Hannibal (2013)

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
qwerty-xyz

Re: Hannibal (2013)

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

tento serial nabera take ohavne obratky, ze ked niekto zhodi atomovu bombu na ameriku s tym ze su tam psychopati na totalku, tak bude mat totalnu pravdu, a hadam bude mat este tolko guraze ze na nich odpali tolko rakiet ze tam neostane kamen na kameni, a svet bude konecne oslobodeny od psychopatov najvacsinch na svete, .... lebo debila co toto nechal natocit by som zastrelil na mieste, a cely stab nechal verejne obesit . . . . z casu na cas pozriem nejaku cast, doslova sa nou preklikam ale to je uz proste silna kava, jednoducho fakt to uz nieze prehanaju ale toto je uz za limitom.

Ludi co toto prezentuju ako kulturu alebo umenie strielat ako psov rad za radom, a psychiatrov ktori takymto ludom "pomahaju" strielat hned po nich, na kopu a spalit do tla, ..... jedine riesenie.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ty si pri tom pozeraní určite aj honíš.
qwerty-xyz

to teda urcite nie, mna len zaraza kam az ten serial speje aby sokoval a zhnusil divakov, to by cele az tak nevadilo, lenze ako vsetci doverne pozname ameriku, tak sa skor ci neskor najde debil co sa tam vo velkom zacne na hanibala hrat a potom co ? studio vyhlasi ze ono s tym nic, lebo varovanie v titulkach ma, a 30 ludi ktori mali rodinu, deti, mrtvych lebo nejaky debilko sa hra na postavu zo serialu, .....

musim pripominat ostatne americke chutovky? ako masaker v kine ? na skolach ? na ulici? ..... ved tam su na kompletku vysmarani, tak im este pustajme serial kde zabijanie ludi je vlastne super cool a treba ich zabit co najpomalsim a najbolestivejsim sposobom,a pokial mozno tak aj zjest po castiach.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

jop preto to nikto nepozera a preto sa netocia take filmy..koho by zaujimalo dookola sa pozerat na romanticke kktiny
qwerty-xyz

tak napr dexter bol tiez podobneho razenia, a je to ovela lepsie. mas vela serialov ktore stoja za pozornost a nemusi to byt take brutalne, ....
zastrelia, obesia, podrezu niekoho v kazdom druhom. ale hanibal je proste podla mna uz moc silna kava....
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ja sa vyzivam vo vykone Madsa Mikelsena a aj zapletka je uz riadne zaujimava. V takych Vikingoch je tiez nasilie a sex, GOT to iste..ano tu je to trosku brutalnejsie, ale je tu zas ovela viac psychologickych scen
hughito
Redeemer
Redeemer

Ja som si pozrel prvé dve časti - je to riadne psycho, ale má to grády.

qwerty: To nezáleží od toho, čo dajú v telke. Vraždilo sa vždy, psychopati boli vždy. Aj bez Hannibala v TV. Ja tiež nezačnem niekoho zabíjať len preto, že to kukám, hádam ani ty či tuto guess.whoo. A ak niekto začne, tak to nie je kvôli tomu - ak by nebol Hannibal, našiel by si iný motív.
qwerty-xyz

je fatalny rozdiel niekoho zastrelit, a niekoho si mucit niekolko dni v pivnici, popritom robit ritualy a nakoniec ho este aj zjest nie ? ....
hughito
Redeemer
Redeemer

qwerty-xyz napísal:je fatalny rozdiel niekoho zastrelit, a niekoho si mucit niekolko dni v pivnici, popritom robit ritualy a nakoniec ho este aj zjest nie ? ....
To ale stále záleží od vraha, resp. od toho, čo je v ňom. Proste nie každý vrah bude niekoho loviť, niekde ho skrývať a tam zošívať. Celkovo, tie prípady v Hannibalovi sú veľmi preexponované, až mi to chcelo vadiť. Ale keďže to neberiem ako seriózny kriminálny seriál, ale svojím spôsobom fatálny psycho úlet, tak som sa s tým zmieril. Kto chce serióznu kriminálku, tak stále vyhráva klenot The Wire, ktorý si už mám v pláne za nejaké dva roky znova pozrieť. To je pre mňa stále seriál číslo jedna a to preto, lebo bol proste reálny, to bola skutočnosť.
qwerty-xyz

ved toto vravim, ved ked pozries aj ostatne casti uvidis ze sa to zvrhava coraz viacej a viacej, sposobmi ktore uz su az proste moc, ja to neberiem ani ako kriminalku, ja to beriem ako pohlad na to, co vsetko dokaze chora mysel psychopata vymysliet, ....

:| a u mna osobne nie je vrah ako vrah, naozaj niekoho zastrelit mi pride ovela prijatelnejsie ako ho mucit niekolko dni, rezat mu casti tela a jest ich, a este o tychto uvahach natocit film .
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ale aj tak maju moj obdiv ludia co vymyslaju zapletku a nove sposoby ako ich Hannibal dostane. Vzdy ma to prekvapi a skoro vzdy vidim nieco nove. Pre mna je to dost podstatne aby sa zapletka alebo vrazda v serialoch/filmoch neopakovala lebo inak ma to nudi. Preto je u mna top prave Hannibal a Sherlock
qwerty-xyz

tieto dva serialy bysom neporovnaval, sherlock je bohovsky, ..... ten je na miliardy svetelnych rokov vzdialeny kvalitou oproti hanibalovi kde ide len o hnus a sokovanie.
Pri sherlockovi clovek usmevne tlieska, a hrnu sa mu slzy do oci s myslienkou ze presne takto si predstavujem perfektny krmi serial. zatial co pri pozerani hanibala clovek netuzi po nicom inom len zastrelit vola co to pustil do televizie. . . .
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

zjavne si ma nepochopil, skus si precitat este raz moj prispevok
qwerty-xyz

pochopil, ze ti ide o zapletku ....
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Vidíš, a aj keď je Dexter podľa teba miernejší, aj tak už bol v USA asi rok dozadu prípad, že niekto sa vybral do baumaxu, nakúpil igelit a niekoho si na ňom zarezal, a ešte hrdo hlásil, že to má z Dextera ;)
qwerty-xyz

ved prave, dextera ale neobhajujem, len proste pisem ze to bolo znesitelnejsie, .... a ked dexter spravil toto, co spravi hanibal?
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Práveže Hannibal nie je ani zďaleka taký "návodový", je to skor o psychickej stránke všetkých tých prípadov. A povedzme si úprimne, nechutností a zvráteností je v telke vela a nemyslím, že hannibal nejak extra vybočuje, takže ho nepokladám za niečo čo by bolo extra hrozbou
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

suhlasim..nie je nic narocne na zabaleni niekoho do igelitu, ale skus k sebe prisit xy ludi do urciteho tvaru alebo ich narezat po vyske (snad to neni spojler :-D )
Unkown
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Unkown »

Mám jednu otázku. Z hľadiska príbehu sa to asi oplatí pozerať, ale som človek citlivý a priveľmi drastické scény mi nerobia dobre. Otázka znie, ako (veľmi) brutálny je tento seriál? Na zhodnotenie uvediem istú stupnicu, rozpustené telá v Breaking Bad sú môj limit a po náhodnom kliku na odkaz istej českej stránky zaoberajúcej sa mrzačením ľudí na najrôznejšie spôsoby som niekoľko nocí nespal... :D
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ruky prec :D
Napísať odpoveď