Kúpa auta z AAA Auto
Re: Kúpa auta z AAA Auto
tiez mam kamarata co tam kupil smarta uz 2 roky bez problemov. Ani im ho neukradli ani nic. Kolko ludi tolko nazorov, ale vzdy treba ist s autom najskor do servisu az potom platit.
Dalsi pribeh o tom, ze AAA sa uz specializuje hlavne na predaj uverov a auta su len nastrojom:
http://liborsynek.blog.idnes.cz/c/40473 ... v-AAA.html
A komentar k tomu: http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2014050901
Opat sa ukazalo, ze sa nic nema podpisovat v strese a po dlhom cakani.
http://liborsynek.blog.idnes.cz/c/40473 ... v-AAA.html
A komentar k tomu: http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2014050901
Opat sa ukazalo, ze sa nic nema podpisovat v strese a po dlhom cakani.
-
Makovnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Radsej investovat peniaze do 40% alkoholu, nez do AAA 
-
Thommas
Addict
A potom možno bude aj AAA Alkohol 
-
hrban
Addict
AAA auto je v podstate najdrahšia auto-umývárka na svete, za to, že auto umyjú a vyleštia pýtajú tak 2000€
Ale videl som aj lepšie zverstvá v ich garážach
brúsili, varili, vymieňali zámky a prerážali
a passat ako nový ani raz búraný a predajná cena 10 000€ ako nič
A verím, že aj servisná knižka bola. 
-
Grim
Darca
...túžim sa tam ísť niekedy pozrieť (akože kúpiť auto) a len tak si na vlastnej koži skúsiť, aké magoriny na mňa skúsia...
-
RATZINGER666
Darca
skus, ak mas vela trpezlivosti
viem Ti o tom porozpravat dopodrobna 
-
Grim
Darca
....trpezlivosti ťahať ko*ot za nos, zaťiaľčo si oni myslia že za nos ťahajú oni mňa mám až až...len toho času nie je nejak veľa...
Len aby si sa nečudoval, keď odtiaľ budeš odchádzať s "novým" autom, ktoré si ani nechcel.. 
-
Grim
Darca
...neboj, to sa nestane...potom tu o tom poreferujem...ale tak skoro to nebude, v mestách, kam bežne chodím žiadny AAA nie je...
Ja som rozmyslal len tak zo srandy ist ponuknut svoje auto..
Velmi by ma zaujimalo kolko by mi ponukli 
-
audiotrack
VIP
nad tým som premýšlal aj ja. Ale keď som čítal aj recenzie zo strany predajcu a nie len kupcu, tak to funguje rovnako. Dlho naťahujú, auto ti doslova zničia, kontrolujú technikom bez tvojho dohľadu, potom sadneš a o deň zistíš že ti pobrali tesnenia a diely a nahradili ich starými čo mali a podobne. V podstate mi z toho vyšlo že aj tak by som ho tam nepredal lebo by istotne dali menej ako je moja predstava a akurát by mi dosrali auto
akurat som pocul v radiu ze maju 50% zlavu na vsetky? modely, ze sa treba prist informovat, kto sa pojde? 
//autoeditácia príspevku (15 Máj 2014, 10:27)
http://www.aaaauto.sk/tyzden
//autoeditácia príspevku (15 Máj 2014, 10:27)
http://www.aaaauto.sk/tyzden
No to som pocul tiez, prave preto sa mi do toho az tak nechce, kazdopadne, keby som aj siel, tak by sa auto nepohlo spod mojho dohladu a kluce by do ruk nedostali. Len by ma naozaj zaujimal ten psychicky natlak
A samozrejme vysledna suma... 
// k tym zliavam, pozeral som na to, tak su to nejake stieracie karty, cize sanca ze dostanes 50% je nulova
// k tym zliavam, pozeral som na to, tak su to nejake stieracie karty, cize sanca ze dostanes 50% je nulova
-
Grim
Darca
...toto je nejaký podprojekt aaaauto...čo si o tom článku myslíte? Lebo mne príde dosť na hlavu...hlavne to o kapacite batérie (asi mysleli Ah)...a to predsa nemôže uškodiť, prístroje si zoberú koľko potrebujú...
http://www.onaaauto.sk/nejde-vam-auto-p ... lanek.html
http://www.onaaauto.sk/nejde-vam-auto-p ... lanek.html
Tiez pozeram ze wtf
Da sa to obmedzit tym, ze motor pomocneho auta bude nastartovany a mierne vytoceny, potom by sa mal dat nahodit aj diesel. Problem moze byt skor pri startovani velkeho motora, kde je vacsi startovaci prud, ktory moze neumerne zatazit alternator alebo bateriu pomocneho auta. Opacne to ale nie je problem.
Vdaka takymto clankom sa potom velmi lahko dostanete do situacie ako ja minule v podzemke jedneho nakupneho. Potreboval som nakopnut cez kable (radsej sa nepytajte, ako sa mi to podarilov vybit), ktore som mal so sebou, 2 auta vedla mna parkovali/odachdzali, dalsich x ludi slo okolo a ich odpovede na moju ziadost boli "ja to neviem", "nemam cas", "radsej nie", "mam dieta" (wtf?
), "radsej od nejakeho muza" .. a tak som si musel na pomoc zavolat kamarata.
Ja som vzdy pomohol, i ked, raz to bolo uz take zvlastne, ma pri jednom sklade odstavil velmi podivne vypadajuci typek, ktory na mna furt cumel uz som si hovoril ze sa ho asi opytam o co mu ide no proste fakt podivin + s nim ciganka, k*rva a nakoniec z neho vypadlo ze sa mu vybilo auto ze nema ako nastartovat no a uz som vedel ktora bije
kazdopadne,mal som z nich divny pocit.
Raz zase som videl ako chudak chalan - fyz.postihnuty na 2-prudovke isiel na starteri na cerpaciu stanicu dosla mu nafta, tak som ho tam rucne natlacil (nemam tazne), nacapoval si no a potom to zavzdusnene HDI este nastartovat...
Nastastie som nikdy nepotreboval pomoct a dufam ze ani nebudem potrebovat ale viem si predstavit co by bolo.... ludia su dnes divni, nepomozu ani dusiacemu sa cloveku. (dalsia story: cukrovkar, zachvat, obsluha pumpy pri nom stoji a smeje sa z neho a trusia jedno za druhym v style haha naje*any kkt) takze tak .
Howgh

Raz zase som videl ako chudak chalan - fyz.postihnuty na 2-prudovke isiel na starteri na cerpaciu stanicu dosla mu nafta, tak som ho tam rucne natlacil (nemam tazne), nacapoval si no a potom to zavzdusnene HDI este nastartovat...
Nastastie som nikdy nepotreboval pomoct a dufam ze ani nebudem potrebovat ale viem si predstavit co by bolo.... ludia su dnes divni, nepomozu ani dusiacemu sa cloveku. (dalsia story: cukrovkar, zachvat, obsluha pumpy pri nom stoji a smeje sa z neho a trusia jedno za druhym v style haha naje*any kkt) takze tak .
Howgh
mne ked prdla fiesta teda kontakt na baterke tak ked som vystupil s auta ukazal na kable hned prve auto mi zastavilo
nejake bmw nove
potom mi to klaklo znovu a hned dalsi mi zastavil
asi som mal stastny den ked vtedy mi zastavilo asi 5aut a hned prve co isli 
-
hrban
Addict
blbosť dobrá baterka z benzínu (plus akumulátor dáva kolo 100A vždy aj na benzíne) naštartuje aj diesel, hlavne treba mať dobré káble, tie z TESCA nenaštartujú ani moju kosačku....
si pamatám ako sme štartovali diesel SUV s pekne veľkým motorom 3 káblami (rozumej 3 páry paralelne) proste dva nedali toľko šťavy aby pretočilo motor.
Plus kktina maximálneho zrna, že so silnejšou baterkou odpáliš elektroniku
si pamatám ako sme štartovali diesel SUV s pekne veľkým motorom 3 káblami (rozumej 3 páry paralelne) proste dva nedali toľko šťavy aby pretočilo motor.
Plus kktina maximálneho zrna, že so silnejšou baterkou odpáliš elektroniku