardon, vacsinou aj s aryanom) interpretujes maximalne zaujato, uplne opacne a hlavne tak aby to vyhovovalo tebe...
ak by to aj bola pravda, tak im gratulujem, pretoze nieco dobre niekto urobil pre nejaku skupinu ludi a o5 je mi jedno ci su cierny, zeleny, biely, stary, mlady, deti, dospely, zeny alebo muzi...
pokial viem a by si krvacal, po autonehode, a daju ti napr krvnu plazmu od cernocha, zachranilo by ti to zivot, rovnako ako tvoja plazma jemu...
takze skor si myslim ze si si interpretoval dany vyrok o rovnakej DNA takym sposobom aby si sa opat mohol tvarit strasne mudro, ale vyzera to smiesne, ked to ako jediny (pardon, vacsinou aj s aryanom) interpretujes maximalne zaujato, uplne opacne a hlavne tak aby to vyhovovalo tebe...