Stále to nechápeš. Násilné šírenie islamu majú moslimovia prikázané priamo od ich boha. Preto to nie je len hŕstka chorých fanatikov, ale veľmi veľa hŕstok, oveľa viac, ako nájdeš pri ktoromkoľvek inom náboženstve. Keď tvrdíš opak, dokáž to, tvoje slovo mi nestačí. Možem sa mýliť, ale podľa toho čo som za celý svoj život videl/čítal/zažil je islam jednoznačne najagresívnejšie náboženstvo, s tými najhlúpejšími názormi a dogmami. Nehovorím o ľudoch, hovorím o náboženstve.
Ukáž mi kde nejaké iné náboženstvo, ktoré jedná takto agresívne a zároveň trápne na takú blbosť,
akou je pár karikatúr - jeden príklad za všetky.
Protests against the cartoons were held around the world in late January and February 2006. Many of these turned violent, resulting in at least 200 deaths globally, according to the New York Times. Large demonstrations were held in many majority-Muslim countries, and almost every country with significant Muslim minorities, including Nigeria, Canada, India, the United States, the United Kingdom, Australia, New Zealand, Kenya, and throughout continental Europe.
To je tých pár fanatikov?