MS v Hokeji - Minsk 2014

O športe...
DanielDevil
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: MS v Hokeji - Minsk 2014

Príspevok od používateľa DanielDevil »

najúdernejší útok Klika Štestí Náhoda nastúpil na posledné 3 minúty a predĺženie a stačilo to
kvasko
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa kvasko »

No co, v zavere sme mali aj kus smoly, ale ja som spokojny s vykonom, lubilo sa mi ako hrali. Len trosku menej chaosu v obrane. Zajtra nepredpokladam, ze by sme mohli vyhrat, aj ked Kanada prehrala, ale predsa len bude to druhy tazky zapas v priebehu 24 hodin. Fandit samozrejme budem. Kazdopadne mame aspon bodik k dobru proti tazkym superom, ktory sa moze zist, hoci mohli byt aj 3.

//autoeditácia príspevku (09 Máj 2014, 22:08)
No co, v zavere sme mali aj kus smoly, ale ja som spokojny s vykonom, lubilo sa mi ako hrali. Len trosku menej chaosu v obrane. Zajtra nepredpokladam, ze by sme mohli vyhrat, aj ked Kanada prehrala, ale predsa len bude to druhy tazky zapas v priebehu 24 hodin. Fandit samozrejme budem. Kazdopadne mame aspon bodik k dobru proti tazkym superom, ktory sa moze zist, hoci mohli byt aj 3.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

mrzí to, mohli byť 3. Ešte chvílu pred koncom sme vyhrávali. Ale treba uznať že boli lepší a zaslúžili si vyhrať. Môžme sa tešiť aspoň z toho bodu čo sme im ukradli. Škoda tej šance čo mal reway, a škoda posledného golu čo laco mohol chytiť. Ale netreba mať veľké oči. Keby niekto povie pred zápasom že budeme bodovať, tak by som to bral všetkými desiatimi.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

a v čom boli lepší? že mali viac striel? veď my sme mali viac vyložených šancí, keď sme vystrelili tak to bola šanca, Češi nahadzovali puky z diaľky a mali dlhú presilovku o dvoch hráčov, z toho mali strely ale podľa mňa sme dnes boli lepší...
kvasko
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa kvasko »

Ja si tiez nemyslim, ze by boli nejako extra lepsi ako my. Vyhru by sme si kludne zasluzili. To, ze mali viac striel ako nasi bolo len to, ze sa snazili strielat z kazdej moznej pozicie alebo to tam pripadne len nahodit. Naopak u nas sa mi zdalo, ze kvanta striel bolo zblokovanych. Ako pred zapasom som im veril na ten jeden bodik urcite ( ja im verim vzdy :D ), pretoze nominaciu mame tento rok podla mna dost slusnu.
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Obrovská škoda Rewayovej tutovky za stavu 2:1. Dnes 50 minút výborné bránenie, počet striel je úplne nepodstatný ukazovatel, keďže 95% českých striel bolo pri situáciách, kedy Laco videl celý čas dráhu puku. Na vyložené šance tak 4:2 pre nás. Zatiaľ sa tento tím javí dobre, 1 bod je fajn vzhľadom na 2 body Francúzska. Ideme ďalej, keby sa zajtra podarí tiež aspoň 1 bod, tak asi nikto nebude proti.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

som rád že Kanadu máme na začiatku turnaja, mohli by sme využiť že nie sú ešte rozbehnutí a myslím že s takouto hrou môžeme pomýšlať na body, snáď budú bojovať aj zajtra :)
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Na to, že to bol prvý zápas, s českom, s pomerne novým a mladým tímom. Veľmi pekná hra. Škoda dvoch blbých gólov, ale tak stane sa o tom to je. Ide sa ďalej. Tak či tak, pekný hokej.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Čakal som horšie a ono sa z toho vykľul solídny hokej. S výkonom našich som spokojný, držal som palce no tretiu tretinu sa mi zdalo, že poľavili a Česi predsa len boli o ten gól lepší. Tak či onak, konečne omladené mužstvo a nebolo to veru ani zďaleka najhoršie. Len tak ďalej, časom nejaká výhra príde.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Tak no, dobre. Akurát, že naša mentalita je 2:1 a bránime až do konca vekov...väčšinou, to však akurát prinesie iba veľký tlak.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Presne ako pise audio, pred zapasom by bod bral urcite kazdy, teda okrem tych co maju velke oci. Na to aky tim tam hra, co sa veku a teda skusenosti tyka to bol pekny bojovny vykon. Potrapili sme papieroveho favorita a uhrali min. bod aj ked po priebehu by vsetci chceli vyhru. Hlavne preniest "pohodu" do dalsich zapasov, porazit papierovo slabsich a uhrat body so silnymi. Napr. Kanada ked sa rozbehne, tak to moze byt kludne lata.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Derby nedopadlo az tak hrozne pre nás no vyhrat sme mohli. Kanada prehrala ale nic sa nedeje oni vedia ze postupia zo skupiny a potom začnu valcovat. Svajčiari a Bielorusi dostali debakel a Rusi aj Američania si týmto lahkým výsledkom zvyšuju sebavedomie.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

rusov ten ľahký výsledok stál jedného hráča (loktionov) ktorý už nenastúpi a bude to pre nich citelná strata.
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Mladý Réway sa dnes zranil na tréningu a proti Kanade nenastúpi, obrovská škoda pre nás.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

kanada hrá dosť do tela, možno je aj lepšie si mladého benjamínka uchrániť, lebo ktožvie ako by vyviazol z toho zápasu. Bude tam chýbať, ale ten zápas s kanadou zrejme prehráme, a prehrali by sme aj s réwayom :) Radšej nech je k dispozícii na ďalšie zápasy. A vďaka jeho výpadku sa obnovilo trio z ms 20 pánik-viedenský-tatar. Ak budú v takej zohranosti a forme ako vtedy, tak sa máme na čo tešiť.
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

Jaj dobrý zápas to bol. Som si zanadával trošku jak zas Džegr zahviezdil. Ale celkovo to bol dobrý výkon a aspoň bodík. Dnes by sme mohli prekvaliť tých dobrovolcov z Kanady a uhrať zase nejaké puntíky.
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

audiotrack napísal:A vďaka jeho výpadku sa obnovilo trio z ms 20 pánik-viedenský-tatar. Ak budú v takej zohranosti a forme ako vtedy, tak sa máme na čo tešiť.
Pánik je túto sezónu úplne mimo , ja od neho neočakávam absolútne nič , je to tak zlé , že môže už len prekvapiť. Možno by stačilo keby strelil nejaký náhodný gól a nakoplo by ho to ...

Nechápem prečo tréner rozbil ten útok z prípravy Skokan - Viedenský - Hrivík , však im to celkom dobre išlo. A Réway by kľudne mohol hrať centra v prvom útoku , veď má skúsenosti aj s hrou na centri , Šatan - Réway - Nagy.
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

Lukašenkův režim se pojistil. Před hokejem umlčel disidenty a hokejisti ani fanúškovia s tým nemajú problém. Veď šport predsa nie je o nejakých hodnotách, je to priemyselné odvetvie, šoubiznis. Ako keď IT firma predá šmírovacie zariadenia Číňanom, alebo nemecký Rheinmetal vycvičí Putinových žoldnierov v rádioelektronickom boji.
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

No musím povedať že nie Kanada hrá na hovno ale naši hrajú veľmi dobre.
Prvú polovicu Kanadskej presilovky sme útočili mi. :) :shock:
Napísať odpoveď