Dva a pol chlapa / Two and half men
Re: Dva a pol chlapa / Two and half men
dal som si maraton, ked skoncilo himym zacal som pozerat toto a uz som v poslednej serii (v poslednej charlieho) a spomenul som si na tuto cast co hladam, kedze to sledujem online a asi 4 casti dokopy nesli /error video/ tak som si myslel ze ta cast bola v jednej z toho co nesla, ale tesim sa ze som k tomu este nedosiel
teraz som na 8x5, no nema to chybu
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ja mam vsetky casti na hdd,lebo aj ked som bol u kamosa,nechcela ist jedna cast mal som nervy iba
-
Thrash/Death
Star
Podľa mňa 8. séria bola už o dosť horšia ako tie pred ňou, navyše v nej Sheen vyzeral, a to najmä ku koncu, fakt ako troska. A to vyhadzovanie Alana z domu v každej časti už bolo dosť otravné (aj to tričko).
hej vidno ze uz nebol fit
So Sheenom to bolo ono a to vyhadzovanie Alana sa mi pacilo. Teraz to divam cele opat, zacal som stvrtu seriu a vzdy sa z chuti zasmejem na tom. Posledna seria a jej posledne casti boli fajn, konecne lepsi, ale na urok novych postav.
tiez sa smejem na kazdej casti, bolo to super... 
-
Thrash/Death
Star
Dva a pol chlapa končí. 12. séria bude poslednou
http://www.serialzone.cz/clanek/3650-na ... lapa-mene/
http://www.serialzone.cz/clanek/3650-na ... lapa-mene/
Škoda, aj bez Charlieho je to jedna z najpohodovejších komédií a bude mi chýbať. Teraz skončil HIMYM, o rok TaHM. Aspoň že Big Bang Theory má isté ďalšie 3 série.
skoda lebo tento serial si ako jeden z mala drzi svoj zabavny standard... 
-
kukiak
Addict
No ja ti neviem, mne to uz pride trapne, ako robia alana furt takeho chudaka.. a z poslednej casti mi bolo na grcanie, som neveril, ako nieco take moze niekto napisat a vypustit do sveta.
Bobr, práve naopak...
Veru, nečudujem sa, že už končí. Je to neskutočne priemerné a bez nápadu. 22. diel sa mi zdal neskutočne priemerný, a keď som zistil, že to vlastne bolo finále série, tak som nechápal. Keď si to porovnám s finále TBBT, tak je to tristo a jedna.
Mali by to dôstojne zakončiť, vtipno-dojemne (predsa len, 12 rokov nie je málo), a potom dovi - pokračovať v TBBT a vytvoriť niečo nové. Po skončení HIMYM a TAAHM to bude treba. Jeden takýto sitcom nestačí.
Veru, nečudujem sa, že už končí. Je to neskutočne priemerné a bez nápadu. 22. diel sa mi zdal neskutočne priemerný, a keď som zistil, že to vlastne bolo finále série, tak som nechápal. Keď si to porovnám s finále TBBT, tak je to tristo a jedna.
Mali by to dôstojne zakončiť, vtipno-dojemne (predsa len, 12 rokov nie je málo), a potom dovi - pokračovať v TBBT a vytvoriť niečo nové. Po skončení HIMYM a TAAHM to bude treba. Jeden takýto sitcom nestačí.
Pozrite každý ma na to svoj vlastný názor. Mne sa časti s Waldenom páčia rovnako ak nie viac ako s Charliem. Posledné časti dva a pol chlapa som sa smial ako nikdy. Za to TBBT a HIMYM mi vôbec neprídu vtipné. Nesmejem sa na nich.
-
Croven
Star
Cele dva a pol chlapa sa malo podla mna na skoncit v 7. serii kde Charlie chodil s tou Chelsea.. mali sa tam zobrat a serial skoncit.. a nie to natahovat.
Jako mne sa aj tak dalej serial pacil a aj teraz s Waldenom sa mi lubi, urcite sa natom zasmejem, ale ked si niekedy len tak pri obede pustim starsi diel z niakej 4+- serie tak je to o uplne o niecom inom a je to neporovnatelne lepsie, v kazdom diely Jake kde nieco dobre zadre, castejsie sa tam vyskytovala ich matka s ktorou mali ostre a vtipne dialogy, stalker Rose, castejsie tam byvala Judith -Alanova ex, ktora neznasala Alana a este viac Charliho a samozrejme niekedy sa tam vyskytol aj novy manzel Herb, ktory vedel tiez nieco vtipneho povedat. Teraz je to o miliardarovi so zlomennym srdcom a mega chudakovi Alanovi... Povodny serial mal aspon blizsie k skutocnemu zivotu Charlieho Sheena.
Celkovo moj nazor je taky, ze kto pozera serial od prvej serie a pozna trosicku sukromny zivot Charlieho Sheena, tak sa mu povodny serial bude viac pacit ako teraz
Jako mne sa aj tak dalej serial pacil a aj teraz s Waldenom sa mi lubi, urcite sa natom zasmejem, ale ked si niekedy len tak pri obede pustim starsi diel z niakej 4+- serie tak je to o uplne o niecom inom a je to neporovnatelne lepsie, v kazdom diely Jake kde nieco dobre zadre, castejsie sa tam vyskytovala ich matka s ktorou mali ostre a vtipne dialogy, stalker Rose, castejsie tam byvala Judith -Alanova ex, ktora neznasala Alana a este viac Charliho a samozrejme niekedy sa tam vyskytol aj novy manzel Herb, ktory vedel tiez nieco vtipneho povedat. Teraz je to o miliardarovi so zlomennym srdcom a mega chudakovi Alanovi... Povodny serial mal aspon blizsie k skutocnemu zivotu Charlieho Sheena.
Celkovo moj nazor je taky, ze kto pozera serial od prvej serie a pozna trosicku sukromny zivot Charlieho Sheena, tak sa mu povodny serial bude viac pacit ako teraz
Strašné ukončenie seriálu:
//edit: hojko - pridane do spoileru
Spoiler
malo to skončiž elenovou svadbou a koniec, nie ešte posledný krat pourážať sheena
-
Thrash/Death
Star
Pozerám že som tu už dlho nič nepísal, ani na adresu aktuálnej (teda vlastne už poslednej) série. Tá bola aj vďaka tomu otravnému decku jednou z najhorších, spolu s deviatou. Tu už scenáristom tak došiel dych že pokračovať ďalej by malo zmysel hádam už len s Charliem. Lenže tvorcovia pochovali aj túto možnosť. Z finále som celkom rozčarovaný, je super že sa objavil ale do poslednej chvíle som dúfal že sa objaví ten hlavný. No čo už, seriál mi ale bude chýbať, prežil som s ním pár pekných rokov, síce len s Ashtonovou érou, ale aj to sa myslím ráta.
Spoiler
Jake
Videl som len niekolko dielov, este za ery charlieho sheena. Ale vzdy ma tento serial bavil. Teraz som si pozrel zaver posledneho dielu, kedze sa tolko o tom pise a nechapem ...
+ niekto ochotny, by mi napisal ako tam zakomponovali ashtona kutchera ked odisiel charlie sheen ? Aku rolu tam hra ? Dik
Spoiler
preco zhodili nanho klavir ? Aky to malo zmysel ?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Wilden sa pôvodne chcel utopiť v mory, ale Alan ho zachránil. Kúpil ten dom a Alan sa naďalej priživoval
Videl som každú časť v ktorej hral Charlie. Pozeral som aj tie nové časti s Wildenom, ale prestalo ma to baviť 
Ja som videl série 1-11, keď mi cvaklo že predvčerom, či kedy seriál skončil, tak si viac menej z povinnosti dám aj tú 12. sériu. Predsa len, s tým seriálom som "prežil" veľa rokov, tak by sa patrilo. Pôvodne sa mi postava Waldena páčila, no fakt je to už nič moc.
Mohli to po tej 8. sérií zakončiť.
ja som pozeral tiez kazdu cast so sheenom, videl som ich 2x aj 3x, prva seria s waldenom bola otrasna, potom sa to rozbehlo na slabsi odvar, ale dalo sa pri tom stravit 20 minut, skoncil som tiez pri 11 serii, ale pozriem asi aj 12 aby som si to mohol odfajknut ako dopozerane, nie zeby ma to nejak specialne zaujimalo, sheen bol sheen, co uz
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Ja som to prestal pozerať po príchode Charlieho dcéry. Prišla mi strašne trápna