Dva a pol chlapa / Two and half men

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
CheZteR
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Dva a pol chlapa / Two and half men

Príspevok od používateľa CheZteR »

dal som si maraton, ked skoncilo himym zacal som pozerat toto a uz som v poslednej serii (v poslednej charlieho) a spomenul som si na tuto cast co hladam, kedze to sledujem online a asi 4 casti dokopy nesli /error video/ tak som si myslel ze ta cast bola v jednej z toho co nesla, ale tesim sa ze som k tomu este nedosiel :) teraz som na 8x5, no nema to chybu
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

ja mam vsetky casti na hdd,lebo aj ked som bol u kamosa,nechcela ist jedna cast mal som nervy iba
Thrash/Death
Star
Star

Príspevok od používateľa Thrash/Death »

Podľa mňa 8. séria bola už o dosť horšia ako tie pred ňou, navyše v nej Sheen vyzeral, a to najmä ku koncu, fakt ako troska. A to vyhadzovanie Alana z domu v každej časti už bolo dosť otravné (aj to tričko).
CheZteR
Redeemer
Redeemer

hej vidno ze uz nebol fit
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

So Sheenom to bolo ono a to vyhadzovanie Alana sa mi pacilo. Teraz to divam cele opat, zacal som stvrtu seriu a vzdy sa z chuti zasmejem na tom. Posledna seria a jej posledne casti boli fajn, konecne lepsi, ale na urok novych postav.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

tiez sa smejem na kazdej casti, bolo to super... :)
Thrash/Death
Star
Star

Dva a pol chlapa končí. 12. séria bude poslednou
http://www.serialzone.cz/clanek/3650-na ... lapa-mene/
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Škoda, aj bez Charlieho je to jedna z najpohodovejších komédií a bude mi chýbať. Teraz skončil HIMYM, o rok TaHM. Aspoň že Big Bang Theory má isté ďalšie 3 série.
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

skoda lebo tento serial si ako jeden z mala drzi svoj zabavny standard... :?
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

No ja ti neviem, mne to uz pride trapne, ako robia alana furt takeho chudaka.. a z poslednej casti mi bolo na grcanie, som neveril, ako nieco take moze niekto napisat a vypustit do sveta.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Bobr, práve naopak...

Veru, nečudujem sa, že už končí. Je to neskutočne priemerné a bez nápadu. 22. diel sa mi zdal neskutočne priemerný, a keď som zistil, že to vlastne bolo finále série, tak som nechápal. Keď si to porovnám s finále TBBT, tak je to tristo a jedna.

Mali by to dôstojne zakončiť, vtipno-dojemne (predsa len, 12 rokov nie je málo), a potom dovi - pokračovať v TBBT a vytvoriť niečo nové. Po skončení HIMYM a TAAHM to bude treba. Jeden takýto sitcom nestačí. :)
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

Pozrite každý ma na to svoj vlastný názor. Mne sa časti s Waldenom páčia rovnako ak nie viac ako s Charliem. Posledné časti dva a pol chlapa som sa smial ako nikdy. Za to TBBT a HIMYM mi vôbec neprídu vtipné. Nesmejem sa na nich.
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Croven »

Cele dva a pol chlapa sa malo podla mna na skoncit v 7. serii kde Charlie chodil s tou Chelsea.. mali sa tam zobrat a serial skoncit.. a nie to natahovat.
Jako mne sa aj tak dalej serial pacil a aj teraz s Waldenom sa mi lubi, urcite sa natom zasmejem, ale ked si niekedy len tak pri obede pustim starsi diel z niakej 4+- serie tak je to o uplne o niecom inom a je to neporovnatelne lepsie, v kazdom diely Jake kde nieco dobre zadre, castejsie sa tam vyskytovala ich matka s ktorou mali ostre a vtipne dialogy, stalker Rose, castejsie tam byvala Judith -Alanova ex, ktora neznasala Alana a este viac Charliho a samozrejme niekedy sa tam vyskytol aj novy manzel Herb, ktory vedel tiez nieco vtipneho povedat. Teraz je to o miliardarovi so zlomennym srdcom a mega chudakovi Alanovi... Povodny serial mal aspon blizsie k skutocnemu zivotu Charlieho Sheena.
Celkovo moj nazor je taky, ze kto pozera serial od prvej serie a pozna trosicku sukromny zivot Charlieho Sheena, tak sa mu povodny serial bude viac pacit ako teraz :)
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Strašné ukončenie seriálu:
Spoiler
malo to skončiž elenovou svadbou a koniec, nie ešte posledný krat pourážať sheena
//edit: hojko - pridane do spoileru
Thrash/Death
Star
Star

Pozerám že som tu už dlho nič nepísal, ani na adresu aktuálnej (teda vlastne už poslednej) série. Tá bola aj vďaka tomu otravnému decku jednou z najhorších, spolu s deviatou. Tu už scenáristom tak došiel dych že pokračovať ďalej by malo zmysel hádam už len s Charliem. Lenže tvorcovia pochovali aj túto možnosť. Z finále som celkom rozčarovaný, je super že sa objavil
Spoiler
Jake
ale do poslednej chvíle som dúfal že sa objaví ten hlavný. No čo už, seriál mi ale bude chýbať, prežil som s ním pár pekných rokov, síce len s Ashtonovou érou, ale aj to sa myslím ráta.
dunno
Star
Star

Príspevok od používateľa dunno »

Videl som len niekolko dielov, este za ery charlieho sheena. Ale vzdy ma tento serial bavil. Teraz som si pozrel zaver posledneho dielu, kedze sa tolko o tom pise a nechapem ...
Spoiler
preco zhodili nanho klavir ? Aky to malo zmysel ?
+ niekto ochotny, by mi napisal ako tam zakomponovali ashtona kutchera ked odisiel charlie sheen ? Aku rolu tam hra ? Dik
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

Wilden sa pôvodne chcel utopiť v mory, ale Alan ho zachránil. Kúpil ten dom a Alan sa naďalej priživoval :) Videl som každú časť v ktorej hral Charlie. Pozeral som aj tie nové časti s Wildenom, ale prestalo ma to baviť :roll:
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Ja som videl série 1-11, keď mi cvaklo že predvčerom, či kedy seriál skončil, tak si viac menej z povinnosti dám aj tú 12. sériu. Predsa len, s tým seriálom som "prežil" veľa rokov, tak by sa patrilo. Pôvodne sa mi postava Waldena páčila, no fakt je to už nič moc. :) Mohli to po tej 8. sérií zakončiť.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

ja som pozeral tiez kazdu cast so sheenom, videl som ich 2x aj 3x, prva seria s waldenom bola otrasna, potom sa to rozbehlo na slabsi odvar, ale dalo sa pri tom stravit 20 minut, skoncil som tiez pri 11 serii, ale pozriem asi aj 12 aby som si to mohol odfajknut ako dopozerane, nie zeby ma to nejak specialne zaujimalo, sheen bol sheen, co uz
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

Ja som to prestal pozerať po príchode Charlieho dcéry. Prišla mi strašne trápna :roll:
Napísať odpoveď