League of Legends
-
->slavo<-
Addict
Re: League of Legends
kiež by bol ten mod nastálo toto ma baví viac než ranked 
BE11 napísal:Bronze-Silver-Gold dosť pomale nemysliš?
Inak niekto z EUW pridajte si ma môj nick BloodyHunter11... chcem si zahrať ten nový mod s partou ľudi,skype atd, bude to fun
Vsetci to nemusia hrat pre rating lol.Skor je smutne,ked sa ludia snazia o rating 3 sezony a teraz su niekde v gold V....
-
lekoklatik
VIP
Ked som s LoL zacinal, rankedy som moc nehraval, skusil som to az na konci sezony. Aj tak som bol velmi zly, a kludne mozem povedat ze aj preto, lebo som nepoznal smartcasty (so smartami som si oblubil LeBlanc a v S2 to bol jeden z mojich main champov).BE11 napísal:Bronze-Silver-Gold dosť pomale nemysliš?
S 2 som rageoval celkom dost a snazil som sa hlavou prerazit mur, takze som furt hral a hral a hral rankedy v zurivosti a tak som skoro vzdy prehral.
V S3 som to chcel vytiahnut hore ale nemal som nato cas, bol som casto v zahranici (preto som padol z G3 do G5 kvoli neaktivite) a na G5 alebo G4 som sa udrzal uz len tak ze som udrziaval na ucte v rankedoch aktivitu, to znamena ze jedna hra za mesiac.
No a kedze som teraz v S4 mal vyssie MMR v akej som bol divizii (este aj mam podla MMR calculatoru) tak som vlastne placement mal na G3, z G3 som skocil do G1 a konecne som sa dostal tam kde som.
Sam za seba mozem povedat ze najlepsiu formu som mal na prelome S2-S3, ale tam som rankedy uz moc nehardil, skor normalky a minimalne duo.
Ja sa neponahlam s ratingom.
Aj teraz budem dost neaktivny, takze je mi to asi na hovno, len taky osobny uspech.
Ale bol by som rad, keby som S5 mal Platinovy ramik
Takze ak sa najde niekto kto by mi na ucte zahral raz za mesiac jeden ranked, bolo by fajn
//mimochodom poslednych 10-15 hier som hral proti Platinam az diamondu kdez ja som mal v teame obcas aj 3x goldy I (aj so mnou). No proste zaujimavo ma to hadzalo ale tak mal som vysoky win rate, nieco okolo 68%+. 2 promotion som posral ja, to viem na isto, proste mi neslo a raz som hral dokonca jungle, katastrofalne to dopadlo (jasne som hovoril ze to neviem ale v Q ze to das neboj sa, pretoze nikto nechcel jungle a ja som bol last pick
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
ok definitivne je SONA najviac OP v tomto mode 
Naozaj?
Tak si skús zahrať nidalee / karmu 
-
MP4-27
Guru wannabe
karmu neviem ako ale na mide som porazil Diamond 5 LeBlanc a v dalsej hre som mal proti sebe Nidalee Platinum 2 ...Tower padol do 5min
a dalsiu hru sme na bote Sivir so Sonou vyhrali linku proti Nidalee Ziggs a Zilean
Som zistil ze ADC je uplne useless v tomto mode
-
lekoklatik
VIP
Chalani nepozerajte moc na tie staty ze diamond a viac.
Tam sa uz dneska dostane hocikto, ja som toho zivym prikladom, pretoze tuto sezonu sa neviem rozhybat nakolko to hram v podstate len sporadicky
Tam sa uz dneska dostane hocikto, ja som toho zivym prikladom, pretoze tuto sezonu sa neviem rozhybat nakolko to hram v podstate len sporadicky
-
MP4-27
Guru wannabe
dobre tak dajme tomu ze hrala fakt dobre (LeBlanc) a aj tak si nezahralalekoklatik napísal:Chalani nepozerajte moc na tie staty ze diamond a viac.
hodila mi combo za polovicu HP...fajn ja som jej stihol dat jedno Q a za cca 8s som mal full HP
ta no mana cost a 80percent CDR robia z LOLka inu Hru
ako hraju PRO hraci
po mesiaci som zapol ranked...z 5 hier 4krat ragequit, totalny fail na lajne, nadava spoluhracom a potom to ragequitne...a toto ze je platinum?
za ten mesiac co som hral teambuilder s unranked a bronze ludmi, tak to bola vacsia sranda ako toto...
Docasne znizili aj ceny IP a XP boostov...
-
Hotwire
Addict
Morde je neskutocne op v URF, kazdu sekundu Ecko a Qcko, permashield atd. Som ich daval 1v4 normalne
(chcel som dat screen po konci zapasu ale hra sa mi z nepochopitelnych dovodov vypla ked som klikol na victory
)
ako je možne že ked dam printscreen ctrl+v do skicaru a nic nevidno z hry teda priamo v hre ale na XP to islo?
-
lekoklatik
VIP
skus rezim windowned - borderless
zaujimava vec sa mi stala.
chceli sme zahrat ranked team... jeden z clenov nedostaval upozornenia ze sa ma pripojit do team selectu, (nedaval accept), a ked to spravil zopar krat, tak sme dostali najskor 5 min cakanie ako trest.. a ked sa to stalo znova, dostali sme 1hodinovy trest. co by bolo v pohode. lenze potom, nikto nevedel odist z lobby, ani zacat novu hru ani nic.. ako kapitan som ich mohol kicknut.. tak som ich pokickoval a rozbehlo sa im to. lenze, mna nema kto kicknut
takze som v hre zaseknuty a nemozem nic robit. ked dam opustit lobby, tak sa na chvilku zobrazi zakladny screen a potom ma vrati spat, nemozem nikoho pozvat lebo som ich kickol, nemozem zacat hrat.. vlastne ani do profilu sa neviem poriadne dostat lebo ma to hned hadze do lobby.
takze davajte si pozor, aby ste nedopadli ako ja... nepomoze restart PC, ani oprava clienta, ani nalogovanie z ineho pocitaca.. takze cakam co mi na to RITO odpise... ppci pppci
nemam co robit teraz
chceli sme zahrat ranked team... jeden z clenov nedostaval upozornenia ze sa ma pripojit do team selectu, (nedaval accept), a ked to spravil zopar krat, tak sme dostali najskor 5 min cakanie ako trest.. a ked sa to stalo znova, dostali sme 1hodinovy trest. co by bolo v pohode. lenze potom, nikto nevedel odist z lobby, ani zacat novu hru ani nic.. ako kapitan som ich mohol kicknut.. tak som ich pokickoval a rozbehlo sa im to. lenze, mna nema kto kicknut
No odbugne ťa, čo by mali asi spraviť?
fixnut euw ako prvu vec a jeho odbgnut 
-
Hotwire
Addict
Dalsi zapas ktory ma pobavil. 0/7 Soraka mi napise ze you suck a ze mam noob build, napriek tomu ze som prakticky sam otocil uz totalne prehraty zapas (Katarina vacsinou len prisla pozbierat killy
). Sme mali pushnute veze az po zakladnu a oni ani jednu dole, lebo bot lana to totalne dosierala, jinx kazdu chvilu vyhrazka ze ide afk, a teraz uz naozaj ide afk, ale teraz uz isto naozaj afk.
Este som aj stealol barona a nikto si to ani nevsimol. Ale koniec dobry, vsetko dobre. 
podla mna mas dobry build, pretoze mas v teame malpa, ktory ma full tank build...
sunfire by som nahradil s randuins ...
v teamfighte sa ultneš do enemy backline a ten slow z randuins je dosť masivny + ti pomože udržať sa na ich adc čo je v podstate tvoj job
//autoeditácia príspevku (10 Apr 2014, 18:16)
ale aj tak, it ain't stupid if it works ^^
v teamfighte sa ultneš do enemy backline a ten slow z randuins je dosť masivny + ti pomože udržať sa na ich adc čo je v podstate tvoj job
//autoeditácia príspevku (10 Apr 2014, 18:16)
ale aj tak, it ain't stupid if it works ^^